Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 2. 2. 2009 12:37

kakamila
♥♥-----

Re: výlet HK

Kukačko hjarta   ....kuju smile

Není tady

#177 2. 2. 2009 12:41

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Přidávám se ke Kuki, jsi fakt hezká bábovka. Stejně jako všechny, co tam byly tummenupp
A Kutná Hora není k nám daleko a cestu už znáš, není problém dorazit.

Holky, já jdu na zvědy k té kolegyni, co se bude rozvádět. Ta s těmi vyměněnými dárky. No ´prostě borka tummenupp

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#178 2. 2. 2009 12:41

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jojo, piš další historky!

Není tady

#179 2. 2. 2009 13:52

x52658
Host

Vandi, právě jsem zasadila!!! lol Už se těším na první lístečky... ještě jednou děkuju. pussa

#180 2. 2. 2009 15:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

kakamila napsal(a):

Klubko napsal(a):

Kuki, opravdu to není tvoje chyba. I v Pardubicích je děsné značení. Když tam bydlíš, řekneš si malé město, všechno je jasné. Ale pak když se zamyslíš, tak je super, že u Globusu je cedule Žďár nad Sázavou, který je odtama 35 km. Ale výpadovka na Chrudim,přes kterou se tam jede  aje to 10 km, tam nenajdeš. to nemá chybu tummenupp

No a já se musím pochválit - protože nikdo jiný to za mně neudělá smile
Pardubice jsem projela super, ani jednou jsem nezabloudila a trefila jsem až do Kutné Hory bez ztráty desítky big_smile
Je to taková blbost, ale měla jsem ze sebe dobrý pocit - vzpomněla jsem si, jak jsem na podzim někam jela s BBM, on řídil, já navigovala. No a krapítek jsem nevěděla, kde jsme vissla , on zastavil, kouknul do mapy a se slovy -
k čemu já Tě vůbec mám, jel dál. Já blbka jen mlčela a litovala se. Do dneška mě mrzí, že jsem nevystoupila a nedojela to stopem.

To ja som v takých situáciách hovorila "Na ozdobu" cool - ale je fakt, že od čias bývalého sa takýmto chlapom v takýchto situáciách vyhýbam. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#181 2. 2. 2009 15:59

Koi
♥♥♥♥---

Holky bylo to krásný, musíme to někdy zopakovat.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#182 2. 2. 2009 16:38

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kakamilko, něco podobného mám doma, ale už jsem se snad naučila si to nebrat osobně.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#183 3. 2. 2009 8:48

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Kakamilko, něco podobného mám doma, ale už jsem se snad naučila si to nebrat osobně.

To musí být hodně těžké. Neumím si to představit.

Není tady

#184 3. 2. 2009 9:02

Kerrin
♥♥♥♥---

Holky, mě to tentokráte nevyšlo a to jsem s tím počítala, že Vás konečně poznámsmile
Přijela mi v sobotu kamarádka,takže jsem to nehrotila

Pokud ale Vás napadne zase někam aspoň kafčo tady v Pce nebo Hk........přijedu.....no problem.

Není tady

#185 3. 2. 2009 17:01

solkla
♥♥♥----

Ahoj holky výletnice do HK. Musím se k něčemu přiznat, nikoho z Vás osobně neznám, nikdy jsem nebyla na žádné školičce, ale jsem s Vámi přes písmenka už nějakou dobu, někdy napíšu, ale spíš jen čtu když mám čas. Každou z vás si nějak představuju a přemýšlím nad jejím příběhem.
Byla jsem ten inkriminovaný víkend v HK, protože jsem se tam narodila a byla jsem s rodinkou za příbuzenstvem. Moc jsem přemýšlela jestli se mám přidat k vašemu sezení na Kuňce, ale jsem taková "dumavá" panna /znamení/, že jsem nakonec nenašla odvahu se přihlásit a teď mě to mrzí. Proto píšu veřejně, že pokud něco takového zopakujete a bude volná židle, tak to zkusím.
/Chodila jsem v sobotu po Hradci a říkala jsem si, co když jsem teď některou z vás potkala?/

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#186 3. 2. 2009 17:20

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

solkla napsal(a):

Ahoj holky výletnice do HK. Musím se k něčemu přiznat, nikoho z Vás osobně neznám, nikdy jsem nebyla na žádné školičce, ale jsem s Vámi přes písmenka už nějakou dobu, někdy napíšu, ale spíš jen čtu když mám čas. Každou z vás si nějak představuju a přemýšlím nad jejím příběhem.
Byla jsem ten inkriminovaný víkend v HK, protože jsem se tam narodila a byla jsem s rodinkou za příbuzenstvem. Moc jsem přemýšlela jestli se mám přidat k vašemu sezení na Kuňce, ale jsem taková "dumavá" panna /znamení/, že jsem nakonec nenašla odvahu se přihlásit a teď mě to mrzí. Proto píšu veřejně, že pokud něco takového zopakujete a bude volná židle, tak to zkusím.
/Chodila jsem v sobotu po Hradci a říkala jsem si, co když jsem teď některou z vás potkala?/

Jééé, to je škodáá. Já bych Tě tak moc ráda poznala. Ty si zasloužíš dumbom

Není tady

#187 3. 2. 2009 17:47

x52658
Host

No jo, někdy i moc přemýšlení škodí... lollollolgloria

#188 3. 2. 2009 17:47

Judita23
♥♥-----

Taky si tady čtu dojmy z výletu smile. Uvažovala jsem o účasti, ale nakonec jsem nenašla odvahu. Jsem stejně dumavá panna jako Solkla:) Ale moc ráda vás čtu. Je fajn, že jste (i z masa a kostísmile)Tak možná někdy příštěstorstark

Není tady

#189 3. 2. 2009 17:55

x62358
Host

No jo fakt nekoušem lol

#190 3. 2. 2009 18:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som nedumavá Panna big_smile , neváhala som a neľutujem. (Teraz nepíšem o HK, to som bohužiaľ nedala a ĽUTUJEM). stolt Je nás tu viacero Panien, jedna panenskejšia ako druhá. Ale ani ostatné znamenia sa nestratia. tummenupp godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#191 3. 2. 2009 18:04

x21365
Host

Tak koukám, že by to chtělo ten HK zopáknout stolt big_smile

#192 3. 2. 2009 18:10

x52658
Host

Jsem všemi dvaceti pro!!!! lolvissla

#193 3. 2. 2009 18:52

solkla
♥♥♥----

Už mám odvahy na rozdávání - příště jedu! Koukám kolik Vás je z okolí HK Pce - byla by sranda kdybych někoho znala třeba ze základky nebo z gymplu....

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#194 3. 2. 2009 19:06

Vanda
Host

Budeme se těšit na všechny nové tváře smile...
...a Solkla (asi se tahle zkratka neskloňuje...nebo jo?)...už víckrát jsme se přesvědčily, jak je svět malej...

#195 3. 2. 2009 19:23

x52658
Host

Větší sranda bude, až se potká manželka s milenkou... rolltonguelol

#196 3. 2. 2009 20:02

solkla
♥♥♥----

Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo.........lol

Není tady

#197 3. 2. 2009 22:51

Kerrin
♥♥♥♥---

taky jsem panna....... nevím jestli dumavá....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí