29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak ja jsem si sex zacala poradne uzivat az tak ve 24letech, nikoliv ale kvantitativne, ale kvalitativne. Do tech 22 let jsem mohla 3x denne a s porovnanim dneska nic moc dneska mi to staci jednou tydne, ale to je pak tornado!
Zacala jsem nejak lip pocitovat, procitovat, nebo jak to napsat. Navic jsem podruhe tehu a dejou se veci.....
Tak doufejme, ze mi to vydrzi alespon takhle, pokud to zacne byt jeste lahodnejsi po tricitce...... to snad uz ani neni moznyyyy
Není tady
mashanka napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Jo, holky, taky doufám, že bych neudělala všechno, ale je pravda, že jsem právě před nedávnem jisté hranice, o nichž jsem si myslela, že je nikdy nepřekročím...
copak, ženatej ?
Co ženatej, to spíš Klárka je vdaná a užila si jinde...
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Nesnáším obecná tvrzení, včetně toho, že se říká, že ženy začínají mít největší sexuální potřeby po třicítce. Bohužel poslední dobou musím přiznat, že to v mém případě začíná být pravda. Nikdy za celý svůj život jsem neměla prostě ten pocit, že se fakt "neudržím" a udělám kvůli uspokojení všechno, tedy i to, čeho bych mohla hned poté těžce litovat.... Máte podobnou zkušenost? Jak jste na tom vy ostatní třicátnice?
A nebo, že by se ze mě stával chlap?
U mě to zafungovalo, jen nevím, jestli na to měl vliv věk, nebo spíš změna partnera, sex mám ráda až po rozvodu
Není tady
Oli mrkni na mail na ty děrovaný vejce, to je nááádhera
Není tady
Tari napsal(a):
tak teď nevím, jestli se nemám začít trochu bát
ke 30-ti se zatím jen tak nenápadně blížím, je mi 24, ale chuť mám teda asi jako ta tricítka, na kterou to zrovna nejvíc přišlo)
co budu dělat, až mi bude víc??)
až ti bude víc, budeš nonstop stát mezi futrama
Není tady
je mi 30 a mám to jako Modroočka:) ´
Možná je to i tím, že se vidíme málo a máme pořád oba stejnou chuť
Není tady
Barusja napsal(a):
je mi 30 a mám to jako Modroočka:) ´
Možná je to i tím, že se vidíme málo a máme pořád oba stejnou chuť
Mě je 35 a s holkama se ztotožňuju.
Není tady
U mě to bylo od nějakých 15,16 let nenasytnost a mohla jsem s přítelem třeba i 7 x za sebou (když to zvládl on ). Pořád jsem byla neukojená a s apetitem. Dnes mám chuť na sex denně, mám ho denně (jestli já opravdu přece jen nebudu chlap
), ale jedna podstatná věc se kolem 30 udála a to je to, že si to umím ještě víc užívat, a taková ta až pudová potřeba a nenasytnost pozvolna odpadla. Chuť (velká) ale zůstala
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Jo, holky, taky doufám, že bych neudělala všechno, ale je pravda, že jsem právě před nedávnem jisté hranice, o nichž jsem si myslela, že je nikdy nepřekročím, respektive, ani jsem se jimi nezabývala, protože jsem si myslela, že se mě netýkají, prostě překročila. Prostě něco ve smyslu nikdy neříkej nikdy... Nechci se vymlouvat na svůj věk, ale dřív se mi to prostě nikdy nestalo, abych měla tak silné sexuální potřeby
Mám tak trošku dojem, že Klárka zašla pridaleko a chce se svěřit... (?)
Není tady
U mě : Čím starší, tím lepší
Není tady
Santala napsal(a):
protějšek ?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Santala napsal(a):
protějšek ?
Tak to ani né
Čím já jsem starší, tím je to u mě lepší
Není tady
Já jsem si celé roky myslela, že na "to" nejsem....Svoji sexualitu jsem začala "objevovat" někdy po 30. roce, bohužel ale se to stalo tak, že to ve mě probudil (zdůrazňuji, že vše bylo ve fázi myšlenek, nic víc...) jiný muž..... Takže se v tom teď plácám....
Není tady
Malaika napsal(a):
Já jsem si celé roky myslela, že na "to" nejsem....Svoji sexualitu jsem začala "objevovat" někdy po 30. roce, bohužel ale se to stalo tak, že to ve mě probudil (zdůrazňuji, že vše bylo ve fázi myšlenek, nic víc...) jiný muž..... Takže se v tom teď plácám....
Pak asi nezbývá, než převedení z "fáze myšlenek" do reality, jinak se toho nezbavíš a budeš se v tom plácat dál...
Není tady
Santala napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Santala napsal(a):
protějšek ?
Tak to ani né
![]()
![]()
Čím já jsem starší, tím je to u mě lepší
Není tady
Mikeš napsal(a):
Malaika napsal(a):
Pak asi nezbývá, než převedení z "fáze myšlenek" do reality, jinak se toho nezbavíš a budeš se v tom plácat dál...
.....jo a nebo ještě víc
Není tady
No nenapsala jsem to moc jasně Mělo tam být, že dlouho to bylo jen ve fázi myšlenek a už jsem myslela, že to tam zůstane .... a zároveň reaguji i na Pomněnku-no, plácám se v tom ještě víc
Mikeš napsal(a):
Malaika napsal(a):
Není tady
Malaiko vítej v klubu. Ale zase díkybohu za to, že jsme to poznaly
A plácání, se snažím přenechat koňovi, ten má větší hlavu
Není tady
Já začla se sexuálním životem až později, tj. v 19, a přijde mi že od té naplno doháním, co jsem v mládí zanedbala V těhu to snad kulminovalo nebo co
Jejda, taky se děsím třicítky, to mi ten můj asi uteče
Není tady
Modroočka napsal(a):
Klarka.S napsal(a):
Nesnáším obecná tvrzení, včetně toho, že se říká, že ženy začínají mít největší sexuální potřeby po třicítce. Bohužel poslední dobou musím přiznat, že to v mém případě začíná být pravda. Nikdy za celý svůj život jsem neměla prostě ten pocit, že se fakt "neudržím" a udělám kvůli uspokojení všechno, tedy i to, čeho bych mohla hned poté těžce litovat.... Máte podobnou zkušenost? Jak jste na tom vy ostatní třicátnice?
A nebo, že by se ze mě stával chlap?U mě to zafungovalo, jen nevím, jestli na to měl vliv věk, nebo spíš změna partnera, sex mám ráda až po rozvodu
U me to tak zafungovalo.Sex jsem si opravu zacala uzivat,az po 30.S manzelem,me to nebavilo vubec.Kazdy muz,kery me vstoupil do zivota me co se tyce sexu dal dalsi zkusenost.Se soucasnym pritelem jsem poznala nepoznane.Nikdy bych neverila,ze to co je vam zpocatku neprijemne se pozdeji projevi jako velice prijemne.
Není tady
Náš apetit je jedna věc, ale mě by zajímalo, jak se "sejdete" s partnerem. Máte chuť stejně, musíte čekat nebo naopak odmítat?
Není tady
no já jsem ráda že jsem to poznala, jenže bych chtěla poznávat dále (jsem v tomto směru nějak pozadu, například jsem byla panna až do 23 let ;-), jenže už je to prostě komplikovaný......
pomněnka napsal(a):
Malaiko
vítej v klubu. Ale zase díkybohu za to, že jsme to poznaly
Není tady
Malaika napsal(a):
no já jsem ráda že jsem to poznala, jenže bych chtěla poznávat dále (jsem v tomto směru nějak pozadu, například jsem byla panna až do 23 let ;-), jenže už je to prostě komplikovaný......
pomněnka napsal(a):
Malaiko
vítej v klubu. Ale zase díkybohu za to, že jsme to poznaly
To neřeš, kdy jsi o to přišla.... já zas moc brzo a myslíš, že to bylo lepší? Prdlajs.... opravdu záleží na partnerovi a toho svýho, co ve mně dokázal probudit tu ženu, jsem našla až v devětatřiceti..... jo, komlikovaný to je taky..... noo, tak to není tak často, ale to mi neva, hlavně, že to je a vůbec kdy bylo
Není tady