Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 1. 2009 17:13

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Re: Sex a věk

tak ja jsem si sex zacala poradne uzivat az tak ve 24letech, nikoliv ale kvantitativne, ale kvalitativne. Do tech 22 let jsem mohla 3x denne a s porovnanim dneska nic moc hmm dneska mi to staci jednou tydne, ale to je pak tornado! gloria Zacala jsem nejak lip pocitovat, procitovat, nebo jak to napsat. Navic jsem podruhe tehu a dejou se veci..... godlike Tak doufejme, ze mi to vydrzi alespon takhle, pokud to zacne byt jeste lahodnejsi po tricitce...... to snad uz ani neni moznyyyy       lol

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#27 24. 1. 2009 17:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Jo, holky, taky doufám, že bych neudělala všechno, ale je pravda, že jsem právě před nedávnem jisté hranice, o nichž jsem si myslela, že je nikdy nepřekročím...

copak, ženatej ? big_smile

Co ženatej, to spíš Klárka je vdaná a užila si jinde... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#28 24. 1. 2009 18:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Klarka.S napsal(a):

Nesnáším obecná tvrzení, včetně toho, že se říká, že ženy začínají mít největší sexuální potřeby po třicítce. Bohužel poslední dobou musím přiznat, že to v mém případě začíná být pravda. Nikdy za celý svůj život jsem neměla prostě ten pocit, že se fakt "neudržím" a udělám kvůli uspokojení všechno, tedy i to, čeho bych mohla hned poté těžce litovat.... Máte podobnou zkušenost? Jak jste na tom vy ostatní třicátnice?

A nebo, že by se ze mě stával chlap?big_smiledumbom

U mě to zafungovalo, jen nevím, jestli na to měl vliv věk, nebo spíš změna partnera, sex mám ráda až po rozvodu  lollollollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#29 24. 1. 2009 19:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Oli mrkni na mail na ty děrovaný vejce, to je nááádhera stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 24. 1. 2009 21:34

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Tari napsal(a):

tak teď nevím, jestli se nemám začít trochu bát smile
ke 30-ti se zatím jen tak nenápadně blížím, je mi 24, ale chuť mám teda asi jako ta tricítka, na kterou to zrovna nejvíc přišlo smile)
co budu dělat, až mi bude víc?? smile)

až ti bude víc, budeš nonstop stát mezi futrama big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#31 26. 1. 2009 10:03

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

je mi 30 a mám to jako Modroočka:) ´

Možná je to i tím, že se vidíme málo a máme pořád oba stejnou chuť rodna

Není tady

#32 27. 1. 2009 11:08

han
♥♥♥----

Barusja napsal(a):

je mi 30 a mám to jako Modroočka:) ´

Možná je to i tím, že se vidíme málo a máme pořád oba stejnou chuť rodna

Mě je 35 a s holkama se ztotožňuju.

Není tady

#33 28. 1. 2009 13:13

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

U mě to bylo od nějakých 15,16 let nenasytnost a mohla jsem s přítelem třeba i 7 x za sebou (když to zvládl on smile ). Pořád jsem byla neukojená a s apetitem.  Dnes mám chuť na sex denně, mám ho denně  (jestli já opravdu přece jen nebudu chlap smile ), ale jedna podstatná věc se kolem 30 udála a to je to, že si to umím ještě víc užívat, a taková ta až pudová potřeba a nenasytnost pozvolna odpadla. Chuť (velká) ale zůstala gloria

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#34 30. 1. 2009 14:26

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Klarka.S napsal(a):

Jo, holky, taky doufám, že bych neudělala všechno, ale je pravda, že jsem právě před nedávnem jisté hranice, o nichž jsem si myslela, že je nikdy nepřekročím, respektive, ani jsem se jimi nezabývala, protože jsem si myslela, že se mě netýkají, prostě překročila. Prostě něco ve smyslu nikdy neříkej nikdy... Nechci se vymlouvat na svůj věk, ale dřív se mi to prostě nikdy nestalo, abych měla tak silné sexuální potřeby dumbom

Mám tak trošku dojem, že Klárka zašla pridaleko a chce se svěřit... (?)

Není tady

#35 2. 2. 2009 14:38

Santala
♥♥♥♥♥♥-

U mě : Čím starší, tím lepší tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#36 2. 2. 2009 16:28

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

protějšek ? wink

Není tady

#37 2. 2. 2009 16:31

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

Santala napsal(a):

protějšek ? wink

Tak to ani né big_smile rodna

Čím já jsem starší, tím je to u mě lepší visslabig_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#38 7. 2. 2009 13:24

Malaika
♥♥♥----

Já jsem si celé roky myslela, že na "to" nejsem....Svoji sexualitu jsem začala "objevovat" někdy po 30. roce, bohužel ale se to stalo tak, že to ve mě probudil (zdůrazňuji, že vše bylo ve fázi myšlenek, nic víc...) jiný muž..... Takže se v tom teď plácám....

