|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Bazalko, ono taky může být i něco horšího, než trotl... Díky za to, co máme - máme se jak na zámku, ať to trvá věčně, no ni? 
Já jsem tak nějak odpadla psychicky i zdravotně. Asi mě dohnala přepracovanost. Dopoledne ve školce začít vymýšlet projekt, pak hoďku na babi a jsem hotová, nevidím, hlava bolí a budu si muset jít lehnout...
Včera ráno jsem nebyla schopná sestavit větu, mluvit s J. do telefonu, vzpomenout si na slova - věděla jsem, co chci říct, ale prostě jsem netušila jak. Děsila jsem sama sebe. Dneska už je líp, pozítří jdu na odběry.
Předtím dost náročné víkendové lyžování, energetická masáž dle Penzella, vůbec jsem se nevyspala ani si neodpočinula. Bůhví, co jsem i tou masáží uvolnila.
S tou masáží to bylo taky dobré...
Řekla jsem J. do telefonu, aby mi objednal energetickou masáž hlavy (v duchu nenáročného odpočinkového víkendu). Kouknul do papíru a objednal první energetickou masáž, kterou našel. Nejlepší byla první věta pana maséra: "Vysvlečte se do kalhotek!". Jsem byla tak vykolejená, že jsem ani neprotestovala. Ani ty kalhotky jsem nakonec nepotřebovala. Jelikož byl pán velmi vnímavý, jeho poslední věta zněla:"Pro vás to byl asi hodně otřesný zážitek, že?"
Takže i tak jsem si "užívala" víkendu...
Alosku - No co to čtu? Měla bys být zrelaxovaná a plná elánu. No toto.
Tak šupito presto odpočívat!
petra72 napsal(a):
Alosku - No co to čtu? Měla bys být zrelaxovaná a plná elánu. No toto.
Tak šupito presto odpočívat!
Už zdrhám... 
Alosek napsal(a):
Včera ráno jsem nebyla schopná sestavit větu, mluvit s J. do telefonu, vzpomenout si na slova - věděla jsem, co chci říct, ale prostě jsem netušila jak. .
Alí, přesně takovéhle příznaky mám já při začátku migrény - jednou mě odvezli z práce do nemocnice, doktor si v první chvíli myslel, že mám mrtvici. Bylo mi 19 let. 
Není tady
Fakt, Nabuko? Já něco takového ještě nezažila, ale asi to bude migréna jako řemen
. V neděli večer do noci a od včerejška večera do dnes do rána zase. Měla jsem chuť si hlavu rozbít o zeď nebo aspoň vyskočit z okna, ale nemáme patro...
Dneska jsem byla u hodného pana doktora na neurologii, v pondělí jdu na CT. A do pondělka mi byla doporučena flákárna. By mě zajímalo, kdo to za mě všechno do práce udělá
.
Mám dvoje prášky, čípky, a na pondělí dvojku diazepamu na uklidnění před vyšetřením. Já jsem i normálně hodně klidná... to bude nářez...! Zfetovaný Alošek... 
Ségra se na migrény léčí už dlouho bezúspěšně, brácha má vyléčenou epilepsii... Tak uvidíme, s čím se vytasím já.
No nic, jsem jak praštěná, jdu si lehnout.
A na Psychologické zrovna dnes začaly rozebírat migrény...
Jen jsem se chtěla ozvat, ale vlastně ani není moc co psát.
Hrošánku, tvoje věta mě vrací zpátky do současnosti, díky. Trochu si uvědomit, co je tady a teď.
S přítelem super, jsem ráda, že jsme spolu začali bydlet. Dnes kupujeme koberec, za 14 dní malujeme, těším se na to, jak se pokoj změní.
Jinak tedy minulost pořád klepe na dveře, nějak se mi zatím nedaří se s tím nějak "vyrovnat". Mám pocit, že jsem se v této věci ani nikam neposunula, jen někdy to zvládnu potlačit více, jindy méně.
Není tady
Ahoj Pag,
ráda čtu, že s přítelem je všechno super
.
Soustřeď se na tuhle současnost, pokud teď minulost nejde vyřešit a zpracovat, bude lepší chvíle jindy, později.
Abych to neměla tak jednoduché, BM mě obvinil ze "stalkingu", hysterie...
Měli jsme poslední dobou střety - vysvětlovala jsem mu, že pro mě jsou pořád ještě některé věci citlivé, a celé se to otočilo proti mě - včetně manipulace s broukem.
Hm, jsem BM sdělila, že mám partnera, vybíráme domek...
Prý: "že ho už nepotřebuju..."
"Ne, nikdy jsem tě nepotřebovala, já jsem tě milovala, a mám tě pořád ráda, nepotřebuju tě mít a nepotřebuju s tebou být. Jenom jsem si myslela, že dokážeš aspoň něco málo z toho pochopit."
Vymazal moje číslo i mail, že se mnou nebude komunikovat.
Tak, už jsem to obrečela. Vstříc krásným zítřkům.
Alošku, víš, ani to moc nejde odkládat to, nevím proč, ale pořád dokola se to vrací... Spíše bych si to ráda aspoň trochu a bezpečně odžila... Je na velký prd, že cítím, že když to nechám být, tak se to zase objeví jinde - ztráta nebo odchod... Teď mi to zase trochu rozjitřila Estel. Jako by zmizela z povrchu zemskýho. Jsem moc ráda, že je "zdravá" (velmi relativní pojem...) Ale najednou je pryč.
Ale chápu Tě, jak to myslíš, útěk do minulosti či budoucnosti není krok dopředu, žít tady a teď. a tady a teď si uvedomit a přijmout své pocity je můj úkol.
Tak papa holky, jdu na břišní tanečky!
Není tady

Al, to je na hlavu... ale asi to tak má, chlapec. Chlapi občas vyrobia pre mňa nepochopiteľné veci... Môj ex-milenec, s ktorým sme fakt boli milenci(hoci nakoniec, po druhom chodení, sme paradoxne skončili ako platonickí priatelia), mi sám bol neverný, snažil sa vyspať s mojimi kamoškami, ale pri rozchode mi vyrobil scénu hodnu Shakespeara a musela som mu odprisahať, že ho vždy budem milovať, vždy s ním spávať(to som už odmietla
- vymáhal to párkrát) a nikdy naňho nezabudnem. Prvé a tretie je pravda, ale bola by to pravda aj bez prísahy, druhé som odmietla. Správal sa ku mne dosť zle, z môjho hľadiska, a porušil jediné, o čo som ho prosila, ale napriek tomu akoby mu záležalo na tom, čo si myslím a čo k nemu cítim. A chcel mi to dokonca diktovať
...
Není tady

Pag, drž sa, srdiečko, a vychutnávaj si prítomnosť, ono tá minulosť si na teba aj tak počká
, neutečieš jej...
Není tady
Seli, tak nějak... Taky mám pocit, že není v pohodě a pořád se v tom plácá. Nejsem mu ukradená, ale ani se ke mně neumí chovat slušně.
Já už mu nechci rozumět. Chci mít pokoj. Paradoxně zrovna dnes můj anděl zvažoval to stejné, "stalking", ve směru k němu, k BM - že mě obtěžuje.
Dnes ráno BM přijel, přivezl broukovi PC. Pořád nefunguje, jak má, ale to je vedlejší. Byla jsem ve vaně, on si úplně suverénně v kuchyni uvařil kafe. (Peťo, ty se nesměj!) Zeptala jsem se ho, jestli mu to připadá normální, když nějakou dobu ví, že mám partnera, takhle se tu samozřejmě chovat jako doma. A že já se teda taky někdy zastavím... Podotýkám, že jindy/dřív slušně o kafe poprosil.
A mimojiné i tím to začalo. Celý hnusný dnešek.
Nevím, co ho pořád nutí, všechno, co napíšu nebo řeknu, úplně otočit a překroutit. Není to jen můj pocit - víc lidí už nechápalo. Já jsem něco řekla a on odpověděl, jak kdybych ho napadla. Ach jo...
Upravil(a) Alosek (4. 3. 2009 16:21)
Alosek napsal(a):
Seli
Nevím, co ho pořád nutí, všechno, co napíšu nebo řeknu, úplně otočit a překroutit. Není to jen můj pocit - víc lidí už nechápalo. Já jsem něco řekla a on odpověděl, jak kdybych ho napadla. Ach jo...
To znám-stačí, aby vynechal jedno slovíčko z Tvé věty a už je obsah jiný, viď. Tak toto mi už nechybí.
