Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 26. 1. 2009 14:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

jo uff,,jsem doma ..sem se zas mohla najíst ,,sice jsem si trochu bryndala ,ale aspoň nemám hlad ..Tak dnes to byl horrrrrror.ale prej už poslední ..brousila ,brousila ,brousila ..jeětě že jsem měla v dásních injekce..Jinak nevím ..sem říkal,..noříkala ,žvatlala,že už musí bejt snad v krku ..,pak jsme několikrát nandavaly hmotu ,páč se to jak jinak nepovedlo..Takže neustále z huby vyndavám buď růžovou a nebo modrou hmotu...
Potomjsem si vyrala odstín ..šla jsem o trošku světlejší odstín,,protože dr.řekla..no ašetřete si na horní dumbomdumbom..Já vycvakla 19.tis..a odpochodovala!!! godlike--jo ,ještě jsem stačila říct ,že měasi hodlá zruinovat lollol..a to jsem se těšila ,že půjdu třeba až 2roky..páč teď jdou na řady další doktoři ..se z toho fakt už p.o.s.e.r.u.!! dumbomdumbom

Evi ..ten límec je supr..klidně si ho i dávej ,když seš věčně u toho pc..nezapomenu na mlaďase,když jako malej ,,blbli jsme na posteli ..on nějak udělaal hup a hlava zůstala na levo ..už s ní nehnul..Chodila jsem s ním asi 3měsíce ma rehabilitaci  hmma dostával ten límmec...Tchýně ho má taky a snad s ním i spí ..má totálně v háji krční pateř,,což už vypadá i ,že tak dopadne Dan ..honím ho taky na rehábko ..jinak ho děsně bere i hlava a příšerně chrápe...pokud ti ty rehábka budou psát tak na ně choď ..měla bys na to mít nárok 2x do roka..pokud se to zas nezměnilo

Mirunko ,,školáci ..tady jich zas bude ..holky ,že to tak všechno letí co???to je hrůza ..jako malý se mě to vše nějak táhlo ..a te´d než se otočím rok je zas v háji..lol

Reni ..jj..a hlavně ,všechno na to ..na co jsme v mládí prděly..se vrací a to dvojnásobně...yikes

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#152 26. 1. 2009 14:47

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Teď jsem přišla ze sklepa. Nahnala jsem albert aby tam trošku poklidil a znáte chlapy dumbom Tak jsem ho šla komandovat hmm Jé ten to špatně snášel big_smile ale uklízel tummenupp

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#153 26. 1. 2009 15:48

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojký kapitulation

Konečně jsem dorazila domů.Nééé já jsem nebyla v práci,ale musela jsem tam jet kvůli daním.Takže jsem se šla rovnou ještě cournout po městě a hurá zase domů.

Herti známe to  jak uklízí chlapi.  dumbom  Ale psssst jinak by se na nás vyprdli s úklidem úplně.
Naše oči to vidí trochu jinak to znám.

Silvi to jsou takový palby za všechno já se vždy rozzuřím když vidím ty daně.

Reni ,tak malá je statečná ve školce to buď ráda aspoň bude o starost méně až budeš chodit do práce.
Já ti věřím,že je ti zle a že si nevymýšlíš.
Někdy je opravdu tetka hrozná já tedy bolestivou stále.Asi těma letama to bude naprd. butter

No tak mi přišel kluk ze školy lupnul do sebe paralen s čajem a říkal,že mu je všelijak.Ach jo.

Jdu prubnout brambory  v papiňáku už mám na ně chuť. Sice tam o česneku není ani zmínka,ale dám ho tam a mooooc.Ať to vyžene červíky z těla. vissla

Není tady

#154 26. 1. 2009 18:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no jo Jani .vždyť ty si jela kvůli daním ..sem ,to ale...lol..

berti..no někdo je komandovat musí..hele vždyť by jim to chybělo..

jo :albert:taky z práce ..a že ho opět škrábe v krku ,tak si vzal paralen a leží tady vedle mě,že prej si vyměníme role..a že teď budu makat  holt zase já ..lol..

