Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 28. 1. 2009 11:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

Ahojky..
tak KO za sebou ,, zítra do prac.procesu..jenže si vezmu dovču a jedem na chatuodpoledne. Doktrorka mě nechtěla ještě pustit .tak jsem jí ukecala ,že půjdu do práce až v pondělí.,no a to ještě nevím comám ,páč v půl 12 jdu k zubařce..

jo holky máte pravdu ..příští týden jdou k zápísu a zkusí chytit tu svoji učitelku ,měl jí i Tom .Je to vlastně psycholožka a je hrozně hodná ,opravdu to s dětma umí..No když zvládla Inu lol.Zkusíme jí říct ,jestli by si ho nevzala.Ona totiž neustále říká ,že půjde do důchodu..Kdyby si ho vzala ,bylo by to opravdu fajn,,Uvidíme,.Jinak nevím opravdu co budem dělat.Jo ještě prej existuje nějaká O třída,ale že taky může být tady jen jedna ,kde je to paní doktorka nevěděla. Do té vyrovnávací určitě né,když je chytrý neutral..

Dáši,jj si ještě užiješ s miminkem ..

Renči ,já měla tu noc taky nějakou  divnou .Neustále sem se probouzela..dumbom..jo a žehlení .no plnokošil tu mám zase..tak nevím...mám,nemám,mám,nemám lollol...asi bude taky relax:godlike:

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#202 28. 1. 2009 12:37

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojký holkýýý hjarta a pěkný odpoledne  kapitulation kapitulation
Už jsme doma.... albert  dostal píchance - obstřiky,  ruka bolí jak čert a za tři týdny znovu... vissla
Jinak jsem si nakoupila .... venku je zima, chvilku jsem byla s Aškou venku a stačilo nám to oběma... fouká tam děsně studený vítr a to je horší než mráz dumbom dumbom
Silvinko, to je pravda s těma prvňáčkama,  jak píše Eva ... to uděláte dobře,  když si zjistíte kterou bude mít učitelku a promluvíte si s ní... stolt  a jestli by to byla ta, co myslíš a je k tomu psycholožka , tak to by měl Fíďa vyhráno stolt tummenupp tummenupp

Dáši, tak to si dovedu představit, jak tam to vaše psí mimi naříkalo a nechtělo být samo... oni i když jsou malincí, tak jsou děsně chytří a rychle přijdou na to, co si můžou dovolit... stolt ,  já ti tady radím, ale stejně bych to taky nevydržela a pejsek by vyhrál, i když vím, že bych si na sebe asi upletla  bič....  no, jak se znám, já bych ho určitě nevycvičila... na to nemám a proto raději menšího pejska, na kterého stačím a nevadí, když zrovna hned neposlechne... wink stolt

Renči, tak vidíš, že se nakonec povedlo manžovi sehnat prácičku stolt tummenupp tummenupp , ještě to raději zaklepu na dřevo... abych to nezakřikla stolt
Tak se vám to už začíná pěkně rýsovat.... manža má práci,  ty budeš v butiku a Verunka si pomalu začíná zvykat na školičku.... no, paráda... tummenupp  jak to vychází stolt tummenupp tummenupp

Evi, neboj ... oni tě nebudou moc natahovat, já na tohle kdysi chodila... to sedíš a oni tě trochu protáhnou krční páteř... nejdříve to bylo chvilku a pak dobu prodlužovali až na 15 minut... ale nebylo mi to nepříjemné.. tummenupp

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#203 28. 1. 2009 12:51

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky..  hjarta  kapitulation  malá už je v postýlce.. a pomalu usíná..ani nechtěla oběd.. byla ze školy nějak ukňouraná..asi se ji tam dnes nějak nelíbilo.. po cestě domů jsem si s ní chtěla povídat ..co dělali atd.. nechtěla mluvit  vissla  prý ,,nebudu povídat "  lol  no ono to z ní odpo vyleze  lol 
Ta procházka dnes do školky ..mě docela bodla  tummenupp 
V telce v Sama doma..poslouchám ,,bolesti zad spojené s gynekologii" je to docela poučné  tummenupp 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tak bud´dnes hodná mamča  na  albert  hjarta 

