6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Den po třech králích letěl z okna - pelichal jak hrom, do února by byla jenom kostra.
Není tady
annie napsal(a):
Den po třech králích letěl z okna - pelichal jak hrom, do února by byla jenom kostra.
smrček, e jo..proto máme borovici, ta drí
Není tady
Tak ten ná u čeká u kontejenru na svou poslední cestu... Odstrojila jsem včera a zlikvidovala i vekerou vánoční výzdobu. Vánoce byly fajn, ale jak jsem to sundala, tak u se začínám těit na jaro.
Není tady
laminanonte napsal(a):
annie napsal(a):
Máme jedličku a zatím z ní opadaly 4 - slovy čtyři- jehličky. Sice je u suí,ale drí se,frajerka. Dáváme jí tak....no do konce týdne
Není tady
rejka napsal(a):
laminanonte napsal(a):
annie napsal(a):
Máme jedličku a zatím z ní opadaly 4 - slovy čtyři- jehličky. Sice je u suí,ale drí se,frajerka. Dáváme jí tak....no do konce týdne
jedlička je taky dobrá. Nám jetě ani ty 4 jehličky nespadly..koukám, e tam leí jedna
Není tady
Jen dodám, e my máme smrk, ale sazený v květináči. A něco z něho spadne, ne samo, jen kdy se do něj strčí, ale není to tak rostlý....rostlý lepčí ne uřízlý no!
Není tady
Jj - měli jsme smrček - prý přímo smrk pichlavý.
Byl krááásnýý - takový jsme jetě nikdy neměli, ale co se dá dělat...
Není tady
annie napsal(a):
Jj - měli jsme smrček - prý přímo smrk pichlavý.
Byl krááásnýý - takový jsme jetě nikdy neměli, ale co se dá dělat...
mě se na smrčcích líbí, e bývají hustějí, ne borovice, ale protoe jo chceme mít dlouho,tak to nejde.Navíc máme v pokoji krbová kamna a to by nepřeil vůbec
Není tady