|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chtěla jsem se vás zeptat jakou antikoncepci zvolit, jsem po porodu, tedy již delší dobu, už nekojím, ale prášky bych nechtěla. Je něco šetrnějšího? N. tělísko mi řekl doktor, že není vhodné dávat, pokud budu chtít brzy druhé, že se to dává v případě, že budu chtít druhé do 5ti let. Tak nevím. Je tělísko šetrnější než prášky?
Děkuji za rady!
Není tady
A jak brzy plánujete miminku sourozence? Já mám tělísko bez hormonů a to je na 2-3 roky a stálo mně 800,- Kč. Ještě můžeš zkusit tu antikoncepci pro kojící maminky, ta je o něco šetrnější ohledně obsahu hormonů ....
Pokud plánujete dalšího sourozence celkem brzy, tak bych asi volila tedy nejdostupnější ochranu ... kondomy a jinak zbývá už jen lidovka (dávat si prostě pozor
) - někomu to vychází i roky ... 
Není tady
Misulinko, tak určitě nechci další dříve než za dva roky, ale je možné, že i dříve, ale to vážně nevím teď. Já už nekojím. Jaké tělísko máš? Myslela jsem, že je to dražší.
Není tady
Mám obyčejné nehormonální, multiload nebo tak nějak. Nemůžu najít tu kartičku, kde to je napsaný
. Nicméně ho mám od podzimu a zatím jsem spokojená, menses chodí pravidelně, je trochu silnější, ale není to nějaká hrůza a taky někdy špiním. Ale jinak o něm ani nevím a manža si taky nestěžuje
. Já totiž nesmím hormony a tak mimo kondomu a abstinence je tohle jediná možná antikoncepce
. To dražší obsahuje i hormony, které se uvolňují v děloze, je na delší dobu (5let), to už stojí kolem 6,5 tis.Kč, je to Mirena. Ale samozřejmě si můžeš nechat tělísko vyjmout i dříve, to není problém
. Jinak jsou i jiné možnosti jako náplasti, antikoncepční kroužek .... ale to ti jistě ochotně zodpoví a poradí tvůj gynekolog
.
Není tady
Jsem zpět. Mohu vědět, proč nejspolehlivější antikoncepční prostředek podán v mé verzi byl vymazán? Nesmím do babincu vstoupit coby vir???
Není tady

ahoj, vracím se k tematu, beru yaz, ale premyslim, zda neni na vine u me nechuti k sexu. Drive pred porodem jsem brala yadine, je to podobny preparat a problemy jsem nemela.
jak to mate vy s prasky a chut na sex. nekdy si rikam, ze to je jen temi zmenami u nas(miminko atd)
Není tady