|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
teda mě se tak líbí ta čeština a slovenština - stačí přidat čátku, háček nebo ubrat....prostě nááádhera

takový hravý.... 
Není tady
adra napsal(a):
160/36/15
(celkovo)
cize ta ... 160 36rocnych chlapov za 15 minut? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
bingo!!!

Není tady

faf napsal(a):
ahojcek Sunny, tak akcnost?
a to ja byvam skor taky spomaleny slimak, ale ano, nestazujem sa, je to fajn, nesediet zdeptana doma.
na piatok sa tesim aj ja, aj Selimka to ma poznacene, tak bude fajn....:-)
Babky, pošlite mi svoje fotky na gmail, prosím, nech sa v dave spoznáme... Alebo mám mať ružu v zuboch? To by bolo origoš 
Není tady
adra ty si borka 
ty musis hulit tak ze by si stiahla celu spartu za 5 sekund
aj s brankarom 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
adra ty si borka
![]()
ty musis hulit tak ze by si stiahla celu spartu za 5 sekund
aj s brankarom
Choď na sexuologickú, ty nemravník!!!
Pokazíš nás tu, nás, plaché srnky, Panny
a vôbec...
Není tady
KOZOROŽKY ......
Není tady
no jsem na vážkách Oxi...chtěla bych přestat kouřit...
na sex.nechodte stejne to tady je jeden velkej bordýlek...:-)))
Není tady
sodoma gomora 
Není tady
156/2 (naraz), 156/x (celkovo neprezradim)
Seli, pošli mi prosím ťa cez SZ mail na teba a pošlem ti zááááplavu fotiek. a inak tiež tvoju nemám...
Není tady
ja mam 177/40 a 0....

Seli, nenam tvoju mail adresu. :-))) posli ty tiez foto, aj tak bude dost problem sa tam v tom dave spoznat...
Není tady
1. zaplavu fotiek chcem aj ja
2. Seli kde do pr... su fotky z Cernosic od teba? Jedine tam chybaju 
faf .... !!!
Co Oxinko? 
Není tady
foto!
prosiiiim 

Upravil(a) Oxi (12. 12. 2006 14:27)
Oxi napsal(a):
foto!
prosiiiim
A posles aj ty???? 
Není tady
Faf, keď si pod Oxiho menom klikneš na web, tak už ti fotky posielať nemusí 
Není tady
sunny
dakujem za vysvetlenie 
nie je za čo.... 
Není tady
Vdaka Sunny. :-)))))
Není tady
veď už mi toľko neďakujte, bo budem namyslená... 
Není tady
to nerob, naprsi ti do nosa a niekadial ti to potom bude musiet vytiect 
Nejako som si v poslednej dobe zvykla, že zo mňa niečo vyteká...
teda keď je TO....
Není tady
Uz zasa tssss....
Není tady
Oxi, foto poslem zajtra, mam ho v PCcku v praci...:-)
Není tady