29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte nějaké dobré recepty s hlívou?
Není tady
je taky dobrá obalená a usmažená jako řízek
Není tady
Dělám ji, jak píšou holky výše. Také ji suším v sušičce ovoce a přidávám ji do polévek, omáček i šťáv k masu.
Není tady
delavam veprove nudlicky, jednoduche, dobre http://www.nadoma.cz/recepty/46802-maso … s-houbami/
Není tady
vyzkoušela jsem hlívu dle recepty dasad a byla vážně výborná. na nadoma jsme našla více tipů.
Není tady
Já udělala bramborový guláš s hlívou ústřičnou, výborné.
Jen pridám radu - hlíva ústřičná se musí tepelně zpracovat jen velmi krátce, protože pak je tvrdá jak podešev. Do guláše ji přidávám, až jsou brambory měkké a vařím skutečně necelých 10 minut.
Není tady
lojzik napsal(a):
vyzkoušela jsem hlívu dle recepty dasad a byla vážně výborná. na nadoma jsme našla více tipů.
Ještě víc tipů (nejen na hlívu, ale na houby obecně) najdeš třeba tady
Jinak hlívu jsem jednou zkusil grilovat na dřevěným uhlí ... jen jsem ji před tím zlehka potřel olejem, ve kterém jsem rozmíchal utřený česnek a sůl a nechal naložený tak půl hoďky... a byla to maximální bašta
Není tady
No vidíš, Mikeši, hned mám další receptík do sbírky
Není tady
Leri napsal(a):
Máte nějaké dobré recepty s hlívou?
Ahojte!!!
Hlívu ústřičnou používám dost často, když jím sama, děti to odmítají.
Nakrájím je na jemné nudličky a osmahnu je krátce na másle s cibulkou a následnš přidám těstoviny nebo rýží a jsem v sedmém nebi.
Není tady
nakrájet na nudličky, přidat k osmažené cibuli na kolečka, podlít bílým vínem, osolit a posypat sezamovým semínkem k tomu bageta.
je to dobré teplé i studené.
Není tady
Já jí dělám jako bedly - hlavičky osolit a narychlo opéct na sádle nebo oleji.
Není tady
laminanonte díky za tip. vyzkoušeno a mňamka
Není tady
tereza88 napsal(a):
laminanonte díky za tip. vyzkoušeno a mňamka
viď
Není tady
http://www.pokrmy.estranky.cz/ recepty
Není tady
Hlíva je vynikající jednoduše v rizotu - dávám ji do pokrmu až ke konci, aby se neznehodnotily cenné látky (mnoho lidí hlívu dusí dlouhou dobu a pak ztrácí spoustu látek). S červenou řepou je to lahůdka
Není tady
Super nápady! O víkendu jsem měl první vlastní sklizeň, takže vyzkouším vše.
Není tady