Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#351 20. 2. 2009 8:21

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: P A N D O Ř I N A Š K O L A 1 v přírodě P O Š E S T É IV.

předem mého dopisu bych chtěla napravit několik nepřesností:
shinden - je mi 42 a PŮL. Jasný? V kalendáři jsem já a celá. Žádná dublérka smile
ffly nemá plochou hruď.

Péťo - no to máš teď o čem přemýšlet...tak hladím a chovám!

Není tady

#352 20. 2. 2009 9:17

x52658
Host

Peti... parparparpussapussapussahjartahjarta
Nedá se najít a zkusit ještě nějaká alternativa?

#353 20. 2. 2009 13:55

petra72
Host

Baz, nevím. Budu hledat. Jenže - když máš součástky v těle postavený abnormálně jinak a tím pádem celý pohybový stroj funguje jinak, tak nevím, zda alternativa pomůže.... :-(

#354 24. 2. 2009 22:48

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Ahoj Krásky hjarta

já jsem tragikomická jako vždy záleží kdy a s kým....big_smile

mám se dobře, myslím na Vás, chlapů hodně  a přesto málo....práce super, semestr za mnou.....jen ta občasná prázdnota po tom opravdovém....ale aspoň budu mít na co vzpomínat, jak říká můj štírek...zas si frčím na tom svém...hm....jsem nevyrovnaná, nedospělá, hustá....joo to jsem já...ale asi to tak má být..to jsem já nyní teť a tady....štastná i neštasná....ale žiju a žiju na plno a to se počítá....poprvé po 7 letech jsem poděkovala svému BM za to, že mě tenkrát seškrábnul z té země....kdy jsem mu umřela téměř v náručí...vše má svůj smyl, vše má svůj účel...

mám Vás ráda a myslím  na Vás moc....

Není tady

#355 26. 2. 2009 10:10

hrosanek
Host

Ahoj holky,

tak jsem z nějaké nostalgie pročetla všechna vlákna země krále Miroslava, tj. našeho vlákna (kdyby si náhodou začal zase přivlastňovat Pisatel smile ). Asi mě k tomu poňouklo prohlášení jedné krásné dámy, že od teď (co to je teď?) bude už všechno jiné. Stalo se toho za poslední týdny spousta (měsíce, roky, hodiny). A mě přepadla touha po rekapitulaci. (akorát nevím, jestli jí některá z Vás bude číst smile. Je vás mnohem víc, kterým bych chtěla tohle napsat. Všem co vynechám se omlouvám, taky na vás myslím, ale vzkazík bude pro ty ze školičky.

Přečetla jsem si zpátky o cestě nahoru každé z nás. A prostě mám chuť vám napsat:

Péťule, jsi moje nejvíc telefonovací kámoška (Míšu nepočítám). Pro mě si holka na mě se vyznačující neskutečnou trpělivostí tam, kde bych už dávno šílela a házela oknem. Přesto musím říct, že mě tím dokážeš rozesmát, jsi strašně hodná, milá, mámovská. Mě se nechce Tě ani chválit, protože vzápětí by mi došlo, že toho si ty neumíš vůbec vážit a začneš si z toho dělat pr... smile

Aloušku, jsi strašně daleko a mně děsně chybíš. Ty poslední týdny strašně. Tvůj klid a schopnost se mnou mluvit hodiny a každá si v tom najít něco pro sebe je pro mě obrovský dar. hjarta

Mikulelenko, už jsem to od sebe četla, ale stejně nevynechám. Jsi pro mě obrovským překvapením, jak jde s noblesou, grácií a něhou porážet čas. Jakoby všechno to, co partnerského smutného si zanechala za sebou, Tě nabíjelo jinou energií. Ty se neztratíš a já myslím, že i budeš hodně šťastná. Kdo si uvědomuje smutek si umí uvědomit intenzivně štěstí. pussa

Julinko, smutná princezno. Jsi moc šikovná holka, sluníčko, které čeká na jaro. Až jaro přijde bude zase nádherně. Chlapi se objevují, až když vypukají zahradní práce. Víš. smile

Tai, princezno jsem zvědavá, jestli někdy dorazíš. Vlastně jsem Tě viděla děsně dávno. Jste kdykoliv vítány malé čarodějnice. Aspoň mi vylíčíte, jak se máte.

Vanilko, vždycky, když si myslím, že už mě někdo nepřekvapí, tak to udělá. Mám Tě ráda právě protože, když o nic nejde tak řešíš, když o něco jde, tak jsi podporou. pussa

Pag, andílku jsem ráda, že jsi šťastná. Zasloužíš si to a moc si to užívej. pussa

Dášo, s tebou se občas poslední dobou vidím. Vždycky mám chuť Tě hrozně obejmou a nějak Ti vlít energii. Moc bych Ti přála, ať odněkud přiletí a bude jí moře. pussa

Pan jsem sice děsně unavená, ale uvědomuju si, že všechno, co dneska mám je i o cestě k sobě díky školičkám. Jsi báječná baba, někdy hodná a někdy zlá čarodějnice. To je legrační, já se vlastně spíš bojím té tvé hodné čarodějnice. smile pussa

Bazalko, vždycky Ti to chci říct a vždycky na to zapomenu. Máš nádherné oči. Je v nich všechno teplo a láska, kterou v sobě máš. Jsi báječná a přesto si zasloužíš přesně takového šéfa jakého máš. smile

Mari, energetické torpédo. Já myslím, že Tobě asi ani nemusím psát. Já se vlastně jen těším, jestli se dozvím, že se někdy zkrotíš a dosáhneš všeho, co chceš. pussa

Majko, teď nevím, jak Ti to napsat, abych si nevysloužila smazání, ale já Tě chápu, co jsi chtěla na onom vlákně napsat. Vím, že jsi sama a potřebovala ses vypsat. Děláme to všichni a zrovna můj dnešní příspěvek bude mít těžký nádech patosu říznutého melancholií. pussa

Holky spoustu věcí osobních z mého života už nejde napsat. Ztratila jsem anonymitu... Jsem šťastná, a i když unavená, tak nějak doufám, že věci můžou být ještě lepší než byly před tím. Pojedu v neděli na hory, budu si čistit hlavu žvaněním se ségrou. Nelituju ničeho, co jsem v životě spáchal, jen to, co jsem propásnul. Tohle patetické prohlášení píšu s vidinou, že mě snad pochopíte, co tím myslím. Snažím se věci nechápat, ale přijmout takové jaké jsou. Žít a nechat žít. Poslední víkend v březnu Vás srdečně zvu na dětskou párty s aquaparkem k nám do Práglu. Budeme mít připravené naše hrošánkovské hnízdo a snad to vyjde. pussa hjarta Těším se na jaro, že zase bude prát Oskar a chmury zmizí. big_smile

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 22:03)

#356 26. 2. 2009 10:19

petra72
Host

pussa pussa pussa  hjarta  hjarta  hjarta

#357 26. 2. 2009 11:43

Largo
♥♥♥♥♥♥-

hrosanek napsal(a):

... že od teď (co to je teď?) bude už všechno jiné.

Hrošánku,
vidím, že ti není nejlíp....myslím, že to, co na tebe padlo, je chandra z ještě nedořešených a neodžitých záležitostí. Nepospíchej na sebe.
Všechno se mění každý den.... denně se naše radost a bolest mění ve zkušenost, a tedy v něco pozitivního. Tak nesmutni. smile
Všechno bude v pořádku. stolt

Upravil(a) Largo (26. 2. 2009 12:09)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#358 26. 2. 2009 11:50

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Hroší,
napsala jsi to moc hezky všem...

Za sebe díky hjarta a toho jarního Oskara přeji všem (tady normálně zase a opět a pořád sněží! dumbom )

Co se týče konce března a srazíku s dětmi, zkusíme dorazit - brzdí nás jen finance na knop :-/. Ale uvidí se lol

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#359 26. 2. 2009 12:42

majkafa
Host

Mám tě ráda, hrošánku.

