Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 2. 2009 19:34

helca
♥------

Re: Když se to už stane....

je to fakt že se vlastně doma tolik věcí nezmění.Mně se ,ale honí v hlavě jak to zvládnu s klukama finančně,jaké to bude dál.Mám v hlavě naprostý chaos.Moc otázek na které neznám odpověď.Ten starší má 16 let a je v dost těžkém období kdy je při výchově zapotřebí chlap.Myslím že tímto obdobím si asi prochází každá žena v podobné situaci.Proto jsem hrozně ráda,že existují takové stránky kde si o těchto problémech můžu napsat a dovědět se jak toto období překonat podle rad lidí co si tím prošli.

Není tady

#52 5. 3. 2009 21:02

wall
♥♥-----

Re: Když se to už stane....

Ahoj Babinetkya Babineťáci:-)
měla bych Vám říct, jak vlastně pokračuji...
Řekla bych že nijak. Můj muž je stále odstěhován u svého otce, kam dobrovolně odešel se slovy,že se musí dát dohromady. A já přežívám jak se dá.. minimálně jednou za týden mě poprosí jestli se může zastavit a přespat, že si popovídáme.. Vypadá to asi tak, že udělá večeři, díváme se na televizi, večer si popovídáme,kdy odpověď na moji otázku, jak si to představuje je: mám tě rád, fakt tě miluju, ale já nevím co mám dělat. Rve mi srdce, když prodáváš byt, vydrž třeba se to ještě nějak udělá... blabla... ráno odejdu do práce on odjede a je zase všechno při starém... Tzn...zase vlastně nevím co....
Chci mu dát čas, jen je to pro mě strašně náročné..
P.S. budu muset ve svém životě udělat pár zásadních rozhodnutí(prodat byt), a to je přesně, aspoň pro mě, ta skoro neviditelná hranice, kdy si budu muset klást otázku zda jestli ještě chci či ne...

Slova ztratí svůj význam, ale vzpomínky zůstanou....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí