29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nooo, myslím na školičce - jsi nevěděla, jestli nečeká koťata, a že jestli ne, tak půjde na kastraci. Nebo jsi to slibovala Milagrovi? To nevím přesně, ale něčím podobným jsi "vyhrožovala" .
bazalka napsal(a):
Nooo, myslím na školičce - jsi nevěděla, jestli nečeká koťata, a že jestli ne, tak půjde na kastraci. Nebo jsi to slibovala Milagrovi? To nevím přesně, ale něčím podobným jsi "vyhrožovala"
.
Milágroš už je BEZ
Není tady
Doubravka napsal(a):
Buben s sebou samozřejmostí
Buben už mám, úžasný dvoutónový z bambusu
Lupi, až bude jasné datum, tak dám vědět, jestli jó nebo né, ale spíš jó, jó?
Není tady
Tak jsem prozkoumala nabídku ČD ,
nejrychleji budu na poslední železniční stanici před konečným cílem za 4 hodina a 6 minut. Strašila bych tam už v půl desáté dop. , ale za to pouze s jedním přestupem , což je na druhé straně úžasné, neuvěřitelné,
Takže to není tak hrozné , jak jsem se bála. Sjet do Brna stejně budu muset, tak jako tak, jen mě nemile překvapilo, jak málo se orientuju v ČR.
Takže buďto celé mit zug - tudum..tudum..tudum, nebo v Holomócu vysednu a budu zbytek cesty plkat s posádkou auta a její velitelkou, Hani.
Termín, doufám, taky vyjde.. jeden nikdy neví.
Už se těším jako na Jéžiška a nějaká bouchátka a třískátka se taky najdou.
Není tady
Helí, to je neuvěřitelný - skoro bych drahám
Pan, to víš - dlouhej víkend....byla bych ráda, kdyby ti to vyšlo, minimálně to místo stojí zato
Míšo- DVOUTÓNOVEJ? To jsem teda zvědavá!
Takže rekapituluju:
Regi,
Vanda
Heluška
Pol
Hani
Kulíš...?
Som?
Sisa?
Hali?
Klubíško
Bazalka
Doubravka
Keito
Pomněnka?
Judita
A pořád převažuje květen
Jen potřebuju vědět, jestli někomu výslovně NEVYHOVUJE jeden z těch termínů správce tam organizjuje brigádu a musíme se o ně nějak šábnout.
Kulíš - možu ti smazat otáznik?
Upravil(a) lupina montana (30. 1. 2009 9:35)
Není tady
Já oba dlouhý víkendy pracuju, první bude šovinistický s Niko a druhý ještě uvidím Ten by vyjít mohl.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lupi,
náááhodou ten vlk je nádherný, sympaťák
Je´úúúúžasný, jako celé to zvíře. Fascinující. A já si hladila vlka osobně,heč!
Není tady
Teď, právě v tuto chvíli mi díky příspěvku Klubka a hlazení vlka došlo, proč mě neoslovuje vaše všeobecné nadšení vlčím národem.
Totiž, jako dítě jsem měla opakovaný sen, že stojím v úzké uličce, asi tak 2-3 metry na 1,5 m. Za zády dvorek nájemního domu, kde jsem jako dítě žila, z pravé strany od lesa se blíží několik vlků a já se nemůžu hnout z místa , abych utekla. Nohy jako by vrostly do zěmě a divocí vlci se blíží.
Nikdy nedoběhli a nikdy mi neublížili. asi jsem se stihla probudit, ale co to znamená dodnes nevím.
A taky jsem tu s tím mimo mísu
Není tady
Možná chtěli, abys běžela s nima, Helí.......
Klubkoo! Zmítá mnou bledá závist.....to se mně nepovedlo, hladit vlka
Není tady
To asi ne, Lupí, byla jsem z toho vždycky vyděšená , působili i na dálku nebezpečně.
Není tady
Lupi v Estonsku. V otevřeném Zooparku 51 km obory, kde byli vlci, medvědi,rysy atd.
A pak ještě v Makedonii v horách,když jsem v noci vylezla ze stanu,vyčůrat. tak jsem slyšela vlčí vytí. Jako z pohády. Ty sama, stan, hory, kleče, měsíc a vlčí vytí. Neuvěřitelné.
Není tady
Klubko napsal(a):
Lupi v Estonsku. V otevřeném Zooparku 51 km obory, kde byli vlci, medvědi,rysy atd.
A pak ještě v Makedonii v horách,když jsem v noci vylezla ze stanu,vyčůrat. tak jsem slyšela vlčí vytí. Jako z pohády. Ty sama, stan, hory, kleče, měsíc a vlčí vytí. Neuvěřitelné.
Klubíško já jednou kdysi, kdesi v daleké zemi zvané Aljaška, přesně takhle vylez ze stanu za stejným účelem............ akorát místo vlka jsem zaslechnul temné mručení medvěda....... tak jsem se málem i vykakal.
P.S. Jako bych tu nebyl, dámy.
Není tady
A to nám jednou kdysi v šerém dávnověku vlezl na Majdaleně opilý vodák do stanu a moc se divil, proč ho nechceme, zvíře jedno.
Není tady
Medvěda jsem viděla v Tatrách. Když jsem šla opět ven čůrat u chaty pod Chlebom. Hrabal se v odpadcích, které se nosily na noc ven za chatu a ráno se svážely dolů. Šel na svačinu. Já jsem pak prala moirový spodky, jak jsem rychle během potřeby zajela do chaty,když jsem chlupáče spatřila. Nejdříve jsem si myslela, že se chlapci baví pubertální zábavou a koukají na můj zadek. Ne, byl to méďa, béda. Během noci jsem čůrala do flašky od mlíka. Jo trefit se, to byl majstrštik.
Není tady
Klubko napsal(a):
Během noci jsem čůrala do flašky od mlíka. Jo trefit se, to byl majstrštik.
Není tady
Já bych se tentokrát také moc ráda zučastnila, ale květen je daleko, nemám ještě rozpis zápasů pro syna atd. Jesli můžu poprosit, tak se hlásím s otazníkem . Míša
Aj ja !! To bych si neměla nechat ujít, toto...
Není tady
Rekapitulace 2:
Regi,
Vanda
Heluška
Pol
Hani
Kulíš...?
Som?
Sisa?
Hali
Klubíško
Bazalka
Doubravka
Keito
Pomněnka?
Judita
Míša?
Dakota?
Nějak moc otazníků
Upravil(a) lupina montana (4. 2. 2009 9:53)
Není tady
Ahojteee,
hned bych jela, ale zatím nevím.
Hledám prácu, některé víkendy budu měť plné, tož uvidím nekdy těsně před termínem.
Není tady
Halo, Ajko.....
Jsi to ty??
Není tady
Tož mi Lupi můžeš smazat ten otazník.Tak a je to hotové.
Není tady
Není tady
Teda i když vůbec nevim, co bude za tááák dlouhou dobu, tak vím, že na Slet pojedu. A basta. Prostě mi to vyjde, jako vždycky.
Vás si ženský teda ujít nenechám
Klidně mi ten otazník Lupi smaž taky.
Není tady
To je slovo do pranice!
Siso, tobě by stejně ale měli dát metál!!!!!!
Není tady