Není tady

#155 26. 1. 2009 19:22

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi, tak lampu jsem viděla na vlastní oči a ošmakala vlastníma rukama godlike - byli jsme v Globuse - je fakt moc pěkná ... albert osahával malou spršku, aby zjistil, jak šla utrhnout big_smile .. tak jsem ho od toho radši hnala....
Byla jsem tam i s Petrem, koupila mu dvoje džíny v tom Jeans shopu ... měli slevu a on je už nutně potřebuje.. dostane je tedy k narozkám, má je za chvíli. A mám toho zase plný brka, i když taková hrůza jako s bundama to naštěstí nebyla...
Límec už jsem ozkoušela a fakt je to fajn, drží hlavu a krk tolik nebolí, jen vypadám s tím podivně, což je jedno, když to mám jen na doma. Jo, mimo jiný, jedna z procedůr bude natahování... tedy vyvěšení těla za hlavu, prej co snesu... yikes .. nevím, jestli je to za trest, nebo to má pomáhat, ale prý to každý nesnese, pro ten případ tam má napsanej parafín.. což bych brala, teplíčko já ráda.
Renčo, tak co tetka, zlobí pořád stejně... ? Jo, žádnej prášek na odvodnění jsem večer nebrala, já ani žádný nemám, ono to přišlo samo, prostě mi čůrání budilo... a do rána jsem splaskla...  godlike .. no taky to mohlo přijít už ve dne, ale prostě holt noc je noc... dumbom   Ale až půjdu na gyndu, si o nějaký tablety čůrací řeknu, protože tohle je fakt k nevydržení, dyť já se normálka zdvojnásobím, i v obličeji... .
Jani česnek tam psanej neni, ale je v tom dobrej... a vůbec při těch nemocech teď i zdravej.
Holky, upekla jsem docela dobrou věc... na kuchyňce na to dala Bety recept i s fotkou, jmenuje se Vanilkový oblak ... já to posypala uvnitř ještě skořicovým cukrem a je toho hooodně a je to dobrý. Příště bych do toho možná i prdla nějakou víc náplň, tohle se vlastně rozpustilo, ale třeba trochu makový nebo ořechový, musí bejt ňamka.

Není tady

#156 26. 1. 2009 19:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Silvi, tak lampu jsem viděla na vlastní oči a ošmakala vlastníma rukama godlike - byli jsme v Globuse - je fakt moc pěkná ... albert osahával malou spršku, aby zjistil, jak šla utrhnout big_smile .. tak jsem ho od toho radši hnala....
.

no a ty si mě ten náhradní klobouček z té sprchy nevzala???godlikegodlike ten přesně potřebuji godlikelol

Není tady

#157 26. 1. 2009 19:38

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezký večer a dobrou sova

Není tady

#158 26. 1. 2009 19:41

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evíku ,myslíš tohle já to četla, mě to přijde nějak složité ..a nebo se mě to jen zdá..
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4589

Není tady

#159 26. 1. 2009 20:19

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom Silvi, on ho držel (ten klobouček...) - ale pak zjistil, že má moc úzký rukávy... a nevleze mu tam lol
Ten recet je přesně on tummenupp - a složitě to jen vypadá, nic na tom není.... dáš suroviny do pekárny, ona to zamíchá a vykyne, v misce si připravíš ten sajrajtík z tuku, vejce atd. , vykynutý vyklopíš, rozválíš na obdélník, ten potřeš, sroluješ, překrojíš a frkneš ty dvě půlky zpátky... a protože už není možný zadělávat s kynutím, tak se to minutu ohřeje jako na pečení, vypne a nechá kynout .. ono to teplo tam vydrží, já spěchala a nechala to je čtvrt hodky a stačilo, pak půl hodky péct, pak otevřít, polejt šlehajdou s cukrem, zavřít, dopéct, nechat odpočinout a hotovka. Už to skoro celý sežrali... zítra asi udělám další s nějakou obměnou... tongue . Jen jsem dala trochu víc cukru a i tak je to dost málo sladký, ale to v současný době doma při našich rozměrech ani nevadí godlike  Jooo a hodně to vyroste, já to měla v mý pekárně na doraz k okraji nádoby.

Berti dobrouuuuu hjartakapitulation

Není tady

#160 26. 1. 2009 20:55

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Evi na ten recept jsem koukala a zdál se hooodně složitý,tak jsem si to ani neukládala.Ale zase si mi s tím navnadila.Uvidíme až bude volno.
Před chvílí se mi dopekl chleba.

Jo a ta šlehajda se tam v té nádobě nepálí?

No při mé smůle asi ano.Já jsem dělala ty brambory a samozřejmě se mi tam trošku připálila cibule vissla
Takže zítra budu drhnout ach jo.

Budu končit Tom už leží s paralenem v sobě,tak ať mu tu neklikám.

Dobrou noc a hezké sny.

Upravil(a) Janila (26. 1. 2009 20:57)

Není tady

#161 26. 1. 2009 21:04

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Já se taky koukla na ten receptík.... ale já  mám menší pekárnu, tak když jsem se dívala na  ty  menší obrázky, jak poslala Silvinka odkaz, tak tam je to upečené i v troubě...  krájí se to na menší kousky a narovná na pekáč.... tak to bych chtěla vyzkoušet, jak bude čas.... smile
Ale v pekárně mám strach, že toho bude až nahoru.... a nevím, co to  udělá  vissla  musela bych menší dávku,  jak  tam radí....  stolt
Jinak jdu popřát pěknou dobrnou noc hjarta kapitulation  kapitulation  kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#162 26. 1. 2009 21:05

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jani - nepálí.... taky jsem čekala, jak to začne smrdět spáleným mlíkem a ono néé... jen to zasyčelo při nalití a dost... a udělalo to po stranách dobrou - na chuť - kůrčičku... tongue - asi se to rychle vsáklo dovnitř.

A tu cibulku jsem taky poprvé měla připálenou, ale mě se to stalo ještě před tím, než jsem papiňák zavřela... prostě jsem krájela brambory a zapomněla ji promíchat... dumbom  Tak ať mladej moc netrpí a je rychle fit!  Pa a dobrou ...

Není tady

#163 26. 1. 2009 21:09

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, co jsem zmáčkla.... ale mě se to sem otisklo  ještě jednou..... tak se omlouvám  godlike  hjarta 
A opravdu dobrou ....  sova  kapitulation  kapitulation

Upravil(a) Pampeliska (26. 1. 2009 21:11)

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#164 26. 1. 2009 21:31

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky holkýý mojééé...  hjarta  kapitulation 
tak tu sedím a piji čajček.. snažím se odpočívat..zítra jsem slíbila do té kuchyně  dumbom   ..tak snad mi bude už mnohem lépe ..  tummenupp 
Malá už spinká..dnes v kludu..Míša si také zalezla do pokojíčku.. a manža přišel před chvilkou z kulečníku  kapitulation 
Jani.. hjarta  kapitulation  no vidíš..mi z tebe udělali dnes pracující..tak příště no !!   lol

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tak to píšeš dobře o tom receptu.. také bych to měla někde u stropu..díky za info  tummenupp  recept vypadá dobře   tummenupp 
No jo Evička už výkonná pekařka.. té se povede snad vše  tummenupp  a už mají sežráno !!!  vissla 
Ten límec ti moc pomůže u toho stání u sporáku a pekárny   tummenupp  bud´za něj ráda..nosíš ho doma..tam tě viděj jen ta tvá  hjarta   ale určitě si z tebe pr.del. už udělali s ním vid´??
Díky za optání..už je mi lépe..ale občas mi je jako na blití  usch  takový divný pocit na břiše  butter 

Silvi.. hjarta kapitulation  já když četla to o té hmotě v puse..už se mi zvedal žaludek  usch  jak u zubařky..no mě to šlo ven i se žaludkem..fuj to je pocit.. to je snad u toho zubaře nejhorší..raději snesu broušení kamene  vissla  no nejhorší máš asi za sebou vid´??  tummenupp 
No já mám na předních zubech také dost peněz vissla  ...po schodech chodím po špičkách..abych náhodou neletěla !!   lol 

Kde je ta Danuška ???  hjarta  kapitulation  psali jste něco o ní ?? Ušlo mi něco ..kde je ???
A Dášííí... hjarta  kapitulation  tu také nebyla už dlouho  vissla 

hjarta  kapitulation

Není tady

#165 26. 1. 2009 22:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Reni .přemýšlím jak to dělaj ty cizincivíš??? si pojistit třeba hubu.. :godlike:za chvíli v tom bude peněz jéééjej..lol
hele tak u mě včera tetka přijela ,,dneska odjela ..to je jak u blbejch ..se snad doopravdy říítím do přechodu ..lol
a už zas vidím jak do mě bude chtít doktor nasadit antiko,,jenže já ho nechci..brala jsem ho jednou v životě snad jen půl roku ..a měla jsem z něj dost ..dumbom

já si říkám ,jen co budu trochu zdravá ..budu cvičit ,,jenže tak nějak přemýšlím kdy to bude..teď bych měla na ko-gynda.pak na ko-plíce .pak na ko-prsa. ko -imunologii.....a pořád dokola ...bych si měla pořídit asi osobního lékaře godlikelollola nějak mě to opravdu přestává bavit lítat po těch nemocnících...grater

nebudu o tom přemýšlet ,žééé..noa co jinak holky .no Dáše asi odpad pc..a Danuš je na tom možná stejně!!