#360 26. 2. 2009 12:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hroší,
to je přece jasné: moje zlá čarodějnice je prvotní lehce čitelný tvor, očekávaná "pecka",  moje hodná čarodějka je leckdy překvapivá i pro mne samotnou, naprosto NEočekávaná "pecka" smile

Děvče, mám pocit, že vše je, jak má být, jde jen o ujasnění postojů a kvalit - konečně se nenechat ovládat a tolik ovlivňovat druhými, řídit se vlastní intuicí smile
Být SAMA SEBOU, jak se tu tolik skloňuje ve všech pádech, ale také ZÁROVEŇ být s DRUHÝMI smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#361 26. 2. 2009 12:57

hrosanek
Host

Hmmm, moje intuice mi hlásí únavu materiálu, kupodivu mi na to stačil jeden telefonát a je mi líp. pussa Ona ví komu.

No nic, mně se jen chtělo napsat, že je mi tu hezky. Pořád jsem na tomhle vlákně nějak doma. smile

#362 26. 2. 2009 13:02

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dnes jsem koupila 16 macešek (žluté a světloulince fialové), primulky a hyacinty a hodlám udělat jarní truhlíky! A nic mě od toho neodradí!!!Páč jestli  ještě není jaro, tak si ho udělám, no ni? Tak vám přeju taky už víc sluníčka a potěšení a vůbec.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#363 26. 2. 2009 14:01

Alosek
Host

Hrošánku, moc hezky jsi to pro všechny shrnula.
Hovory s tebou mi taky moc dávají pussa .

Kočky, já vás mám všechny moc ráda, chybíte mi a těším se na vás. Hřeje mě vedomí, že i když jste daleko, tak prostě jste a jste úžasné, všechny do jedné par .
Já se konečně rozhodla pro velké změny... rodna
Tak ať to mě i vám na započaté cestě vyjde k velikému štěstí.

#364 26. 2. 2009 14:10

hrosanek
Host

pussa Ach jo a to víš, jak jsem zvědavá a jen si tak klíďo píďo napíšeš, že chystáš velké změny. usch

#365 26. 2. 2009 15:07

Alosek
Host

hrosanek napsal(a):

pussa Ach jo a to víš, jak jsem zvědavá a jen si tak klíďo píďo napíšeš, že chystáš velké změny. usch

No jo no... big_smile Jsem už psala do azylu - ukončila jsem na základě nových informací vstřícnost vůči BM, s andělem hledáme domek, já už studuju, on si podal přihlášky, vypadá to, že bude podpořen minimálně jeden z "našich" projektů (jsme v posledním kole), objevil se další přivýdělek (snad vyjde)... Prostě mám pocit, že vystupuju z bludného kruhu posledních tří let wink .
Svým způsobem mi BM včera a dnes hodně pomohl - přestala jsem řešit, jestli pro něho nebude brouk moc daleko, když se přestěhujeme, přestala jsem na něho brát ohledy, v podstatě se mi otevřelo hodně nových možností... Ulevilo se mi a všechno mi připadá jasnější a jednodušší. Normálně se těším na plánování budoucnosti s andělem. A tenhle víkend si spolu užijeme hory.

#366 26. 2. 2009 15:14

petra72
Host

No vidíte, a já se s BM dnes hádám. Kurňafiximllaudooon....

#367 26. 2. 2009 15:49

Alosek
Host

Peti, asi erupce na slunci nebo co. Nebo se ještě projevuje rozhození z nedávných událostí. Každopádně nám za to rozčilování ani jeden BM nestojí. pussa

#368 26. 2. 2009 15:52

Taisha
♥♥♥♥♥--

Alosek napsal(a):

Hrošánku, moc hezky jsi to pro všechny shrnula.
Hovory s tebou mi taky moc dávají pussa .

Kočky, já vás mám všechny moc ráda, chybíte mi a těším se na vás. Hřeje mě vedomí, že i když jste daleko, tak prostě jste a jste úžasné, všechny do jedné par .
Já se konečně rozhodla pro velké změny... rodna
Tak ať to mě i vám na započaté cestě vyjde k velikému štěstí.