Není tady

#39 7. 2. 2009 13:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Malaika napsal(a):

Já jsem si celé roky myslela, že na "to" nejsem....Svoji sexualitu jsem začala "objevovat" někdy po 30. roce, bohužel ale se to stalo tak, že to ve mě probudil (zdůrazňuji, že vše bylo ve fázi myšlenek, nic víc...) jiný muž..... Takže se v tom teď plácám....

Pak asi nezbývá, než převedení z "fáze myšlenek" do reality, jinak se toho nezbavíš a budeš se v tom plácat dál...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#40 7. 2. 2009 15:01

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Santala napsal(a):

protějšek ? wink

Tak to ani né big_smile rodna

Čím já jsem starší, tím je to u mě lepší visslabig_smile

wink

Není tady

#41 9. 2. 2009 6:10

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

Malaika napsal(a):

Pak asi nezbývá, než převedení z "fáze myšlenek" do reality, jinak se toho nezbavíš a budeš se v tom plácat dál...

.....jo a nebo ještě víc vissla

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#42 9. 2. 2009 23:15

Malaika
♥♥♥----

No nenapsala jsem to moc jasně rodna  Mělo tam být, že dlouho to bylo jen ve fázi myšlenek a už jsem myslela, že to tam zůstane .... a zároveň reaguji i na Pomněnku-no, plácám se v tom ještě víc wink

Mikeš napsal(a):

Malaika napsal(a):

Není tady

#43 10. 2. 2009 5:29

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Malaiko big_smile vítej v klubu. Ale zase díkybohu za to, že jsme to poznaly tummenupp A plácání, se snažím přenechat koňovi, ten má větší hlavu lol

Není tady

#44 10. 2. 2009 9:29

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Já začla se sexuálním životem až později, tj. v 19, a přijde mi že od té naplno doháním, co jsem v mládí zanedbala lol V těhu to snad kulminovalo nebo co gloria tummenupp Jejda, taky se děsím třicítky, to mi ten můj asi uteče lol

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#45 10. 2. 2009 19:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Klarka.S napsal(a):

Nesnáším obecná tvrzení, včetně toho, že se říká, že ženy začínají mít největší sexuální potřeby po třicítce. Bohužel poslední dobou musím přiznat, že to v mém případě začíná být pravda. Nikdy za celý svůj život jsem neměla prostě ten pocit, že se fakt "neudržím" a udělám kvůli uspokojení všechno, tedy i to, čeho bych mohla hned poté těžce litovat.... Máte podobnou zkušenost? Jak jste na tom vy ostatní třicátnice?

A nebo, že by se ze mě stával chlap?big_smiledumbom

U mě to zafungovalo, jen nevím, jestli na to měl vliv věk, nebo spíš změna partnera, sex mám ráda až po rozvodu  lollollollollol

U me to tak zafungovalo.Sex jsem si opravu zacala uzivat,az po 30.S manzelem,me to nebavilo vubec.Kazdy muz,kery me vstoupil do zivota me co se tyce sexu dal dalsi zkusenost.Se soucasnym pritelem jsem poznala nepoznane.Nikdy bych neverila,ze to co je vam zpocatku neprijemne se pozdeji projevi jako velice prijemne.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#46 11. 2. 2009 21:26

Alyssa
♥♥♥♥---

Náš apetit je jedna věc, ale mě by zajímalo, jak se "sejdete" s partnerem. Máte chuť stejně, musíte čekat nebo naopak odmítat?smile

Není tady

#47 14. 2. 2009 9:19

Malaika
♥♥♥----

no já jsem ráda že jsem to poznala, jenže bych chtěla poznávat dále (jsem v tomto směru nějak pozadu, například jsem byla panna až do 23 let ;-), jenže už je to prostě komplikovaný...... grater

pomněnka napsal(a):

Malaiko big_smile vítej v klubu. Ale zase díkybohu za to, že jsme to poznaly tummenupp A plácání, se snažím přenechat koňovi, ten má větší hlavu lol

Není tady

#48 15. 2. 2009 9:25

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Malaika napsal(a):

no já jsem ráda že jsem to poznala, jenže bych chtěla poznávat dále (jsem v tomto směru nějak pozadu, například jsem byla panna až do 23 let ;-), jenže už je to prostě komplikovaný...... grater

pomněnka napsal(a):

To neřeš, kdy jsi o to přišla.... já zas moc brzo a myslíš, že to bylo lepší? Prdlajs.... opravdu záleží na partnerovi a toho svýho, co ve mně dokázal probudit tu ženu, jsem našla až v devětatřiceti..... jo, komlikovaný to je taky..... noo, tak to není tak často, ale to mi neva, hlavně, že to je a vůbec kdy bylo lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí