29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hali - konec května určo ne, připadá v úvahu první, nebo druhý květnový víkend.
Nezapomeňte, že to jsou volný i pátky - proto musím Jedle ukořistit rychle, než si je uloví někdo jinej....
Není tady
Joj,sorry Lupi,špatně jsem četla.Tož,to bude horší,ale snad to nějak dopadne,uvidíme.Začátek května je u nás totiž narozeninový.
Není tady
Zdravím Haní z Brná!!!!
Technická, když je to u té Sázavy, tak se tam dají chytat aj ryby, ne????Že by mě odvezla famílie a zbytek by lovil a lovil a bylo by něco na gril....
(Ha, ha, nikdy nic neulovili, když bylo třeba).
Není tady
Protože bych ráda poznala Lupinu,tak bych taky prosila. Jen to potřebuji vědět,cca měsíc předem.
A pokud pojedu, tak autem a myslím, že do Pardubic jezdí vlaky dobře. Aj z Karviné, Heluško. A pak už tě dopravím
Není tady
no vida, Klubí pojede!
tak to my tě pěkně poňuchňáme, pohoupáme, obejmeme, bys na starosti světa v našem velkém náručí zapomněla.
Není tady
Klubí, to budeš vědět dřív - mám objednávat do 14ti dnů
Budeme tě oštěkávati!
Takže doplňuju:
Regi,
Vanda
Heluška
Pol
Hani
Kulíš...?
Som?
Sisa?
Hali?
Klubíško
Bazalka
A pořád převažuje květen.
Jen se ozvěte včas, komu by se výslovně hodil jeden z těch termínů (nebo naopak nehodil) 1.-3. nebo 8.-1O. prozatím jsou na výběr oba.
Není tady
Já jsem prosím plnoštíhlá pardálice, můžu tak maximálně vrnět
Není tady
Hlásím se do party, termín je mi fuk, nabízím místo v autě z Brna. A beru minibubínek
lupina montana napsal(a):
Klubí, to budeš vědět dřív - mám objednávat do 14ti dnů
Budeme tě oštěkávati!
Takže doplňuju:
Regi,
Vanda
Heluška
Pol
Hani
Kulíš...?
Som?
Sisa?
Hali?
Klubíško
Bazalka
A pořád převažuje květen.
Jen se ozvěte včas, komu by se výslovně hodil jeden z těch termínů (nebo naopak nehodil) 1.-3. nebo 8.-1O. prozatím jsou na výběr oba.
Mně by se hodil 22. -24. květen, odpadly přednášky na fakaultě )
No ale co nadělám
Není tady
Lupi, strašně ráda bych tě poznala a je to moc lákavé, tak se předběžně hlásím, ale ne nastopro, nevím jestli mi to vyjde. Květen je ok a je mi vcelku jedno který víkend.
Není tady
Samozřejmě nemohu chybět
Hlasuju pro květen, sice je to daleká budoucnost, ale míň daleká než září...
Buben s sebou samozřejmostí, dost možná aj dva chlupáči... to bude zvěřinec, vau!
Není tady
Lupi, napiš do podmínek ať si každý vezme buben nebo plastový kýbl, nebo velkou konzervu nebo....
i když v Olomouci jsme si vystačili bez bubnů...
Není tady
Teda Lupííí... ten tvůj nový avatárek - tě neznat, tak se tě budu bát
Není tady
Já furt... co máte s tím Lupíniným avatááárem, mě se zobrazoval stále její původní mírumilovný vlk se sněhem a ještě rozložený na čtverečky..... tak jsem klikla
na F5 a ejhle!!! maálem jsem si cvrnkla do textilu , jak jsem lekla té změny... Lupi , to mi nedělej... takhle bez varování, já jsem lekavá...
Doubravka napsal(a):
Samozřejmě nemohu chybět
Buben s sebou samozřejmostí, dost možná aj dva chlupáči... to bude zvěřinec, vau!
Doubravko moje milá, nebylo by tam kotě? Si asi koleduju, co?
Hani, Klubí, moc děkuji, uvidíme, jak do té doby budete mít vytížená autíčka. Ještě juknu na spoje , už mi v hlavou letí písníčka F. Nedvěda o Posázaví - teda to, co si z ní pamatuji
Jako mladá jsem nikdy neuskutečnila malý vodácký sen a řece Sázavě, ale hurá, možná ji uvidím z kopca
Není tady
bazalka napsal(a):
Doubravka napsal(a):
Samozřejmě nemohu chybět
Buben s sebou samozřejmostí, dost možná aj dva chlupáči... to bude zvěřinec, vau!Doubravko moje milá, nebylo by tam kotě?
Si asi koleduju, co?
To si teda koleduješ, intenzivně Neně sháním ženicha - peršana, slíbila jsem jí ho za slušné chování
Není tady
bazalka napsal(a):
Doubravka napsal(a):
Samozřejmě nemohu chybět
Buben s sebou samozřejmostí, dost možná aj dva chlupáči... to bude zvěřinec, vau!Doubravko moje milá, nebylo by tam kotě?
Si asi koleduju, co?
Zlatíčko moje andělské, beru tě za slovo! Dvě ti budou stačit?
Není tady
Doubravka napsal(a):
bazalka napsal(a):
Doubravka napsal(a):
Samozřejmě nemohu chybět
Si asi koleduju, co?
V tom případě vyklízím pole.
Bazalko ber, dokud s láskou dávají!
Není tady
Doubravka napsal(a):
Už jak jsem to psala, jsem věděla,že jsem přestřelila... Hele, 1 mám tak nějak, řekla bych dost pofidérně
, povolený... Výměnou za to, že u nás nezůstal sousedovic pes.
Ještě se nějak domluvíme, taky mám slíbený jedno kotě od kamaráda, a 3 - to by už asi nerozdejchal, muž můj milovaný...
Pandorraa napsal(a):
To si teda koleduješ, intenzivně Neně sháním ženicha - peršana, slíbila jsem jí ho za slušné chování
Dyk si říkala, že jestli tenkrát nebude čekat, tak že jí to pomocí pánů dochtorů zatrhneš...
šmarjá, člověk sem nějakou dobu nevleze a ona se tu plánuje takováhle velko-akce. No, já bych se předběžně taky přihlásila i když nevím, co se mezitím přihodí a estli budu moct. Ale odhlásit se můžu vždycky, né? Co pani organizátorko,lze-li to tak?
Není tady
bazalka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Dyk si říkala, že jestli tenkrát nebude čekat, tak že jí to pomocí pánů dochtorů zatrhneš...
Cooo?
Není tady