Silvinko.. hjarta  kapitulation  no to tedy ještě odpočívej..nikam nechvátej a na chaloupce,..lanksam" víš co  lol 
Petrušky Ondrášek ze Zlatíček chodí také do třídy -něco jako přípravka před 1.třídou .. a je moc spokojený a Petruška také..nic se nemá uchvátat ..tak jestli je to u vás také.. ???

hjarta  kapitulation

Není tady

#204 28. 1. 2009 14:06

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Nazdárek kočky, věřte, že občas nakouknu,ale nestíhám až tolik sledovat a reagovat. Daši, napsala jsme ti SZ, určitě musíš být důsledná, nepovilit a venku psa dostečně unavit. Kdybys potřebovala radu, tak se určitě ozvi, hodně štěstí. tummenupp

Není tady

#205 28. 1. 2009 14:22

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojík .Ivuš.tak ty žiješ???no máš asi dost se zvířátky....hlavně ,že na nás jukneš..

Reni jj,,snad to bude dobrý..neboj na chatě relax..

Mirunko .a :albert:pořád marodí stou rukou..a nebo tomá jako prevenci..já myslela,že bylna nějaký operaci a dobrý..

Není tady

#206 28. 1. 2009 14:44

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ivčo děkuji ono to zabralo a je klid to je ticho dala jsem mu tam ještě hračku  Reni děkuji já bych si na Ivču nevzpomněla .

REni tak malá už je tam sama? mám telefon

Není tady

#207 28. 1. 2009 16:49

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,

Renčo, tak malá už to zvládla sama dneska? Že je ukňouraná, jestli spíš na ni taky něco neleze... hjarta

Ivko ahoj !!  Máš asi co dělat s tolika hafanama ... ani nevím, jestli máte zase nějaký přírůstky, musím se taky mrknout na tvoje stránky...  My taky máme s naší haficí problém, ale půjdeme na očkování, tak to hned proberu s veterinářem. Ona pořád přibírá butter , už jsme najeli jen na light granule (Royal Canin) .. dávám jí tu nejmenší možnou dávku a hafina je čím dál tlustější, přitom pohyb má. Asi jak je kastrovaná jí blbnou hormony, ale nějak se to musí zarazit, páč by se za chvíli nepostavila na nohy, odešly by jí klouby. 

Renčo, to nebyla sranda, já to natahování myslela vážně, i Mirča koukám mi uklidňovala... lol ... ale holky, já se toho nebála... jen jsem si to neuměla představit, tak teď už vím. Vypadá to zajímavě, ale je to příjemný, i když trochu nepohodlný. Normálka polohovací lehátko, lehnu, za hlavou háky, na ty přidělají takovej postroj jak na koně, vedou z něj kožený pásky... vyměkčený mi dají pod bradu a k těm hákům připnou pásky, na kterých to pak visí i se mnou... , nadzvednou lehátko do určitýho úhlu a já tam sice ležím, ale současně za tu bradu visím godlike ... a pěkně váha mýho těla usch mě táhne dolů.. takže mám zatnutý zuby, což je to nepohodlí, protože jak mám křivý, blbě mi pasujou na sebe a tlačí big_smile . Za krkem je sice cítit takový bolestivý táhnutí, ale příjemný, je poznat, jak se ty svaly protahujou...  bych tam byla i usnula, bohužel je to jen deset minut a pak ještě deset minut ležet jen tak na rovným. Jinak jsem měla ještě ultrazvukový prohřívání, míčkování a cvičení. Takže celkem fajn.
Dopoledne jsem začala dělat košík, teď půjdu pokračovat a vyrábět hrozny dumbom

Není tady

#208 28. 1. 2009 17:14

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Tak a máme tu zase večer.... reta
Ivi, ahojík reta  to je  dobře, že se někdy ukážeš kapitulation

Evi, tak už máš jednu rehabku za sebou.... takže se to dá zvládnout, že?  stolt tummenupp tummenupp

Silvi, on albert byl loni na operaci ruky, tedy dlaně, nechtěl se mu ohýbat jeden prst.... mimo to ho ještě bolela ruka v rameni, a to chodil na obstřiky a  bral prášky.... doktor myslel, že mu to vydrží déle,  ale zase se mu to rameno vrátilo.... takže zase píchance a prášky... dumbom dumbom

