3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
A pročpak ne?
Není tady
No já na internetu poznala dost dobrých přátel a taky svého partnera. Pár měsíců jsme si psali, ale já to brala jen jako vykládání s někým, s kým si dobře rozumím a mám si s ním co říci. Pak jsme se jednoho dne seli a zjistili, e je nám spolu dobře i v reálu. A bylo.
Někteří seznamování přes net vyhledávají, jiní odsuzují...u někoho toto seznámení vydrí, u dalího ne.... Je to jako vude a ve vem. Nejde paualizovat. Kadý jsme jiný, kadý stejné věci vnímáme jinak a tak i výsledek je jiný.
Není tady
virtuální seznamky jsou fajn pokud si člověk místo s prsatou blondýnou nepíe s kriminálníkem, kterému pak koupí auto a věnuje milión, nedávno to proběhlo v televizi, take se fakt takový troubové najdou, co někomu koho znají z internetu polou peníze. Vlastně není třeba chodit daleko, tady taky nedávno řádila nějaká Estela. Vymyslela si e má AIDS a nalo se pár naivních lidí co jí chtěli pomoc a vytahala z nich peníze, dokonce se nechaly polonahé fotit, aby bylo dost peněz na léčbu. Lidská důvěra a naivita nezná mezí. Někdo si vymýlí AIDS, nekdo autonehody, nádory a jiné věci, aby vzbudil lítost a byl zajímavým a hodně lidí mu na foru vyjadřovalo soustrast. Holt internet je mocná zbraň a kadý s tím naloí jak dokáe. Pamatuji si na začátku internetu, e mě taky jeden pacient nutil do schůzky vykládal jak má rakovinu a e u ho nikdy neuvidím, protoe jde umřít, tak jsem mu popřála rychlou a bezbolestnou smrt asi po roce se mi ozval, e teda kdy jsem ho nechtěla má u jinou asi abych věděla, e u je na koni a není sám, prostě psychopat net jich je plný....take bacha na ty virtuály co vechno znaj a od veho maj klíče a jsou ve vem kolený, kdo nesmýlí jako oni bude se smait v pekle
bububu
Není tady
Já na virtuální svět nedám dopustit, obohacuje mě a obohacuje mi i svět reálný, a to velmi. Dneek mi o tom přinesl dalí důkaz.
Ale vezmu to zeiroka: Během těch let, co mám internet, jsem se na netu na různých místech setkala s lidmi, které bych neměla jinak asi anci potkat. S některými jsem si nějaký čas psala, s některými si píu dodnes.
Přestoe jsou to takřka skoro výhradně mui, jsou to psaní ryze přátelská.
Jeden z těchto přátel, se kterými jsem se dosud nikdy osobně neviděla, dnes přijel přes celou republiku sem k nám, aby se podíval na akci, kterou jsem u nás zorganizovala a o které jsem mu psala. Tak jsme také spolu li na oběd a bylo to velmi příjemné setkání. Bylo milé k těm mailům si moct přiřadit ivého člověka.
A dál si zas budem u jen psát. A je příjemné vědět, e nějakých 250 km daleko ije někdo, komu můu kdykoli napsat. S kým jsme si příjemně přátelsky blízcí.
Ja mám tie pár takých priatežstiev - so enami aj s mumi - a z jedného sa dokonca neplánovane vykžul vzah.
Není tady
Blossom napsal(a):
Já na virtuální svět nedám dopustit, obohacuje mě a obohacuje mi i svět reálný, a to velmi. Dneek mi o tom přinesl dalí důkaz.
Ale vezmu to zeiroka: Během těch let, co mám internet, jsem se na netu na různých místech setkala s lidmi, které bych neměla jinak asi anci potkat. S některými jsem si nějaký čas psala, s některými si píu dodnes.
Přestoe jsou to takřka skoro výhradně mui, jsou to psaní ryze přátelská.
Jeden z těchto přátel, se kterými jsem se dosud nikdy osobně neviděla, dnes přijel přes celou republiku sem k nám, aby se podíval na akci, kterou jsem u nás zorganizovala a o které jsem mu psala. Tak jsme také spolu li na oběd a bylo to velmi příjemné setkání. Bylo milé k těm mailům si moct přiřadit ivého člověka.
A dál si zas budem u jen psát. A je příjemné vědět, e nějakých 250 km daleko ije někdo, komu můu kdykoli napsat. S kým jsme si příjemně přátelsky blízcí.
No to je krásný!!
Není tady
Nemám veža skúseností so zoznamovaním sa cez internet a mám aj obavy, pretoe som človek, ktorý sa dokáe citovo vežmi upnú na človeka a mono si ho aj zidealizova, o to viac potom bolí sklamanie. Napriek tomu môem poveda, e práve touto cestou som poznala človeka, ktorý ma očaril svojou dobrotou, vžúdnosou, láskou a úctou. S druhým som si písala asi dva mesiace a po akomsi nepochopení sme si prestali písa. Na moje vežké prekvapenie, asi po pol roku (mal cestu na Slovensko) mi napísal, e sa chce stretnú. Boli sme na káve, rozprávali sme sa asi hodinu, bolo to spontánne, nenútené, akoby sme sa poznali veža rokov, bolo to vežmi príjemné. Píeme si len občas. Tretie priatežstvo cez net je viac menej denný rozhovor cez skyp s úasným človekom, s ktorým sa dá hovori o vetkom. Som vežmi rada, e je, pomáha mi prekonáva rôzne situácie a ja sa samozrejme snaím by oporou jemu. Je to krásne a príjemné.
Není tady