18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj malá mi právě uchla ze stolu, vylezla na něj a já si toho nevimla a spadla asi rovnou na hlavu.
Má na ní hroznou bouli, tak 1cm x 1cm a do výky snad 0,5cm a je to na místě kde začínají na čele vlasy.
Nemůe to mít jetě něco společného s fontanelou? Měla by jí mít zarostlou kdy je jí přes 2 roky.
Brečela jen chvilku a ne hrozně, normálně.
Je to na pohotovost???
Díky předem.
Není tady
Veru,co zase vyvádíte já bych na pohotovost taky nejela a e u jsme měli několik pádů s obr boulema jak píe Petka,sleduj ji ted ji nedávej spát a uvidí
Není tady
na pohotoost ne.sledovala bych zornicky,motani hlavy zvraceni,nic jineho ji tam neudelaji.dodrzuj pitny rezim a kdyby se ti neco na male nezdalo,zajed zitra k obvodakovi.klidekkkkkk nebojjjjjjjjjj:hjarta:
Není tady
Díky holky
Kačka u zas zlobí, tak snad bude v pohodě. My právě takovýhle pád jetě neměli, tak jsem se splaila
Díky díky moc!!
Není tady
Veru pokud se chova normalne tak asi opevdu nejezdete a pozoruj ji
Není tady
My meli neco,co by dospely urcite neprezil, zaklad je zkusit,jestli reaguji zornicky na baterku, spani jen v dobe obvykle spani a kdyby nahodou zacala blinkat po jidle,tak urcite jet,muze to byt otresk mozku,jinak deti vydrzi hodne moc. Bohuzel vlastni zkusenost.
Není tady
Díky moc vem
Kačka je v pohodě, asi spadla nějak dobře. Boule u se taky zmenila, take jetě jednou dík!
Jetě e vás mám
Není tady
Stránky: 1