|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky,muzete mi,prosim,poradit darek pro holku k 10 narozeninam? diky
Není tady
Holce bude 10 a na Vánoce si přála věci typu mobil, obal na mobil, crocsy, časopis WITCH, oblečení, čepici s kšiltem pletenou... a jiné .Záleží, kolik chceš investovat...
Není tady
Jee Ali,tak to jsem se mohla zeptat rovnou u nas ve foru 
no jde o neter,bude mit narozky,takze tak do 500,-
Není tady
Hani, tak Verča mi poradila následující: obal na mobil, pásek do kalhot (nějakej hezkej :-))) , pouzdro na tužky (nějaký hustý :-))), pletenou čepici s kšiltem (viděla jsem v tescu, tady to holky hoděn nosej... ), tužky gelovky (hlavně reflexní kýčovité barvy), punčocháče bez ťapek - tj. něco jako leginy - nejlépe barevné .-))
No, tolik rady od nejpovolanější ....
Není tady
Ali,diky,ty gelovky me taky napadly,na ty puncochy taky juknu
Není tady
Na 10.narozky,ted v lednu dostala dcerka hlavně oslavu - párty se 7 dětmi na BOWLINGU,sranda,zezačátku jim to moc nešlo a jak na to došly,byly uplně nadšené...........
, z dárků krom dortu od babičky byla čepice pletená s tím šiltem jak se tu píše, prstýnek s jejím jménem co mění barviu podle nálady-ten ocenila hodně,hold čím větší blbost,že......
potom knížku -ty se u nás kupodivu fakt cení, kabelku takovou sportovní,lesk na rty,dětskou vůni chupa chups, my scene bárbí - hold slečna i dítě je v ní a tuhle si furt přála,pak praKTICKY NĚCO NA LYŽE- NOVÉ BRÝLE LYŽAŘSKÉ A RUKAVKY, a ještě hadry -top,džíny, trikošaty a podkolenky ,nadkolenky proužaté aj s lebkama. nosí to dpo tříčtvrtní rifle do školy to je prý ted IN............ TAK MALÁ INSPIRACE:rolleyes:
Není tady

reklama
Upravil(a) Ronja (3. 5. 2011 12:08)
Není tady