Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#726 26. 5. 2009 15:43

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Re: Velký duchní slet č. 2

No, možná na opravu Nymbusu nějaký imbusák bude potřeba, ale já jsem fakt měla na mysli Nymbus, určitě bude k dostání i moderní verze 2009, šak nejsme žádné vykopávky, ale moderní  čarobabky, co byzme si nekúpily neco hitového, no nee? lol  vissla

Není tady

#727 28. 5. 2009 21:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No,šak ten právě měla Hani, žejo....lol
A co je to teda ten Imbus?
A Klubí, jak jsi na tom? Doufám, že sis to sepsala skvěle a už jsi pojízdná?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#728 28. 5. 2009 22:04

majkafa
Host

http://elektrika.cz/data/clanky/clanek. … 0536551168

Tak jsem se právě dozvěděla, že je to dokonce iNbus. lol

http://www.naradi-modeco.cz/klice/imbus/

Upravil(a) majkafa (28. 5. 2009 22:05)

#729 28. 5. 2009 22:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tak ten na Jedlích teda neměla ani Pol lollollol

Není tady

#730 29. 5. 2009 7:50

Vanda
Host

lupina montana napsal(a):

No já myslela, že je to teda Nimbus.....Jak je to? Imbus?
Hani měla v každém případě to několikalitrový...Nimbus, Imbus...skoro autobus lol

Nimbus bylo malé letadlo. smile Jsem se pořádně nepodívala, co to tam vlastně parkuje.....

#731 29. 5. 2009 9:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi, pojízdná nejsem. Protože oprava je 25,000 a to nemám. Havárku nemám, tak chodím pěšky.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#732 29. 5. 2009 11:18

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Heluško, s tím receptem "na vajíčkách" si mně pobavila, ale to jen proto, že já sama takový druh chápání - nechápání taky vlastním big_smile .... to je tak potěšující, že v tom nejsem sama lol ... a zjistila jsem, že čím jsem starší, tím je to častější, a to si pak někdy připadám jak mimozemšťan... a když se k tomu přidá občasná nedoslýchavost..... to se pak dceři nedivím, že se válí smíchy lol
V neděli jsem si vzpomněla na tvůj obrázek co jsi mi nakreslila..... chytli mě totiž šílené bolesti v kříži, že jsem nemohla slézt ani z postele... jj byl tam nakreslený a pořádný..... ale už je to docela dobrý.... jen pořád nevím, co ta moje vleklá nemoc znamená.... rok nic a pak, bác ho ....

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#733 29. 5. 2009 21:05

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

S tou hluchotou je mi to povědomý. Raději ani nepočítám dílky na nastavení hlasitosti, dělám se že to nevidím.lol

Taky bych si nechala nakreslit obrázek, vlastní mi přijde ovlivněný a ovlivnitelný. Mám období blbec, po doktorech se mi běhat nechce  a situaci přiostřuje nemocný pes a běhání na veterinu. Co s naplánovanou dovčou, do psího hotelu mi nemocného psa nikdo neveme.
A aby toho nebylo málo, dnes mi přišla zpráva, že BM kamarádky a otec mého oblíbeného indigáčka a jeho sestry,co byl lepším otcem než v dobách manželství, se dnes odpoledne zabil v Polsku při autonehodě. Před měsícem se rozloučili s milovaným dědečkem a dnes toto.
No a já tuto zprávu předala do jejich rodiny. Bylo to těžké. Volala jsem babičce dětí, ona to po odpolední řekne dceři a ta dětem . Takový byl plán, ale určitě to dopadlo jinak.
Omlouvám se , ale dnes je mi vážně všelijak, jen ne veselo.

Není tady

#734 30. 5. 2009 9:27

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Nemáš se za co omlouvat..... ufff to je teda rána, no upřímně bych nechtěla být na tvém místě - posel takových zpráv. To máš úplnej nárok nebýt ve své kůži... mi naskočila husina jen jsem si to přečetla. To čéka pak přivádí na takovou myšlenku, proč je ten "osud" tak nespravedlivej?......Heluš pussa

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#735 1. 6. 2009 5:17

Nick3594
Host

Klubí, to já taky a ještě s kočárem. Přítel říká, že mám pěkně svalnatý nohy vissla. Včera jsem dělala k obědu kachnu s knedlíkem a pak jsem mastila do místních kopců tak, až jsem přišla domů zpocená jako myš lol. Ale kalhoty v pase už mě tolik neřezaly gloria lol.

#736 3. 6. 2009 15:41

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky lvíčku! Jak je?

Mluvila jsem o čarodějnickém kongresu na hradě Kost, tady je odkaz
http://www.kinskycastles.com/hrad-kost- … r-akci.htm

25. - 26. července 2009
V. čarodějnický kongres
Již pátým rokem se na hradě Kost koná čarodějnický kongres. Je především určen pro milovníky tajemna, léčitelství a esoteriky. Přítomni budou přední léčitelé, astrologové, numerologové, věštci a odborníci z oblasti esoteriky. Možnost zakoupení léč. obrazů, kamenů, mandal, produktů zdravé výživy a zajímavých věciček pro radost. Kongres doplněn drobným prodejem, otevřenými dílnami a speciálním programem pro zábavu celé rodiny. Návštěvníci budou mít po zakoupení vstupného volný přístup do všech zpřístupněných prostor hradu, kde jim budou k dispozici průvodci hradu, kteří jim podají informace o historii hradu. Vstupné pro dospělé  200,- Kč, děti, důchodci, ZTP a studenti 100,- Kč. Děti do 6 let mají přístup zdarma.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#737 4. 6. 2009 8:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a chce se ti jet, Regi? Ale musí se asi v sobotu, v neděli je tam prej naprosto nedýchatelno. Loni teda už bylo i v sobotu narváno od rána, ale když ono to má atmošku a když my jsme si tam táák krásně zabubnovaly s Lammasem :zasněný smajlík: lol

Není tady

#738 4. 6. 2009 8:41

Nick3594
Host

Ahojky Regí, prima, ale stýská se mi po vás..... Ráda bych vyrazila na nějakou akci, už jsem myslela, že budu moci, ale musím s Ondruškou pořád cvičit, ještě ta motorika pokulhává, no a znáš to, všechno je na ženský...... rock. Prý mateřská dovolená, pche rock Jak šel o měsíc dřív, tak je to pořád znát..... Ale jinak je to můj malý šikula.

Já byla loni jako těhule v Praze na výstavě esoteriky a byla jsem docela zklamaná. Spíš než duchovnem to zavánělo těžkým businessem. butter.

#739 4. 6. 2009 10:13

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ad kongres, nevím, jak bude mít volno rodina, ráda bych vyjela někam na dovču, ještě se ozvu.
Lvíčku,  Ondrášek ti tu práci  brzo hezky vrátí, neboj,  důležité je, že  jste jinak v pohodě a pořádku a že jste to rozchodili s partnerem!

Není tady

#740 4. 6. 2009 10:41

Nick3594
Host

Regi, rozchodili a jsem tomu opravdu ráda, hlavně kvůli malému. On už mi to vrací teď, začíná s ním být legrace. big_smile Ráda bych přijela na vánoční Černošice, to už bude prďolkovi skoro rok a půl, a snad už nebudeme muset cvičit, tak vám konečně dám ty dárky, co tady mám nahromaděné už dva roky lol.

#741 4. 6. 2009 10:47

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Černošice budou, ale zřejmě ne v Černošicích,  viz Pandořiny školy v přírodě sad

Není tady

#742 4. 6. 2009 11:02

Nick3594
Host

sad. Pokusím se přijet.....

#743 4. 6. 2009 13:45

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak mám občas vize a představy a jasně souvisí s nějakou událostí, tak se mi v posledních dvou dnech stalo, že jsem držela na pravé starně nahaté miminko, co mi leželo hlavičkou na rameni a cucalo paleček. To miminko je fiktivní, ale cítila jsem jeho kůži, teplo, viděla jeho úsměv a cítila, jak je spokojené.
Stalo se mi to dnes v poledne zas, tak jsem to mimčo přidržovala pod zadečkem a hladila ho po zádíčkách a slíbila mu krásnou postýlku, aby se mu dobře spalo a dobré jídlo- tak mimčo zmizelo...
Absolutně netuším, proč se mi to děje, rozhodně po dalším mimču netoužím. Ale ničemu se nedivím, bo jsem v úterý naprosto spontánně kupovala korále, které jsem nikdy nenosila, náhle potřebuju kupovat a obklopovat se vším, co má fialovou barvu, náhle nemám potřebu cokoliv řešit , jen se usmívat a být zticha...

Možná se něco dořešilo a jen  chybí pověstný  poslední kamínek do mozaiky, abych něco dokončila.

Není tady

#744 4. 6. 2009 15:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No to bude to mimčo, Regi - to "náhle" lol
Nějaká novinka v mysli smile
A na pravé straně čti jako "dělám něco nového" - pravá je výkonná moc, přece, už přímo čin.

Není tady

#745 4. 6. 2009 16:05

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To je pravda!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí