Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 1. 2009 11:39

vdovec
♥------

RAKOVINA JE ZÁKEŘNÝ VRAH

Vážení diskutující.
Jsem jeden z dalších osudem zdrcených lidí, plicní rakovina mi vzala mojí milovanou ženu BOHUNKU,lékaři ve FN-v OST-PORUBĚ,nám tvrdili že se vyléčí,ozařovali jí, uvěřili jsme, za ůdajně léčivý přípravek OVOSAN jsme od března 2008,až do prosince 2008,vydali caa 190 000kč,marně,nic nenasvědčovalo že se schyluje ke tragédii, byli jsme v pokoji, dívala se na tv,najednou vyběhla ke koupelně s výkřikem-Jiříčku já umírám,nahnula se nad vanu,s úst jí vytryskl velký pramen krve,spadla a byla mrtvá,měla 58 let,měli jsme dlouholeté šťastné manželství,a nyní jsem zůstal na světě sám s malým pejskem pudlíkem, je mi hrozně,nejraději bych šel za ní.

Jiří Linhart HAVÍŘOV
EMAIL:linhart.j@volny.cz

Upravil(a) vdovec (22. 1. 2009 11:43)

Není tady

#2 22. 1. 2009 11:50

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: RAKOVINA JE ZÁKEŘNÝ VRAH

To je hrozné, proč odcházejí ti milí, hodní, na kterých nám záleží a jsme s nimi šťastni. Vím, že to moc bolí, přesto věřte, že nejste na světě sám.

Není tady

#3 22. 1. 2009 12:01

Somaia
Host

Jiří , chápu tvou bolest i tvůj momentální stav.
Rakovina je velmi zákeřná a nevypočitatelná nemoc, ale tak jako každá jiná nemoc nám má něco "sdělit" tobě, tvé ženě, všem blízkým.
Je to právě rok, co mé milované neteři (18 let!!!) diagnostikovali lékaři jistý vzácný druh nádorového onemocnění a dávali pro změnu jen velmi malou naději na  vyléčení. Přes velmi negativní prognózy poslední vyšetření ukazují na to, že neteř je zdravá a léčení se chýlí ke konci.
Na onkologii jsem viděla sama za ten rok spoustu pacientů, množství lidských osudů, které v jednom okamžiku dostali jiný směr a rozměr , mimo jiné jsem poznala jak důležitá je víra, pozitivní myšlení a duchovní rozměr a vývoj člověka. To vše pomáhá zbavovat se zbytečných strachů. Přeji ti i přes tvou současnou bolest, aby ses dokázal v budoucnu brzy svého strachu zbavit a mohl se vrátit k plnohodnotnému vnímání, že život, přes všechny bolesti a strasti, ve svém elementárním projevu krásný je astojí za to , aby jej člověk žil.

Upravil(a) Somaia (22. 1. 2009 12:01)

#4 22. 1. 2009 12:07

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Dovedu si představit , že je to pro Vás velká bolest , když smrt přišla tak rychle, ale buďte rád že jste nemusel vidět odcházet manželku v bolestech a nemohoucnosti v nemocnici.
Poslední den v říjnu mi na rakovinu umřel otec, každodenní návštěvy v nemocnici se strachem jaký bude , bude nás vnímat či ne.Ještě že neměl bolesti , ale i tak jsme mu už všichni přáli, ať to skonči.
Přeji Vám hodně síly, snad máte děti a přátelé kteří Vám ze začátku pomohou překonat to nejhorší.

Není tady

#5 22. 1. 2009 16:52

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jiří, kdybys měl možnost... podívej se na film "Jak přicházejí sny..."
Asi si řekneš, jak by mohlo pomoci něco tak fádního, jako je film, ale za zkoušku nic nedáš...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#6 23. 1. 2009 9:53

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Jiří, kdybys měl možnost... podívej se na film "Jak přicházejí sny..."
Asi si řekneš, jak by mohlo pomoci něco tak fádního, jako je film, ale za zkoušku nic nedáš...

Je to i knížka http://www.daemon.cz/kniha/9028/matheso … ji-sny.htm

Není tady

#7 23. 1. 2009 10:13

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Moc smutné, emotivní, ale pravda je, že nejhorší je ten šok, že to nikdo nečekal. I ten dramatický konec.
Děkujte Bohu, že neležela dlouhé měsíce v bolestech v nemocnici, a že jste do poslední chvíle mohli žít spokojený život.
Lékaři Vám ženu nezabili, jsou mocnější síly, než je medicína.
Přeji hodně sil, vím, že teď to budete mít těžké.
Můj otec má rakovinu plic, podstupuje chemoterapii, a můžu vám říct, že takové pomalé umírání je mnohem horší. Pro všechny. Trvá měsíce, než Vás taková "léčba" zbaví všeho, co z vás dělalo člověka, udělá z vás trosku, až vás nakonec zbaví i života samotného.
Co bychom dali za to, aby náš táta žil do poslední chvíle tak bez problémů, jako Vaše žena.

Přeji sílu a lásku.

Není tady

#8 23. 1. 2009 13:23

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Upřímnou soustrast všem přítomným.Rakoviny se také bojím asi jako každý a znásobila jsem si to tím,že kouřím.Možná nevhodná otázka,kouřili vaši blízcí?Pořád přemýšlím o tom,má cenu přestat kouřit,když rakovinu plic nakonec dostane i člověk,který v životě nevzal cigaretu do úst?

Není tady

#9 23. 1. 2009 13:36

Damila
♥♥♥♥♥♥-

pajaja napsal(a):

Upřímnou soustrast všem přítomným.Rakoviny se také bojím asi jako každý a znásobila jsem si to tím,že kouřím.Možná nevhodná otázka,kouřili vaši blízcí?Pořád přemýšlím o tom,má cenu přestat kouřit,když rakovinu plic nakonec dostane i člověk,který v životě nevzal cigaretu do úst?

Ano, můj tatík kouřil celý život, s jednou sedmiletou přestávkou.

Ale když nebudeš kouřit, rakovinu můžeš dostat, to se nevylučuje...sad

Není tady

#10 23. 1. 2009 14:34

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Taťka byl silný kuřák asi do 40 let, pak přestal.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí