29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych si ho koupit. Máte někdo zkušenosti s tím, na který je v tv reklama? Obávám se, že tam prodávají spíš jen nějaké šmejdíky... Na něco drahého ale zase nemám finance:-(
Není tady
Kamarádka ten z reklamy má - po čtvrnácti dnech nefunkční, protože důležité části jsou z plastu, není stabilní... Prostě vyhozený prachy.
Doma máme kupovaný, za víc peněz, ale cvičíme na něm už několik let celá rodina a pořád funguje bez problémů.
Není tady
Hani napsal(a):
Kamarádka ten z reklamy má - po čtvrnácti dnech nefunkční, protože důležité části jsou z plastu, není stabilní... Prostě vyhozený prachy.
Doma máme kupovaný, za víc peněz, ale cvičíme na něm už několik let celá rodina a pořád funguje bez problémů.
no to jsem si právě myslela:-( A kde tedy sehnat nějaký jiný?
Není tady
V prodejnách s fitness nářadím - nejlíp na netu. Ale holt to stojí fakt víc, než umělohmotný orbitrek.
V prodejně ti poradí, jaký stroj je pro tebe nejlepší. Je blbost pořizovat si dělo pro posilovny, protože ty ho nikdy nebudeš tolik hodin denně používat. Záleží i na váze těch, kdo budou cvičit.
Jinak je ale na procvičení téměř celého těla super! Můj subjektivní dojem je, že když si člověk poté dá ještě pár cviků na břicho, tak už ani nic dalšího nepotřebuje procvičovat. Akorát protáhnout.
Není tady
Já mám taky s orbitrekem skvele zkusenosti, chodim na jen do fitka... ale tak se mi nejak proste zdalo zbytečné jet přes půl prahy jen kvuli jednomu přístroji. Proto jsem uvažovala o jeho koupi.
Není tady
Klarko, doporučila bych ti zadat do vyhledávače nahoře v liště slovo orbitrek případně eliptical.... a můžeš číst hodiny.
toto téma proto uzavírám a příště prosím, než založíš nové téma, použij vyhledávač. děkujeme
Není tady