|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já teda nevím proč, ale mě se pořád zobrazuje, že jsi odhlášená ... no ale neboj, ještě tady chvíli budu, tak to budu zkoušet, jestli tě tady načapu
!!!
Není tady
Já teda nevím, podle jakých měřítek to berou a uznávaj nebo ne ... ale je pravda, že nám uznali všechno a třeba známému to všechno do detailů probrali jak supy a neuznali mu toho spousty ... a perlička ... nám uznali eternitovou střechu a když jsme tam od známého zkusili dát na proplacení tašky TONDACH, tak nám je uznali taky!!! Mazec, co???
Není tady
Lusyl, my totiž stavíme zahradní dům ze dřeva, kdyby si manža nevzal faktury na ičo, tak by zbytečně přeplatil a ne málo, tohle asi nechápou, nebo tam sedí jedno tumpachové IT, které nic neví.
Není tady
Jo a my jednou měli od tchýně půjčeno pouze 8tisíc a jelikož měla stráááášnej strach, jestli jí to vůbec někdy vrátíme, že to bude potřebovat pro Šárku ... atd ... tak už bych si od ní NIKDY nepůjčila ani korunu!!! Ale zase je pravda, že já mám tchýni krá.vu
, tak snad ten tchán bude rozumější
!!! A at si kouká jako bejk, to tě přece nemůže vykolejit
!!!
Není tady
Tak to tam budou sedět vážně najací ITasové
, tohle je přece samozřejmé, že kdyby to bral soukromě, tak to bude zbytečně přeplácet
. No já nevím,, ale tohle jsou asi jejich vejmysly a vy si musíte holt zabojovat, abyste se dovolali toho, co vám patří
!!!
Ale jsou to zbytečné starosti a čas 
Není tady
Teď už je to vpoho, prostě jsem to přežvejkla, proč myslíš, že jsem měla tu depku, když se se.., tak se se.. no a pak se k tomu nabalí běžné denní problémky a je to na Chocholouška.
Není tady
Tak jim tam dojdi říct rovnou, že to jsou kre.téni a bude to
!!! Ale fakt je blbý, že se tím akorát musíte stresovat a vlastně jen kvůli tomu, že tam sedí nějakej b.lb!!!
A to auto ... tak sned seženete novou kastli a bude to lepší. Nebo za těch 10tisíc si to berlingo koupim od vás já, jo??? 
Není tady
To máš pravdu ... já jsem ted na nervy z Neldy! Asi by strašně potřebovala do školky, protože se vůbec neumí chovat k dětem!!! Nikdy jsem s ní takové problémy neměla, ale třeba dnes dapo, jak tady byla Barunka ... ona jí nic nechtěla půjčit a když si Barča půjčila její hodinky, tak ona po ní hodila nákupní košík (dětskej)!!! No já myslela, že jí chytnu a seřežu jako žito ... ale ono by to stejně nepomohlo
. No ted je fakt spratek
Není tady
Ahoj Dani! S těma poplatkama je to taky na hov..!!! Já jsem taky žila v domění, že nám 3pokusy zaplatěj ... no a pak jsem měla šok
!!!
Není tady
http://verynka.rajce.idnes.cz/berlingo/ tak se koukni.
Není tady
Dani, kdybych měla jistotu, že to klapne, tak tam jsem už před rokem ... to je právě to, takovejch peněz a třeba je to pak jako když je vyhodíš oknem 
Není tady
Ne Very, za tohle autíko, co vám nabídli ... to je spíš jako výsměch!!! Manža je automechanik a berlingo jsme chtěli kupovat, tak vím o čem mluvím
! Tím nechci říct, že tomu nějak rozumím, ale vím kde se pohybovaly ceny, co jsme koukali na bourané berlinga ... takže sežente novou kastli a budete vesele jezdit dál
!!!
Není tady
lusyl napsal(a):
Dani a byla jsi někdy na IVF, když ti ještě doplácela pojištovna, nebo se snažíte až dýl, kdy už nedoplácí nic???
Právě že jsem tu dobu propásla. No nic tak se budu těšit na vnoučata.
Není tady
Když k tomu 10-15 přihodíš, tak ti ho tam klidně i dovezu. Nejlepší je to, že týden před nehodou se měnily rozvody, je tam nový olej, dávaly se nové pneumatiky 5 tisíc a nové nápravy stály 8 tisíc, opravil se výfuk, namontovala nová lambda sonda 2 tisíce, takže auto je motoricky jako nové. Za desítku ho radši nechám stát na dvorečku jako prohlídkový předmět, za ukázku beru 5 korun. Holky, já jsem manžovi o víkendu vytáhla ještě dva střepy z hlavy, chuťovka, co?
Není tady