18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky ahojky na novém babinetu,
to Klára8: To je neuvěřitelný s tím cucflekem... Co je vede k něčemu takovýmu?...ten můj zase jednou nastrail takovou past. Jen tak pro pobavení jsem mu řekla (nevěda jetě, jak moc árlí), e mě obletuje jeden řezník. Mimochodem jsem jeho číslo měla v mobilu a spí jsem si z chlapa dělala srandu....najednou od řezníka přijde SMSka, jestli nejdu na kafčo. Napsala jsem, e nejdu. Dám odeslat a ...koukám jako blázen, na jaký číslo to jde (při vyhledávání v seznamu jsem viděla jen jména, při odesílání i čísla)...bylo to číslo mého mue....on mi vlezl do mobilu a pak mě zkouel sbalit jako řezník....neuvěřitelný....ale zase dneska je to dobrá historka k zasmání, dávám jí často k dobru....a lidi se chlámou. Tehdy to ovem byl nářez.
Aevo: Jestli jsi řekla, e se chce rozvést, myslím, es to měla promylené. Nebo chce ít s chlapem, který si ti de facto stěuje, e si to pos...i u milenky....přece se nenechá takhle poniovat?...Práci si myslím najde. a i kdyby ne, tak já si pořád myslím, e horí ne s ním mít ivot nebude. Mně fakt pomohlo, e jsem si psala deník v době naí nejhorí krize. Kdy jsem se odstěhovala, tak jsem taky tak 3-4 měsíce pochybovala, dělala jsem si o mui lepí obrázek, iluzi. Stačilo mi vytáhnout deník, abych vystřízlivěla a vzpomněla si i na to zlé...a řekla si, e tohle opravdu znova zaívat nechci...hodně sil a napi zase.
Rino: Ten tvůj se za malou a za to, e ti bude líp s ním, kdy jsi na MD, jen skrývá. Vyhovuje mu mít hotel u tebe a bavit se s milenkou. Nejspí tě jen zneuívá...(asi jako ten můj, je to blbej pocit přiznat si to, ale u mě to asi tak bylo, byla jsem taková sluka, poslunej pejsek..) Mue můe pochopit, to ano, ale neomlouvej ho. Je takový, jaký je. Ano. Ale chce ty s takovým chlapem být? Dá ti pro ivot to, co potřebuje? Chce snáet, jak se chová, a před okolím být za krávu, která manela skoro tyranizuje? (A to jen proto, e on barvu nepřizná a ty navenek nedokáe dělat, e tě nic neere. Bude na něj občas i hnusná ve společnosti a lidi se budou divit, jak to s tebou vydrí....aspoň mě tohle manel často říkal, asi abych si uvědomila, co jsem vlastně za nicku a jestli odejdu od něj, tak u nemám v ivotě anci...pche...) A jestli řekne to slovo Rozvod, tak buď o tom přesvědčená a nepouívej to jen jako zbraň, abys manela "předělala". On se nezmění, jen a zase ten rozvod "stáhne", tak tvoje slovo bude pro něj váit zase o nějaký to kilo míň...a on bude mít zase navrch...Zkus popřemýlet - co ztratí x co získá. Vymysli, jak bys skutečně ila bez něj (jestli by ti dávala alimenty a kolik, jak by to fungovalo u tvojí matky, mohla bys bydlet u ní, je to tak?a taky jak byste se dohodli o dceři...)...a já jestli bych si to uměla jen trochu, i maličko jen, představit, tak já bych upalovala pryč, a by se za mnou práilo....
PS: Já kdy odcházela, tak jsem měla jasno, e s Ním ít nechci. Dávala jsem anci tomu, kdyby přiel a řekl mi konkrétně, co na svém ivotě změnil (nael si práci hlavně a začal platit dluhy a dávat na domácnost), tak bych se asi jetě vrátila. Zkusila bych nám tu anci dát. Ale on přiel s tím, jakou si koupil bezva formulku na dálkový ovládání :-))) Směju se tomu jetě dneska, jako malej kluk....ale je fakt, e mě to nepřekvapilo, e jsem to ani nečekala, e by měl práci atd. atd....e jsem při tom odchodu byla prostě smířená s tím, e budu ít bez něj...
