|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vítáme Vás na nástěnce

snažilky 
Zdravím všechny maminy, co jim jedno "zvířátko" doma nestačí a snaží se o další...
!
Jelikož jsme se rozjely v našem povídání a už se nás sešlo docela dost, tak stojí za to, vytvořit si svojí vlastní nástěnku a doplňovat novinky.....
Vzhledem k tomu, že to zakládám poprvé, tak to nebude hned tak pěkné jako v jiných chlívkách
, ale nebojte, postupem času to určitě všechno, s Vaší pomocí, zvládnem a dovedem k dokonalosti
!
Jinak, kdo by se chtěl přidat k mamkám snažilkám, kdokoli i "nemamky", tak prosím písněte mi SZ s troškou povídání o Vás a já to co nejdřív "připíchnu" na nástěnku
!
"NAŠE BACILONOŠKY"

Dadula
32 let, doma roční slečna Anetka, po 2 letém snaženíčku nakonec přirozenou cestou
snažení o druhé mimi od 03/2008
V minulosti úspěšně operována endometrióza
Manžela čeká SPG ... Příští cyklus naordinován Utrogestan, jinak užívá homeopatika na srovnání cyklu - což se zdrárně daří
24.9. hCG v krvi, 29.9. těhu potvrzeno na UTZ (gestační váček),
20.10. v 8+6tt potvrzeno
ale bohužel v 11tt (4.11.08) začala krvácet a o dva dny později o mimíska definitivně přišla při revizi. .....
Po domluvě s gyndr po vánocích povoleno nové snažení
- od února nasazen clost a snažení pokračuje
Danano
46 let, doma - Veronika 1985
Terezka 1987
Jan 1990
- počaty přirozenou cestou
-v roce 83 a 88 revize
-nyní Art České Budějovice
-snažení od 1 / 06
-vyšetření SPG v pořádku
HP v pořádku
HSK v pořádku
-5x IUI - únor , květen , červenec 07 a červenec a září 08
-nasazen clost a hurá do dalšího kola ... další IUI nevyšlo 
Dey
- věk 22 let, manžel 26
- snažení o první mimi od srpna 2008, HA vysazena po cca 6 letech - s přestávkami
- asi v únoru 2008 samovolně praskla cysta
- po vysazení HA trochu nepravidelná MS..
- 4.prosince objeveny // 
Dinosaurus
30 let, snažení o druhé mimi.
Doma syn 5let - otěhotnění po dvouletém snažení, 6 léčený cyklus (agolutin, neofolin, duphaston), v roce 2004 znova nasazeny hormony-nezabraly.
V Unice Brno, zjištěn dermoid - operace, levý vaječní odstraněn, pravý ponechán, ale zjistilo se, že je špatný, pak nezdařené IVF, všechna vajíčka se přestala vyvíjet - doporučena dárkyně.
-2005 homeopatická léčba - nezdařilo se.
-2006 léčba- nezdařilo se.
-2007 léčba- nezdařila se.
-asi jediná možnost IVF s dárkyní... Manžel odmítá přistoupit.
Nynější léčba clostík, pregnyl a mamavit
Ivka75
33 let, CAR ..., snažení o 2.dítko od ledna 2007, doma už 4letá slečna Alička po 2letém snažení nakonec přirozenou cestou
