29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, jsem dnes v nějakém divném rozpoložení stýská se mi.... to tu dlouho nebylo. Asi ty Vánoce.
Není tady
Fe to je zaručeně těmi Vánoci...:-(((( vše bude dobré...věřím tomu...
Není tady
Ja som si dnes uvedomila, že s drahým už asi ten vzťah nemám - reps. on so mnou... Momentálne mi je neverný s prácou a nemieni na tom nič meniť... Tak šťastné a veselé...
Upravil(a) Selima (21. 12. 2006 16:09)
Není tady
prijemne vianocne sviatky vam vsetkym....a nech je ten prichadzajuci rok lepsi ako bol tento...)))
Není tady
od zenatych ruky prec...uz to viem, z vlastnej bolavej skusenosti...
Upravil(a) striebro1 (21. 12. 2006 17:08)
Není tady
Feuria napsal(a):
Vem si z toho vztahu jenom to, co ti to mělo dát ... a netrap se. Vím, že se ti ženáč zakousl do srdíčka - on už tam asi patrně tak trochu zůstane - nebo tedy jizva po něm. Ale i s tou se dá spokojeně žít... vzpomínky pak někdy hezky zahřejou a někdy hold trochu smutku po nich zbude. Ale to se časem podá... doufám
Zenac je v mym srdci hodne zakouslej... ja snad jeste nic takovyho nepoznala. Vis mela jsem v zivote spoustu chlapu a dva manzely.... ale nikdy to nebyla takova laska jako ted. A taky ten pocit, ze on je ten pravej. Kdyz jsem se vdavala (nevim proc), vzdycky jsem dopredu vedela, ze to nebude naporad. Proto me ty rozvody vubec nerozhodily... zato na tenhle rozchod nezapomenu nikdy.... protoze jsem se rozesla s nekym, koho porad miluju. To je pak tezky.
Není tady
adra napsal(a):
Jarunko kolik ti je???
Pres 40. Tezka krize stredniho veku.... deti dospivaji, nepotrebujou me, nemam praci, nemam zadne opravdove pratele atd.
Ale co, pred zenacem jsem byla sedm let sama a bylo mi fajn, snad se to zase vrati.... takovy ten klidek, kdy necekas cely den na telefon nebo mejl. Ted jsme ctyri mesice rozejity, musim rict, ze uz me tolik nechybi.... to jen ten vecirek me trochu rozhodil.
Ted jeste prezit ty vanoce a v novem roce si davam za ukol, ze uz na nej nebudu myslet, misto internetu se vratim ke knizkam a snad i ta prace se najde.
Jinak pozitri odjizdim smerem k vam.... uz se tesim, az uvidim mamku a moje stare zname, tesim se na to vsechno, na co vy nadavate (fronty v obchodech, neprijemne prodavacky, neohleduplny ridice atd. ).... to je proste nadhera.
Holky, preju vam vsem moc hezky konec roku a jeste lepsi zacatek toho pristiho... mejte se moc fajn!
Není tady
A co ty Adro, jak to zvladas? S kym budes o vanocich?
Vis, me ani neni tak smutno po zenaci, jako spis z toho pocitu, ze me nikdo nema rad, ze na me nikdo nemysli... sakra, ja se porad lituju, ale nejsem schopna udelat neco pro to, aby se to zmenilo.
Seznamovat se na inzerat neni nic pro me.... ja potrebuju lasku na prvni pohled.... tak kde se ma clovek seznamit?
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som si dnes uvedomila, že s drahým už asi ten vzťah nemám - reps. on so mnou... Momentálne mi je neverný s prácou a nemieni na tom nič meniť... Tak šťastné a veselé...
![]()
Práce jedna zatracená Neboj Selim, to se srovná, chlapi prostě dřou, aby nás zajistili, je to pro ně taky velice důležité. To zvládnete a práce bude určitě zase míň, musí přeci ubývat, když se pořád dělá, no ne ?
Není tady
Jarunko nezoufej však ona se zase nějaká ta "láska" objeví
A beztak, kdyby jsme ty ženáče měly chvilku doma, tak zjistíme, že jsou to taky jen chlapi, jalko ti ostatní (bývalý, současní i budoucí užíj si svátky a pápá.
Není tady
Ten můj má v práci novou kolegyni a slouží s ní noční služby já se asi užeru nebo co
Tak doufám, že zůstane nevěrný jenom s tou prací a né třeba v práci doufám, že je slečna dobře vychovaná a nepoleze mě do zelíčka
fuj milenky
Není tady
sloužit může, ale souložit jen se mnou
Není tady
Fe , i slušně vychované slečny rády souloží a to i se zadanými
Pomóc, utíkám před Fe
Upravil(a) lvice (22. 12. 2006 8:41)
Jo holky, povím vám bombu, pamatujete si, jak jsem řešila manžela té mé kolegyně z práce? Situace vzala nečekaný obrat, poradila jsem se s její kamarádkou kolegyní a ta mi naopak řekla, že bych jí tím pomohla, protože hledá důvody k rozvodu, manžel s ní 3 roky nekomunikuje. Tak jsem jí vytvořila profil, omladila jsem ji, se stejnými zájmy jako má on a holky, on se chytil jako moucha na mucholapku . Přímo ji bombarduje zprávami, ale manželku pomlouvá jak může, je mi jí fakt líto. Parchant jeden
. Lže jako když tiskne. Ať žije internet
Hledala důvody k rozvodu, tak je alespoň bude mít. Na druhou stranu je to paradox, manželé si dopisují přes internet, protože v reále s ní nemluví. Je to k pláči
.
Tak to je fakt síla
Není tady
To je
Teď jsem si musela dát povinně tulamorku. Pfuj ale, to bylo dobré... miluju Vánoce
Není tady
Tak, jak vidím - tak tu chlastám zase sama
Není tady
Feuria napsal(a):
Teď jsem si musela dát povinně tulamorku. Pfuj ale, to bylo dobré... miluju Vánoce
A to je co???
Není tady
To je jako whiska
Není tady