Není tady
Evo36,
díky, díky, já to uvnitř vidím stejně, jen jde o to, dostat to ze mně ven. Prostě se jen bojím té konfrontace.
Ale: pravda je, e momentálně jsem docela klidná, kdy se tak dívám za sebe, jaký byl se stavu"normálu" a tak...Uvědomila jsem si, e s TAKOVÝM člověkem bych zbytek ivota strávit nechtěla. take jsem si dala krátkodobý cíl-vyčkat a nám s malou pořídí auto (je mi jedno, e je to z mé strany zitné, s autem to bude pro mne a malou po rozvodu lepí a on si stejně kupuje svůj morální kredit-take fifty fifty).
No a pak se plynule bez ádných křečí chci v klidu odstěhovat. Představa je to hezká, e.S máti jsem ji domluvená, to by nebyl problém.
Jen se modlím, a je to co nejdříve, nebo jeho "paralelní aktivity mi pranic (přes to vechno) nedělají dobře a obávám se, e vybuchnu a tím pádem se poněkud pokazí způsob rozchodu. Ale co u, jestli to tak má být, a!
Pravdou je, e jsem si jista, e to nedokáu snáet měsíce, nato roky, vidím to (za těchto "demokratických" podmínek) moná na týdny.
Moc mně bolí skutečnost, e přicházím o rodinu, Rodina je pro mně meta lidského snaení. No, ale nejsem první ani poslední a taky je pravda, e jetě neumíráme. 'Clověk kdy je stále uvnitř, nemůe vidět věci z venku-je to stejné jek s tou poloprázdnou/poloplnou lahví.
Drte mi palce a díky , moc mi pomáháte.
Evo,
tak jsem konečně přečetla Tvé zpovědi. Opravdu pozoruhodná podoba s mým bývalým choem. Velké naivní dítě, kterého je mi nakonec líto. To myslím bez ironie. Musel být hodně zoufalý a neastný. On to v dětství měl dost těké a navíc zřejmě podědil z obou svých rodičů ty horí geny. Po matce alkoholismus a po otci nezkrotnou chorobnou árlivost. Potřeboval by psychiatra, ale bohuel ho o tom nikdo nepřesvědčí. Je mi ho fakt líto a je mi za něj trapně před synem. Ani pořádnou práci nemá, je věčně bez peněz. No a hlavně se straně bojím, aby i syn nenesl genetickou zátě. Jestli se to taky nějak zvrtne, tak si jetě uiju své.
Evo, jak jsi na tom teď ? Jse předpokládám ji rozvedená? Jak je starý Tvůj syn? A má k tátovi dobrý vztah?
Můj syn má 18.
Já Ti řeknu upřímně, e si na něj téměř nevzpomenu. A mě to zaráí. Ale občas se mi objeví ve snu. Mám takové sny, e se nějakou lstí dostal k nám domů, e se tam opil, usadil se v křesle a e ho nemohu dostat několik dní pryč. On se mi kodolibě směje a já jsem úplně bezmocná. V podstatě je to takový sen, který shrnuje poslední roky mého manelství.
Rino,
drím Ti moc palce, svůj první příspěvek jsi nazvala něco jako e jsi vechno pokazila Ty, a uběhlo asi 14 dní a u se na věc dívá i z jiného pohledu a nefňuká a hledá řeení. Já myslím, e Tvého mue vyvede z míry, e má vlastní názor a e si za ním bude pevně stát a e ho bude chtít brzo realizovat. Zatím se choval tak, e Tobě předkládal hotová řeení a teď mu předloí Ty svá. Není na to není zvyklý a moná bude kolem sebe kopat. Jde o to si to řádně uváit , promyslet a potom trvat na svém rozhodnutí.
Uvidíme, jestli se projeví jako charakter, který uzná, e má také právo na rozhodnutí o svém ivotě nebo jestli skutečnost, e přijde o domácí servis bude pro něj určující.
Mám občas problém najít Tvůj příspěvek, abych se dozvěděla, jak to pokračuje. Přeji Ti chladnou hlavu a hodně síly.
Rino: To s tím autem není vůbec nemorální. Jen si vzpomeň, jak moc je morální on....drím palce, a to zvládne vydret. Já si vdycky říkala v těch vypjatých chvílích, jaký mám cíl, to mě udrelo trochu na uzdě...
Klárko: mně je teď opravdu dobře:-) Konečně dýchám. iju u od loňského června sama se synem v domě s mými rodiči, kadý má své soukromí a kdy je potřeba pomoct, tak to k sobě nemáme vzájemně daleko, co je fajn. Synovi je 11 let, jeho otec trval na střídavé péči, take se opravdu po týdnu střídáme, protoe to bylo i synovo přání. Sice jsem se bála, jak to manel zvládne, protoe skutečně s výchovou a s takovým tím lítáním kolem dítěte měl zkuenost nulovou (jak by taky mohl mít, kdy se vracíval v dobách svého podnikání nejdřív kolem 20 hod. a v posledním roce a tak kolem půlnoci a soboty a neděle trávil tzv. v práci?)...taky jsem měla vztek, e najednou má takový "zájem", byla jsem natvaná, e se přetvařuje....ocela mě to nervovalo, nechávat kluka u táty, o kterém si myslím, e je líný sobec, neschopný se o dítě starat....ale pak jsem si uvědomila, e existujou telefony a já a manel nebydlíme daleko od sebe, dítě autobusem v pohodě cestovat umí (je to asi 20 minut), take kdyby se něco dělo, tak se to přeci vyřeí. Stejně synovi kadý den navečer volám, jen tak si říct, co se dělo přes den a taky trochu to je samozřejmě kontrola (má úkoly atd.)...Ale zatím to takhle vyhovuje, hlavně e dítěti se to líbí, kdy u ten rozvod musí být...S tátou vycházejí dobře, co si jako máma jen můu přát, aby vydrelo. Konečně se o něj začal zajímat a starat. Nevím, nakolik se na tom podepisuje nová partnerka kdysi mého mue, ale to neřeím. Znám ji troku blí a přijde mi jako celkem hodná enská (i kdy se právě teď na mateřské přiivuje jako go-go tanečnice, co mi není moc koer), umí uvařit, vyprat, spravit prádlo....a mého mue obdivuje. Otec jejího dítěte, teď 3 letého, jí toti občas i propleskl, jinak byl podobný mému mui, ale ten se teď dělá svatým, take ona jetě neví, s kým má tu čest. A třeba ani nezjistí, třeba si budou vyhovovat. U nás byl ten problém, e jsme se brali mladí, oba s gymplem, já si časem dodělala státnice ze dvou jazyků, řidičák, koukala jsem v telce na Filmový klub anebo četla třeba Sofiinu volbu atp., zatímco můj mu koukal na padesátýosmý díl Ramba a přečetl maximálně časopis Ring:-), začala jsem se zabývat mylenkami na vejku, on se moc divil, nač by mi to bylo, on nic takového nechtěl...chtěla jsem do kina, on se divil "Proč? Bude to za chvíli v televizi." ...já si nala práci spí mezi managementem (ne kadý tam je na úrovni, ale najdou se tací, co ale i mezi dělníky), on spí ne podnikal, tak sprostě melil a pak navíc začal vybírat ty trby z herních automatů, z diskoték (take známosti jako vyhazovači, striptérky, dokonce i jedna, co dělala lesbishow v Peříčku na Nově...samý výkvět prostě)......byli jsme časem kadý někde jinde....třeba ho ta jeho nynějí nikdy nepřeroste. Dneska je vyučená vadlena, cizí jazyk neumí ádný, řídit auto neumí, dělá tu go-go, s počítačem umí moná základy, take můj mu (dělá v IT, řídí auto, anglicky se lámaně domluví) je zatím vysoko nad ní, je to Bůh...a to mu vyhovuje...a ona má anci ho obdivovat...můe jim to fungovat, proč ne. Ale árlivý je pořád, představ si, e on ji na to tancování vozí a nae dítě nechává na krku babičce nebo případně matce té jeho nové. A to ona odvoz zajitěný má, ale on jede s ní a celou noc tam pak na ní asi kouká, protoe se spolu vracejí nad ránem. Druhý den pak celý chrápe....no, hlídá ji, ale jí to nejspí nedochází...mě jen ralo, e tomu hlídání dává přednost před dítětem, který tak moc chtěl mít ve střídavý péči. (Babička je OK, nic proti ní, ale proč otec odjídí pryč, kdy to není nutný, namísto toho, aby tedy o dítě pečoval, kdy to chtěl, to mi jasný není....je to vůl...u mě to neere, protoe jeho nezměním. Nedolo mu, e si to pos..al se mnou. On si to nejspí chce pos..at i s tím dítětem....jednou jsem se mu to pokusila vysvětlit, ale byla z toho jen hádka, take u se nepokouím. Dítě si to bude muset nějak přebrat a není hloupé....sice jsem podle mého mue ve zavinila já, rozvrátila rodinu a připravila dítě o otce, ale on to byl, kdo nechodil domů, nic neplatil, s ničím nepomohl, jen sliboval, on to byl, kdo hned bydlel s novou enskou a kdo si ji taky skoro hned nastěhoval domů. Byl to on, kdo to tak nesmyslně ekonomicky vysvětlil dítěti....je to blb a blbem zůstane. Jeho koda, IQ má naprosto v pořádku, spí bych řekla vyí, ale jemu tak hrozně chybí EQ....
Není tady
Evo, je dobře, e se synem zatím vychází. Kadý má své rodiče rád (tedy myslím normální lidi) a je velmi zatěující, kdy s nimi nemůe mít dobrý vztah. V 11 je jetě malý nato, aby si udělal vlastní názor. Ale vnímá, pozoruje a hodnotí. Moná u mu dnes připadá divné, e je táta pryč i kdy by nemusel. Počkej v 15, udělá si vlastní názor a jestli je tátův vztah k němu falený, prokoukne to. Alespoň u nás to tak bylo. A je fakt moné, e Tvůj BM s tou gogo tanečnicí bude astný. (prosím Tě , co to přesně je, já jsem v tomto směru zaostalá - to je u tyče nebo co?). Ona si zásadně polepila, u ji nikdo nepropleskává, jezdí ve sluném autě, dostává jistě drahé dárky - (to známe, e) a jak píe, zřejmě ho v rozhledu a vzdělání nikdy nedoene. Take ho můe zcela upřímně obdivovat, co zase jeho můe změnit k lepímu, moná si trochu poléčí svoje mindráky a bude to klapat. To by přesně potřeboval můj ex, ale bohuel, ádná gogo na obzoru. A co u Tebe, je nějaký "léčitel" v dohledu ? Ale Ty vlastně ádného léčitele nepotřebuje, to jsem zvorala. Ty potřebuje normálního fajn chlapa, který Ti bude přát úspěch a který unese to, e vedle sebe má schopnou enskou, který si toho bude povaovat a ne tě za to dusit.
Evo,
jsem normální srab. Moje odhodlání opustit ho je zase pryč. Včera jsem rozdělila dům, tak, abych ho viděla co nejméně, i kdy chodí domů stejně po 19 hod a pak zírá do počítače nebo jde pryč. A taky nechci opustit firmu, na které jsme společně 15 let makali a velkoryse to hodit k nohám té "nové". On mi nic jakoby nedělá, nemluví, nechce se rozvádět a jediné co "ádá" je, abych to vzala jak to je , ila "svůj ivot" a nic neřeila, nedělá problémy ani s penězi ani nevyaduje ádné sluby, jako vaření, praní atak. Ale to je mi jedno stejně to dělám. Take ijeme jako bratr a sestra bez jakéhokoliv dotyku nebo zájmu. Řekl mi, e u je velký a bude si dělat co chce a chodit kam chce..... Připadám si spí jako jeho matka.
Moje obrovská jeitnost mi prostě nedovolí pochopit, e u mě prostě nemiluje, ale e chce zůstat. A tak se v tom tak donekonečna babrám. Asi se zkusím nějak uklidnit, dělat svoje koníčky a počkám, a se bude chtít rozvést on. Myslí si, e jsem blázen ? Přitom mám pocit, kdybych se fakt trochu uklidnila a nedělala ty scény, které dělám, tak by to bylo vechno jednoduí. Ale ance, e bychom jetě ili spolu a ne vedle sebe je asi nulová. Asi určitě. Dnes jsem volala té jeho přítelkyni a ona je docela "tvrďák", říkala, e ona nic neřeí, vyhovuje jí to, tak jak to je a není její problém, e on chce být s ní. Ani se jí nedivím, příjemný sex, zaplacené dovolené od milence, a jiné a jiné věci. No bohuel má pravdu. Sice doufala, e se rozvedeme a i tak se s tím asi dá ít.
Tak teď jenom potřebuju dobré práky na nervy - já, která jím tak maximálně celaskon.
Aevo1 neil. Já jsem úplně stejná, kdy jde o mě, také bych nejraději ve vyřeila nejlépe jetě dnes. Ale je to naprostý nesmysl. I kdy se rozhodne u dnes, stejně Vás budou rozvádět nejméně půl roku, spíe rok ne se vyřeí majetkové poměry - pokud je v tom firma, půjde to jetě pomaleji. Jen od podání ádosti o rozvod k prvnímu stání to trvá třeba tři měsíce - podle zaneprázdněnosti soudu.
Ty se potřebuje předevím uklidnit a podívat se na to s odstupem. To vak není moné, pokud je Ti zle a plácá se v tom. A nic jiného ne trochu času Ti nepomůe. Hlavně, e Tě nedusí. Láska a důvěra jsou moná v p..., ale ivot nekončí. A je lépe si ve promyslet ne dělat unáhlené závěry. Vidí sama, e se včera rozhodne tak a potom zase řekne, e se srab a vezme to zpět. Dej si oddechový čas. Zaka si dělat závěry. Já vím, je to ílené, mě bylo při tom patně od aludku, třásla se mi kolena, bulela jsem a propadala vzteku atd. Nevím, proč nás ta nevěra vlastně tak postihuje, zřejmě je to nějaká pudová záleitost. Ale jak říkám, měj se ráda, dej si nohy na stůl a neře ! Alespoň pár týdnů nebo lépe měsíců. Drím palce.
Klaro, Evo,
děkuju za pozornost:-)
U nás to pokračuje tak, e včera večer byl manel při výměně názorů docela zareenej a bylo vidět, e na koni jsem byla já.Ale ráno u byl zase ten starý suvedén, ohleduplný a sluný k zájmům rodiny , který si hodlá zřejmě dál dělat co chce, nehledě na moje poadavky (e nejsem ochotna ít v trojúhelníku). Pravda je, e mě to mrzí ale na druhé straně jsem si nedělala ádné iluze, e to fakt napraví.Sice blekotal něco o tom, e to není tak jednoduché, jak si myslím. (a proč by nebylo?, nechápu)e mu to není jedno, a tak dále, KONKRÉTNĚ vak neřekl nic... Jo, dělal se ze mně akorát srandu e mu dělám "mírink". Ale jak to je doopravdy víme jen my dva, e.
Moná před týdnem by to bylo se mnou horí, ale tak nějak od něj nečekám zázrak, spí si myslím, e to takhle bude "koulet" a do doby, kdy opět zasáhnu.Jsem si jistá, e zasáhnu-nejsem fak ten typ co se v tom plácá roky(DOUFÁM!!!).Jak tady někdo napsal, asi je to pudová záleitost-taky jsem ten typ, co to chce řeit teď hned. Straně se toho okamiku obávám, ale nějak se smiřuju s osudem. Občas mne napadlne e přeci manelství stojí za boj a tak, e se na něm musí makat, ale myslím, e pro nás dva to nějak končí.Je mi z toho hrozně úzko, e jsem zase na ve sama, ale vlastně kdy si to tak spočítám, horí u to nebude.
Jediné čeho se obávám je, abych si zachovala důstojnost-pravda je, e mám strané nutkání objevovat důkazy jeho nevěry i kdy vím, e mě to pak sebere. Pak se neudrím, vyčtu mu to- vím, e je to nízké (navíc on by to nedělal, je vdycky "nad věcí", zachovává rozvahu a klid, co mne straně drádí) No a je jasný, e je to pak jen ivná půda k hádkám, kde já jsem ten blbec.Ale ovládnout se je tak těké, taky musím uznat, e i mé ego dostalo zásah:-(
PFUJ, a u je to pryč! Čárymáry kuk, a je mi to fuk!
Klára8: Taky jsem ráda, e se synem v podstatě vycházejí. A jak říká, jestli to je falené, tak to syn taky jednou zjistí....No a u mě takový jeden...na obzoru je, ale nevím jetě, jak se to vyvine. Má vechno, co bych ráda, není z těch, který by mě dusil, v ivotě u dosáhl svého postavení, má svoje sebevědomí, není lakomec, sobec, sliby plní, je na něj spoleh....vídám se s ním od té doby, co jsem pryč od manela....má to jen jednu "vadu" (nevím, jestli to je vada:-) - je o dost starí, i kdy na duchu to vidět není. Jeho otec jetě ije a je duevně i fyzicky dost fit, ale přeci jen si říkám, e ne si s někým začnu váně a přivedu ho domů, tak si musím být jistá, e to je ten pravý...přece jen mám dítě, take nového partnera povedu i dítěti (i kdy ne teda místo otce, to ne, ale ráda bych, abychom spolu vycházeli)....
Aeva: Nic si z toho nedělej, to odhodlání nakonec přijde. Já si psala deník a opravdu mi dost pomohl, uvědomovala jsem si víc a víc, co chci. Ale nebylo to ze dne na den, taky jsem si někdy v sobě jeden den řekla, e u takhle dál ne, a druhý den bylo to odhodlání pryč....ale časem se to fakt vykrystalizovalo....myslím, e i ten psycholog mi tenkrát pomohl. Najednou jsem se začala dívát na svůj ivot taky trochu z jiného úhlu, ne jen z toho, co mi nastavoval manel....začala jsem si víc věřit a přestávala jsem o sobě pochybovat...taky k tomu dojde, určitě.
Rina: Ano, manelství (a vztah vůbec) za boj stojí. Ale jen, kdy ví, oč bojuje. Nevěra zabolí, ale kdy ví, e ten tvůj "jen" ulítl, e jinak je to hodný, spolehlivý chlap, co tebe a dítě má rád, podporuje tě, nedusí tě, nechá ti prostor, aby ses taky mohla realizovat mimo domácnost, máte k sobě vzájemně úctu....tak pak to za ten boj stojí....ale ten tvůj chlap je přeci jen trochu jiný,není? ... No, záleí na tobě, jestli bojovat chce, jen ty ví, co je pro tebe důleité...a pozor - v takových bojích nemůe být nikdo na koni. Drím ti palce. Pa.
Není tady
Klara8: :-) Jo, zapomněla jsem - ta go-go tanečnice, to je ta, co tančí u tyče v baru, odhadlas to přesně...trochu pajzlovitý prostředí, ale co měla vyučená vadlena na mateřský, který druh přidá tak maximálně pár facek namísto pár korun, dělat?...na jednu stranu ji i chápu...
Není tady
Inu aspoň něco dělá a přispěje do kasičky. Já to dělám taky a nic patného na tom nevidím. Větina z vás se na mateřské nechá ivit, e? :-)
Holky, kdy to tady čtu, mám pocit, e normální a solidní chlapi vymřelia zbyli jen duevní chudáci hnaní libidem.
Není tady
To Sára: ...tak tedy nevím kdo se nechává ivit (můj mu mi přidal,a kdy jsem mateřskou skutečně vydala za jídlo pro vechny a za inkaso, peníze mi doly tak týden před novou výplatou mateřské a často jsem přemýlela, jestli koupím čaj, nebo ávu, protoe na oboje jsem neměla....tehdy jsem měla mateřskou asi 1500 a můj mu vydělával vysoko nad standard. Měl tehdy 9000....ale nějak nepovaoval za svoji povinnost mi přispívat pravidelnou a dostatečnou částkou, take já si taky přivydělávala (kdy on mě a nae dítě ivit nehodlal)....ovem dělala jsem angličtinu - překlady a výuku....ale kadý dělá, co umí a nač má aludek, e? :-)
Irenka 21: Ale nejsou vichni stejní...aspoň doufám:-) Asi jako holky - někdo dělá go-go, někdo dělá překlady, někdo uklízí.....
Není tady
Klara8: Můj ex se bude tvářit, jako e to vechno věděl...on je to toti kolega z práce. Starí je o dost, ale zatím ve klape (i sex:-) o budoucnosti jen přemýlím, domů ho nevodím. Vechno má svůj čas.....můj mu nás delí dobu podezříval, e spolu spíme....Spíme, ale a od té doby, co se ke mně manel nepřiblíil tak po dva měsíce na vzdálenost kratí ne 1 metr....Ten můj "ikulka" na to přiel tak, e kolega jednou dovezl jablka, kterých měl za zahradě a moc (a kolegyni je dovezl taky), ....no tak to je jasný, e za jablka s ním spát musím, to uznej sama:-)....Asi za 3 neděle měl narozeniny a s kolegyní jsme se dohodly na malém dárku. la jsem ho koupit já, protoe ona odjídí z práce a s ředitelem kolem 18-19 hod....dárek jsem nechala na stolku (já blbec, ale nenapadlo mě, e je to tak závadný počin)...no a manel, kdy jsem se večer k němu v posteli tulila, tak mi řekl "Ahá, tak strejc ti vozí jabka, ty mu kupuje dárečky a já s tebou mám jako spát, jooooo?"....(strejc=kolega) no zabila bych ho ....je to normální pako a v podstatě mě celou svou osobností, árlivostí, malostí, snahou vlastnit mě a takovými kecy odehnal od něj a vehnal do náruče jinému...která enská se nechá pořád uráet, e? To raději být sama. A navíc, kdy chlap nechodí domů, nepodílí se na domácnosti (ani financemi, ani svou prací), nejeví zájem o manelku....tak proč si nezařídit ivot po svém a neopustit ho?.....Ten tvůj je taky asi nenormální - říkat tohle synovi....natěstí ho u syn prokoukl...Proč si jen ti chlapi takhle kazí vztahy a svůj ivot? No...jejich problém.
Rina manela vyhodila k milence. Pořád by ho brala zpátky, ale chce, aby si udělal jasno, jestli ona, nebo milenka. Dělá dobře, proč si zbytečně prodluovat trápení?
Není tady
:-) vetchého starce :-) Ono ten můj vztah je hodně o tom, e tenhle chlap mi umí dát opravdu lásku. Ví - to, e můu jít klidně s přáteli na bowling a on se nezlobí, to, e mi slíbí třeba něco dovézt a udělá to. Nebo třeba jen to, e uklidí nádobí po jídle v okamiku, kdy já si odskočila...e vyslechne moje názory a neříká "To jsou blbosti, ivot po ivotě neexistuje" (třeba)...e se nesměje netěstí druhých, e vidím, e dobře vychází se svou dcerou (má dítě stejně staré s mým), občas mi o dceři něco řekne, co někde plácla za takové to dětsky dospělé moudro a tak...a já vidím, e ji má opravdu rád......nebo nesoudí lidi podle toho, kolik zrovna mají na kontě a jaké mají auto....nevadí mu, e se chci dál vzdělávat, dokonce mi pomáhá.......u mého mue byly jenom řeči, jak mě a dítě miluje, ale stéblo doma nepřeloil kříem a navíc opravdu hodně árlil (podle mě, kdy někdo z 95% nemůe přijít domů včas hlídat dítě, aby manelka mohla jít cvičit, tak to není náhoda, je to schválnost, aby ta enská nikam nela)...to, e mi nedával peníze na domácnost, to je dalí kapitola....sám si koupil nové autorádio za 3000 a mně za měsíc potom vyčetl, e dítěti kupuju o 100 draí bačkory (protoe se mu víc líbily)...na ty bačkory mi nedal ani korunu a staré autorádio mu hrálo bez chyby, jen nebylo na CD, co pánovi vadilo....navrhovala jsem i, e já přidám na domácnost jemu, jestli myslí, e rozhazuju. Ale kdepak - to hned bylo, e on to přeci tak nemyslí a e to přeci nejde a o tom to není a to je něco jiného :-) kecy, kecy, výmluvy.....navíc byl schopen podvést i starého člověka. Já nejsem ádný výkvět ctností, ale kdy manel ukončil nájem svého krámku se starým pánem se slovy "Kdy mi odpustíte 3 měsíční výpovědní dobu, tak Vám do měsíce zaplatím dluných 60 tisíc, ale kdy ne, tak mi ten dluh jetě naroste a to bych to pak stěí zaplatil." a starý pán tedy podepíe dohodu a on uplyne měsíc, dva, tři , půl roku, rok a pán peníze jetě neviděl (ani korunu) a to přitom manel ty peníze měl, kdy mu to tvrdil.....je mi z něj zle a mám pocit, e obelhal člověka vychovaného jetě první republikou, kdy slovo mue něco platilo.....Ano, dneska si o mém mui myslím, e je nečestný, schopný kdejaké podlosti a li, cynický, duevní mrzák, nevěřím mu ani pozdravení....
Díky za přání. Já myslím, e hezký ivot vydrí nám oběma u do konce. Teď, kdy u víme, kdo jsme, jakou máme cenu, e umíme ít samy, teď to u půjde:-)
Není tady
Klárko, moudrý? To asi není nikdo od přirozena. A taky myslím, e k tomu snad nejde nikdy dospět, jen se co nejvíc můeme přiblíit. Je to tedy pořádná "makačka"...To je fajn, e má teď hezký ivot, příjemná změna k lepímu mít po boku opravdu Mue....
To s tím starým pánem, to není jediný jeho kousek....taky mě třeba dostalo, kdy jsem zjistila, e mojí mámě vůbec nic neplatí za to, e mu zpracovávala účetnictví....mně se doma do očí vdycky tvářil, e jí dává takové 2-3 tisíce měsíčně....a já mu to celý ty roky rala, ne jsem si to s mámou dokázala vyjasnit. A jetě jsem se styděla, e je taková, e si bere peníze, kdy je to "v rodině"...a proto jsem mlčela, kdy on jí v klidu nafakturoval nějakou opravu PC, kterou jí dělal......(popravdě řečeno - on jí ty 2-3 tisíce dával, ale jen první rok a celých těch dalích 5 let u ani kačku).....nebo kdy jsem mu rala, e splácí dluh jeho mamince za auto, jak jsme se dohodli (tj. 1000 měsíčně já a on k tomu dalí 2000). Z jeho máti pak vypadlo, e jí to dával jen první rok, no a ten druhý, e jí dal asi dvakrát tisícovku...(a já myslela, e dluh máme skoro splacený a přitom jsem platila jen já....)...hlavně e pr... si vozil on a mě s dítětem nechával jezdit sociálkou. Kdy u auto bylo doma a já někam chtěla jet, najednou si vzpomněl, e ho nutně potřebuje.......fakt nechápu, jak jsem mu mohla tak podléhat a tak věřit a neověřovat si, jestli nekecá...dělá se mi z něj zle....někdy si říkám, e je hrozný, jak mě poznamenal, je pro mě teď těký uvěřit nějakýmu chlapovi....rozum to bere, ale ty zkuenosti, co na mě občas mluví někde ze zadu z hlavy......
Není tady
Hmm...do Francie, tak si to hezky uijte! Já jinak myslím, e orientovat se v ivotě se vichni teprve během toho ivota učíme..navíc nevědomky přejímáme modely svých nedokonalých rodičů a často se nám to, v čem ijeme, zdá normální...ani nás nenapadne, e by to mohlo být jinak....taky jsem do manela dlouho "neviděla", celých 12 let...pak mi dolo, e i já jsem značně nedokonalým prototypem matky, která si téměř nechá s...na hlavu a můj manel...dalí nedokonalý prototyp otce - pro nae dítě jsem takové vzory nechtěla. Kdy s muem nebyla řeč, rozhodla jsem se to dál netolerovat a neířit v mé rodině dál takový vzor "normálnosti"....Tak hezkou lyovačku. Čauky.
Není tady