6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak si mě zase škrtněte musím pracovat...
Není tady
Náčelníku já budu taky pracovat, ale jenom dopolko. Nejde to nějako přivodsunout?
Tak já v sobotu vypravuju kluka na soudtředění, pak mám písemky ve škole takže ve 14:00 to nestíhám. Uvidím, třebás bych se tam dopravila později a Kukí se mnou počítej zpátky. Jo a sorry za to típnutí , jsem pracovala
A já mám zánět ledvin, včera mě z práce vezli rovnou na pohotovost. Ale zatím není nic ztraceno, jsem nadopovaná injekcema , takže mi je fajn a jsem rozhodnutá jet... Ještě to upřesním v pátek...
Si vás přece nenechám ujít... A slibuju, že si vezmu košilku!!!!
Tak si kup pytlík sušených brusinek! A sněž alespon dva.
Já to do sebe hrnula při zánětu furt.
Není tady
No, na to jsem taky myslela. Až pojede manžel pro minibazalku do školky, tak bude pověřen. Děkuju za připomenutí.
Kukačka napsal(a):
tak to mám zkaženou radost
Neboj se, dyk to nejni naposled !!
Není tady
...jsem tiše doufala, že pojedeš, a jak tě znám, dřív domů, a že se svezu s tebou nazpátek.......ale třeba ti to ještě vyjde.
Ale znáš mě, fšichni hulej....začnou mě pálit oči...pak bolet hlava....ale já se kdyžtak nadopuju, přeciž, nejsem snad žádný vořezávátko.
dakota napsal(a):
Kukačka napsal(a):
tak to mám zkaženou radost
Neboj se, dyk to nejni naposled !!
Daky,
možná bys měla trochu víc myslet na sebe a sem tam si udělat hezkej den.
Není tady
...tak jo
Klubko napsal(a):
Tak si kup pytlík sušených brusinek! A sněž alespon dva.
Já to do sebe hrnula při zánětu furt.
To si asi dám aj bez zápalu, urobili ste mi chute... Milujem ich.
Není tady
Vojín Kotas má dotaz - už je to tam zarezervovaný nebo se mám přičinit????
Není tady
A je to, sobota, 31.1.2009, 16.30 - 17.00, vstupní heslo: BABINET
Ten číšník navrhoval heslo "klokan přiletí v březnu", ale to je moc dlouhý.
Moc se na nás těší a já na vás taky .
Není tady
Díky.
To je dobrý , mě stačí takhle podrbat za uchem .
Offfffšém, kdyby mi tu pochvalu na onom úřadě předával nějaký švarný hošan..... Kuki, zařiď to .
Není tady
Jak jsem psala vedle.
Těším se na Vás. Hrozně. Hypnotizuji sobotu v kalendáři.
Mám vézt mamku ´v sobotu do Kolína s vejlužkou za její kamarádkou ze školy. Asi jí vyložím už v Přelouči,ať dojde,abych to náhodou nezmeškala
Není tady
Mazlík napsal(a):
To je dobrý , mě stačí takhle podrbat za uchem .
Offfffšém, kdyby mi tu pochvalu na onom úřadě předával nějaký švarný hošan..... Kuki, zařiď to .
jdi tam hned a ptej se po Modrym voku. ale moc mi ho nevohmatej!
Máš šanci ještě zítra
Klubko, my se taky těšíme
Není tady