kočky přeji všem hezkou noc..sova

Není tady

#166 26. 1. 2009 22:18

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Problémy s tetkama se šíří po síti nebo co? Mě teď večer taky přijela... a dost... a to pěkně jen po 15 dnech...  tak nevím, kdy se uráčí odjet...  no a pak kdy zase přijet... bordel, noo godlike . Ani nevím, kdybych chtěla na gyndu, jak se vlastně objednat va ... aby mi do toho nevlezla... s tímhle se nedá nic dopředu propočítat dumbom .  Silvi, tobě to mohly udělat horečky a ATB, to dovedou rozhodit, zkrátit...  big_smile
Jinak cvičení mám naprosto zakázaný, takže žádný sklapovačky na břicho a jiné.... nesmím ani jezdit na kole ... ale to neva, stejně mi bylo blbý tam přiznat, že chodím a kolo vodím gloria , jenže budu akorát mít rosolovatý břicho usch
Danuš a Dáša jsou asi bez PC... a taky dlouho se neozvala Janina1 ... gloria
Renčo, ale prd výkonná .. dyť to za mě z větší části dělá pekárna .. ale zase fakt, že tyhle nový recepty mi baví, zato říct mi tady, že chtějí třenou bábovku nebo jinou klasiku, kterou už jsem dělala tolikrát... tak se jim na to asi vykašlu nebo koupím Oetkerovou...
Na límec tu čuměli jak vejři, to v životě neviděli, takže si ani legraci nestihli ze mě udělat... big_smile , ale já to jen vyzkoušela a sundala. Ona mi dr. nedoporučovala to zas nosit moc dlouho, jen na úlevu od větší bolesti, aby nezlenivěly svaly na krku a něco tu hlavu udrželo nahoře lol - když páteř je v pr.....  godlike . A spíš jsem se smála s  albert ... jsem mu ho taky zkoušela... a zjistili jsme, že já bych potřebovala místo tříbuřtíkovýho čtyř... jsem trochu žirafka... a on by moh mít míň jak poloviční, páč je bezkrkej ... čím je starší, tím víc mu začíná koukat hlava rovnou z těla lol . Jéje... snad to nebude po mě číst, jak ho tu popisuju...  gloria

A už jdu taky chrnět, přeju všem dobrou noc sovasovasova

Není tady

#167 27. 1. 2009 1:22

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem tu zase skysla--a to jsem říkala dobrou ..
zítra sem dřív jak v 10h nelezu .,,to je hrozná droga..godlikegodlikegodlike..no vám se všem tak krásně spí a já se budu převalovat v posteli ,než zase usnu!!dumbomdumbom..sem si to pěkně přetáhla..

Není tady

#168 27. 1. 2009 7:08

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Dobré ránko reta

Silvi jo hezky spí mně tedy ani náhodou.Přes dvě hodiny jsem se převalovala v posteli a ne a ne usnout,ale spát se mi chtělo.Šla jsem si číst do kuchyně ,abych si aspoň oči unavila a nic.NO a už tu zase straším.Doufám,že tato noc nebude pokračovat dál.
No Silvi ty tedy máš kontrol požehnaně va

Evi přesně takhle se mi to taky stalo ještě než jsem zavřela papiŇák.Ono to máslo je zrádný pořád nic a pak rovnou černý.Na podruhý budu snad chytřejší. mad

Jdu si uvařit čaj trochu to tu zkůlturnit.Dopolene sjedem nakoupit zásoby jsme nějaký vymetený.

Není tady

#169 27. 1. 2009 8:14

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !

Jé mě by se spalo, ale až teď.... v noci mi nenechala tetka blbá jedna, přijela i s celým širokým příbuzenstvem godlike , no dojdu něco nakoupit a pak se možná na chvíli natáhnu vissla

Silvi, já tu pak ale stejně ještě taky nějakou dobu kysla, sem na tebe nadávala lol ... cos to proboha poslala mejlem, tu kličkovanou, já tady kličkovala... až mi oči přecházely... a do 18 vteřin ani náhodou, rekord mám 15,5 ... a to jsem u toho seděla asi hodinu dumbom  a pořád zkoušela znovu, co kdyby se to už konečně povedlo...  godlike

Taky se jdu polidštit a ven... kapitulation

Není tady

#170 27. 1. 2009 8:27

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezké ráno kapitulation
Já mám vyjímečně albert ještě doma a tak se tu dohadujeme co bude vissla Ráda bych někam jela a ten můj dědek zas raděj bude doma dumbom
Vařeno mám ze včera.Dělala jsem zelnačku a bramboráky a dnes prý pro změnu chce amolety. Já jsem si udělala dušenou mrkev a mám ji taky aj na dnes.

