29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KOŤÁTKO - s každým je to jiné - s přítelem je to technicky SUPER, ale s NÍM se mi třepali kolena, drkotali zuby - no zkrátka to bylo !
! Prostě mazlení je skvělé s milencem, ale samotné milovaní s přítelem. Je to jako předehra a samotný akt... tohle je na sexuolog.poradnu - pardon
Není tady
Možná budou oba souhlasit na střídavou péči
Není tady
Feuria, aj tak nakoniec urobis tak, ako ti to povie srdiecko... a ako to budes citit.
ked sa predsa budes so zenacom stretavat, tak len daj pozor, aby ti to neprerastlo cez hlavu a aby si sama nezacala chciet nieco viac... ale ved to vlastne sama vies, vsak?
Není tady
Já ho nechci vidět (tedy chci strašně) ale jemu jsem řekla, že nechci. Psaní mi zase až tak přes hlavu nepřerůstá :-)
Je to i proto, že je přítel přes týden pryč a já jsem doma sama ... večer pak mám spoustu času myslet na blbosti a třeba si i pár sms vyměníme, ale ráno jako bych nic necítila a myslím jenom na přítele... Já teoreticky vím co dělat, ale neumím to převést do praxe.
Už jsem prošla všemi fázemi a nechci to absolvovat znovu. Budu jen doufat, že když se nebudeme vídat, že to prostě vyšumí ! ???
Není tady
Nety, ty máš halucinace ... copak si papala? Snad né, ty malé hubené houbičky :-)
Není tady
Nety, na houbičky bacha
Není tady
Kaliku, dyk jsi tam nahatý!!! Tak nekecej, doktore!
Feuri, tak ho prostě neviď a uvidíš, co to s Tebou udělá!!!!!
Není tady
uff to bylo téma hned po ránu :-))
no jsem zvědavej na další díly :-))))))))))))
Není tady
Nety, já tady nejsem nahatý a to vím zcela určitě
Feurie, nemáš to jednoduchý, ale asi to nepůjde jinak, než se s jedním nevídat.
Není tady
Střídavá péče je good nápad, který tě napad :-)
Není tady
Já mám jenom good nápady Nechceš třetího do série?
Není tady
KAlík
to nebyl dobrý nápad kdo by se v tom pak tady vyznal :-)) kromě toho by jsi byl až 4 :-)))))))))))
Není tady
Hele Vašku, necpi se mi do série
Není tady
Či nebo čiži, já jsem či!
Není tady
Maminčin :-)
Není tady
Já také nevím čí su..... tak jsme si psali, psali a zase jsme tam, kde jsem být nechtěla ! ....
Není tady
Já to říkal, piš si radši se mnou
Není tady
Feurinko koukám, že jsi z toho vedle sebe, že ???
No nebudu ti nic radit, ale ten ženáč je s tebou proč ??? Myslíš, že se takhle dá žít pořád ??? Feurinko vždyť jsi pěkná baba a nemusíš se vázat na ženatýho - to určutě nemá budoucnost (pro tebe) je to pro tebe určitě těžký, ale čo bolí to prebolí........nech ho být
Není tady
Feuria
já ti to říkal ... jen klid dobře se radí hůř dělá .....
a Kalíka taky nech :-))) to ja na obzoru další průser :-)))))))))))))))))))))))
Není tady
Upravil(a) Feuria (24. 2. 2006 11:37)
Není tady
Aníku , já ho být nechala - asi tak 10 x a už před 7 měsíci. Ale nechám se vždy přemluvit k dalšímu kontaktu. Jenom písemnému tedy, ale ono to někdy stačí :-)
Není tady