29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Feurinko,psala jsi,že tvůj přítel není na povídání...............a kdys to zkusila naposled, a zkusilas mu vysvětlit,jak je to pro tebe důležité?............jen dotaz
Není tady
ked to chces skoncit a vyriesit raz a navzdy, tak ten kontakt jednoducho utni. lebo inak tonikdy neskonci.
ale v prvom rade ty musis sama vediet co chces....
neda sa sediet na dvoch stolickach....
a pridam jeden citat "je pekne, ked dvaja piju z jednej salky, ale strasne smutne, ked jeden pije z dvoch..."
tak si sama rozmysli a vyries svoje pocity... nikto ti v nich neporadi. ja ti len zelam, aby si sa rozhodla spravne...
Není tady
Feuria není to lehký :-((
ono teoreticky jsi spokojená s oběma, nespokojená taky s oběma .... hmmm asi to bude chtít třetího :-))) Plha se hlásí - totiž Kalík :-))))))
Není tady
getAttachment?sessionId=pRhEwGO4cjaq&am … mentId=374
hele,co mi právě přišlo,číhněte tam,ty brďo tam je koťat.............a nejen jich,jen doufám,že jsem to nezvorala
Upravil(a) koťátko (1. 2. 2006 13:11)
Není tady
Kotě - za pět let s ním neřeším nic jiného :-) ..... ale jak jsem psala - on se snaží, ale není to v něm. Jeho moje projevy lásky (hlazení, šišlání a pečování o něj) spíše otravují. Řekl mi to. On to z domu nezná - jejich jsou k sobě dost chladní, tedy spíš otec k matce. To já si ho na to, jaký byl na začátku hezky rozmazlila.... Na druhou stranu s ním mohu mluvit "skoro" o všem a on se mnou také a za to si jeden druhého vážíme. (i když to v tomto případě zní pokrytecky - jen proto, že to není dle osnovy)
Já jsem spokojená - jen mám někdy depky z toho, proč člověk prostě musí stále brát ohledy na morálku, etiku atd. A nemůže bez výčitek dělat, co cítí, i když se to vždy radí... Prej jsi strůjcem svého štěstí a vše záleží na tobě. haha
Sunny, ale já vím co chci ! Chci je oba dohromady :-) Technicky to jde, jenže z morálního hlediska to nejde, protože někdo prostě vymyslel, že milovat můžeš pouze jednoho člověka. Dle mě je to blbost, protože já je opravdu miluji oba ! Každého pro něco jiného :-))) Ale neboj - s ženáčem je to jen o psaní. Rozhodně mu milenku dělat nechci....na to se mám opravdu dost ráda než abych hrála druhé housle ! To s tou slánkou - je hezké :-)
Není tady
Feurinko jsi dospělá, tak se k tomu tak postav
Tak se ho zeptej jestli s tebou bude a jestli opustí rodinu, aby si vzal tebe !!! Tak poznáš proč má on tebe !!!
Říkám žít se dvěma to prostě nejde - to tě ani nemůže těšit. Opakuji jsi pěkná holka, tak se nevaž na ženáče. Není to lehký, ale vylož mu karty na stůl a basta. Já ti přeji mnoho sil do toho rozhodování a věřím, že se rozhodneš správně
Není tady
ja si myslim ze feuria sa zbytocne snazi skoncit to, lebo to sa neda. presvedcila som sa otom sama na sebe.skratka to nejde.treba si to len uzit. a este take z ineho sudka, ja som u z toho zmatena, ako ste si dali tie obrazky, ako sa robia tie animacie.som akasi mimo z toho )
Není tady
Kotě netruchli :-) Podívej ..... myšička
Není tady
Kdybys to chtěla vyřešit třetím, ta já se po doporučení Vaška hlásím
Není tady
Ne, já říkám, ukončit kontak s jedním, zapomenout se dá!
Není tady
HOLKY TO JE PRO VÁS ......OD ANOUŠKA
Není tady
Aníku (nevím proč se mi pořád chce říkat análku ), necpi se mi do série jako vašek, jasný
Není tady
Aníku, tohle máme dávno za sebou... On se chtěl rozvést ! Ale ..... tohle vše je na starém babinetu
Tady se neřeší to, že ho chci pro sebe - vůbec né - já nechci chlapa se závazky. Řeším to, jak se zbavit té touhy po něm.