Není tady

#171 27. 1. 2009 8:35

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  dobré ránko holkýý mojéé  hjarta  kapitulation  tak jdu udělat kafínko  a za chvilku razím do práce.. né že by mi bylo zrovna nejlépe..ale snad to rozchodím..stejně je prý na tuto naší ženskou bolest lepší pohyb   vissla  ale tetka ještě nedorazila  ani  s malým přábuzným  !!!!!!!!!!!!!  yikes 

Bertinko.. hjarta  kapitulation   u vás se dnes bude asi o všem losovat   tummenupp  lol 

já už mažu..tak pa odpo   hjarta  kapitulation

Není tady

#172 27. 1. 2009 9:32

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

ahoj hjartahjartahjarta

Počítač byl zase v opravně už je to dobré .máme od včerejška přírustek do rodiny 2 měsíčního psa Americký stafort terier . Zatím ho máme doma v chodbičce až bude teplo bude venku albert mu musí udělat boudu  je to ostrej pes vyloženě na hlídání mám o starost víc  Rex na něho vrčí 2x po něm pěkně vyjel .

albert dnes odjel do Kladna tak jsem sama gratergrater Co je nového ,,,,??? tak pa už budu zase za vámi chodit chlap nám tam zapomněl něco namontovat ale asi to bylo chtěné hjartahjarta kapitulationkapitulation

Není tady

#173 27. 1. 2009 11:43

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojíík..
jupííí,jí to dodržela a přišla až kolem půl 11..pak mě vytočilo ,co zas vymyslel, ředitel..no jestli to projde se lidi posmějou..nechápu ,jak tohle může hodit do placu a vůbec..už nevěděj ,kde by ušetřily..město nechce dát...tak zdražíme jízdný!!!dumbomdumbom

Evi ..toseš dobrá ,,já asi jen 11 a vzdala jsem to po chvilce..mě chytal amok..godlike
s tetkou ani nemluv ,,ta zmizela jak smrad,tak čekám ,kdy se objeví godlike..prsa mě bolej ,,jak ,kdybych byla v jináči..teda nebylo nad to ,když žádná nebyly..Nevím ,mám dojem ,že se ozvaly cysty,,Jinak to není možný!!!

Jani,,tohle mívám ,třeba v neděli ..nevím proč,ale nemůžu nikdy usnout..jo dr.mám požehnaně..je to tím jak jsem loni vše odkládala,,měla jsem totiž doktorů ňák už plno lol..myslím užito...

Berti ,tak se nedohaduj..bafni pod křídlo ,vlastně né ..hoď na vozík,vodvez ho rovnou k autu..,že se chceš taky provětrat...lol.hm zelňačku ..tu bych taky mohla udělat ..teď dělám kuřecí vývar pro mlaďase ,,jinak taky nevařím ..pořád máme zbytky!!

Dáši ..ty máš štěně..tak tob bude starostí.no to je jak miminko. ty stafodi ,jsou vostřejší a on to Rex asi z něho cítí ..myslím ,že budeš mít veselo lol..Doufám,že pc ti už bude konečně šlapat.

Reni,tak příjemnou službu..no pohyb je sice zdravej ,ale do určitý míry!!!wink.

Není tady

#174 27. 1. 2009 12:17

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Silvi pořád se mi plete pod nohama nechce být sám to si ještě užiju .Jsi už zdravá? už děláš? ještě jsem vá s 

nečetla

Berti já také albert nemužu nikam dostat pořád jenom sedí doma když je doma tet mi volal že mu je smutno copak dělám a to odjel ráno a přijede až v pátek v sobotu přijedou děti to bude veselo dudlikdudlik už se moc těším

Evi zase jsi mě rozesmála s tou tetkou a příbuzenstvem tummenupp kapitulationkapitulation

Není tady

#175 27. 1. 2009 12:30

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

http://www.katchasjacket.us/katchas_jacket_czstenatacelavrhf_soubory/bogdan.jpg to je velkej já mám štěně   a je celej zlatej jenom malinko čumáček bílej a ponožky packy učím ho chodit ven čurat

Upravil(a) dasa1 (27. 1. 2009 13:37)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí