|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Můžete mi prosím nekdo poradit?Sestrenice mi neveri ze do skolky se male dite muze umistit uz od 2,5 roku ale pouze na 4 hodiny denne s tim ze neprijdu o rodicovsky prizpevek..,tvrdi ze to neni pravda....Kdo ma pravdu?Kde je to psano?Dekuji za radu
Není tady
Je to opravdu až od 3let věku.
Není tady
Opravdu?Mam pocit ze i nekde tu na babinetu se psalo ze dite se muze do skolky umistit drive...
Není tady
Moje švagrová vodila dítě do MŠ ve věku3let pouze 5 dnů v měsíci,aby neztratila rodič.příspěvek.Třeba je to v každém kraji nebo zařízení jinak,ale vím,že bývalo možné umístit i dítě 2,5leté po dohodě s ředitelkou školky.Ovšem dítě už muselo používat WC a nesmělo mít pleny,muselo být trošku samostatné při jídle.
Ale je nutné tak malého bobečka vodit do školky?Není mu líp doma u maminky?Vždyť co se do dítěte do třech let vloží,to je to nejdůležitější pro jeho další život.Já vím,že nemám právo někoho soudit,proto se omlouvám.Pěkný den:-)
Není tady
§34 (1) Předškolní vzdělávání se organizuje pro děti ve věku zpravidla od tří do šesti let.
nektere materske skoly prijimaji deti i mladsi tri let
ale rozhodne nejsou povinni mladsi dite prijmout
Není tady
Listicka:to urcite by tak byt melo ale proste nekdo potrebuje prividelavat...holt matky samozivitelky to nemaji lehke pokud chcou zachovat svou hrdost a nechtit vic penez po BM:)
Není tady
děkuji vsem za odpovědi:)
Není tady
to elementgirl: Tak v tomto případě se omlouvám,to úplně chápu.Je mi jasné,že nemohu soudit,když do věci nevidím.Matky samoživitelky / zejména ty hrdé /obdivuji.Držím pěsti a přeju hodně štěstí v dalším životě :-)))
Není tady
Toto všechno upravuje nový Školský zákon č. 561/2004 Sb.
Není tady
Do tří let věku dítěte může dítě navštěvovat školku pět dní v kalendářním měsíci, což se dokládá na příslušném odboru státní sociální podpory měsíčním potvrzením od školky. Od tří do čtyř let věku dítěte lze dávat dítě do školky na čtyři hodiny denně celý měsíc /možnost pěti dní v měsíci je od tří let zrušena/. V měsíci, kdy dítě dosáhne věku tří let je možný souběh obou podmínek.
Není tady