A že by pan majetnický ? že by on mohl vše a s každým a Ty nic ? A že by tě měl rád pod kontrolou ? Je čas mu zas vymezit hranice, že? -viz ta káva. Za chvíli bys ho tam měla v lednici , na kanapi...Mě když holky říkají, jak ten BBm si to představuje, že se objeví v bytě/už neříkám doma-nemá "doma"/-co kdybych tam někoho měla?tak jim odpovídám: Jak ho znám, tak by si s ním potykal , zjistil, jakou profesi dělá, jestli by se mu hodil do "kšeftů" a já bych tam byla navíc
-to už jsou povahy, no. Tohle dělal můj táta, to dělá BBM. Na každého jiný metr-chránit si své soukromí, ale mít přehled o tom druhém...
Alosku, BM si bude muset zvyknout na novou situaci, kterou ON nenaplánoval , neschválil a zjistil, že se o jeho syna taky může starat někdo cizí...bude asi zas chvíli vyskakovat. Nedej se ! a jdi si za svým...on se taky neohlížel , když šel za současnou partnerkou, že ne ? nenech se citově vydírat.
To bude dobrý, to přejde... hladím bolavou
hlavičku !
už je líp ?
Pag-Tobě moc přeju to krásný období budování "hnízda". A na tanečky bych šla hned s Tebou. Moc mě to bavilo... To víš -já MÁM ! čím vlnit !
O sobě , jak píše Pag, taky nemám CO psát-akorát dnes jsem měla radost, že se mi podařilo zablokovat si po netu vstupenky na Smetanovu Litomyšl-snad to dopadne dobře. Jdem na Rusalku a jeden koncert bude sestaven z operetních melodií... Loni systém zkolaboval a to bylo na prodej 19000 lístlků, letos je 25 000...tak jsem ráda, že se mi dařilo... Malá radost-taky radost !!
Ostatním -pěkné dny ! Mějte se !
Upravil(a) Mikulenka (4. 3. 2009 17:07)
Není tady
Alosku,
ano tvůj BM se nedovede vyrovnat s tím, že ho nepotřebuješ - že sis našla partnera a hodláš se odstěhovat z jeho dosahu. Že hra skončila a začíná realný život.
Nějak mu uniká, že ho máš ráda, ale to neznamená, že budeš pořád čekat a doufat.
Nemůže vstřebat, že kormidlo nemá v ruce on, ale s konečnou platností ty.
Dej mu prostě čas.
Buď to zvládne a pochopí a nebo se v tom bude prostě tlouct ještě hodně dlouho.
Pag,
tohle vypadá, žes to sama pro sebe pořád neuzavřela. Asi s tím budeš muset ještě něco udělat - projít další "bránou" 
Není tady
Mikulenko, Pan, díky.
Přesně. Nestačím zírat, čeho je BM schopný, včetně vyhrožování (i žalobou a soudem), vydírání a manipulace. V tomhle ohledu už je od rána líp, uklidnila jsem se.
Musím se smát... jak jsem si ještě před dvěmi roky neuměla představit, že bych něco podobného vypustila z úst či prstů: Já jsem tak ráda, že už s ním nejsem a nemusím to snášet každý den. Já jí ho tak přeju, kompletního, se vším všudy, jenom ať si ho nechá.
A anděl má svoje mouchy, ale takové masařky teda ne... proti BM spíš nenápadné mušky
.
Hlava pořád nic moc, mám zakázaný PC, takže tady vlastně ani nejsem... 
Jsem se panu doktorovi zatím nesvěřila s tajemstvím, že brácha má vyléčenou epilepsii, ségra se neúspěšně léčí s migrénami od puberty, a babi s tetou jsou na odstřel, když je to chytne. Babičku s plínkou kolem čela viděti, vnoučata rychle pryč dekovati... 
Upravil(a) Alosek (4. 3. 2009 18:28)

Egoušek je sviňa... Jeho, tvoj, anjelsky... a ten, kto akože "prehráva", najviac vyvádza... Jeho egouš ešte nepochopil, čo sa deje, resp. nepobral celkom situáciu, a teraz má slušnú drámu...
Není tady
Jo, egoušek nám to umí natřít nejlíp...
