29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Peti, klíče má, to byla první věc, na kterou se ptala i mamka
...
Moc dlouho to už trvat nebude, otázkou je, jak dlouho mu vydrží ty jeho ramena, že už teď brouka hlídat nepotřebuju, a že si ho tedy nebude brát častěji, než dle dohody dva dny jednou za 14 dní.
Hm, takže ty podrobné kontroly ještě přijdou, sestřičko? To bude u nás ještě véééseloooo...
Taishi, koukej na mě - všechno bude . Trošku trpělivosti, vhodný okamžik, správné seskupení hvězd, lidí a jiných okolností a všechny sny se začnou plnit
.
S BM... hele, máš tady Peťu i mě hezky krok za krokem, tak se pouč z našich chyb . Dělej to, co ti vyhovuje, a tak, aby ses cítila dobře
.
Taky mi trvalo, než jsem pochopila, že ohledy na brouka jsou děsně fajn, ale nesmí se z nich stát omluva pro mě samotnou. A že dokud nebude fajn mně, nebude ani jemu, a je jedno kde a s kým dalším.
Tak holky? Kde všechny jste? Doufám, že se máte dobře a jaro nám vlije novou energii a taky pěkné zážitky!
Já se potřebuju vykecat a protože není nikdo v "dosahu", tak píšu vám.
Už máme vymalováno, novej koberec a záclony. Je to moc pěkný, jsem ráda, že to dopadlo tak dobře. Dokonce jsme si to i užili.
Ale od mých narozenin je to na prd. Přítel mi dal vybrat z dekorů na postele. Ale ten dekor, co se mi líbí tam jednoduše není. Je to asi tak, že příteli ve firmě zbylo dost materiálu na postel, byla by v podstatě "zadarmo". Ale já nechci jen tak nějakou postel, chci tu mou - z ořechu.
Myslím, že toto není případ, kdy mám udělat kompromis. Jo, kdyby řekl: Udělám nám novou postel, teď je tam jen třešeň, ale jak budeme zařizovat jednou celou ložnici, tak seženu ořech, protože vím, jak ti na tom záleží...
Ale proč si mám k narozeninám vybírat něco, co nechci? Chápu, darovanýmu koni na zuby nehleď, ale proč mi teda dává vybrat si, když ví, že se mi líbí něco konkrétního?
Docela mě to mrzí, fakt nevím, jak to nějak uzavřít...
Je toho víc, ale nechci psát nějakou esej. Byla bych ráda, kdybyste mi písly, co si o tom myslíte.
A taky se ozvaly a napsaly, jak se vám daří?
Není tady
Pag, poslala jsem Ti SZ
Není tady
Ahoj holky nahlásím se že taky žiju ale dnes zcela neobvykle jen heslovitě
-jsem hodně unavená mám za sebou tak půlku uzávěrek
-dostala jsem další školu života neb si mě v mém happy životním stylu našel hodně velký pracovní průšvih který jsem "spáchala" před rokem, během tří dnů se mi vše přetočilo a zjistila jsem že stavět život na kariéře a penězích není asi to nej neb ze dne na den může vše skončit
-rozešla jsem se s panem "Vyvynutým" neb nic jiného pro mě neměl
-v tom průšvihu v práci jsem zjistila že je tu někdo s obrovským srdcem, co o mě stojí v dobrém i zlém a mám mě opravdu rád, tak jsme spolu a je to krásný....nejdříve přátelství a vztah a teprv pak sex....tohle jsem snad poznala jen poprvé s BM
-tak uvidíme jak dál, v práci to vzali super, jen se to vyřešilo žádné rozmazávání a sankce, měla jsem pocit že se mi rozpadá celý můj "úžasný život" ale pak jsem to uchopila jinak a uvědomila jsem si že mi to má ukázat třeba něco důležitějšího
moc moc na Vás myslím na všechny
Není tady
Mariko, máš taky ode mne SZ
Není tady
Téma zavřeno