|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Netule jak to že takhle paříš ? :-)) co na tebe sedlo (nebo kdo :-)) mysli na miláčka a lyže a všechno bude fajn :-)
Není tady
Nemyslím na nic jiného, to mi věř, v sobotu se bude mé město otřásat v základech, pokud si tedy nepřiveze z hor nějakou jinou nevěstu
To bych jela do Mostu;)
Už mám kafíčko!
A jestli mi budeš říkat netule, tak Ti nebudu příště při zkoušce držet prstíky a vylejou Tě 

Není tady
Netule
a to pak dostanu na holou :-)))))))))))) jo město hlavně postel :-))))
Není tady
A kde to děláš - jestli si to pamatuješ 

Není tady
Nety
no jo v posteli se s lyžema člověk opravdu nehne :-)))))))))
že bych tě požádal :-))))))))))))) a jsem mrtvola :-)
Není tady
nETYNO,TY NEVĚRNICE A NA MĚ PRDÍŠ,ZROVNA VČERA JSEM POTŘEBOVALA SPOLEČNICI JAKO SŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮL A TY SE OPÍJÍŠ NĚKDE A S NĚKÝM OUPLNĚ JINÝM NEŽ SE MNOU....................no píšu si jedno velmi významné MÍÍNUS............
JINAK SAMOZŘEJMĚ ZDRAVÍM SVÉ VŠECHNY MILÁČKY i tebe Netynko....

Není tady
Taky zdravím své miláčky 
Zítra jedu lyžovat jupíííí 
Není tady
Jo, já včera kalila s kamarádkou u příležitosti její třicítky. pěkná akce 
Vendo , netahej mne do postele, Ty dycinky do sprchy 
Není tady
Dědkovskou horu !!!
To je kde ??? já jsem ještě mladíííík, který žehlí prádlo 

Nety do sprchy nééé - ve vaně lepšíííí 

Upravil(a) Anonym (2. 2. 2006 11:11)
Není tady
no jo 30 to je zlý :-(( to je fakt depka :-)
Nety kam budeš chtít :-) když se ti to líbí ve sprše no problém já jsem tvárnej "mladej" kluk ještě se dokážu trochu přispůsobit :-)))))))))))))))
Není tady
No, v podstatě o to místo jako takové snad ani nejde, ne ?
Hlavně, aby bylo nádobíčko 

Není tady
Nejsi tu sama jsem tu i já a ....... on tu teď také byl - bez varování ! Bez varování, prostě došel !
Udržela jsem se, byla veselá a v pohodě (uvnítř jsem totálně v pr...) vypakovala jsem ho během 7-10 minut. Čekal asi pusu, ale nedočkal se... mluvila jsem jen o příteli a jak se máme dobře, že jedeme na další hory a že se těším na večer ! Přitom mám srdce až v krku ! Zpotila jsem se :-( fuj.
Jo, všimla jsem si, že si sundal prstýnek a žmoulal ho nervózně v ruce... když došel měl ho.
Není tady
Mně je Ti Tě úplně líto, protože jestli jsi do něj zamilovaná, tak to je prostě strašný průšvih. Tak já nevím, jak to udělat, aby bylo vše v pořádku a současně si ho i nějak nechat.... ach jo. To není spravedlivý! 
Není tady
Nejhorší je, že kdyby mě rozhodil třeba ve středu je to v poho, ale proč mě musel rozhodit dnes, když má dojet můj. :-(
Nejlepší jsou ty rady - vykašli se na něj, je to parchant, podvádí ženu.... ale já to vím, i to, že to nemá budoucnost atd. Jenže ho prostě m....u ! Nechci to říkat na hlas, ale zase jsem se o tom během těch 5 minut přesvědčila.
Mám je ráda oba - každého jinak, chjo :-(
Není tady
A kdyby oba takhle byli zaparkovaní před tebou, oba bez závazků a oba by tě chtěli, tak po kterém spíš sáhneš, který by Ti méně chyběl?
Není tady
přeju všem hezký den...jsem na novém babinetu poprvé, ale pořád vás čtu a moc mi vaše povídání pomáhá, jinak bych si to nejspíš dávno hodila...:-)))
nety....myslím, že v tomhle má feuria dávno jasno...jak já jí rozumím:-)....ale poradit neumím
Není tady
Nety - ženáč by vyhrál ! Jenže ho zase neznám a kdo ví, jak by na tom byl po 4 letech? Ale s přítelem to nikdy nebylo o lásce.... my jsme se tím vztahem hlavně prohádali k určitým kompromisům ... prostě už víme, jak se k sobě chovat, jak spolu mluvit ... učili jsme se to - jediné, kde to klapalo od začátku byla postel. No a s Ž to bylo prostě jinak - tam jsme si sedl jak poklička na hrnec :-) Ale kdo ví ??
Není tady
Jo a kdyby to bylo teď a ženáč by se chtěl rozvést - budu volit přítele, vždy !!! Takže je to vlastně zbytečné si to představovat na tom, kdyby byli oba svobodní, protože to už nikdy nebude :-(
Není tady
feuria....já vím, je to pořád smé "kdyby" ale....kdyby jste se nevídali, on se rozvedl, nezávisle na tom, jetsli ví že ho chceš nebo nechceš...co by bylo pak? když bys tím důvodem jeho rozvodu nebyla ty?
Není tady
Tak jestli chceš přítele, není co řešit. Vždycky půjdeš za tím, kterého přeci doopravdy chceš 
Není tady