Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 1. 2009 9:19

Somaia
Host

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É IV.

hrosanek napsal(a):

Vanilko, chtěla jsem Ti napsat už večer, když jsem to četla. Na nevěře se objevila témata, ke kterým jsi po dlouhé době přispěla svými vzpomínkami. Moje zkušenosti se sny jsou takové, že cokoliv jsem nedořešila, nechala vyhnít, přejít, potlačila rozumem, vyřešila rozumem, se mi vrátilo jako bumerang. Umím napsat jen svoji zkušenost. Léta letoucí se mi zdál sen, že jsem na horách a je se mnou ségra a moje děti. Naprostou náhodou přejedeme do jiného střediska a potkáme mého muže, který tam není sám, ale s osůbkou, na kterou jsem léta letoucí žárlila víc než na milenku na konci. Důvodem bylo jejich přátelství, které bylo hlubší než kdy bylo to naše. Já byla "jen" manželka, jí dovoloval být nejlepší kamarádkou. Mám krásné sny a pak mám taky sny, kde se objevuje nejhlubší strach z toho, co strašně bolelo. Víc než si říkat to přejde, mi moc pomáhá za bdění nechat ten strašný strach, obavu dojít až do konce. Ne dořešit, ale projít tou intuicí, kterou mám v sobě. Pak už většinou vím, zda jde o strach z reality nebo jen zlý sen. To, co strašně bolelo se občas vrátit musí, aby člověk zrekapituloval kam došel, zda někam došel.

To, co jste udělali pro váš vztah je správný. Snad jen nech už vyšumět strach, že to musíš ještě řešit s ním, za něj. On to zvládne a myslím, že si zaslouží slyšet:"Já už nechci vědět, co uděláš, protože já Ti věřím a miluju Tě." Tvůj muž Tě miluje a nic a nikdo to nemůže zbořit pokud to neovládne strach, že to nezvládne. pussa Pusť to a nic se nevrátí. hjarta

ANO ANO ANO... to je správné pochopení snů, které jsou z kategorie "vyrovnávací", ty sny kompenzují rozpory mezi našími vědomými prožitky a podvědomím, vyznačují se tím, že mají  opačná emocionální znaménka.
Od začátku si myslím a vnitřně cítím , že Vanilčin sen spadá do této kategorie a neni z kategorie prorockých. Spoustu takových snů, které řešily moje vnitřní strachy a neměly nic společného s realitou, jsem si taky odzdála.... big_smile   
Vanilčiny návraty  na "život po nevěře" a následné hluboké myšlenkové rozbory  jí evidentně nesvědčí a znovu otvírají některé nezpracované strachy.

Upravil(a) Somaia (29. 1. 2009 9:20)

#52 29. 1. 2009 9:22

hrosanek
Host

Aloušku to já si zase uvědomila při zeptání se Tě, že já sama chci být už jen ta kamarádka. Dneska vedeme dlouhé rozhovory po telefonu, při společných akcích a já jsem naprosto šťastná v jeho přítomnosti jako kámoška. Mám dva suprové kluky s prima chlapem, který je jeden z mých nejlepších kamarádů. Zmizela milenecká složka, manželská složka a mně spadl kámen ze srdce. "Fungovat" v těhle složkách vztahu jsme neuměli, ale jako kámoš dobrý. big_smile Legrace co? Co mi nejvíc chybělo to mám. smile

Vlastně všechno, co mi chybělo mám. Máš pravdu lítám a kdybych náhodou přistála někdy na čumáku (nechystám se), tak mám vás, aby kde bylo fundovaně fňukat a hledat, co dál.Jupíííííí. pussa hjarta

#53 29. 1. 2009 9:31

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hroší - já ti tu růžovou náladu přeju. Padáky nechystáme, ani trampolínu.
moc ráda tě čtu.

