Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 27. 1. 2009 12:33

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

Dášo - no tak to máš co dělat jako s miminkem...  ještě loužičkuje ?  Starší hafan asi trošku žárlí, ale ublížit by dospělej pes štěněti snad neměl....    mě Andík jako pidištěndo otravoval psíky všech ras, velikostí a povah... drzej byl godlike .. a oni ho naprosto ignorovali, maximálně ze sebe setřásli a nevšímali si ho.  A máš ho vyfocenýho.. že bys dala na kelišku fotku? Jsem zvědavá...
Jo tetka, si mě asi spletla s Renčou, ta jí čeká a ona přijela ke mě... dumbom
Silvi, jsem čekala, jestli se na tom témátku o zdražení objevíš... a hele že jo... lol . Jsou to stejně blbci.... tedy spíš blbec, kterej to vymyslel... . Taková darda....   si tady libuju se svojí roční za 3.460,- .. jsem si jí letos pořídila poprvé,kupovalaa jsem vždy pololetní za 2000,-  jenže to se vlastně prodražilo, ale já měla strach, že jí ztratím...  tak jsem letos to prubla a pořád kontroluju, jestli jí ještě mám... jako pako godlike .  Zdálo se mi to napřed dost velkej výdaj naráz, ale teď co jsem četla tamto, tak už nééé.... big_smile
Hele, to se nám domluvily i ty prsa, nebo co... mě taky bolej, ani s touhle další rychlotetkou nepřestaly... jen se jim vrátila velikost do mínusu butter a bolí dál jak prdlý....
K obědu taky udělám nějakou poblivku a i my tu máme nějak dost zbytků....  tak jsem se místo vaření dala do pečení a kyne mi těsto na další oblak, dnes bude s mákem, snad to nezkoním... gloria
Berti, tak jak to u vás dopadlo, vyrazili jste mezi lidi ?
Renčo, snad přijdeš odpo s tím, že už je ti líp.... jo pohyb fakt pomáhá, ale zase ne když už je moc blbě usch , to je fakt lepší si sednout a dát si něco teplýho - do sebe i na sebe...

Není tady

#177 27. 1. 2009 13:32

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

evi ,,no nerada se dohaduji,,vždy%t víš ráda,to říkám u očí do očí a nebo,když se aspoň trochu známe...takhle něco napíšeš a stejně si to vloží každej po svým..

asi to neumím tak napsat ..prostě radši mluví,,.jo chtěla jsem hlavně ,,a to prostě vesnický a ted se tady holky zase neuražte ..myslím to normálka...že taková babča se svým důchodem 8,tis.zaplatí byt a co??? tak MHD nepojede nebude na to mít ..kdežto venku babča ,rozhodně za to tolik nedá..usch
jo tetka je pěkně přiblblá dumbom sem z ní na palici ..tobě se jako zmenšujou ,no já snad budu v tom ..mám kozy jak vozy!!!!!godlikegodlikegodlike

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#178 27. 1. 2009 14:18

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, dyť já vím, tě přeci znám loltummenupp !  A tady se na tebe taky holky vesnický určo neurazej...   co vesnický, mě třeba že jo nakonec taky může bejt jízdný v Praze u pr.... lol ... jooo  ale běda, kdyby ho chtěli zdražit tady lol ... no a ono k tomu  jistě taky dojde, no a co, tak se taky nepoto, protože to sice nasejří, ale neudělám s tím nic dumbom  Ale rozesmálo mi, jak tam začali rejt do pražáků.... s tou espézetkou zakrytou, to jsem ani nevěděla...  godlike
Hele, kozy... no mě rostly do včerejška a pak splaskly s příchodem tetky, ale bolet nepřestaly... to se mi prostě stalo prvně tohle... a to že rostly, znamenalo, že byly vidět.. asi tak, žádný mega...  žádný vozy... . Juuu a třeba jsi fakt v tom... a hele, Renča třeba taky... jak jí je blbě... jéžiš, ta mi bací, až si to přečte.... big_smile , holky, to by byla sranda, na čtyřicítkách by se to množilo....

Není tady

#179 27. 1. 2009 14:29

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jéééžiš dej pokoj..dumbom..bych některý děcka,když to vidím musela umlátit,,lol

tetka přijela ..asi jak tu lítám mezi noťasem a oběde,,sem se tady kvůli jízdenkám nějak zasekla...vždyt já bych vlastně měla být ráda ,,voni by mě mohli i přidat ..godlike

Není tady

#180 27. 1. 2009 15:59

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Konečně se uvolnil pc dumbom Nahnala jsem dumbom něco dělat big_smile
grater nikde jsme nebyli dumbom prej řidič je KO dumbom No nějak mu teče z nosu.jen aby mi nemarodil to by pak Dadulka nedojel grater

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#181 27. 1. 2009 17:36

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Ahojky holkýýýý rock 
Tak jsem si vás dočetla, musela  jsemse i přes to  všechno co tu řešíte smát... lol , jak to tady pěkně tummenupp popisujete a správně se rozčilujete  mad  ... ale stejně to prd pomůže.... "páni" si udělají co chtějí a my musíme držet huby (s prominutím) a krok.... dumbom dumbom
Je to všechno na..... nechci  být  sprostá  dumbom

Před hodinkou jsme se vrátili a  odvezli mamku domů, tak už mám zase víc času na počítač stolt tummenupp tummenupp
Ale zítra a pozítří  jede albert po kontrolách, tak pojedu asi s ním... ať se trochu vyvrznu z domu a uděláme větší nákup tummenupp

Děti jsou nemocné už obě, začala Mija a včera volala učitelka k nim  domů,  aby si přijeli pro Lubíka,  že je mu blbě a  že ve škole omdlel, on na to totiž dost trpí, že jak se mu udělá blbě, tak sebou sekne a je to dumbom .... tak mají dva marody sjuk ...

Silvinko, ty más tedy kontrol... to bych se zbláznila, já když mám jít ke dvěma doktorům, tak jsem z toho špatná... a ty musíš absolvovat tohle všechno.... to je na  dumbom

Dáši, tak takového pejska bych se asi i trošku bála.... tedy dospěláka... já raději pejska na mazlení  a to je i ten velký "kolie", co má Mirča. Tento je myslím i dost ostrý... záleží na výcviku a výchově, že? Ale vy tam potřebujeme psa na hlídání....ale než ho vycvičíš... to dá zabrat... tummenupp
Rex je doma a teď tu má takového malocha, tak si musí sjednat pořádek.... stolt tummenupp tummenupp však oni se mezi sebou "domluví".....

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#182 27. 1. 2009 18:19

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Bertinka napsal(a):

kapitulation Konečně se uvolnil pc dumbom Nahnala jsem dumbom něco dělat big_smile
grater nikde jsme nebyli dumbom prej řidič je KO dumbom No nějak mu teče z nosu.jen aby mi nemarodil to by pak Dadulka nedojel grater

tak u naších už chřipku chytil i pes..smile

Není tady

#183 27. 1. 2009 18:27

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Mirunko ,krok možná ,ale hubu godlike..tu moc nedržím ..já nemusím ..si tam dojedu:vissla:
vím jak to ,ale myslíš,když je člověk odkázanej ,,roll..
jo o těch doktorech mě ani nemluv..  to je jen půlka :godlike:fakt nestíhám....možná je to opravdu jak jsem byla loni a předloni mimo,,tak jsem vše posouvala..a nějak se to nahromadilo ,Teď se  do toho zas daly ty zuby..a pořád se to posouvá a posouvá.. ..no a pak to vypadá ,že jsem jak hypochondr,kterej lítá jen po doktotech godlikegodlike

Není tady

#184 27. 1. 2009 19:46

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezký večer a dobrou sova

Není tady

#185 27. 1. 2009 19:55

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile  Silvi, no to mi vůbec nedošlo, vidíš... ty dostaneš přidáno, komu jinýmu by to měli přeci dát lollol .. se raduj a neprotestuj godlike

Mirčo, pěkně se chřipajzna rozlejzá... naše mladá se těší, že určitě daj chřipkový prázdniny, jenže oni s tím vždycky váhají a dají je pozdě, když už všichni marodí sjuk a už to tím nezastaví...  Ona sama je pěkně nakřáplá, dokonce dnes ani nešla mažoretit... a to je co říct. Mě se celý odpoledne snaží vnutit do přízně rýma... a pořád odolávám, ale podle toho, co mi právě předvádí v krku, mám pocit, že se asi nakonec vnutí butter .
Jinak jsem doteď zase pekla a plnila, budu dělat ten košík s hrozny, a aby jako toho nebylo málo, tak přes moje řeči prosebný... mi taťka další domluvil.. hned na další den po tomhle. Manželka jednoho od nich z práce má narozky.. a "něco" jí mám vyrobit, třeba střevíček.. va  .. tak jsem už fakt řekla ne, aspoň na tu botu lol , mít víc času, beru to a zkusím, ale takhle hrr... to neee, udělám nějakou klasiku a sbohem. Ráda bych se vyblbla, ale ne na dvou současně (ježiš, na dortech myslím godlike )...  Silvi, já už tu větu mazat nebudu, jo.... a stejně tuším, co s tím zase uděláš godlike

Jak se pozná na psovi chřipka big_smile ? Naši měli akorát kašel....  zatím, vlastně ten menší jen, ale dvakrát...

Berti, dobrou.... a ať vydržíte zdraví, aby moh přijet Dadulík hjarta !

Není tady

#186 27. 1. 2009 20:48

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky jdu popřát dobrou noc jsem dneska nějaká zničená.Nevyspání se hlásí celé odpoledne,ale já jsem to přebíjela prací.

Jdu dokoukat film a hurá do sova ráno vstávám brzo.

Dobrou noc a hezké sny.

Dáši tato rasa se mi strašně líbí to jsou bojovníci je to hjarta  Ten bude hlídat neboj.

Není tady

#187 27. 1. 2009 21:06

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

No Mirunko to jsem nějak přehlídla ,,tak u vás už jsou taky marodi..
jo ,koukám na telku a tam maj taky chřipku godlike
Jani ,tak se hezky vyspi..
Evi,,no jo ,když mě šlo tady spíš ..o ty lidi..,každej prostě na to mít nebude..a ty nájmy jsou dražšší a stále rostou..neříkám ,že je to jen tady ,,je to asi všude..,ale 10 000 za jízdný .si prostě nemůžu pomoct je dost..

Není tady

#188 27. 1. 2009 21:28

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ordinace skončila a já jdu taky do hajan.... nějak jsem utahaná a to jsem se autem jen vezla a neřídila stolt
Tak přeju pěknou dobroou noc sova   a zítra se tu ukážu až k polednímu reta , jedu s albert po doktorech a nákupech stolt  kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#189 27. 1. 2009 21:35

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, dyť já vím, jsem si jen dělala srandu, to se neboj, oni ti stejně nepřidaj... godlike ... jo a fakt je to moc, ale schválený to ještě není, ne? Třeba to  vůbec neprojde, dyť  je to naprostej nesmysl...  dumbom , ti co by na to měli, si stejně do ňáký tramvaje v životě nesednou... ale těch zas tolik není, jako těch ostatních...  ty jo, když si představím, jak mi kluci dojížděli do školy a já jim to platila a mělo by to být tolik yikes  ... no pakárna dumbom
Jo, chrchlalo a pšíkalo to i z televize....   godlike
Jani, to jsi dobrá, já nevyspání nepřebiju, dřív to šlo, teď  to nejde, teď to vůbec se mnou jde z kopce nějak godlike
Dáši pesan se mi taky líbí, ale bála bych se... albert na to není, aby psa vychoval....  i když já se snažím, on to kazí a rozmazluje je...  ale u těch našich to jde, ti ho akorát neposlouchají, ale takovejhle by ho za chvíli zakousnul butter  Holt máme psy vítací, ne hlídací...
Je Mirčo, tak dobrou.... kapitulation .. a zítra dobře pořiďte !

Není tady

#190 27. 1. 2009 21:38

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation   ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation    a jdu už s dobrou zprávou  od     albert  tummenupp   
ROMÁNEK   lol      zítra nastupuije do práce, na celý příští týden odjíždí na školení..co se dá dělat...ale práce bude !!!!!!!!!!!!!!   tummenupp     
No a já jsem tím pádem dala v kuchyni sbohem  kapitulation    stejně to tam stojí za prd..lidi málo chodí.. tím není tržba.. a proto nám zkrátili dobu příchodu do práce -o hodinu déle.... a o hodinu dříve domů   dumbom       
vzala jsem si saky- paky a mazala    kapitulation   
V pátek jdu ještě s Barčou prodávat na půl dne do butiku a v sobotu už sama  tummenupp     v pátek je Míša doma po vysvědčení..tak tu budou holky válčit spolu ,než přijede taťka z práce    vissla   
Ráno jdu s Veru do školky.. už má sbalenou sváču a pití   lol    a už  spí v naší posteli   tummenupp     

Jéé holky sylšely jste o těch osmerčatech co se narodily lol  ..já to slyšela v rádiu..narodili se během pěti minut..no musela jsem se smát..jak asi klouzali  ven z mamči  ...prd ..prd..prd   lol  tummenupp 

Dáší... hjarta  kapitulation  Janina má pravdu..už se doma sama bát nebudeš  tummenupp   je to hafan tam kde má být   tummenupp   tak at´je to tvůj mazílek  hjarta 
Copak ta srdíčka ???  Něco nám naznačuješ..  rodna 

Koukám..samý marůdek..jak velký..tak malý  sjuk  tak posílám na všechny strany huš huš huš  skurt   dumbom   

No Evičko..  hjarta  kapitulation  pěkně tě  albert  zaměstnává,ale určitě v dobrém  tummenupp  ty nějakou klasiku pěknou vymyslíš   tummenupp 
Neboj nebacím tě..kamarádky nemlátím..  vissla  no asi TO máš se Silvinkou fakt i za mě... stále nic a je mi stále nějak divně..  butter  a že bych byla v tom ??? Snad by mi to ani nevadilo..jak jsem z těch dětí rozjetá   lol 

ježišíí..už to tu píši asi půl hodiny..mám vykecanou díru do hlavy ..  dumbom  Míša mi tu kecá nejdřív dojmy z Ordinace..prý až takto nějaký kluk bude žádat ji o ruku jako ten v Ordinaci tu Pavli tchýni ..a skoro u toho brečela  lol  pak mi tu povídá sen o kolotočích.. trhá mi chlupy z brady  lol  jsem prý jak babka  dumbom  tak už jsem ji zahnala  sova  ..možná ještě vyleze   lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#191 27. 1. 2009 21:56

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjarta

Je mi smutno tady je hrozný ticho pes jmenuje se Nero mi leží pod nohama a prdí už aby vyrostl ten mi dá ještě zabrat ale začíná poslouchat .   Reni taky budeš sama? a už jenom do butiku ?

Reni nechápu ptáš se co ta hjartahjarta

Evi toho psa budu cvičit já četla jsem o něm musí mít tvrdou výchovu snad to zvládnu ty jsi pořád samej dort to je dobře

Mirčo také dobrou noc i Bertince

Jani ráno zase do práce?  Silvi také chci ke všem doktorum po 50 to je potřeba a nějak se bojím aby  chněco neměla jdu kouknout na babču

Není tady

#192 27. 1. 2009 22:02

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  Dášííí...no píšeš,že ten chlap zapomněl něco do PC namontovat..asi prý chtěné..a srdíčka  hjarta  hjarta  ..tak jsem pochopila ,že pálí za tebou ???   lol

Není tady

#193 27. 1. 2009 22:38

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Reni to bylo na vás hjartahjartahjartahjarta ale chlap byl pěknej to jo tak pa a dobrou sovasovasova

Není tady

#194 27. 1. 2009 22:53

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Reni ,,tak hurá ..třeba to všechno nkonec vyjde a ty budeš doma ..jo viděla jsem to ,,teď bude kritických 7 dní ..a když přežijou ,jsou to parvní 8čata,,jinak se opravdu rodily i po půl minutě ..to by mě jeblo godlike.neumím si to vůbec představit ..

Jo Evi ,psík ,pčíká.a teče mu z nosu.

kočky tak se hezky vyhajejte..dobrou

Není tady

#195 27. 1. 2009 23:24

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Počkej, to se rodily ale císařem, né? godlike Jsem si chvilku představovala, jak z ní "padaj".....   ty jooo ale tolik mimin najednou...  si neumím představit, jak ta mamina bude spát ... tedy kdy asi bude třeba pět minut v kuse spát dumbom ? Nebo jak si vůbec stihne dojít na záchod, najíst se... takový ty nejnutnější věci... co jdou kolikrát zkraje blbě i s jedním ..  i kdyby měla nějakou chůvu, tak je to málo, to by jich musela mít víc... no potěš...

Renčo, tak sláva a teď už bude doufám s prací spokojenej a bude vám hej tummenupptummenupptummenupp   
Míša už přemýšlí o žádání o ruku... big_smile - ta moje přišla akorát v devět a povídá: A copak tam doteď bylo? ... no a děsně se divila, že jí nehodlám vykládat děj za hodinu během minutky...  tak zas odešla (takže to tak nutně vědět nepotřebovala..). Pak se přišla akorát pohádat a zmizela... tele jedno.... má rýmu jak trám, kašle, chraptí a prý, že jí není dobře a jestli může zůstat doma ze školy... no sama jsem jí to chtěla už navrhnout, ale předběhla mi, takže jsem akorát dala souhlas a ona hned, že ale v pátek chce na večerní bruslení... takže to já zase že néé ... pěkně se vyhřeje a basta, a už začal cirkus.. do školy prý půjde, ve čtvrtek taky, nic jí není, o bruslení se připravit nedá ... a tak dál. Vlastně vůbec zítra doma zůstat nechtěla, jen se spletla lol  Takže jí nechám vycukat godlike ... uvidíme ráno, teď s ní není kloudná řeč...    mimochodem, právě tu byla a bylo pokračování, takže taky píšu delší dobu gloria  (znovu si představuju mít jich takových osm najednou rollroll ).

Tak všem přeju pěkný spaní  a dobrouuu hjartasovasova

Není tady

#196 28. 1. 2009 1:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Kuk..tak jsem zas tady,,zkoukla jsem dva filmy ..jeden horror...ted bude horror jak půjdu na záchod..godlike
Evi taky si to nedovedu vůůbec představit,jak to vůbe všechno zvládá!!!

jo a večer konečně volali ,přivezou nám tu telku , chtěli ve čtvrtek ,to asi nebudem doma chci zajet na chalupu a k holiči ..tak asi příští týden..

Jinak .Ina byla  s Fídou  v té poradně .tak máme vnoučka nadprůměrně chytrýho ,ale taky nadprůměrně hyperaktivního godlike. prej už to poznala jak vcházeli do dveří...no to jsme ,ale věděli,že..tak se ptala té doktorky,,že tohle víme ,,ale že chce vědět jestli ho do té školy má dát nebo né..Sama dr.jí nedokázala odpovědět..takže je tam ,kde byla a ví prd!!lol lol

no a dobrý ještě bylo...Když odcházeli ,tak se Ina ptá ,,hele co jste si povídali s paní doktorkou ...a Fída na to mamince s klidným hlasem odpovídá ....Mami prosím tě ,te´d se mě neptej ,už me vyzpovídala paní dokktorka a mě z toho už bolí pěkně hlava...tak tam stáli všichni jak vopařený!!!Mě teda prozraďte ,kam na to ten kluk chodí...Já si vůbec nedovedu představit jak bude komunikovat s paní učitelkou..tu musej zákonitě odvézt..lol
te´d už jedině  záleží co chytne za učitelku..wink
jo a já už jdu vážně spát ...

Není tady

#197 28. 1. 2009 6:29

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Dobré ráno hjarta
albert šel pracovat a my budem válčit s Lumpem. albert přijde až večer.Vařit nemusím rock

Není tady

#198 28. 1. 2009 8:21

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Krásné ránko přeji všem hjartahjarta

Jsem málo vyspaná ten blbej pes je v chodbičce štěkal a knučel asi 3hod. v noci chtěl za mnou tak jsem ho nakonec vzala do ložnice abych se vyspala ještě že nemáme sousedi nevím jak ho to mám naučit pořád chce být u mě .

Také si to nedovedu představit 8merčata to je něco Jdu dát babče snídani a s Nerem ven tak pa kapitulationkapitulationkapitulationkapitulationkapitulation

Upravil(a) dasa1 (28. 1. 2009 10:01)

Není tady

#199 28. 1. 2009 9:05

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Krásný ráno !!

Dášo, holt je to zatím psí miminko.... hjarta ... on si zvykne... teď pohlídáš ty jeho, pak bude už jen hlídat on tebe...   

Silvi, tys zase ponocovala, člověče, jak to vydržíš ... neusnout u těch filmů godlike ?  No s Fídou vám tedy doktorka dobře poradila lol  ...   Ty jo, nadprůměrně inteligentní dítě se bude další rok ve školce parádně nudit a díky hyperaktivitě taky víc zlobit,  podle mě potřebuje už tu hlavu zaměstnat, takže bych ho dala do školy. Ale průser je ta učitelka...  jestli kápne na takovou, jakou mám, ehmm, v hooodně blízkým příbuzenstvu dumbom , tak taková by ho dokázala naprosto polikvidovat a koncem roku by byl na nervy on i Inka.... . Nejde to u vás nějak předem zjistit, koho by dostal, pokecat si s ní a pak se rozhodnout, jestli jo, nebo hledat jinde.... na tý první třídě dooost záleží... aby mu to nějaká krůta nezošklivila a pak se to s ním potáhne dál... a takovýho kluka by byla sakra škoda...  tummenupp

K obědu dnes upeču globusovou sekanou, měla jsem syrovou ve vaničce na mrazáku, včera vyndala do ledničky a ona je zmrzlá pořád... godlike .. tak snad ještě povolí...  oloupu pár brambor a mám tu jakejsi zelnej salát s koprem,  tak to zblajznem...   vlastně to musím stihnout, v jednu mažu na ty rehabky, fakt se těším, až mi budou natahovat na skřipec lol

Aneta zůstala doma, tedy ještě chrní, já sama jsem se pěkně prospala, vylezla jsem v půl devátý a koukala na budíka jako sůva, co to ukazuje... a jinak ona i pesani chrní. Tak uvidím, v jaký náladičce bude, až vstane... večer tedy byla jak prdloň .

Není tady

#200 28. 1. 2009 9:50

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé   hjarta  kapitulation   
Tak jsem se trošku opozdila  s dobrém ránem ...ale už mám malou ve školce a nakoupeno po cestě zpět..   kapitulation   
Je tam pěkný fičák..až mi slzely  hrozně oči   butter   
Ted´jsem si uvařila  kávičku..koupila k ní po delší době Blesk..a bude relax..  vissla    stejně mě parádně bolí břicho..k ránu mě probudil,, velký nájezd"  lol     tetky.. a nemohla jsem spát..zdály se mi pak k ránu blbé sny..že Petra od manži potratila..a Verunka byla u sousedů..stále nešla bylo už skoro 22hod..tak jsem šla ke dveřím od bytu a ona spala u nich opřená .. jen ji poslali a nezazvonili..tak jsem řekla,že už k Áje chodit nebude !!!    lol 
Manža odjel do práce..to jsem se také bála,že po takové době zaspí..tak jsem už hlídala budíka ,kdy mu zazvoní  abych ho vykopala   dumbom  lol 

Evi.. hjarta  kapitulation   neboj skřipec nebude.. jen si trošku s tebou pohrají  tummenupp 
Anetka asi šla do školy..vid´..nic nepíšeš...  vissla 
Silvince si to napsala o Fídovi dobře...  tummenupp   mi jsme učitelky znali.. byli na těch zápisech před školou.. tummenupp 
Hyperaktivní dětičky do školy můžou..ale musejí tam mít kompetentního učitele ,aby věděl jak ně   tummenupp  takže Silvi.. vzhůru do toho.. asi máš hlavinku také někde vid´????   vissla  gloria 
Já jsem si vyposlechla.. asi kluk ze 2.třídy.. včera na zastávce.. když ho maminka nutila,že se bude doma učit..a on protestoval,že se učit nebude a zruší zákon o škole.. a ona no to jsou poslanci a větší páni v parlamentu a na ministerstvu atd..a on na to..tak tam hodím bombu..a ona ho tam málem seřezala !!! Tak se nediv.. holt hlavička u nich pracuje ...  dumbom 

Dáší...hjarta  kapitulation  no jo..jestli nechceš spát s chlupatým chlapem.. musíš to pár dní vydržet  a nechat ho bulet  butter   ono ho to přejde  tummenupp 
Ivča by ti poradila, jak na něj ,aby ti ho nebylo líto a nějakou taktiku hlavně poradila   tummenupp

jdu na to kafínko.. Bertinko..  hjarta  kapitulation  škoda,že si tak daleko.. dali bychom si ho spolu ,aby si nebyla jen s Lumpíkem  hjarta  kapitulation 
Možná něco požehlím..než půjdu pro malou  vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí