6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přidávám se ke Kuki, jsi fakt hezká bábovka. Stejně jako všechny, co tam byly
A Kutná Hora není k nám daleko a cestu už znáš, není problém dorazit.
Holky, já jdu na zvědy k té kolegyni, co se bude rozvádět. Ta s těmi vyměněnými dárky. No ´prostě borka
Není tady
Vandi, právě jsem zasadila!!! Už se těším na první lístečky... ještě jednou děkuju.
kakamila napsal(a):
Klubko napsal(a):
Kuki, opravdu to není tvoje chyba. I v Pardubicích je děsné značení. Když tam bydlíš, řekneš si malé město, všechno je jasné. Ale pak když se zamyslíš, tak je super, že u Globusu je cedule Žďár nad Sázavou, který je odtama 35 km. Ale výpadovka na Chrudim,přes kterou se tam jede aje to 10 km, tam nenajdeš. to nemá chybu
No a já se musím pochválit - protože nikdo jiný to za mně neudělá
Pardubice jsem projela super, ani jednou jsem nezabloudila a trefila jsem až do Kutné Hory bez ztráty desítky
Je to taková blbost, ale měla jsem ze sebe dobrý pocit - vzpomněla jsem si, jak jsem na podzim někam jela s BBM, on řídil, já navigovala. No a krapítek jsem nevěděla, kde jsme , on zastavil, kouknul do mapy a se slovy -
k čemu já Tě vůbec mám, jel dál. Já blbka jen mlčela a litovala se. Do dneška mě mrzí, že jsem nevystoupila a nedojela to stopem.
To ja som v takých situáciách hovorila "Na ozdobu" - ale je fakt, že od čias bývalého sa takýmto chlapom v takýchto situáciách vyhýbam.
Není tady
Holky bylo to krásný, musíme to někdy zopakovat.
Není tady
Kakamilko, něco podobného mám doma, ale už jsem se snad naučila si to nebrat osobně.
Není tady
Regina napsal(a):
Kakamilko, něco podobného mám doma, ale už jsem se snad naučila si to nebrat osobně.
To musí být hodně těžké. Neumím si to představit.
Není tady
Holky, mě to tentokráte nevyšlo a to jsem s tím počítala, že Vás konečně poznám
Přijela mi v sobotu kamarádka,takže jsem to nehrotila
Pokud ale Vás napadne zase někam aspoň kafčo tady v Pce nebo Hk........přijedu.....no problem.
Není tady
Ahoj holky výletnice do HK. Musím se k něčemu přiznat, nikoho z Vás osobně neznám, nikdy jsem nebyla na žádné školičce, ale jsem s Vámi přes písmenka už nějakou dobu, někdy napíšu, ale spíš jen čtu když mám čas. Každou z vás si nějak představuju a přemýšlím nad jejím příběhem.
Byla jsem ten inkriminovaný víkend v HK, protože jsem se tam narodila a byla jsem s rodinkou za příbuzenstvem. Moc jsem přemýšlela jestli se mám přidat k vašemu sezení na Kuňce, ale jsem taková "dumavá" panna /znamení/, že jsem nakonec nenašla odvahu se přihlásit a teď mě to mrzí. Proto píšu veřejně, že pokud něco takového zopakujete a bude volná židle, tak to zkusím.
/Chodila jsem v sobotu po Hradci a říkala jsem si, co když jsem teď některou z vás potkala?/
Není tady
solkla napsal(a):
Ahoj holky výletnice do HK. Musím se k něčemu přiznat, nikoho z Vás osobně neznám, nikdy jsem nebyla na žádné školičce, ale jsem s Vámi přes písmenka už nějakou dobu, někdy napíšu, ale spíš jen čtu když mám čas. Každou z vás si nějak představuju a přemýšlím nad jejím příběhem.
Byla jsem ten inkriminovaný víkend v HK, protože jsem se tam narodila a byla jsem s rodinkou za příbuzenstvem. Moc jsem přemýšlela jestli se mám přidat k vašemu sezení na Kuňce, ale jsem taková "dumavá" panna /znamení/, že jsem nakonec nenašla odvahu se přihlásit a teď mě to mrzí. Proto píšu veřejně, že pokud něco takového zopakujete a bude volná židle, tak to zkusím.
/Chodila jsem v sobotu po Hradci a říkala jsem si, co když jsem teď některou z vás potkala?/
Jééé, to je škodáá. Já bych Tě tak moc ráda poznala. Ty si zasloužíš
Není tady
No jo, někdy i moc přemýšlení škodí...
Taky si tady čtu dojmy z výletu . Uvažovala jsem o účasti, ale nakonec jsem nenašla odvahu. Jsem stejně dumavá panna jako Solkla:) Ale moc ráda vás čtu. Je fajn, že jste (i z masa a kostí)Tak možná někdy příště
Není tady
No jo fakt nekoušem
Ja som nedumavá Panna , neváhala som a neľutujem. (Teraz nepíšem o HK, to som bohužiaľ nedala a ĽUTUJEM). Je nás tu viacero Panien, jedna panenskejšia ako druhá. Ale ani ostatné znamenia sa nestratia.
Není tady
Tak koukám, že by to chtělo ten HK zopáknout
Jsem všemi dvaceti pro!!!!
Už mám odvahy na rozdávání - příště jedu! Koukám kolik Vás je z okolí HK Pce - byla by sranda kdybych někoho znala třeba ze základky nebo z gymplu....
Není tady
Budeme se těšit na všechny nové tváře ...
...a Solkla (asi se tahle zkratka neskloňuje...nebo jo?)...už víckrát jsme se přesvědčily, jak je svět malej...
Větší sranda bude, až se potká manželka s milenkou...
Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo.........
Není tady
taky jsem panna....... nevím jestli dumavá....
Není tady