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#209 28. 1. 2009 17:51

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Daši, není zač, ráda poradím, pamatuj, že u tohoto plemene je důslednost důležitější než kdekoliv jinde. smile
Silvi, teď ani nemáme štěníky, očekáváme narození miminek v polovině února,ale jsou výstavy a představte si,že se chystáme s dcerou a 2 kamarádkama na dámskou jízdu - a nebudete věřit - na dovoleno do Keni, na Safari. reta Byl to vždycky můj sen a vypadá to, že semi konečně vyplní. wink
Evko, pokud je fena kastrovaná, má sklony k tloustnutí, jakého je plemene? Nemá k tomu problémy třeba se srstí?Napadlo mě, zda by tomohlo jít k tomu ještě o hypofunkci štítné žlázy...

Není tady

#210 28. 1. 2009 18:16

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ivko, Ketyna je právě zlatá retrívřice ...  ona ani do tý kastrace nebyla drobná, ale to byla štěně, veťák nám poradil v 6 měsících před prvním háráním, celkově má vůbec takový "velký tělo"  big_smile - nebo jak bych to řekla, prostě kostru jak slon a ne pes, hrudník velikej, tu kost - jako lopatky nebo co to je.. za krkem ... má takových rozměrů va ... no není s PP, tak kdo ví, jestli není něčím šmrncnutá, nebo nějaký předek, jinak opravdu jak retrívr vypadá, mám ji i na kelišce na pár fotkách... naposledy určo z podzima... jak leží v listí. Jenže krom tý kostry má i sádlo ... to je na první pohled jasný, žádný snadno hmatný žebra, kdepak...  a vůbec, i kůži hrozně silnou, je prostě taková nařachaná. S tou štítnicí vidíš, díky, já to vetovi nadhodím... kdyby jí vzali krev .. a něco se zjistilo, sice by se léčilo, ale byla by to úleva hlavně pro ni. Se právě zas bojím až moc pohybu, takový kolos... aby se jí ty klouby víc neničily dumbom , ale současně bez pořádnýho vyřádění a vylítání by jednak vypadala jak úplná koule, jednak to prostě potřebuje pro radost ze života godlike .
Jupí - a kdy frčíš do tý Keni? Už v tom únoru? Tý jo......  to si užijete tummenupp ... a teplíčko k tomu. Potom musíš sem určo napsat a hodit nějaký fotky!  Jsem zvědavá, jaký to tam vlastně je i jinak, protože jsem četla Bílou Masajku (to byl pohled z tý horší stránky..), tak ty určo nebudeš bydlet v chatrči... big_smile ... a o Keni vlastně nic víc nevím...  a  o Safari jen to, že tam je .. tak to pořádně nafoť tummenupp !
Mirčo, ty rehabky jsou fakt příjemný... akorát cviky jsem okamžitě zapomněla a v pátek je musím zopáknout a cvičit to i doma... a já si vůbec nemůžu vzpomenout.. a to jsou jen čtyři a mě se pletou do sebe, to spojuju všechno do jednoho, no sklerouš...
Tak a jdu modelovat další kuličky.... mi ty hrozny pěkně štvou... dumbom ... jsem si musela na chvíli tady vydechnout..

Upravil(a) Berry (28. 1. 2009 18:17)

Není tady

#211 28. 1. 2009 19:07

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Já se na Kelišku nemůžu dostat, nějak se mi ztratila přístupová práva kapitulation Pokud je silné kostry, může vážit až 35kg. Ale pravdou je, že každé kg navíc je pro klouby zátěží.
No fotit budu, budeme i točit a pak vše dám na web, nebojte, teda pokud se v  pořádku vrátíme big_smile. Odlétat bychom měly 10.2. a pobyt máme na 14 dní, ceny šly hodně dolů, ale i tak čekáme na super last.

Není tady

#212 28. 1. 2009 19:31

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezký večer a dobrou sova kapitulation

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#213 28. 1. 2009 19:45

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Bertinko dobrou a pěkně se sova  kapitulation kapitulation

Ivi, tedy to je paráda tummenupp tummenupp taková "dámská jízda"... pěkně si to užijte  a teky jsem zvědavá na  fotečky stolt tummenupp tummenupp
Hlavně si užijte toho teplíčka a odpočiň si, však to potřebuješ stolt tummenupp
10.2. to je co by dup, to uteče  ....  reta

Není tady

#214 28. 1. 2009 20:28

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta   no tak já sem vlezu..jen nakukuji...holky jsou spolu v pokojíčku..tak je chvilku klid  vissla  no a čtu o Ivance.. hjarta  kapitulation  ahojky ty naše tulačko  par 
no a manža tu do mě hučí at´píšu.. takže IVANKO hjarta  kapitulation   on chce s vámi..ale říkám mu,,dámská jízda"  je to jeho sen také.. u nás když je zaplá telka ,tak jedině o přírodě někdě v Africe  ...hlavně to Safari  vissla 
Jestli tě mohu poprosit o podrobnosti cesty ..ale určitě to sem holkám budeš také psát.. jako např. za kolik, hygiena, bydlení, průvodce ..jestli byl, co jste mohli a co bylo vyloženě zakázané.. jako v té oblasti ..mi to tu diktuje   albert  dumbom  jaké byly výlety,..a jestli jste mohli střílet nějakou zvěř..jako si zalovit  ...no to jsou otázky .... dumbom  a jestli budete mít možnost vidět masožravé šelmy..né jenom nějaké žirafy,nebo krávy ..kozy  lol  NO TAK TED´TU S NÍM NEVYDRŽÍM  albert   dumbom  ..NEŽ SE IVČA VRÁTÍ Z CESTY  vissla   a napíše jak se měli   lol   
Ale holky..on je fakt posedlý tou přírodou ..kdyby nám neslíbil  v létě to ŘECKO..tak věřím tomu,že by takovou cestu chtěl také absolvovat  vissla  snad se mu to také někdy povede  vissla 

Evičko.. hjarta  kapitulation  Masajku jsem také četla..a ještě plno dalších takových knížek,které pojednávali o životě v Africe atd..  je to pěkné čtení ..oddechové ..i když jsem si pěkně  grater 
Jo.. a ten skřipec na rehábce zná manža lol  ..mám tě pozdravovat  tummenupp  a přeje hodně síly..  tummenupp 
Veru už byla po druhé sama ve školce..zítra odpo jde na tanečky s Míšou   kapitulation  zatím je v pohodě..ale asi byla z  holčičky co šla dom ,nějak přepadlá..ta viděla svou maminku,že pro ni přišla a strašně začala brečet radostí ..a křičela ještě ze školky  butter 

Všem co jdou spinkat...krásnou dobrou noc..  hjarta kapitulation  jdu na kafínko 
Jo..manžovi se v práci moc líbí.. už si tam i všichni mezi sebou tykají..no úplně něco jiného jak v té Praze u mobilu celý den  dumbom  ..má si ten šéf koupit cvičenou opici,at´mu to celý den dělá ona  !!!   lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#215 28. 1. 2009 20:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Ahojky,
Normálka polohovací lehátko, lehnu, za hlavou háky, na ty přidělají takovej postroj jak na koně, vedou z něj kožený pásky... vyměkčený mi dají pod bradu a k těm hákům připnou pásky, na kterých to pak visí i se mnou... , nadzvednou lehátko do určitýho úhlu a já tam sice ležím, ale současně za tu bradu visím godlike ... a pěkně váha mýho těla usch mě táhne dolů.. takže mám zatnutý zuby, což je to nepohodlí, protože jak mám křivý, blbě mi pasujou na sebe a tlačí big_smile . Za krkem je sice cítit takový bolestivý táhnutí, ale příjemný, je poznat, jak se ty svaly protahujou...  :

si to nějak představuji:godlike: středověk hadr!!! godlikegodliketummenupp

Není tady

#216 28. 1. 2009 21:00

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Renči, tak to je moc dobře, že se manžovi v nové  práci líbí stolt tummenupp tummenupp  to se člověk docela jinak těší do práce stolt tummenupp tummenupp

Jinak všem přeji pěknou dobrou noc sova  a zítra ráno zase tadýýýý hjarta kapitulation kapitulation

Není tady

#217 28. 1. 2009 21:03

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

IvaM napsal(a):

Daši, není zač, ráda poradím, pamatuj, že u tohoto plemene je důslednost důležitější než kdekoliv jinde. smile
Silvi, teď ani nemáme štěníky, očekáváme narození miminek v polovině února,ale jsou výstavy a představte si,že se chystáme s dcerou a 2 kamarádkama na dámskou jízdu - a nebudete věřit - na dovoleno do Keni, na Safari. reta Byl to vždycky můj sen a vypadá to, že semi konečně vyplní. wink
...

Ivuš tak si to užij,,moc ti to přeju hjarta za tu dřinu si to určitě zasloužíš..tak hodně fotit,ať uvídíme nějaký pěkný věci..óó´..jak já ti závidím Keňa a Austrálie tto můj sen ..Jenže to letadlo ,,takže já si vezmu atlas a prstem po mapě.. :lol:Hlavně na sebe dávejte všichni pozor..wink

Není tady

#218 28. 1. 2009 21:15

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

..jsem vás dočetla..
Reni neříkej ,že taky pojedte do Keni  va,,se tady z toho poto....... Příroda,to je úchvatný,ani se Romčovi nedivím,že by se tam jel podívat..Známej v práci ,už tu chudák není .Jezdil každý rok do Austrálie ,ty fotky ,když jsem viděla ,video ,když pouštěl ..Já jen slintala..Jenže tam jen ta letenka je drahá a tu mu někdo platil ..On tam měl někoho z rodiny..
Takže to bych taky brala jentak si jezdit na výlet třeba do Keni..akorát co jedinýho by mě vadilo ..ty broučči a pavoučči..Ty opravdu nemusím.
Já tu Masajku viděla na dvd.supr film.
jinak dobře ,že se mu v práci líbí..tummenupp

eví co to zas modeluješ za kuličky godlikegodlike,,.jo už radši mlčím..

Není tady

#219 28. 1. 2009 21:26

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jé my jsme pěkně Ivku naúkolovaly.... fotit a fotit, jasný !  Joo a kdybys přeci jen nějakou tu chatrč měla možnost vidět a ty místní lidi taky... jak je to v Masajce ... tak takový fotky by zase moooc zajímaly i mě...  takový to obyčejný tam na venkově... oblečení, kozy (zvířata - to upřesňuju kvůli Silvě big_smile ), autobusy s nákladem na střeše,mladý, starý, děti, ale v tom všem tradičním, nic moderního, no prostě to, co se tady nevidí.... a pak o tom ještě povyprávět...   tummenupp
Renčo, manžu ode mě pozdravuj a vyřiď, že on se jistě tak pěkně neprověsil, páč nemá takovou těžkou pr... jako já godlike , mě to pěkně táhlo dolů....
Jo a z Afriky... to byl taky můj sen... mě lákal vždycky Egypt... ale to jsem byla tak ve věku -náctiletým .. asi jako naše mladá teď... a hltala jsem Danikena a chtěla cestovat po stopách záhad lol , takže pyramidy prolézt, ale ne jen tak jako turista, ale jako součást vědecký expedice, protože bych tam určo objevila něco novýho godlike , vidět zblízka Sfingu...   no a kromě Afriky ještě další touha byly Velikonoční ostrovy... protože JÁ bych určitě přišla na to, jak se tam ty sochy dostaly.... ale musela bych tam napřed samo být a vidět je... godlike .. no jo, krásný sny, který sice nezmizely, ale nedaly se jaksi uskutečnit lol a život to vůbec všechno zařídil jinak dumbom
Hele, ty myslíš, že by albert nechali v Safari střílet...  gloria ? Dyť by jim tam nic nezbylo..... tam je to chráněný, neee ?
Silvi, ten středověk mi čeká ještě mockrát, ale člověče, ráda si ho nechám dát... je to fajn...  vissla  Akorát se mi párkrát ptali, jestli se mi nedělá špatně, blbá otázka, páč to fakt bylo príma... ale jak jsem jim asi měla se zaťatýma zubama pevně zakousnutejma do sebe odpověděť... to i kdyby mi blbě bylo, tak to říct nejde...

Jo a Ivko, naše droběnka Ketynka měla před zahájením light granulí 38 kg..... poté, co dožírá druhý pytel, má skoro 40 kg... je to jen orientačně, vážíme ji sice na digi váze, ale způsobem, že se zváží taťka, pak vezeme psinu do náručí, on jedinej ji jakžtakž unese a zváží se s ní, pak se udělá odečet...  takže sice to může zkreslovat, ale rozhodně nezhubla...  godlike . Musíme s tím něco dělat, nedovedu si představit, jak by měla trpět bolestí kloubů grater , ona je navíc takový dobračisko...  hjarta

Není tady

#220 28. 1. 2009 21:32

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

..

eví co to zas modeluješ za kuličky godlikegodlike,,.jo už radši mlčím..

Ty kuličko godlike - hrozny vína modeluju, už jsou vymodelovaný a došla hmota, tak další rozdělám zítra... dnes už na to prdím, by mi do rána vytuhla na beton. Jsem se s tím párala... aby nebyla taková spotřeba tý hmoty, obalovala jsem do ní rumový kupovaný kuličky, co jsem tu měla pytlík ( dumbom ) nenačatej od vánoc... a to byla nimračka tedy.
Film jsem taky viděla, ale v knížce je toho mnohem víc, pěkně dopodrobna... a pak jsem četla další dva díly... super... tummenupp  No z těch breberek bych taky měla asi strach, nemusí se před cestou tam proti něčemu z toho očkovat? Ale vidět bych to tááák chtěla....

Není tady

#221 28. 1. 2009 22:03

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  tak jsem tu..  hjarta kapitulation  malá opět zlobí se spaním..nejdřív chce do naší postele..pak z ní přijde až k nám do obýváku..tak jde zpět do postýlky..pak xkrát volá.. tak má okolo sebe všechna zvířátka ,která chtějí v klidu spinkat u ní .. a je klid  lol  albert  tummenupp  no co já bych si bez něj počala..a ještě kdybych ho pustila do Afriky mezi lvy a levharty ..   vissla  lol 

Silvi.. hjarta  kapitulation  no já bych se tam té havěti kousací také bála..takto v telce na to kouknu..ale pak nevím.. do všeho hned mlátím.. dumbom  když něco leze kolem mě   lol 
Určitě se budou holky očkovat že Ivčo  tummenupp  hjarta  kapitulation 

Evi.. hjarta  kapitulation  tak manžu to za pr.del.. netáhlo..visel prý za boky...  lol  a také málem usnul..chtěl točit ještě jednou.. jak na kolotočích   lol 
No ale do Egypta můžeš letět..  tummenupp  proč né..také se bojíš lítání ??? A to vše co popisuješ by si viděla..  va  tummenupp 
No on si asi myslí,že je jak ti papaláši..zaplatí si za odstřel..a pálí do všeho co je živé  lol  on to tak určitě nemyslel,že by si střelil třeba do lva.. ale asi něco v tom smyslu.. že mají nějaké výpravy..a ten průvodce..jestli třeba není kompetentní  občas do něčeho střelit.. no nevím..  raději bych mu dala sebou sít´na motýly  vissla  lol 

hjarta  kapitulation  sova

Není tady

#222 28. 1. 2009 22:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Hele holky ,ještě jsem se chtěla zeptat ..copak plzeňáky ty známe a Mirunku s manžou taky ..ale ten můj tady chodí a pořád vyzvídá ..a pijou pivo a jaký jsou a co si budem povídat Vždyť se neznáme roll...........Já se tady řežu smíchy ,,říkám no nevím .to víš jsou takový zapšklý a nepijou godlikegodlike,Ten tu na mě valí voči a říká si děláš p.r.d.e.l. né???
a jedí aspoň???..holky jak to máte doma?? já se fakt bavím .godlikegodlike
jinak všem krásný sny!!

Není tady

#223 28. 1. 2009 22:41

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jé tak já sem poslala alanis zprávu co to cpe na celé forum a oni už jí blokly!!..

Není tady

#224 28. 1. 2009 22:42

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

sisi, blokla jsem ji - ale už to tu dobu mažu... přidělala mi tolik práce - a zaregistrovala se dneska... takové jsou nejlepší...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#225 28. 1. 2009 22:44

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  koukám..máme stejné názory  lol  ..na takovéto reklamy..o ničem !!!!!!!!!!   yikes

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí