21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vem,
je mi 25 a trápí mě následující problém. Ji delí dobu (přes dva roky) jsem neměl přítelkyni a ani ádnou enu. Občas mi to trápí, ale na citovou stránku se nechci nyní zaměřovat. Jedná se mi spíe o tu fyzickou, sexuální. Uspokujuji se příleitostně sám onanií. Avak zvlástě v poslední době pozoruji, e čas od začátku onanování a do vyvrcholení se znatelně zkracuje, prostě je to téměř hned. A z toho také plyne má obava si začínat s enami, jak by to vypadalo přímo v reálu, kdy při onanii je to tak krátká doba.. Jsou mé obavy oprávněné? Co vy na to?
Předem díky za odpověď.
V.
Vaek80:No rekla bych ze az poprve zase zalehnes do postele z zenou ze ta doba bude kratka...ale rekla bych ze je to prirozene...jde o to jak se k tomu postavis potom...myslim ze zena bude zklamana pokud se po Tvem orgasmu odvalis s pivcem k tv ale pokud se ji budes po Tvem orgasmu jeste venovat dokud nedosahne i ona orgasmu tak se zlobit nebude...Kdyz ma muj pritel nekdy orgasmus brzo(vetsinou kdyz se dlouho nevidime)tak mi to prijde spise prijemne protoze vim ze po me moc touzil a uz to dele nemohl vydrzet:)Ale samozdrejme se pak venuje take me!Jinak ta doba se bude pri opakovanem sexu zase srovnavat do normalu:)Takze bych rekla ze se nemas ceho bat:)A nas zen vubec ne(si to teda myslim) leda ze bys natrefil na nejakou slepici ,ale rekla bych ze kdyz to udelas tak jak pisi tak nebbude problem:)Good luck:)
Není tady
Já bych řekla, e nemusíte přeci skončit po prvním "čísle" /no, to je tedy výraz/. Ale můete si to zopakovat i vícekrát. Take třeba poprvé to v nejhorím nebude dlouhé podle Tvých představ, ale podruhé chvíli na to patrně u ano. Myslím, e vidí problém tam, kde není a zbytečně se stresuje. Hlavně najdi enskou, up a up na to a pak uvidí, třeba nebude ani co řeit, ne??!!!
Není tady
teda holky vy tomu nějak rozumíte :-)))
Není tady
Vaek:No asi nejsi proste sam kdo ma tyto problemy:)))Takze se za to nestyd:)))
Není tady
Potvurka podivna : No, v jednom filmu tomu říkali : "Přeci nechce jít an první rande takhle nabitej! "
Není tady
dostanete na pr... obě :-))))))
Není tady
Vaek:tak to snad ani ne:)
Není tady
elementgirl :-)) tak něco jinýho :-) .......... třeba pusu na čelo :-)
Není tady