19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Chtěla jsem se vás zeptat jakou antikoncepci zvolit, jsem po porodu, tedy ji delí dobu, u nekojím, ale práky bych nechtěla. Je něco etrnějího? N. tělísko mi řekl doktor, e není vhodné dávat, pokud budu chtít brzy druhé, e se to dává v případě, e budu chtít druhé do 5ti let. Tak nevím. Je tělísko etrnějí ne práky?
Děkuji za rady!
Není tady
A jak brzy plánujete miminku sourozence? Já mám tělísko bez hormonů a to je na 2-3 roky a stálo mně 800,- Kč. Jetě můe zkusit tu antikoncepci pro kojící maminky, ta je o něco etrnějí ohledně obsahu hormonů ....
Pokud plánujete dalího sourozence celkem brzy, tak bych asi volila tedy nejdostupnějí ochranu ... kondomy a jinak zbývá u jen lidovka (dávat si prostě pozor ) - někomu to vychází i roky ...
Není tady
Misulinko, tak určitě nechci dalí dříve ne za dva roky, ale je moné, e i dříve, ale to váně nevím teď. Já u nekojím. Jaké tělísko má? Myslela jsem, e je to draí.
Není tady
Mám obyčejné nehormonální, multiload nebo tak nějak. Nemůu najít tu kartičku, kde to je napsaný . Nicméně ho mám od podzimu a zatím jsem spokojená, menses chodí pravidelně, je trochu silnějí, ale není to nějaká hrůza a taky někdy piním. Ale jinak o něm ani nevím a mana si taky nestěuje
. Já toti nesmím hormony a tak mimo kondomu a abstinence je tohle jediná moná antikoncepce
. To draí obsahuje i hormony, které se uvolňují v děloze, je na delí dobu (5let), to u stojí kolem 6,5 tis.Kč, je to Mirena. Ale samozřejmě si můe nechat tělísko vyjmout i dříve, to není problém
. Jinak jsou i jiné monosti jako náplasti, antikoncepční krouek .... ale to ti jistě ochotně zodpoví a poradí tvůj gynekolog
.
Není tady
Jsem zpět. Mohu vědět, proč nejspolehlivějí antikoncepční prostředek podán v mé verzi byl vymazán? Nesmím do babincu vstoupit coby vir???
Není tady
ahoj, vracím se k tematu, beru yaz, ale premyslim, zda neni na vine u me nechuti k sexu. Drive pred porodem jsem brala yadine, je to podobny preparat a problemy jsem nemela.
jak to mate vy s prasky a chut na sex. nekdy si rikam, ze to je jen temi zmenami u nas(miminko atd)
Není tady