6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kdy - sobota 31.1. kolem 15 - 16.00
kde - varianta I. - restaurace Inflagranti HK http://www.inflagrantihk.cz/index.php?q=kontakt
varianta II. - Kunětická hora(?) - restaurace pod Kunětickou horou - je to tak správně?
kdo - Kuki
jája - pája
ffly
MíšaII.
Vanda
Bazalka
Mazlík
Klubko
Fanny5
a další...
Není tady
Mazli, tam s tou Kuňkou chce raději zavolat, zda je otevřeno. Někdy je tam akce v zimě....
Já nabízím taky spacák a místo ke spaní. Ale v mini prostorech....
Není tady
Navrhuju, aby Babinet koupil mikrobus a pronajímal ho na takovéto akce, které se prostřednictvím Babinetu dějí...Nebo obytný karavan
Není tady
Já jsem ta další. Ale nevím, jestli to stihnu už takhle brzo. Je mi jedno, jestli Kuňka nebo Hradec.
Není tady
Holky, mohla bych se taky přidat...pokud by to šlo a i vyšlo. zatím nic na sobotu nemám. Ale nikoho neznám jen tebe Klubko.
Není tady
Mně je to taky jedno, nahlásila jsem doma, ať se mnou v sobotu nepočítají.
Není tady
Kerrin napsal(a):
Holky, mohla bych se taky přidat...pokud by to šlo a i vyšlo. zatím nic na sobotu nemám. Ale nikoho neznám jen tebe Klubko.
Nic si z toho nedělej, já znám taky osobně jen Vandu, ale už se na všechny moc těším.
Není tady
A kam se tedy jede:.......... HK nebo Kuňa?
A co máte jakov plánu? Kafíčko, pokec?
Tak koukám, že je nás tady z Pce a HK docela dost!
Upravil(a) Kerrin (26. 1. 2009 12:12)
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Kerrin napsal(a):
Nic si z toho nedělej, já znám taky osobně jen Vandu, ale už se na všechny moc těším.
Já neznám osobně nikoho..... a s dovolením bych se taky přihlásila
Není tady
Kerrin napsal(a):
A kam se tedy jede:.......... HK nebo Kuňa?
A co máte jakov plánu? Kafíčko, pokec?
Tak koukám, že je nás tady z Pce a HK docela dost!
Některé holky jsou i Pražandy a já například z Kérkonoš.
Není tady
Kuki, tak na Kuńku, si můžeš vzít klidně jehly. Za 5 minut jsi nahoře a pak zase dole:)
A ještě jen pro info.
Jsou tam dvě hospody, jeden majitel. Restaurace pod Kunětickou horou a Stodola pod Kunětickou horou.
Tak rezervuj tu restauraci. Ve stodole pečou jen prase a jen občas
Upravil(a) Klubko (26. 1. 2009 12:31)
Není tady
Regina napsal(a):
Navrhuju, aby Babinet koupil mikrobus a pronajímal ho na takovéto akce, které se prostřednictvím Babinetu dějí...Nebo obytný karavan
Jsem pro, ale kdo má papíry na hlavu, jezdit s takovou squadrou azůrou?
Jo a už mlčím, holky přeju krásnou zábavu A votlapkejte Klubko i za mě s velkouuuuuu pusou na čelíčko
Upravil(a) Pisatel (26. 1. 2009 12:38)
Není tady
Kukačka napsal(a):
Já chci na Kunětickou horu. Udělám výšlap se svojí posádkou a v 17.00 v hospodě. Udělám rezervaci pro 10-15 lidí?
Báječné, úžasné, skvělé!!!! A taky to, že nás je víc a víc, ježíííš, já se fakt mooooc těším .
Není tady
Kukačka napsal(a):
Pisateli, ty nejedeš, víš to?
No jedu z Radotína do Bohnic
Není tady
Holky, vypadá to, že změním plány, vynechám kurz 1 a přijedu na drby. A to i se svým zlatíčkem, protože doma je potřeba neodkladně provést nějaké změny, tudíž je třeba absolvovat nějaké nákupy.
Takže spojím příjemné s příjemným
Není tady
Pan, super.)
A jaké zlatíčko myslíš? Syna, vnučku nebo kočky
Jestli ti do toho můžu kecat, vem všechny.
Není tady
Klubko napsal(a):
Pan, super.)
A jaké zlatíčko myslíš? Syna, vnučku nebo kočky
Jestli ti do toho můžu kecat, vem všechny.
No tak to by byl fakt mazec! Myslím, že bych ani nenakoupila, ani nepodrbala.
Ne ne, já si vezmu s sebou to Zlatíčko,který spolehlivě nalákám na leden
Není tady
Takže Kuňka... No a já si na vás chtěla vzít sukni, jehly a kožich... Tak dobře, půjdu normálně oblečená...
Kukí až budeš mít chvilku, tak mi cinkni pfofím
Jestli je ten výlet s přespáním tak to nemůžu
Mám dotázek: Ráda bych si koupila kalendář babinetek, nebude na Kuňce někdo z distribuce?
Není tady