Stejně mě to dostává - ještě před 14 dny byl vyrovnaný king, který plánuje stavět dům, dělat děti. Teď je hromádka nervů, relativně bezdůvodně.
Ber to tak, že pokud se ukotvíš ve vztahu s jiným mužem a odstěhuješ se, PAK teprve pro BM vaše manželství definitivně skončí.... Prostě to blbě nese, no 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
.... Prostě to blbě nese, no
...chudák... 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ber to tak, že pokud se ukotvíš ve vztahu s jiným mužem a odstěhuješ se, PAK teprve pro BM vaše manželství definitivně skončí.... Prostě to blbě nese, no
No vidíš, a já jsem si myslela, že tenhle problém naopak mám já...
Že já uměle oživuju mrtvoly - a zase je to jinak.
Čekala jsem kdeco, ale tohle ne - kdyby neprohlašoval, jak moc ji miluje, a jak je ten nový dům a dítě pro něho výzva...
Domněnky jsou sviňa, jsem se domnívala, jak to bude lepší, a jak bude víc v klidu, když už mu ode mne nebude nic hrozit
. Možná časem, jestli doopravdy někdy dospěje.
Mikulenka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
.... Prostě to blbě nese, no
...chudák...
Vlastně jo, já jsem si prošla fází, kdy jsem zvládla být i sama, zvládla jsem to i s broukem, zato on to má pořád ode zdi ke zdi, ze vztahu do vztahu
. Si ani nestihl odpočinout a spadl zase rovnýma nohama do budování a vychovávání...
Alosek napsal(a):
Čekala jsem kdeco, ale tohle ne - kdyby neprohlašoval, jak moc ji miluje, a jak je ten nový dům a dítě pro něho výzva...
Teda Alosku! Taková chytrá holka...... už jsi někdy viděla, že by chlapkluk přiznal, co opravdu cítí a chce? Nevšimla sis, jaká mají ramena? 

Není tady
Alosek napsal(a):
Seli, tak nějak... Taky mám pocit, že není v pohodě a pořád se v tom plácá. Nejsem mu ukradená, ale ani se ke mně neumí chovat slušně.
Byla jsem ve vaně, on si úplně suverénně v kuchyni uvařil kafe. (Peťo, ty se nesměj!) Zeptala jsem se ho, jestli mu to připadá normální, když nějakou dobu ví, že mám partnera, takhle se tu samozřejmě chovat jako doma. A že já se teda taky někdy zastavím... Podotýkám, že jindy/dřív slušně o kafe poprosil.
Já se vůbec nesměju
Hele, a klíče od tvého domečku ještě má?

Alosku, vše co popisuješ, to jsem zažila také. Včetně podrobné kontroly, kde a co se děje s dětmi, když se o ně starám jen já.
Ano, tohle všechno chování mu ještě teď nejsem schopna úplně odpustit. Je to fakt ego, co za něj mluví. U nás to taky tak bylo. Pak se uklidnil a dnes čas od času v době klidu se některým situacím sám směje.
Hmmm, Ali, nestraš tu u PC, ale utíkej odpočívat 
Ten tvůj EX se vybarvuje přesně tak, jak jsi už dávno předvídala... Jsem ale moc ráda, že jsi našla sílu a způsob udělat krok ven z toho začarovaného bludného kruhu.. Držím moc palce! 
A máš úžasné fotky!
Přidám taky jednu k dobru: můj EX k nám začal chodit při předávání dítěte, zdrží se pokaždé déle a déle povídáním se mnou o malé a hraním s ní (též vyfasuje nějaké pití
)... Dnes už to vzal takovou samozřejmostí, přitom jsem ho nehodlala pozvat dál, že jsem zírala....a okamžitě mi začal nabíhat v hlavě scénář tebe a tvého EX (ta podobnost
).. Ještě že ke mně nechodí žádné pánské návštěvy, z toho by byl pěkný trapas 
Asi bych to měla nějak omezovat,...no, uvidím, jak se to vyvine 
Jo a co se týče bydlení a tak, dnes celý večer koukám na jeden úžasný nový malinký byteček za docela slušné peníze, ale to bych musela vydělávat o dva tisíce víc, abych na něj měla... Hmmm, asi ještě není ten správný čas, ale jednou, JEDNOU to přijde! 
Není tady