|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dani, tak jim koukej říct, at to napíšou na nějakou jinou holku, co to IVF nepotřebuje a kdyby náhodou nevyšlo IUI, tak se do toho pust ... to by přece mohlo jít, ne??? Sice je to podvod, ale tady podvádí přece každej! Nebo si to ivf vyžádej na mě, já stejně na víc než 1pokus mít nebudu, tak se s tebou rozdělím
!!!
Není tady
Dani, to jí nerad
!!! Very, já bych ho prodala mě za těch 10tisíc ... na dvorečku ti bude dělat jen ostudu a bude tam na něj pršet a chumelit ... no u mě v garáži by se mělo líp
!!!
Není tady
To si piš, že je to výsměch, ceny aut sice klesly, ale né takle. Holka, já bych si ho nechala, ale tři auta živit nemůžem. To další bylo nutné koupit hned, jinak bychom se neměli jak dostávat do práce, jsme na autech závislí, já jsem říkala, že kdybych byla těhu, tak se do Třebové dovezu autobusem, ale do práce to mám trochu jiný směr a je to problém a manža úplně. Kdyby bylo léto, tak jezdím klidně na kole.....
Není tady
To je jasný, ted je potřeba auto skoro všude ... já taky ráda chodím pěšky s Neldou, ale jsou místa, kam tím autem prostě musím a nedovedu si představit, že bych jela autobusem nabo vlakem ... takže když to neuživíš, tak jak ti radím, přijedu si pro něj za 10tisíc a máš to bez problémů a bez práce
!!!
Není tady
Za přepsání to tolik není, byla to 99, ta by měla být v té nejnižší hranici, možná by se za ní neplatilo vůbec, třeba splňuje EURO III, ale jistá si nejsem. Za toho experta se platí 3 tisíce a to je r 97.
Není tady
No tak to je fajn, aspon zase něco ušetřím ... 10 tobě, 3 za přepsání a mám autíko jako ze škatulky
!!! Tak jsme domluvené, já to beru
!!! Aspon budu moct přijet prásknout ty rychlé špunty s tebou. Protože ta naše stará kraksna by těch 100kiláků určitě nezvládla
!!!
Není tady
lusyl napsal(a):
Dani, tak jim koukej říct, at to napíšou na nějakou jinou holku, co to IVF nepotřebuje a kdyby náhodou nevyšlo IUI, tak se do toho pust ... to by přece mohlo jít, ne??? Sice je to podvod, ale tady podvádí přece každej! Nebo si to ivf vyžádej na mě, já stejně na víc než 1pokus mít nebudu, tak se s tebou rozdělím
!!!
tak jo já jim to navrhnu...
to by čučeli co?
Není tady
Very, já si vezmu tu nerozbitou část a to přední sklo a střechu vám nechám
!!!
Dani, jen jim to navrhni, at si čučej jak chtěj
!!! Já budu mít ted nové auto, budu z toho mít radost, tak ti chci taky udělat radost, dám ti můj pokus IVF z části hrazenej
! Verynce jsem taky udělala radost, že jí dám 10tisíc za auto a ještě v hotovosti
!!!
Teda holky, važte si mě, máte ze mě jen to nejlepší
!!!
Není tady
Hele Verynk, už jsme byli dohodnuté, tak to ted neměn, jo, nebo bys mě taky mohla pěkně naštvat
!!! ... jo a to ještě nevíš, že za těch 10tisíc mi k tomu tvůj manža musí udělat vestavnou stěnu do chodby ... abych si pro to vůbec dojela, když to nikdo nechce
!!!
Teda, já se dneska tady fááákt pěkně byvim, to už tady dlouho nebylo 
Není tady
Dani, já to vím, ale nikde to moc neříkej, oni by pak chtěli dělat rodost všichni
... nebo by mi taky někdo mohl pěkně rozbít čuňu ... to asi spíš ...

Není tady
Very, to je dobře, že jste to neudělali!!! Je to vážně pitomost ... já bych to opravila a prodala potom za pořádnou cenu, tohle je fakt jako byste ty peníze vyhodili oknem!!!
Tak Zlatíčka, já se loučím, zvíře už mi vylezlo z postele, tak půjdeme ven na prochajdu!!!
Jo a ještě jsem vám zapoměla říct, že jsem jí k narozkám chtěla udělat nějakej pěknej dortík ... sice je má už dnes, ale slavit to budeme s rodinou až v neděli, tak jsem jí vymodelovala z marcipánu Františka z Kouzelné školky a ještě dodělám fanynku ... no pak vám to vyfotím a hodím sem, to budete čučet
... asi ani nepozná co to je, protože já jsem strašněj antitalent na tyhle výtvarné věci
. Akle aspon se pořádně zasmějete, protože je to fááákt děs
!!!
Tak ahooooj
Není tady
Verym ty to nebudeš potřebovat, tobě to co nejdřív vyjde přírodně a kdyby náhodou ne, tak první IUI to jistí
!!!
Dani, mě by se truhlář taky hodil a moooc!!! Tak si ho od Verynky na chvilku každá půjčíme
!!!
Ted už fakt mizím, pá
Není tady