6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte nějaké dobré recepty s hlívou?
Není tady
je taky dobrá obalená a usmaená jako řízek
Není tady
Dělám ji, jak píou holky výe. Také ji suím v suičce ovoce a přidávám ji do polévek, omáček i áv k masu.
Není tady
delavam veprove nudlicky, jednoduche, dobre http://www.nadoma.cz/recepty/46802-maso … s-houbami/
Není tady
vyzkouela jsem hlívu dle recepty dasad a byla váně výborná. na nadoma jsme nala více tipů.
Není tady
Já udělala bramborový gulá s hlívou ústřičnou, výborné.
Jen pridám radu - hlíva ústřičná se musí tepelně zpracovat jen velmi krátce, protoe pak je tvrdá jak podeev. Do guláe ji přidávám, a jsou brambory měkké a vařím skutečně necelých 10 minut.
Není tady
lojzik napsal(a):
vyzkouela jsem hlívu dle recepty dasad a byla váně výborná. na nadoma jsme nala více tipů.
Jetě víc tipů (nejen na hlívu, ale na houby obecně) najde třeba tady
Jinak hlívu jsem jednou zkusil grilovat na dřevěným uhlí ... jen jsem ji před tím zlehka potřel olejem, ve kterém jsem rozmíchal utřený česnek a sůl a nechal naloený tak půl hoďky... a byla to maximální bata
Není tady
No vidí, Mikei, hned mám dalí receptík do sbírky
Není tady
Leri napsal(a):
Máte nějaké dobré recepty s hlívou?
Ahojte!!!
Hlívu ústřičnou pouívám dost často, kdy jím sama, děti to odmítají.
Nakrájím je na jemné nudličky a osmahnu je krátce na másle s cibulkou a následn přidám těstoviny nebo rýí a jsem v sedmém nebi.
Není tady
nakrájet na nudličky, přidat k osmaené cibuli na kolečka, podlít bílým vínem, osolit a posypat sezamovým semínkem k tomu bageta.
je to dobré teplé i studené.
Není tady
Já jí dělám jako bedly - hlavičky osolit a narychlo opéct na sádle nebo oleji.
Není tady
laminanonte díky za tip. vyzkoueno a mňamka
Není tady
tereza88 napsal(a):
laminanonte díky za tip. vyzkoueno a mňamka
viď
Není tady
http://www.pokrmy.estranky.cz/ recepty
Není tady
Hlíva je vynikající jednodue v rizotu - dávám ji do pokrmu a ke konci, aby se neznehodnotily cenné látky (mnoho lidí hlívu dusí dlouhou dobu a pak ztrácí spoustu látek). S červenou řepou je to lahůdka
Není tady
Super nápady! O víkendu jsem měl první vlastní sklizeň, take vyzkouím ve.
Není tady