Ali, tak to držím palce! Ty když se do něčeho pustíš, tak to vždycky stojí za to smile

Není tady

#369 26. 2. 2009 16:01

Taisha
♥♥♥♥♥--

Btw. kdo je anděl??? Snad ne ON! lol To by byla BOMBA lol

Není tady

#370 26. 2. 2009 17:00

Alosek
Host

Taisha napsal(a):

Btw. kdo je anděl??? Snad ne ON! lol To by byla BOMBA lol

Nene, Taishi, tak rychle to s chlapama neumím lol lol lol .
Pořád jeden "anděl", hrošánek nemá ráda slovo "převozník". V poslední době se moc snaží... wink

#371 26. 2. 2009 20:04

shinden
Host

Alosek napsal(a):

hrosanek napsal(a):

No jo no... big_smile Jsem už psala do azylu - ukončila jsem na základě nových informací vstřícnost vůči BM, s andělem hledáme domek, já už studuju, on si podal přihlášky, vypadá to, že bude podpořen minimálně jeden z "našich" projektů (jsme v posledním kole), objevil se další přivýdělek (snad vyjde)... Prostě mám pocit, že vystupuju z bludného kruhu posledních tří let wink .
Svým způsobem mi BM včera a dnes hodně pomohl - přestala jsem řešit, jestli pro něho nebude brouk moc daleko, když se přestěhujeme, přestala jsem na něho brát ohledy, v podstatě se mi otevřelo hodně nových možností... Ulevilo se mi a všechno mi připadá jasnější a jednodušší. Normálně se těším na plánování budoucnosti s andělem. A tenhle víkend si spolu užijeme hory.

Ahoj, koukám že změna je život smile Už i někoho máš. A v kterém kraji se chystáte zakotvit? smile

#372 26. 2. 2009 21:18

Alosek
Host

Shindene, jo, měním trochu svůj život, a baví mě to. Já "někoho mám" v podstatě pořád - pořád toho jednoho. Teď jsem se ale konečně rozhoupala a souhlasím s ním, že by bylo fajn ukončit náš velmi volný "vztah" a začít fungovat víc dohromady a oficiálně. Možná na to jdeme hodně rychle, ale známe se už tolik let, že nám to vůbec nevadí.
Suneme se na Valašsko... wink
Je to asi divné, ale já mám pocit, že mi s tím rozhodnutím nového vztahu narostla křídla... big_smile

Upravil(a) Alosek (26. 2. 2009 21:19)

#373 26. 2. 2009 21:21

shinden
Host

Alosek napsal(a):

Shindene, jo, měním trochu svůj život, a baví mě to. Já "někoho mám" v podstatě pořád - pořád toho jednoho. Teď jsem se ale konečně rozhoupala a souhlasím s ním, že by bylo fajn ukončit náš velmi volný "vztah" a začít fungovat víc dohromady a oficiálně. Možná na to jdeme hodně rychle, ale známe se už tolik let, že nám to vůbec nevadí.
Suneme se na Valašsko... wink
Je to asi divné, ale já mám pocit, že mi s tím rozhodnutím nového vztahu narostla křídla... big_smile

Na Valašsko? Tam tam je pěkně. No jo to se nedivím, že máš křídla ... ale hlavně hodně štěstí smile

#374 27. 2. 2009 8:36

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Alosku, bodejť bys neměla křídla, když jsi s andělem smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#375 2. 3. 2009 11:02

x52658
Host

Když už jsem tady přihlášená, napíšu i vám sem... gloria

Alí, gratuluju ke všemu co chceš, ale hlavně k tomu skvělému pocitu, kdy si užíváš křídla. pussapussa

Hroší, moc děkuju, potěšilo mě to... pussapussa Jen můj šrotovací mozek začal hned přemýšlet, jak jsi to myslela s tím trotlem... dumbom To moc nevyzvídám, jen prostě píšu, co mi naskočilo. V podstatě mi je jasné, že každý má to, co si zaslouží. Nevím, jestli to je jen má iluze, ale i tu si kdyžtak užívám - víte, on mě čímdál tím míň nachytá na švestkách. A je mi fajn. Zatím... big_smile

No nic, berušky, všechny, co znám, jsem strašně ráda, že vás znám. A je mi dost líto, že jste buď daleko nebo mi mé finance a možnosti nedovolují potkávat vás častěji. Mějte se krásně a, stejně jak Alošek, uvědomujte si ty chvíle, kdy máte křídla. Bohužel, občas nám je někdo drží, že to létání není lehké. Na druhou stranu - nejčastěji si je držíme my samy. Pusu všem... pussapussa

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí