|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
čo zasa? 
Není tady
faf napsal(a):
Oxi, foto poslem zajtra, mam ho v PCcku v praci...:-)

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
faf napsal(a):
Oxi, foto poslem zajtra, mam ho v PCcku v praci...:-)
Uz sa bojis, co? Pockaj, uvidis ma a budes mat nocne mory.....
Není tady
sunny2 napsal(a):
čo zasa?
ze zasa o TOM.... ja sa scvoknem asi.....
Kokso, ked mam chlapa, co by to robil 5xdenne, tak sa mi nechce a hned ako o neho pridem, tak TO na mna pride.... stjasneeee 
Není tady
to je teda pech :-))
Není tady
A este aky.....

alebo aj zakon schvalnosti by sa to dalo nazvat..... alebo popripade" nevazis si co mas, kym o to neprides..." a tak dalej....
Není tady
tak si to pamatuj pro příště a užívej co máš :-))
Není tady

Oxi napsal(a):
1. zaplavu fotiek chcem aj ja
2. Seli kde do pr... su fotky z Cernosic od teba? Jedine tam chybaju
Neviem sa dostať na funkčný počítač s dobrým pripojením a nezaplombovanou CD mechanikou
... Ale snáď zajtra sa zadarí - a fakt si na tom dobrý, na jednej si
ale na ďalšej zasa
takže sa to vyrovnáva...
Dúfajme, že už zajtra(dnes) ...
Není tady
Jarunko......
tak kdy...dnes nebo zítra??? budu na Tebe myslet...
a držet Ti pěstičky aby jsi to zvládla jak nejlépe umíš..... 
Není tady
adra napsal(a):
Jarunko......
![]()
tak kdy...dnes nebo zítra??? budu na Tebe myslet...
a držet Ti pěstičky aby jsi to zvládla jak nejlépe umíš.....
Diky adro, asi to budu potrebovat.... hlavne abych se ovladla.... jsem dost impulzivni osoba
.
Pokud me zenac bude prehlizet, budu ho prehlizet taky a krome toho doufam, ze tam budou nejaky jiny schopny lidi, se kterymi se budu moci bavit. Krome zenace tam moc lidi neznam.... no, bude to zkouska
.
Teda... ta moje cestina!!! 
Není tady
Jo, taky na Tebe myslím.
Není tady

Držím palce, mne sa včera nechcelo na podnikový vianočný večierok, ale niekdy to môže byť fajn... A ten tvoj bude fajn, Jarunka, uvidíš. Respektíve - ako sa budeš cítiť, tak to dopadne. Tak skús hodiť starosti za hlavu a ísť sa zabaviť medzi krajanov.
Není tady
Selii, co tie fotky? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Mám ich - tentoraz na USB kľúči a keď si dokončím robotu, idem na ne
... Snáď už TENTORAZ sa podarí... Včera som to skúšala od koelgyne, ale zlyhal gmail
. Ja za to fuckt nemôžem. 
Není tady
Selima napsal(a):
Držím palce, mne sa včera nechcelo na podnikový vianočný večierok, ale niekdy to môže byť fajn... A ten tvoj bude fajn, Jarunka, uvidíš. Respektíve - ako sa budeš cítiť, tak to dopadne. Tak skús hodiť starosti za hlavu a ísť sa zabaviť medzi krajanov.
Selimo, Adro, Feuri, diky za psychickou podporu.... jste opravdu skvele
.
S vecirky mam zvlastni zkusenosti.... vetsinou kdyz se mi nekam nechce, tak je to pak fajn a pokud od toho moc ocekavam, nestoji to za nic.
V nejhorsim si sednu k baru a pockam, kdo se na me prilepi. A bude se tam dokonce cepovat cesky pivko
, no doufam ze se pak dostanu bez uhony domu
.
Papa a hezky vikend vsem!!!
Není tady
ahoj Jarunko...tak co jak jsi to zvládla...?? Já měla celkem dost příjemný víkend....ale myslela jsem na Tebe...zítra tu nebudu tak se dozvím NOVINKY až v uterý...doufám že jsi to ustála v rámci možností dobře...tak v uterý....papa 
Není tady
adra napsal(a):
ahoj Jarunko...tak co jak jsi to zvládla...?? Já měla celkem dost příjemný víkend....ale myslela jsem na Tebe...zítra tu nebudu tak se dozvím NOVINKY až v uterý...doufám že jsi to ustála v rámci možností dobře...tak v uterý....papa
Celkem jsem to ustála....
Bavila jsem se, občas jsem se podívala, jak se baví on, něco pojedla a popila, ale extra nadšená z toho večera nejsem. Nedá se to srovnat s těmi večírky, na kterých jsme byli neoficiálně spolu... měla jsem z toho divný pocit a možná i on... teda podle toho, co jsem viděla.
Počítala jsem s nejhorším, t.j. naprostou ignorací z jeho strany, nakonec to nebylo tak strašný.
Přišel za mnou s tím, že mi přinesl ty filmy a že mi je dá, než půjdem domů. Pak jsme si je v šatně předali... a já bych se ho v tom okamžiku tak strašně ráda dotkla nebo se mu i vrhla do náruče, kdyby tam nebylo tolik lidí. Ani jeden jsme nevěděli, co říct... padlo ticho a já se tedy zeptala jak se bavil a on na to neřekl nic, jen se ušklíbl. Ještě se zeptal, jestli jedu na vánoce domů do Čech, pak on hledal jeho bundu a já mojí šálu, jakoby to byly nejdůležitější věci v našem životě... docela trapná situace. Potom se omluvil, že už musí jít, že brzo ráno vstává, protože letí na služebku.... vypadal hodně nervózně, žmoulal tu svojí bundu, kterou konečně našel a já zase žmoulala tu mojí šálku... jak dva nezkušený puberťáci..... tak jsem mu popřála šťastnou cestu a ať se má hezky a odešla jsem....
Teď mě čeká další zkouška. Jedu poprvé od našeho rozchodu zase do Čech, on tam bude taky, malý kousek ode mně.... nemůžu přestat na něj myslet, pokaždé jsme tam spolu toho dost podnikali, všude kam se podívám, uvidím jeho... holky, já ho chci zpátky, ale ono to nejde, on mi vůbec nedá příležitost....
JE KONEC..... 

Upravil(a) Jarunka (17. 12. 2006 19:18)
Není tady

Není tady
To jako, že jsi to zvládla dobře. Tak se drž a nezapomeň, že tam kde něco končí, něco nového začíná ... tak už na ty zavřené dveře přestaň hledět a koukej, kde se právě otevřelo okno 
Jinak, chápu, jak se cítíš. Znám to
ale to chce čas
otřepaná fráze, ale jedninná účinná 
Není tady
Jééé, čus Netynko. Právě se šinu za Tebou 
Není tady
Ale Feurííí takhle to téma nezapadne...
jen at to tu je...pěkne jako ostrašují příklad pro další ženy které se zapletou se ženatýma chlápkama...

Jarunko...jak je?? 
Není tady
adra napsal(a):
Ale Feurííí takhle to téma nezapadne...
jen at to tu je...pěkne jako ostrašují příklad pro další ženy které se zapletou se ženatýma chlápkama...![]()
Jarunko...jak je??
Jak je??? Vim, ze je konec a nic na tom uz nezmenim. Ten vecirek byl moje posledni nadeje.
Jsem maximalne vyhasla.... nemuzu se na chlapy uz zase ani podivat. Takze si dam oraz a to asi hodne dlouho. No, a pak pomalu do duchodu.....
.
Holky, ja vam tak zavidim, ze jste mlady!
Není tady
Jarunko - každej je přeci tak mladej, jak se cítí ... a nemysli si. Po rozchodu se ž jsem si myslela, že je mě nejméně 150.
Víš, roky letí a každej věk je krásnej. Já měla ve 21 letech depky, že jsem stará - nemám někoho, s kým bych chtěla děti atd.
V tu dobu jsem se rozešla po 4 letech s přítelem a myslela jsem, že to do smrti nerozchodím... nauč se žít sama a radovat se se života, no a uvidíš, že se ten pravej (neženatej) teprve objeví.
Vem si z toho vztahu jenom to, co ti to mělo dát ... a netrap se. Vím, že se ti ženáč zakousl do srdíčka - on už tam asi patrně tak trochu zůstane - nebo tedy jizva po něm. Ale i s tou se dá spokojeně žít... vzpomínky pak někdy hezky zahřejou a někdy hold trochu smutku po nich zbude. Ale to se časem podá... doufám 
Není tady
Jarunko kolik ti je???
Fe to napsala moc hezky a citlivě 
Není tady