Nemám s ním nic od loňského srpna, když říkám, že nic, tak nic.... a to co bylo před tím se dá spočítat na prstech ruky. Od doby kdy jsem zjistila, že čekají dítě jsem od něj dala ruce pryč ! Jenže jsme se zamilovali a dost se v tom plácáme. On by ženu a dítě neopustil a o sex tu asi také nejde, když žádný není :-) My o tom jenom stále dokola diskutujeme a toužíme, ale ani jeden se neodvážíme, protože víme, že to nikam nevede
Ale poruč tomu co cítíš ! Tak se jenom svěřujeme a ukončujeme a přesvědčujeme !
On mi navrhl, že si sem tam uděláme hezkou chvilku, ale já to zavrhla, že je to řešení jen pro něj a né pro mě...jenže pak mi zase bylo hrozně a štěkala jsem na toho svého. Teď si jenom povídáme a zase mám náladu super a při tom se hrozně těším na toho mého bručouna... Díky vám za názory, vlastně si na nich hodně věcí uvědomuji.
Není tady
Feurinko jsi rozumná, tak to zvládneš - věřím ti čo bolí to prebolí......
Kaliku vím proč chceš psát análek máš k němu hodně blízko co !!!
Ta růžička je i pro tebe ju:lol:
Není tady
Kali, jo !.... na svou první lásku (na kterou se nezapomíná) a která nerezaví jsem zapomněla během měsíce - toho druhého mám v srdci stále a bude to moje láska s "L" současného partnera zdaleka tolik nemiluji, ale daleko víc si ho vážím a jsem mu vděčná za to, kde momentálně jsem (duchovně), plánuji s ním budoucnost a tenhle ve mě zůstane do konce života, třeba jenom v hezké vzpomínce, ale zarytý hodně hluboko v srdci ... já na dalšího nemám ani pomyšlení - to by musel být superman. Mě se líbí vztah budovat a prohlubovat a pokud uvidím zájem druhé strany tak to nevzdám. Nebudu se honit za přízrakem, že někde existuje něco dokonaklého ! Na víc ono kolem té 30tky je to stejně přebrané :p
Není tady
Není tady
Kotě, to je lepší než bota né??
Není tady
Jsem superman
hele jak čaruji jsem si vyčaroval Feurinku
Není tady
Feuri, nemoze byt ta tuzba prave preto, ze si nieco odopieras? ved vies, ze zakazane ovocie najviac chuti... alebo to, ze vzdy chceme to co nemame. a budeme spekulovat dovtedy, kym nestratime vsetko
neviem ako sa vzdat tuzby... aj ja som raz tuzila. a sakra velmi... ale prave preto som kontakt prerusila, bala som sa, aby mi to neprerastlo cez hlavu. ale ja som nebola zamilovana do toho "druheho", len poblaznena niecim novym... a vtedy nieje taky problem ukoncit nieco co vlastne ani nezacalo
Není tady
feurinko,konečně to z tebe vypadlo,pokud jsi do něj zamilovaná,tak to spraví jen čas a chce to nevidět se,ale pokud ta touha nejde zvládnout,tak to moc nadějně nevidím............a jinak za obrázky moc děkuji,už je mi trošku líp a díky A zásluhou...............přeji ti klid na duši,ten je nejdůležitější.........
Není tady
Něco přebrané je a něco ne, feuri, ony se někteé kousky vrací permanentně zpátky do oběhu. Bůh ví, kdy tam přistane ten ženáč Je a víš co? Ten pak bude teprve koukat !!!
Není tady
Feuria
já ti přebrané :-))))))))
Anonym
hezky čaruješ :-) chci taky jednu ale živou umíš ???
Není tady
Tak a je to vyřešené.... schválně jsem ho chytla za slovo, jakože jsem to špatně pochopila, urazila se a zase jsem mu dala vale
Jsem zvědavá na jak dlouho teď !?
Není tady
Aníčku,miláčku vyčeruj mi nějakýho super chlapa pro mě a jen pro mě,ju?
Splním ti za to tvá tajná přání,změním se ve zlatou rybku,slibuji...............................
Není tady