Není tady

#54 29. 1. 2009 9:36

vera
♥♥♥♥♥♥-

hrosi, fakt ho vidíš jenom jako kamarádá.............za jak dlouho se ti to podařilo...........a jak?
jak sis to nastavila v hlavě?

asi se zeptám nevhodně...........a máš někoho, kdo je pro tebe víc než kamarád
jsi zamilovaná?

já se do dohoto stavu dostala až po té, co jsem se zaháčkla jinde
jsem slabší, závislejší...........musím se opravit..............byla jsem.........teď už tak ne

Není tady

#55 29. 1. 2009 9:56

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Ali, zatím se mi nedaří nějak dovolat se ti (?), ale odpo jak ti to vyjde, jsi vítaná u mě doma. Mám slíbenou od Hani kouli (né věšteckou bohužel lol, ale horské slunko), tak do ní můžeme čumákovat obě nad svařákem lol.

Hroši, i když moc nepíšu - bo není o čem lol, moc ráda čtu všechny tvé příspěvky, ve kterých se tak krásně snoubí intelekt s moudrostí a životním nadhledem tummenupp smile. Těším se někdy zase na setkání (až kasička dovolí lol)

Upravil(a) Taisha (29. 1. 2009 9:57)

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#56 29. 1. 2009 10:49

Alosek
Host

Hrošánku,
já to nemyslela tak, že chci být partnerka BM wink - ale partnerka všeobecně.
Jéje, kdybyste věděli, jaké skvělé a sympatické máme lektory/tutory... rodna Muži, kteří jsou si vědomi sami sebe, svých zkušeností, vědomostí, ale umí to nedávat najevo... a všichni zadaní (pochopitelně) grater .
A jako kamaráda bych BM z mnoha důvodů nechtěla vissla ... Vycházíme spolu v klidu, ale nic víc.

#57 29. 1. 2009 11:39

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Holky, díky moc za reakce, pomáhají mě, bez nich si připadám jak křeček běžící v tom kole, nemám to s kým v reálu probrat.

Jen pro upřesnění - na Nevěru jsem po delší době napsala právě až poté, co se mi zdál ten sen, ne naopak.

A co se týká toho mého řešení - já to ani nemínila řešit nějak s ním, to je opravdu jeho, já jsem se jen chtěla s tím nějak popasovat vnitřně sama v sobě.

Takže díky, čekám tedy jen na to, až to přejde, ten hnusnej pocit, tn návrat někam, kde nechci být.

Čeho se vlastně bojím?

No já jsem s mým mužem vždy byla dobroá kámočka, ale ta milenecká složka v určitou dobu mezu námi nefungovala a mě to chybělo hodně.

Není tady

#58 29. 1. 2009 12:25

hrosanek
Host

*

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:37)

#59 29. 1. 2009 12:28

hrosanek
Host

Alosek napsal(a):

Hrošánku,
já to nemyslela tak, že chci být partnerka BM wink - ale partnerka všeobecně.Jéje, kdybyste věděli, jaké skvělé a sympatické máme lektory/tutory... rodna Muži, kteří jsou si vědomi sami sebe, svých zkušeností, vědomostí, ale umí to nedávat najevo... a všichni zadaní (pochopitelně) grater .
A jako kamaráda bych BM z mnoha důvodů nechtěla vissla ... Vycházíme spolu v klidu, ale nic víc.

Supééér my dvě víme, že tohle moc neumíme viď? big_smile

#60 29. 1. 2009 12:29

hrosanek
Host

Taisho dík. pussa Taky vás ráda uvidím. hjarta

#61 29. 1. 2009 12:31

hrosanek
Host

Vanilko tohle zvládneš. Fakt.  tummenupp Naučit se nebát se bát je proti všemu, co zvládáš prkotina. smile

#62 29. 1. 2009 13:32

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

Ahojte,
zdravím Aloška a Taishu ! pussa
Dlouho jsem  Vás nečetla...jak se máte ? Co děláte ? Alosku Ty se někde školíš ?

