Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 22. 1. 2009 22:22

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Re: Co s tím dál?

Bára smile napsal(a):

Přátelé,

...co jsem tím vlastně myslela. Je v pořádku, když v době MD, chci po partnerovi, aby vydělával a zabezpečil rodinu? Je normální, když navrhnu, aby si 2x v týdnu dělal, co chce a zbytek týdne měl program s rodinou? (Každý den je v prd...buď vyhuluje s kamarády před brankou nebo si autem jede kam se mu zachce)...já už fakt nevím, začínám mít pocit, že ta špatná jsem já....

To ani nemusí být  MD,mělo by to být i normálně.Pryč od něj,najdeš si jiného a lepšího,tohle to je nezodpovědný sobec,přeci nechceš aby tvoje dítě koukalo na tohle to individum sad .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#27 22. 1. 2009 22:23

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pryč od něj, hodných chlapů je dost smile .

Není tady

#28 22. 1. 2009 22:29

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Báro uvědom si, že tvoje dítko tě potřebuje fungující, na alkohol se vykašli, to není cesta, to je slepá ulička. Začni svoje problémy řešit. I kdybys prozatím měla opět intervenovat u otce tvého partnera. Vychovali si nezodpovědného pubertáka, který má plné sta slov, ale činy jsou jaksik.

Z každé šlamastiky je cesta ven, každá prohra se může změnit na výhru, když otočíš skore. Báro Matýsek k vám oběma přišel, je třeba aby měl zodpovědnou maminku a ne alkoholičku válející se pod stolem. Uvědom si to.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#29 22. 1. 2009 22:32

Bára :)
♥♥♥♥---
Místo: Praha

,,,

Upravil(a) Bára :) (23. 1. 2009 7:28)

Není tady

#30 22. 1. 2009 22:37

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ahoj, nemam cas cist co napsali ostatni. Mozna budu opakovat co uz nekdo napsal nebo taky ne wink
Ja se divim, ze jsi v tom svazku vydrzela tak dlouho. Ja bych uz tam davno nebyla.

Není tady

#31 22. 1. 2009 22:50

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Omyl, musíš myslet na své pocity a bít se za sebe a svého prcka jako lvice. Nedělej ze sebe ovci, která zaleze do koutaa před vlkem jen bečí. Pokud svoje pocity budeš potlačovat, budeš je zapíjet.

Není tady

#32 22. 1. 2009 22:59

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Báro- pokud ten tvůj má příjem, máš nárok na výživné  na sebe i prcka. Kdyby došlo na lámání chleba, tak nebudeš zcela bez prostředků. Pokud ale z tebe dělá blbku, počítej s tím, že pokud prokoukne to, že popíjíš, pokusí se tě ve finále( až budeš chtít odejít) připravit o syna. Přímo si tím pitím o to koleduješ. Dej ruce pryč od flašky, radši si zacvič!!!!
A určitě obnov nějaké kontakty s kamarádkami,  nestagnuj. Jsi VŠ, ale ve tvých řádcích cítím  spoustu bezradnosti a rezignace.  Nedej se!  Pokud nepomohla domluva tchána, budeš muset nasadit tvrdší kalibr. A nespala bych s ním. HIV je svinstvo a obyčejná kapavka tě může pěkně potrápit... Nějaké kecy o tvých přehnaných nárocích bych  pustila jedním uchem tam a druhým ven. Napiš na papír  co kupuješ, kolik co stojí, dělej si přehled ... Pak budeš mít v ruce argumenty. Nezapomínej na to, že OBA manželé mají právo na stejnou životní úroveň.
Jen by mě zajímalo, proč jsi ho nezapojila hned zkraje do péče o malé? Máš nárok na pár chvil jen pro sebe, stejně jako on.
Pokud chodí zhulený a věčně někde paří, vybrala sis fakt blbě tátu pro prcka..... nezralý sobecký pubertální děťátko to je....usch

Není tady

#33 23. 1. 2009 0:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Báro.rozhodně bych odešla.když to nejde  teď k mamce tak k nějaký kamarádce..S ním bych nebyla..To ,že teď je hodnej ,neznamená ,že to bude pořád...a ty nepij tím nic nevyřešíš..malej tě potřebuje a ty musíš fungovat..
začni to řešit,než bude pozdě..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#34 23. 1. 2009 3:18

mashanka
Zablokovaný

popíjím.....není to dobré, vím...ale ............ žádné ale není na místě - není to dobré. Tečka. A nejen to - je to dokonce hodně špatné !

Promiň, ale píšeš o sobě, že jsi VŠ, nejsi naivní ani hloupá, ale nás se ptáš, jestli je normální, jak se ten tvůj chová.
Dobře víš, že to není normální, stejně tak, jako není normální se po večerech sama nalévat alkoholem !

Musíš jednat. Ne "až se postavíš na vlastní nohy" - naopak musíš se hned postavit na vlastní nohy - to už je to jednání. Ještě nechápu, od jakých peněz by tě odřízl, když píšeš, že ti žádné nedává. Jdi od něj hned pryč, i kdyby to mělo být do azylového domu - a přestaň pít nebo tvoje dítě bude mít jednoho rodiče smažku a druhého notorika.

K větě "On hodný je, nebije mě" se snad ani vyjadřovat nebudu - musela bych se rozčílit.

Upravil(a) mashanka (23. 1. 2009 3:27)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#35 23. 1. 2009 7:22

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Někteří lidí jsou masochisté hmm

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#36 23. 1. 2009 11:07

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Báro big_smile , jestli jsem si to včera večer nemyslela, že to smažeš big_smile . Chápu, někdy si to člověk rozmyslí. Smazala jsem tedy i ty citace, které jsem přetáhla do svých odpovědí.  To nevadí, podstatné je , jestli ti to alespoň trochu k něčemu bylo. Tak se drž, nebude to tak zlé smile

P.S. ..a svoje odpovědi jsem nakonec smázla taky, když teda chceš mít zameteno wink

Upravil(a) haiel (23. 1. 2009 11:18)

Není tady

#37 23. 1. 2009 11:21

♥♥♥♥---

Já jsem byla včera taková naměkko...proto jsem to tady psala, když jsem si ale ráno četla ty nový příspěvky tak mi z toho bylo všelijak...raději jsem to smázla, abych neprovokovala další lidi... poznámky typu, že jsem si nevybrala dobře otce pro své dítě a že nasávám mě trochu zamrzeli... Co se týče toho výběru tak člověk může jen těžko odhadnout toho druhého, ...někomu se to podaří, někomu ne, proč se lidi rozvádějí, že...já to před tím nevěděla, že se takhle bude chovat... To s tím nasáváním jsem myslela, že si večer u telku dám dvojku vína a přitom se užírám depresí...žádný válení se pod stolem... prostě tak nějak...ale jsem ráda za příspěvky, děkuju...B.

Není tady

#38 23. 1. 2009 11:23

♥♥♥♥---

Moje odpověď, že "on je hodný, nebije mě..." měla jen vyjádřit to, že jsou na tom ženské ještě mnohem hůř než já...já mám jen psychický stres, někdo je týrán fyzicky, apod... znám strašné příběhy, moje mamka vydržela s otcem 15 let, denodenně ji tloukl a chodil opilý..tak to bylo myšleno.

Není tady

#39 23. 1. 2009 11:29

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, když to popíšeš jen stručně, stane se, že ostatní si potom něco domyslí a pak dochází k nedorozumění. S tím popíjením bych to taky tak dramaticky neviděla, proto jsem se k tomu ani nevyjadřovala. Lepší dvojka vína na uvolnění než aby se to naskládalo a pak se to řešilo práškama na hlavu...Máš jenom blbý období, ale to překleneš.
Tak se měj smile

Není tady

#40 23. 1. 2009 11:39

♥♥♥♥---

Díky, pa wink

Není tady

#41 23. 1. 2009 11:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

proč se stydíš za to co jsi napsala..???nemůžeš přece čekat kladné reakce..
Každý ti pouze řekl,svůj názor....nikdo tím nic špatnýho nemyslel,to jak ty si to přebereš už záleží na tobě..
jinak ještě k pití .asi začínáš třeba jednou sklenkou ,jenže někdy se to zvrkne a hned letíš v průšvihu...
a to s manželem ,že jsou na tom lidi hůř,to máš naprostou pravdu...ale někdy to psych.vydírání je horší než fyzické...
přeji ti ,abys to vše zvládla...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#42 23. 1. 2009 14:39

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Barunko, holčičko, nezlehčuj to. Prosím. Máš problém, snažíš se ho řešit a to je důležité. To, že ráno věci vidíš jinak je fajn, ale ty se tady omlouváš. To znamená jediné, někde ti něco došlo a bolí to. Přemýšlej nad tím. CO bolí, proč bolí a tam začni svoje hledání. A co se týče ostatního. Najdi si terapeuta, psychologa a zkus pracovat na svém sebevědomí. Pak snáze uděláš, co je třeba. Jsem sama na mateřské, mám stejně starou holčičku, vím, jak moc může chybět kontakt s lidmi a pak se zdá všehno neřešitelné.

Není tady

#43 23. 1. 2009 15:19

mashanka
Zablokovaný

Bára smile napsal(a):

Moje odpověď, že "on je hodný, nebije mě..." měla jen vyjádřit to, že jsou na tom ženské ještě mnohem hůř než já...já mám jen psychický stres, někdo je týrán fyzicky, apod... znám strašné příběhy, moje mamka vydržela s otcem 15 let, denodenně ji tloukl a chodil opilý..tak to bylo myšleno.

Ano, to jsem si myslela, že tvůj táta mámu bil. Ovšem to neznamená, že když někoho chlap nebije, že je hodný.
Jinak, omlouvám se za to, že se cítíš dotčená, ale osobně si myslím, že Tvoje situace se začne zlepšovat přesně od okamžiku, kdy začneš věci nazývat pravými jmény. Do té doby se vždycky najde nějaké ale, kvůli kterému bude vlastně všechno skoro úplně v pořádku

Není tady

#44 23. 1. 2009 15:38

♥♥♥♥---

mashanka napsal(a):

Bára smile napsal(a):

Ano, to jsem si myslela, že tvůj táta mámu bil. Ovšem to neznamená, že když někoho chlap nebije, že je hodný.
Jinak, omlouvám se za to, že se cítíš dotčená, ale osobně si myslím, že Tvoje situace se začne zlepšovat přesně od okamžiku, kdy začneš věci nazývat pravými jmény. Do té doby se vždycky najde nějaké ale, kvůli kterému bude vlastně všechno skoro úplně v pořádku

...všem děkuju za příspěvky, jen nechápu ten tvůj mashanko... proč jsi dopředu věděla, že můj táta mamku bil?

Není tady

#45 23. 1. 2009 15:40

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Báro, "on je hodný, nebije mě" to nenapíše žádná ženská, která by něco podobného (např. u rodičů) už dřív nezažila... Ostatní by ani nenapadlo spojovat "je hodný" = "nebije mě"... Pro mě je třeba úplně normální, že mě chlap nebije... By si to zkusil jednou a viděl by :-) Letěl by...

Není tady

#46 23. 1. 2009 15:45

♥♥♥♥---

Moje mamča tu možnost třeba neměla...nemohla nás sbalit a odejít, neměla kam... otec jí nepomohl a těžko s dvěmi malými dětmi vydat se na sólo dráhu, podařilo se jí to až když jsme byli větší, teď už jí je fajn, má super přítele, královsky placenou práci a je jí fajn, ... je to silná ženská. Už to nerozebírejme big_smile.

Není tady

#47 23. 1. 2009 15:48

mashanka
Zablokovaný

Bára smile napsal(a):

mashanka napsal(a):

Bára smile napsal(a):

...všem děkuju za příspěvky, jen nechápu ten tvůj mashanko... proč jsi dopředu věděla, že můj táta mamku bil?

neříkám že jsem to věděla, ale že jsem si to myslela. To pro to Tvoje hodnocení - tím, že jsi měla často na očích fyzické násilí, považuješ to psychické za menší nebo přijatelnější

Není tady

#48 23. 1. 2009 15:51

♥♥♥♥---

Mashanko, zřejmě to tak bude. Asi to tak mám podvědomě vštípené... vím, že mamuška zažívala muka tak si říkám, že moje problémy jsou oproti tomu nic...díky

Není tady

#49 23. 1. 2009 15:54

mashanka
Zablokovaný

Bára smile napsal(a):

Moje mamča tu možnost třeba neměla...nemohla nás sbalit a odejít, neměla kam... otec jí nepomohl a těžko s dvěmi malými dětmi vydat se na sólo dráhu, podařilo se jí to až když jsme byli větší, teď už jí je fajn, má super přítele, královsky placenou práci a je jí fajn, ... je to silná ženská. Už to nerozebírejme big_smile.

Nerozebíráte, ale máš to v sobě - ten model. Víš, že je to špatně a když se to neděle, znamená to pro tebe, že je vlastně všechno v pořádku.

Osobně si myslím, že když je někdo tak silný, že vydrží léta takové zacházení, je dost silný i na to, aby zvládnul sólo dráhu - jenom o tom neví - nevěří si, má strach. Potom to vyvrcholí, v něm se něco zlomí, odejde a za pár let si říká "proč jsem to neudělala dřív"

Ty jsi silná na to, žít sama bez toho Tvého. Napiš si na papír, co ti přináší život s ním a co ti bere - teď myslím materiálně, když pomineš emoce a to, co k němu cítíš. Kdybys žila bez něj, o co bys měla méně.

Musíš si věřit. Přece mi nechceš tvrdit, že nejsi schopna bez takové "opory" žít

Upravil(a) mashanka (23. 1. 2009 15:56)

Není tady

#50 23. 1. 2009 15:58

♥♥♥♥---

Myslím materiálně, protože mám dítě a chci mu zabezpečit normální život...ráda mu kupuju oblečení, ráda mu dopřávám dobroty...nemějte to tak, že si nakupuju pro sebe v butikách hadříky apod...prostě chci, aby měl vše, co já jsem mít nemohla. O plusech a mínusech vztahu jsem už přemýšlela, vymyslím tisíc mínusů...ale těch plusů skorem nic...je to tak.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí