29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nemáte někdo tip na zajímavé stránky ohledně ekologického pěstování zeleniny a ovoce? Každoročně bojuji s plísní bramborovou na rajčatech a paprikách (soused pěstuje brambory a já musím kvůli tomu každý rok vyházet hromady napadené zeleniny). A nevím jak jinak proti ní bojovat než chemickým postřikem.
Za každý tip moc děkuji!
Není tady
Ito, díky.
Není tady
Aluska napsal(a):
Ahoj, nemáte někdo tip na zajímavé stránky ohledně ekologického pěstování zeleniny a ovoce? Každoročně bojuji s plísní bramborovou na rajčatech a paprikách (soused pěstuje brambory a já musím kvůli tomu každý rok vyházet hromady napadené zeleniny). A nevím jak jinak proti ní bojovat než chemickým postřikem.
Za každý tip moc děkuji!
Stonky u rajčat se musí propíchnout měděným drátkem (a nechat ho tam). Zní to divně, ale rajčata už nezplesniví :-) Na www.vsekolembydleni.cz píší i něco o mandelinkách, ale se škůdci u nás zatím žádný problém nenastal
Není tady
Niečo obdobné sme skúšali aj my, ale používame hliníkový drát. Pokúsim sa pripraviť články na túto tému aj na http://www.elegantnibydleni.cz/
Není tady
AndreaM napsal(a):
Aluska napsal(a):
Za každý tip moc děkuji!Stonky u rajčat se musí propíchnout měděným drátkem (a nechat ho tam). Zní to divně, ale rajčata už nezplesniví :-) Na www.vsekolembydleni.cz píší i něco o mandelinkách, ale se škůdci u nás zatím žádný problém nenastal
tak to je úžasná ekologie,SUPER JEDOVATÁ ,když nedoporučují ni měděné okapy at se ty jedy nedostávají do země,tak tady je budou nacucávat rajčata přímo,hrůza.
NO a co smandelinkama?Žádný štráchy,taky napíchnout na drát,nejlépe ten měděný
Není tady