- SPG OK
- hormonální nerovnováha a nepravidelná ovulace, polycystická ovaria
- snížená funkce štítné žlázy - léčená
- vejcovody průchozí - laparoskopie
- březen 2008 zamklý potrat v 10tt
- Utrogestan a listovka, E 100, B komplex
- od srpna povoleno další snažení, zkouší kontryhel, měření BT, cvičí
Mojžíšovou, orientální tanec, počkají do října ...
7.10.08 potvrzeno
, 6+4tt, 2x hospitalizace pro špinění, ale držej se Ivka i mimísek 
- bude to KLUK
Lusyl
27let, SANUS Jihlava,
snažení o 2.dítko od listopadu 2006,
doma skoro 3letá slečna Nelly, po 20ti měsících přirozenou cestou
-manželův SPG dost pod spodní hranicí
,
anovulační cykly- clost...
- 2x IUI - bohužel nevyšlo
- 14.1.09 genetické testy a pak hned IVF
Mamina M.(Libuška)
- doma Terezka narozená 10.8.06 tri týdny pře TP cisarskym rezem pro krvaceni.
- povedla se přirozeně po 5ti měsících
- po vysazeni HA - problem s dlouhymi cykly MS prichazela i po 50 dnech
- antikoncepce vysazena od 9. listopadu - čeká zda se nastartuje normalni cyklus po 28 dnech
- hlásí // a vše v pořádku
Mirka755
23 let, snaženíčko o 2.dítko od září 2008
doma 1,5letá slečna Anetka
po dvouměsíčním snažení objeveny //
SluniJani
27 let, snažení o mimi od svatby
, tj od října 2007
místo mimi mají "zatím jen" boloňského psíka
, aby se z těch všech léků a vyšetření
nezbláznili
-Léčba - provera a estrofem (od 7/2008),pregnyl (od 08/2008).
-léčí se také na crohnovu chorobu a doufá že operace, které jsou spojené s ní nejsou příčinou nezdarů
-pokud se nezadaří do ledna, je naplánovaná laparo, genetika a další vyšetření
-LPSK proběhla
- v únoru je v lázních
Sluníčko
22let, snažení o mimi od listopadu 08
doma Lukášek narozen září 2008
- snažení přirozenou cestou, ale zatím nedorazila MS, takže doufají, že ani nedorazí a hned budou //
Susi
29 let, doma 2,5 letá slečna Lenička
-od 9/08 vysazena HAK, snažení o druhé
- jediný problém je nepravidelná MS
- 1.prosince objeveny // - bohužel začala krvácet a o mimíska přišla
- zatím bez snažení
Verynka
24let, snažení o druhé mimi od jara 2007
Doma slečinka Kristýnka 3,5roku-otěhu po 7 měsících přirozenou cestou
porod CS v 31+2 tt s váhou 1270g.
těžká preeklampsie komplikace Hellp syndrom-selhání jater, ledvin, rozpad červených krvinek...
Léčba: gynex, kyselina listová, clostibegyt
- od února navštěvují CAR Fertimed
- v únoru 2x IUI v jednom cyklu, nasazen Utrogestan
Upravil(a) lusyl (23. 2. 2009 10:11)
Není tady

No Lusyl pěkný to máme pěkný, jen by to chtělo do novýho chlívečku hóóódně těhu bacilů.
Není tady
Holky, tak jsem tu.
Lusyl, tak to máš pěkně nabyto, ze zkoušek nestresuj, budou vás tak dost stresovat oni a nakonec zjistíš, že by to zvládla i cvičená opice. Před manželem zamkni ledničku, pěkně dietku a žádné podvádění.
Sluni, holka, tak nás nenapínej, mám o tebe starost.
Ivko, nádherné miminko....
Holky, já mám zas nějaký hnědý výtok a pobolívá mě břicho. Na pondělí jsem objednaná k Dr., budem řešit co s tou mojí neplodností.
Přemýšlím, že bych zkusila kineziologii, jedna známá mi povídala, že její kamarádce to pomohlo k otěhotnění, při prvním těhu měla potíže a její podvědomí se dalšímu těhu bránilo. Možná je to i můj případ..... Co myslíte....., máte s tím zkušenosti?
Není tady

Very tak jsem se na to jen tak jukla a zní to zajímavě.
Není tady
Ahoj Danano, já jdu na chvilku pozdravit a pak pádím, přijede sestřenka s tetou a s malou popřát Neldě, tak máme poslední dny fofry
!!!
Doufám, že jste to včera večer ještě posychrovaly
!!! A z té švagrovky si nic nedělej ... bratránek oznámil, že čekaj druhé ... taky jim to přeju, ale .... proč to nemůžu být já
!!! No nic, dočkáme se
!!!
Není tady
Verýsku, to zní fakt zajímavě ... jenže já nevím, asi je to o tom, jak tomu kdo věří a jak to přijme. Já jsem už k většině věcí taková pesimistická, že na mě by nezabralo už nic
!!!
Tak my se právě ted snažíme o 106!!! A doufám, že to vyjde ... jinak za 14dní začínám stimulovat a 20tisíc bude v prd...
!!! Ale zase kdyby se to náhodou povedlo, tak by mě to vůbec nemrzelo
!!! Ale Dr říkal, že 2roky, je velkej záhul na nervy, tak se mám hodit do pořádné pohody a bejt uplně zdravá ... no a já se nemůžu zbavit kašle a nervy ... ty asi začnou pracovat při stimulování
, tak mi poradte co mám dělat
!!!
Není tady
nu těžko radit ale fakt se moc nenervovat.
Ale jak to udělat co?
No nikdy mě také nebolelom pom IUI břicho , ale tentokrát teda fest.
Kdyby to aspoň chtělo klapnout. Abych pravdu řekla je to jen takový sychr , už tomu moc nevěřím. 

Není tady

Ahoj!!!
Holčiny co to čtu za chmury, zahoďte je ale honem. Já jsem zase porušila dietku, už od včera se cpu, měla jsem taky chmury a teď budů ty zhozené kilečka zase zpátky, bééé.No není lepší se nestresovat, tak jsem se zase vzchopila.
Není tady
Dey, ona to pojištovna "platí", ale pouze první 3pokusy a ještě to hradí jen zčásti ... Každej si právě myslí, že první 3pokusy jsou uplně zadarmo, ale to je kec, to jen takhle podává ta pojištovna občanům ... prostě na první 3pokusy si přispíváš cca 20tisíc ... takže ty 3pokusy by nás vyšly na šílený prachy a to nemáme, tak nás čeká jen jeden pokus
! Uvidíme a budeme doufat
!!!
Ted odjela návštěva a odpo zase kámoška s prckem ... no já se z toho fakt nevyhrabu
!!!
Není tady
My platíme 18tisíc všechno a to je ještě docela nízká cena, jsou centra, kde tohle základní stojí i 22tisíc! Prostě se o tom mluví, jako že je to hrazené, ale bohužel 
Není tady
No Very, kam si mi zdrhla??? Já tady čekala pěknej pokec a ty si klído odejdeš
!!! Fajn, tak příště až tě tady potkám, tak bude
!!!
Není tady
Vzpomínáš, jak manža rozbil auto? Půjčili jsme si penízky od tchána na další, počítali jsme s tím, že nám uvolní peníze z hypošky a domeček počká na dodělání z výplat a ty mrchy, nám neuznaly faktury a dokonce dvakrát posobě, poprvé prý byly staré, podruhé jim vadilo IČO, tak manža volal úvěrářovi a prý ty faktury mají povinost uznat, tak snad se to už pohne. Navíc nám za naše berlingo nabídli 10-15 tisíc a přitom když chceš náhradní díl, tak tě střecha přijde na 6tisíc. takže buď seženeme kastlu, protože autíčko je jinak v dobré kondici, nebo se rozebere a prodá na díly. Tchánovi jsme zatím vrátili 30 tisíc, ale ještě musíme nahrabošit dalších 70.
Není tady
Very, tak to je pech!!! Nám se teda naštěstí nestalo, že nám odmítli proplatit faktury (a to nebyly vždycky naše, spíš jsme si je půjčovali od známých atd - doufám, že mě tady ted někdo neobviní z podvodu
). Jo, to je tak, když se něco se.re, tak se se.re všechno
!!! Tak teda budu držet palce, at vám tohle už uznaj!!! A já si myslím, že se tchán nezblázní, když si chvilku počká, ne??? Nebo to potřebuje hned???
Není tady