Není tady

#63 29. 1. 2009 13:44

Somaia
Host

hrosanek napsal(a):

Já mívala opačný problém, neumím být moc závislá. Řekla bych, že se v životě musím naučit pravý opak. smile

A proč by ses měla měnit , paní Scarlett O´Harrová, není lepší se smířit s tím, že jsi taková jaká jsi ( ne náhodou wink ) a poohlédnout po nějakém schopném Rhetu Buttlerovi, který bude stejně samostatný, hrdý  a nezávislý? Jen takový vztah je podle mého názoru funkční, když jsou dva lidé vedle sebe s úctou a respektem ke svobodě toho druhého. Lueta tady dnes zkopírovala úžasné citáty... nádherné perly , které stojí si za to si čas od času znovu zopakovat, zvlášť ty o manželství, přátelství nebo o lásce. Díky Lueto, udělala jsi mi dnes ohromnou radost.
http://www.sweb.cz/proroctvi/

Upravil(a) Somaia (29. 1. 2009 13:48)

#64 29. 1. 2009 15:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanil,

Souhlasím stopro s hrosánkem stolt

A jen dodám, ty pochopíš, co ti říkám: osobně si myslím, že jak Frančeska, tak ty cítš a vnímáš, ptotože to tak vnímat chceš, Poustevníka takového, jakým nejspíš už tolikrát byl a zase brzy BUDE.
On je zatím ale ještě pořád poustevník smile Rozjímá a čerpá sílu. Nech ho být, nech mu to, co jeho jest. Nechtěj s ním sdílet to, co si musí vyřešit sám. Důvěřuj mu.
A důvěřuj své intuici. Vždyť ty přece víš, co a jak stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#65 29. 1. 2009 16:05

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo, jak mi říkala kamarádka: Nech ho dejchat.
Toho svýho Kudrnáče jsem zahrnovala všemožnou péčí, až  jsem zjistila, že je on mé dítě a já jeho matka. Tak jsem nemohla být jeho Bohyně, kterou by uctíval, a našel si jinou, kterou nosil na rukou.
Všechno jsem zařídila, naplánovala a nalinkovala. Nic nebylo tajmené a neznámé, já jsem byla ta čitelná , průhledná, až se ze mě stal kus inventáře.Ta spolehlivá . Nezajímavá a nehodna obdivu.

Teď dělám všechno proto, aby se nenudil, už tím, že si dovolím mít jiný názor nežli on.
Nebo naopak řeknu , že s ním souhlasím, to taky valí bulvy.
A nebo už umím říct, že fakt nevím, co bych dělala a nechám to na něm. Je to sice alibismus, ale nechávám mu mužskou roli- on vládne, on rozhoduje. Objevila jsem kouzlo ženské rafinovanosti, tu skvostnou hru, kdy se lísám a zároveň něco požaduju. Že to nikde neučí!

Tvůj Poustevník je jako plaché noční zvíře, jak po něm vystartuješ, tak se schová.

Upravil(a) Regina (29. 1. 2009 16:49)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#66 29. 1. 2009 16:21

hrosanek
Host

Som, právě, že se nehodlám měnit. Už vím, že to nejde. smile Jen to už nechci přehánět s tou samostatností.  wink  Ne ve všem musím být. smile

Upravil(a) hrosanek (29. 1. 2009 16:22)

#67 29. 1. 2009 16:36

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Tedy doufám, že Tě Pan chápu. Musím přiznat, že mě Tvůj příspěvek zasáhnul natolik, že něco ve mně na Tvoje slova zarezonovalo tak moc, že jsem se rozbrečela, tak nějak úlevně. Doufám, cítím, že je to potvrzení správné cesty. hjarta

Regi, rozumím co mi říkáš a je mi jasné, že není náhoda, že reaguješ tak, jak reaguješ.  tummenupp A taky není náhoda, že zrovna čtu od Sommerové O čem muží sní a tam mnoho ze zpovídaných mužů říká, že jedno z hlavních kritérií u nich je, aby je partnerka překvapovala, aby nebyla čitelná.

Jinak i díky Černošicím před rokem a půl si myslím, že jsem našla v sobě svoje Bohyně a umožila a umožňuji svému muži hrát mužskou roli, dovolila jsem si  nechat se opečovávat a chránit, čehož se mi i od něj dostává,  na druhou stranu jsem sobě i jemu dala volnost, což nás k sobě, možná paradoxně přitahuje.

Kolikrát si vzpomenu na Pan a její slova o Cestě Lásky a Cestě Strachu. Jakmile se byť jen na chvíli ocitnu na Cestě Strachu, moje Ego dostane prostor, začnu o sobě pochybovat a tím si připravuji svoje malé soukromé peklo, peklíčko. Takže to chce se jen přestat bát, že.

ANo, máte pravdu, ukázaly jste mi zrcadlo, díky kterému jsem si uvědomila, že není třeba se bát, že můj muž mne miluje.

Včera, když přišel domů, já už spala, on si ke mne sednul na postel a netušil, že jsem se napůl probrala, myslel si, že tvrdě spím. Jen tam tak u mne seděl, koukal na mne a hladil mne po vlasech.... tak čeho se bojím, máte pravdu.

Není tady

#68 29. 1. 2009 18:12

majkafa
Host

Vanilko, máš nádherný avatar. Vyvolává ve mně krásné pocity.

#69 29. 1. 2009 18:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslím Vanil, že mne chápeš správně a jsem ráda, že se ti ulevilo smile
Nejdůležitější je přece, že Láska je mezi vámi, s vámi....
Ostatní je nepodstatné.

Není tady

#70 29. 1. 2009 19:08

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Somaia napsal(a):

hrosanek napsal(a):

Já mívala opačný problém, neumím být moc závislá. Řekla bych, že se v životě musím naučit pravý opak. smile

A proč by ses měla měnit , paní Scarlett O´Harrová, není lepší se smířit s tím, že jsi taková jaká jsi ( ne náhodou wink ) a poohlédnout po nějakém schopném Rhetu Buttlerovi, který bude stejně samostatný, hrdý  a nezávislý? Jen takový vztah je podle mého názoru funkční, když jsou dva lidé vedle sebe s úctou a respektem ke svobodě toho druhého. Lueta tady dnes zkopírovala úžasné citáty... nádherné perly , které stojí si za to si čas od času znovu zopakovat, zvlášť ty o manželství, přátelství nebo o lásce. Díky Lueto, udělala jsi mi dnes ohromnou radost.
http://www.sweb.cz/proroctvi/

Teda Somi ty mi dáváš dumbom Jsem si přečetla to "o lásce" a brečela jsem jako želva....cítím to takhle, ale ty víš ke komu, obzvlášť když jsem ho včera viděla .....  kde jsou ty moje slova v půli prosince albert Proč je to tak zamotaný? Sakryš!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#71 29. 1. 2009 19:12

Somaia
Host

To Lueta tu nádheru našla.... já dnes jen uchváceně četla, stejně jako ty Pomněnko, smile

#72 29. 1. 2009 19:53

x256987
Host

Tai, mně se moc líbí tvůj avatar, připadá mi, že tě krásně vystihuje. Je jemný, ale ty temnější pevné rysy a jakási skrytá dynamika tam jsou nepochybné pussa

#73 29. 1. 2009 20:43

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Jééé, Judit, díky moc. Taky koukám, jaké tu probíhají změny, jeden avatar zajímavější a vtipnější, než druhý smile.

Právě jsme se rozloučili s Aloskem a Vítečkem, Ali moc ráda jsem vás viděla hjarta, brzo to zopakujeme :-)!

Dnešní večer trávím čas nad tím skvělým horským sluncem od Hani - to vám je paráda! Jako u moře, jak já bych to potřebovala!

Pěkný večer všem hjarta

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#74 29. 1. 2009 20:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judita napsal(a):

Tai, mně se moc líbí tvůj avatar, připadá mi, že tě krásně vystihuje. Je jemný, ale ty temnější pevné rysy a jakási skrytá dynamika tam jsou nepochybné pussa

Souhlas smile
nese jemnost a SVĚTLO smile Hurá.

Judit tvůj je skutečně mystický stolt

Není tady

#75 29. 1. 2009 20:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vyzařuje z něj klid a stabilita.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí