29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co je to štěstí? Pro někoho výlet na Mars, pro druhého spokojená rodina, pro dalšího šálek horké čokolády, podávaný v tu pravou chvíli. Nebo „muška jenom zlatá“?
Každý si ho skutečně představujeme jinak. Jinak s ním také nakládáme. Někdo si ho váží a neřeší, proč zrovna on má takové štěstí. Někdo je mírně v šoku z náhlé přízně štěstěny a stále řeší, proč zrovna jemu se tak poštěstilo. Zní to možná trochu podivně, ale i takoví mezi námi existují.
Ve filmu režiséra Sama Mendese („Americká krása“) sledujeme příběh hezkého mladého páru – April (Kate Winslet) a Franka (Leonardo DiCaprio) Wheelerových. Winslet a DiCaprio kdysi zazářili v „Titanicu“ a „Nouzový východ“ má stejně elektrizující děj.
Více o filmu zde: http://babinet.cz/clanek-5881-filmova-r … ychod.html
Není tady
tento film ve mě zanechal silný dojem
je zajímavé, že je poměrně hodně filmů z té doby, které líčí totální bezmoc a prázdnotu žen uvázaných u dětí, péči o domácnost a nezřídka u manipulativního muže, a které zoufale hledají únik. Málokterý film končí pro tu ženu dobře. Naději dával snad jen Úsměv Mony Lisy.
Soucítila jsem velmi s hlavní hrdinkou, můj muž vedle na sedadle (bohužel jak z Marsu)v diskuzi po filmu rozdělil vinu mezi oba manžele rovnoměrně, což mě přivedlo skoro k nepříčetnosti Ale už je to den, už jsem klidná
Není tady
Díky za zajímavý příspěvek.
Není tady
Brecela jsem. Tak moc jsem hlavni hrdinku chapala pro jeji cin. Boze, predstavuji si sama tu bezmocnost, to vseobecne verejne mineni, ze zena s detmi musi byt doma za vsech okolnosti a rodit deti, a pritom byt spokojena, moc krasne se to popisuje i v Knize HODINY.
Film ukazuje i jak se z milovane osoby muze stat osoba nenavidena... Opravdu moc krasny film.
Jsem strasne rada, ze dnes ma zena vice moznosti svobodneho rozhodnuti....
Není tady
Nouzový východ jsem neviděla, ale Ilonin příměr k Hodinám ve mě vyvolal vzpomínku na film Daleko do nebe. Nemohla jsem chvílemi snad ani dýchat, jak mě ten děj "vcucnul".
Není tady