|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
Nety jsi tu? Tak se zase s "Ž" bavíme(spíš píšeme) - po vzájemné dohodě. Vidět ho nechci !
Jak se nenechat překecat ?!
Není tady
Počkej a co psal zase nebo ještě nebo jak? A jak psát si po vzájemné dohodě, co jsi to zase napáchala?!! 
Není tady
Nenechat se překecat = vsugerovat si, že nechceš. pokud chceš, je to jasný průůůůůšvih 
Není tady
Feuria
Netyna to napsala jasně :-)) buď ho chceš nebo nechceš :-) no mi víme že chceš ale ty to ještě nevíš :-))
Není tady

Moc se omlouvám, že lezu do "cizí" diskuse, ale nedá mi to.
Nenechat se překecat = začít se mít ráda natolik, aby sis uvědomila, že ženáč ti ve finále přinese jen bolest a zklamání.
Není tady
Já myslím, že Feuri se má ráda dostatečně, ale touha je touha. Ale tu Ty feurinko co? Tu Ty překonáš! Máš doma mazlíka? Máš! 

Není tady
Barborka
asi tak :-)
Nety ale asi ten miláček doma nic moc, když Feurinka řeší ženáče :-))))))))))))))))))))))))))
Není tady

Aha, takže to je jen o sexu a né o lásce?
Není tady
Barborko
záleží z jaký strany se na to díváš :-)))))))
Není tady

No z její - jde o ní 
Není tady
určitě :-)) jinak by jí to bylo přeci volný :-)) copak tebe trápí nějak cizí ženáč ...
Není tady

né, né
spíš to, aby holky netrápily samy sebe
Není tady
Kdyby to bylo tak lehké.... doma je to momentálně o.k. A sebe mám ráda až, až.... Já nechci ženáče pro sebe, domů ani nic jiného...! Vím co chci.... chci přítele, být s ním šťastná a tak, ale nedovedu úplně odepsat někoho s kým jsem prožila skoro 2 roky krásných i trpkých zážitků. Chce být jenom přítel, jenže to už tu bylo několikrát a stejně u toho nezůstalo…I když jen slovně.
Je to všechno složitější než se to zdá 
Upravil(a) Feuria (24. 2. 2006 11:34)
Není tady
O sexu to momentálně určitě není. To ta nenaplněná láska, ty city jsou někdy strašný svinstvo, když se urodí, kde nemají.
No, to jsem zase něco vyprodukovala.
Není tady
Feuri, ale to není o žehlení a tak. já myslím, že bys pro něj žehlila raději než pro přítele. jJe to prostě celé špatně v tom, že má ženu a dítě. Kdyby neměl, jsi dávno s ním a Tvůj přítel by šel tam, kde bývalí končívají... ach jo.
Není tady
Feuria
chlap jen kamarádit když před tím s tebou něco měl ?? hmmm to si budu pamatovat
nezapomeň že jsi na tenkým ledě až to doma zaskřípe ... hurá do vedlejší postýlky
neboj nemyslím to špatně vím že tvůj drahoušek taky měl nějakou "přítelkyni"
tak si nech oba ....... a vlastně co ti vadí kamarádit s ním ne ale spíš že tam hrozí ta postel ... no neuděláš nic:-))
Není tady
Ale Vendo, my spolu přeci taky kamarádíme, ne?? 

Sledujte, právě jsem spáchala sebevraždu ! 

Není tady
Nety
dlouho jsem přemýšlel, než jsem ten příspěvek odeslal a věděl jsem že to jen tak neprojde :-))
asi nemá smysl abych psal že to je něco jinýho viď :-)))))))))))))) ale napsat jsem to musel ....
a zabiju tě přístě nebo ne spíš ti dam na holou kamarádko :-)))))))
Není tady
No, vašku .... ženská jen kamarádit když s tebou něco měla ?? hmm? Myslím, že je to oboustranné - to je taky to jediné, co řeším. Protože, kdybych se s ním vyspala, přestanu chtít být s přítelem a vše pose... !!! Ale ta touha je fakt hrozná.
Nety vyprodukovala si to přesně :-) Já to psala jen proto, že s tím většina manželek vždy vyrukuje, že milenka tomu jejímu nepere špinavé ponožky atd. ..... já to také umím, také mám domácnost, pračku, žehličku .... a nemám ani myčku na nádobí :-) Tedy momentálně mám hlavně spolubydlící :-))
Vašku - problému u mě a u přítele, zapříčinila jeho nevěra ... prostě na mě totálně s..l nejde to slušněji napsat. Posílal mě stále samotnou pryč - nelíbilo se mu, že nikam nechodím a tak a když jsem chtěla, ale s ním, začal, že jsem nesamostatná. S tím ženáčem mě posílal sám a pak se divil, že mezi námi vzniklo, co vzniklo.... ale tohle je už pryč - teď je to v pohodě - ženáč má svůj život a já svůj. Jsem spokojená, ale ženáč ..... zůstává nadále tam, kde by neměl (v srdci)....
Není tady
To víš, chlapče, musíš si dávat pozor na jazyk 

Dvakrát měř, jednou řež! 
A dostanu aspoň na holou???? 

co šmudlo? 
Není tady
Ty jo, no Feuri a co s tím provedeš ? Půjdeš na kafe nebo ne? Je to takové plácání se v ničem a trápení sama sebe, já chápu naprosto, že to trápeníčko potřebuješ, že je to příjemné, ale asi by fakt chtělo teď momentálně to nějak vyřešit. Já si myslím, že když spolu dva spali, mohou být docela v pohodě kamarádi. A dokonce, když se tedy nerozešli ve zlém a nepropukla nenávist, tak to mohou být i hodně fajn a skvělí kamarádi. Já v tomhle zábrany tedy nikdy neměla... Ale Tvůj případ Feuri je problém v tom, že je to čerstvé. Prostě to není minulost.
Není tady
Přesně jak píše Nety. Na to, aby spolu kamarádsky vycházeli bývalí milenci je třeba, aby ve vzduchu nevisela žádná touha a city a to oboustranně. Nemůžu soudit tvou situaci, ale co takhle vyměnit přítele a "milence" za někoho třetího, který by splňoval tvé požadavky. Prostě, abys i doma měla trochu toho poklábosení a nemusela utíkat jinam.
Ahoj lidi,co to tu tak pročítám.................
Feurinko,myslím,že největší malér je v tom,že se ti to v posteli se ženáčem líbilo,paá kdyby ne,tak logicky musí zvítězit heslo.........LEPŠÍ DOBRÉHO KAMARÁDA,NEŽ ŠPATNÉHO MILENCE,ŽE?............

Ale jinak si myslím,že vašek má bohužel pravdu,stačí aby to u tebe doma zaskřípalo a pak už je to jen otázka času,jestli se spolu vyspíte znova.....

..........a tvé špatné svědomí a výčitky vůči jeho ženě tě jen šlechtí a to myslím velmi vážně.......

Není tady
To né - třetí to nevyřeší, já mám přítele velmi ráda ... příjde mi, že se snaží a pomali mám opravdu vše klape. Snažíme se oba - klábosíme, prostě je tento vzah na začátku a to je po 5 letech velmi příjemné (sex je super, ani s důvěrou problém nemám po tom všem, společné zájmy, plány do budoucna, .... V kombinaci se ženáčem mám opravdu komplet.
Náš vztah s přítelem jen nezačal velkou láskou - bylo to více měně z rozumu, ale ... řekla bych, že díky ženáči jsem v sobě objevila lásku k příteli a naopak. Přítel mě ze začátku bral jen jako repre nesamostatnou blbku a teď je ze mě celkem - tedy úplně samostatná a snad i stále repre ženská ? Pro něj. Nebudu to řešit ! Děkuji za pomoc moooc a všem :-) Vždyť já vlastně vím co chci, jen si s tím neumím poradit !
Upravil(a) Feuria (9. 3. 2006 16:19)
Není tady