29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé duchny, duchničky i duchňáci!
Znám jedno náádherné místo..... jako dělané na duchní slet, na tancování okolo ohně a bubnování - nemá to chybu. Byl by tam skvělý víkend. Jenže ho musím zamluvit teď - je o to děsný zájem, ačkoliv je to samota uprostřed lesa - nebo právě proto.
Já navrhuju květnové sváteční víkendy - je to celkem jedno, jestli jeden, nebo druhý, jen prý se musíme rozhodnout do 14 dnů.
Nebo pak to září jako loni - jak se shodneme.
Místo určení -
Posázavské lesy.
Kapacita -
už jsem tam zažila přespat cca 5O lidí.....
Jídlo -
ssebou, ale nemusíme vařit na ohni, je tam sporák.
Elektřina?
Veškerá žádná....tedy, dá se tam dovézt generátorek, ale když je hezky a jsou dlouhé dny, je skoro lepší zůstat u petrolejek
Ohniště -
v rohu u stodoly
Voda -
ze studně....
Jo, jenom prosímvás s přihlašováním rovnou napište termín, který se vám nejvíc hodí - pak to ustálíme.
TAkže:
1.-3. 2OO9
8.-1O. 2OO9případně
zářijový víkend - první, nebo druhý
Upravil(a) lupina montana (28. 1. 2009 10:08)
Není tady
Není tady
Já bych taky ráda jela......ale jednou už mi to nevyšlo...doufám, že budu opravdu moci jet. Objednáte taky počasí?
Holky, vy máte všechny tak krásný nový avatárky!
Ale tentokrát se nenech ukecat, Regi - budem tancovat a bubnovat a vůbec!
Vandi - přece víš, že kde se shromáždí kritické množství čarůdek, počasí se jim automaticky přizpůsobí....
Není tady
Já bych jela, ale až v září... neb květen je pro mě vzhledem ke koncentraci veeelmi kulatých výročí narození v rodině a jejich již naplánovaných velkolepých oslav kritický.
Upravil(a) Somaia (28. 1. 2009 10:26)
Já hlasuji za květen, je mi jedno kolikátého. Akorát navrhuji vymyslet alespoň orientační program.
Na téhle Lupinčině samotě už jsem byla a - duchničky přemilené - TA NEMÁ CHYBU!!!
Lupi - tvůj vlk je nádherný, úplně z něj srší energie.
Upravil(a) Hani (28. 1. 2009 11:05)
Není tady
Holky, já nevím jak mi to bude v září vycházet, ale na tuty zrovna tyhle květnový víkendy už něco mám... Takže já spíš vyčkám jak to tady dopadne a rozhodnu se spíš až "pak"...
Není tady
Hani napsal(a):
Lupi - tvůj vlk je nádherný, úplně z něj srší energie.
Dyť na tom máš svoji zásluhu
Není tady
pro mě je září daleko, hlasuju pro květen
Není tady
Jasně, moc ráda bych taky ten květen, bo zas pak není čas, a září mám jako každý rok našvihané....
Není tady
Už jsem tam taky byla a je tam krásně a úžasně ... Tak já o tom začnu aspoň přemýšlet, ju?
Není tady
Jasnačka! I když bychom mohli dát nějaký předsrázek v Brně, odtud je tolik lidí z Babinetu! A nebo dát si třeba rande v Olomouci .
Není tady
Pojďte randit do Karviné, tu je to taky fajn:lol:
Já moc ráda dorazím na duchní slet, jen to cestování mi to trochu kalí.Když navíc do toho koutku světa není úplně dobrý dojezd hromadnou dopravou.
Jestli mi tam ovšem skočí škola v přírodě, tak jsem ztracená -myslím květen, jinak je to pro mě lepší , nežli září, či říjen.
Však ono se to prosype a usadí.
Tak v tuto chvíli se hlásím, že ano.
Není tady
Jasně, Heluško, moc ráda bych tě osobně poznala!
Není tady
Já Tebe taky ,Regi¨
Není tady
Regi - střídáme to, č.1 bylo v Holomócu, tak č.2 zase v Posázaví
Helí - pouze za cestu. Ubytné je sice 100/den, ale to se dá nějak vošolichat, zejména při větším počtu účastnic. A co sníš - samozřejmě....jediný problém je asi to, že tam bude naše Máli
Jo a to cestování z Karviné...ale kdyby ses vlezla k někomu, kdo pofrčí po D1, tak tu jsi natošup dokonce i z Moravy
Upravil(a) lupina montana (28. 1. 2009 21:44)
Není tady
Takže mezisoučet:
Regi,
Vanda
Heluška
Pol
Hani
Kulíš...?
Som?
a prozatím převažuje květen.
Upravil(a) lupina montana (28. 1. 2009 21:46)
Není tady
Ahoj Duchničky , hlásím se jako další mezisoučet
. A taky raději květen. Už se na vás moc těším
Není tady
Lupí, to ne já řeším náklady
Já tu dopravu z Ká. Kam nejblíž k cíli budu muset dojet rychlíkem ze směru OV?
Na D1 bych musela rovno dolu asi 250 km a pak dál. Lepší bude vláček kolejáček a když dobře nasednu, povozím se parádně jako Budulínek až k vám do Čech a možu aj mávat z okna - lele tak
Není tady
Ahojte, to Posázaví zní sqěle, ovšem rozhodně první víkend v květnu nemůžu. A druhý snad jo, ale v horším případě bych tam musela mít s sebou svou pidi-duchničku, nebude-li nikdo na hlídání. Což by vůči ostatním nemuselo být košér.. Takže se uvidí, jak to tu nakonec vykoumáte
Pro září jsem všemi deseti ;-)
Není tady
Já bych se předběžně taky chtěla, pfofím, přihlásit... Ale nevím na kdy a ani jestli mi to nakonec dopadne. Až to nějako vykoumáte, tak se budu snažit. I když, jestli mi to vyjde jako loni...
Milé Duchny, moc ráda Vás opět uvidím, i když květen je pro mně daleká budoucnost. Udělám tedy maximum pro to, aby to dopadlo.
Není tady
Kuk Duchničky!Taky se hlásím,konec května by byl značka ideál.Jsem tu s Vámi pořád,i když jsem neviditelná...Pac!
Není tady
Sestava vypadá více než dobře.
Heluško, žádný strach, stačí, když dojedeš do Olomouce, pojedu autem.
Není tady