6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte ještě někdo vánoční stromek? My ho pořád ještě máme, většinou ho míváme do konce ledna.
Není tady
my jo
my ho odstrojili o víkendu, konkrétně v neděli... většinou jej dáváme pryč krátce po 6. lednu, letos vydržel dýl, pže po dlouhý době jsme měli živej
Upravil(a) leny.wood (22. 1. 2009 17:22)
Není tady
My ho taky ještě máme, když už se s ním strojíme, tak ať si ho užijeme. Vždyť je tak hezký.
Míváme ho do Hromnic - 2.2.
Ale kamarádka povídala, že její babička mívala stromeček až do 30. 4.
Není tady
budu odstrojovat v sobotu
Není tady
amely napsal(a):
My ho taky ještě máme, když už se s ním strojíme, tak ať si ho užijeme. Vždyť je tak hezký.
Míváme ho do Hromnic - 2.2.
Ale kamarádka povídala, že její babička mívala stromeček až do 30. 4.
to pak do něj ale cvrknkla, a hned byl očesaný, ne ?
Není tady
my jo, ale každým dnem se odhodlávám ho sejmout
Není tady
Přimněla jsem syna, aby ho sklidil minulou neděli a že si může sníst vše, co tam najde. Souhlasil dřív, než si ověřil pravý stav věci a pak jen znechuceně namítl, že "sklo nežere".
Mně už ten nastrojený stromek vyloženě vadil, protože už se chystám na jaro.
Není tady
My měli živý stromek do 3. ledna, většinou ho míváme dýl, ale letos nám na Silvestra přestali svítit elektrické svíčky, tak jsme ho brzo odstrojili. Většinou ho odstrojujeme tak v polovině ledna, dýl jak do konce ledna jsme ho nikdy neměli.
Moje mamka žila taky ve městě, ve velkém bytě (velké místnosti s velkými stropy), stromek jim vozil děda z lesa, vždy to bývala borovička, čerstvě uřezaná. Stromek v bytě nikomu nepřekážel a odstrojovali ho někdy na konci února.
Přijde mi to divné mít stromek pomalu až do Velikonoc, jednak bych nechtěla mít doma vánoční výzdobu na začátku jara a pak to taky zavazí, chce to mít opravdu velký byt nebo velký dům.
Není tady
Kdyby jen stromek i totální vánoční výzdobu. Dnes mi kamarádka donesla kytičku narcisů tak ta se uprostřed toho všeho krásně vyjímá.
Není tady
už ho dávno nemáme
Není tady
v neděli odstrojen už se sypal , svíčky ze stromečku přemístěny na okenní parapet a svítíme dál.
Není tady
V pondeli byl stromek a vanocni vyzdoba zruseny.
Tuto sobotu u nas v byte zacne jaro
já jsem zrušila jen vánoční ubrusy,ale výzdobu oken také ještě mám.A stromek si ráno rozsvítíme a svítí do doby, než jdeme spát.
Není tady
My ho taky jeste mame, odstrojila jsem ho castecne v sobotu, svetylka jsem na nem nechala. Budeme ho mit do doby nez se manzel konecne odhodla presadit z kvetinace ve kterem ted je na zahradu.
Není tady
Aha, stromek. A já si říkám, čím to, že je tu nějak málo místa...
Není tady
Já teda koukám kolik z vás má ještě teďka stromeček .
Není tady
U nás jsou ještě vánoce! Jen živou kytici jsem vyhodila, jehličí už padalo, celý byt mám ještě vyzdoben. Procházela jsem dům a ještě je mnoho stromečků a krásných. Tím se zkrátí zima, Já definitivně vše uklidím 28. února, kdy má syn narozeniny, umyju okna, uklidím a chystám výzdobu na velikonoce. Takže máme pořád veselo.....
Není tady
Před pár lety byly obě dcery od poloviny listopadu nemocné - zápal plic, tak jsem jim pro radost nazdobila stromeček už na Mikuláše. Ležely na rozložené pohovce a dívaly se na stromeček, brala jsem to jako součást léčby.
Není tady
lets jsme měli dlouho do 16. ledna a teď už se těším na velikonoční výzdobu
Není tady
misha88 napsal(a):
A kdo má ještě letos stromeček? My jo,...
My uklízíme tak koncem ledna
Není tady
My jsme ho odstrojili v sobotu ale světýlka v okně stále máme
Není tady
U nás stromeček taky stojí, i když mi to leze na nervy, neb mi to všude zavazí
Není tady
my taky ještě jo, a budeme ho mít minimálně ještě týden..možná dýl..Nepadá a ani moc nepřekáží. Nepořizujeme si už žádné obry do stropu, jako když byli děti malé..
Není tady