29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak už Veru spí.. v mé posteli ..no po delší době nám ukázala ,že to také s náma umí roztočit
Silvi..
to mi mamina také říkala..je to nedávno..co jsem ji to říkala.. prý většinou červíky ale zlobí navečer.. Veru trpí na tuhou stolici..je po mě.. ale budu to hlídat ..díky
Evičko..
s tím luxem od
to byla asi jen taktika..že je třeba vyluxovat
ale můj se toho také umí chopit..já už bych u luxu asi padala na hubu..a šmatlala nohama
co jsem tu..tak jsem snad luxovala dvakrát
Mirčo..
tady ti velký havrani nebo co to je..já tomu říkám ,,ruský vlaštovky"
létají také hodně.. i tady na sídlišti..sedají na lampy venku..fuj..jsou hnusní.. zrovna včera jsem četla na netu v nějakém městě cizím ..co jich tam přilétlo..až se lidi bojí.. opravdu to tak pojmenovali.. v Hitchokovi
no tak ted´tu všichni spí..a já čumím
.. i Míša usnula..zabalená do deky..asi ji zmohlo učení..má sešit u hlavy
no a manža ..to je klasika u telky v křesle
Není tady
Ahoj děvčátka,
už jsem tady takýýý Ráno jsem si tedy trošičku dýl schrupla a pak jsem začala tady řádit s úklidem.Tomáš vysával a já to ostatní.Prala a už jsem i prádlo pověsila.Nesměla jsem zasednou k PC jinak by to byl konec.
Silvi lampa je hezká a to se dá asi i ta dolní lampička nastavit kam s ní posvítit viď?
Dneska je po sluníčku pěkně hnusně chvíli jsem větrala všude jsem otevřela okna a teď už jsem musela zatopit.Je to vlezlý.
Jdu si vypít kafe.Jo a ten sachr mi jaksi nevylezl nahoru je takový jakoby přisražený.Už ho dělat v pekárně nebudu radši na plech tam se mi vždy povede.
Není tady
Janila napsal(a):
Ahoj děvčátka,
.Nesměla jsem zasednou k PC jinak by to byl konec.
Silvi lampa je hezká a to se dá asi i ta dolní lampička nastavit kam s ní posvítit viď?
Jani taky jsem tu ráno skejsla...jo lampička je supr,,aspoň pro mě..spodní se dá nastavit a i pohybovat tím jak má to rameno hýbací..prostě jak Dan říká sprcha.
Není tady
No právě Silvi já jak sednu k PC je to konec všech plánů.A proto jsem si dneska řekla NE nesmíš a to víš,že jsem záviděla,že tu sedí
Tak to je dobrý,že se to dá nastavit třeba na čtení atd.
Renčí nakrmili jste ptáčata?U nás k řece taky dost lidí,ale že by byli přežraný nebylo vidět.Labutě jsem krmila z ruky báli jsme se obě já,že mi klovne a ona asi,že ji něco udělám.Třeba zakroutím krkem
Jdu zkusit hodit nějakou fotku.
Není tady
A teď mám konečně hotovo... dokrtkováno...uf, taky jsem si dala zákaz sem jít, dokud nebudou v ledničce... už jsou, holt bylo zmrtvýchvstání . Taková piplačka hnusná... kdybych dělala jeden s jedním .... ale dva stejný... to je na zmagoření. Liší se jen číslama a to jsem tam čísílka ještě málem nakonec zapomněla dát
.
Silvi, lampa je moc pěkná - a který máte barevný provedení? To víš, já hned slintám nad oranžovou, pro tu mám slabost.... ale ne všude se to hodí, v bílým je taková jemná a jde všude... .
Renčo, ty se mááááš, já luxuju - co máme psiska - každý den, předtím v zimě taky, protože se zvenku nosí sajrajt, v létě to bylo lepší.... ale teď kvůli chlupům musím pořád. A když beru barák a ne celej - neuklízím klukům pokoje a zadní místnost - skladiště - taky ne vždycky, tak stejně, obývák, kuchyně, chodby, koupelny, ložnice, někdy Anety pokoj..... no hodina času, když to beru fakt pořádně a vytírání další hodina... to někdy i víc, protože už jsem zpocená a jde mi to pomalejš... ale zase každej den nevytírám, to bych se z toho pos.... , jen kuchyni beru mopem navečer a natlapanici v předsíni... což je stejně zbytečný, tam je teď natlapáno furt. Proč já si kdysi ztěžovala na to otravný luxování v bytě 3+1
? Navíc jsme měli koberce a na těch zdaleka nic nebylo tak vidět, jak na plovoučce a na dlažbě...
. A to jsem to dnes dělala ráno a teď už bych mohla znova, vůbec to není poznat.... chlupy jsou znovu, prach z krbu taky, svinčík z venku taky....
, ale vážení, ser... na to
Jinak taktika to není - to já večer tady prudila, že je to třeba, a on si ráno vzpomněl, jinak si sám od sebe rozhodně nevšimne... to zase jako mám výhodu, že mi rozhodně nikdy nebuzeruje kvůli pořádku... takovej bordelář, by si to taky moh zkusit něco říct ...
Jo, o červíkách se říká, že zlobí nejvíc v noci, ale náš Martin je měl ve školce (ten snad taky měl všechno...) a škrábal se celej den, až jsem to nevydržela a nechala ho pod oknem na světle ohnout a vystrčit prdku a fuj, byl tam... jakpak se tam kroutil, malej, bílej.. blééé... a bylo to ve dne... . Ale to jen svědí, nebolí.. pokud vím. Tohle mám Verča spíš od tvrdých bobanů....
Tak, dopiju kafe a půjdu na prádlo, visí mi tam cosi přeschlýho a v pračce je zase mokrý
Není tady
Ahojký
Tak už jsme doma, byli jsme tam jen na otočku, mamku jsme dovezli k nám... v úterý ji povezeme zase domů, další den jde na pohřeb stejně staré paní, své bývalé spolužačky... tak, aby na to tak moc nemyslela a přišla na jiné myšlenky...
takže jak vidíte, u nás se to střídá.... děti tu byly pátek a sobota, neděle - úterý mamka....
aspoň mi není smutno a opravdu se nenudím
Evi tak to s krtečkem vymyslela Anetka s , tak to jsem nejdříve špatně pochopila, ale opravdu se jim do povedlo
Teď už máš tedy krtečky nazdobené a hotové v lednici... tak zase na chvilku klídek.... vlastně teď přijde na řadu ten hrozen, že?
Silvinko, taky jsem koukla na lampu, opravdu je moc pěkná, a je to bezva, že si ji můžeš nastavit, jak potřebuješ...
taky by se mi taková líbila
Jani, s tím sezením u počítače je to u nás stejné... je tu mnohem časteji, zvláště teď, jak marodí a je doma a trvá to, než se sem dostanu...
někdy mě to i zlobí
ale jak se sem dostanu, tak taky přestanu vnímat čas... a ten letí jako splašený, že se mi nechce věřit, že tu jsem tak dlouho....
No, teď jak tu bude mamka, tak se sem moc nedostanu, protože ona vůbec nechápe, proč nás pc tak moc baví a vydržíme u něj oba dva a dohadujeme se, kdo tu bude... takže raději to teď omezuji, může, já ne ...
Není tady
Mirunko ,to je dobře,že se nenudíš....tohle má náš děda ,taky mu umíraj kamarádi a jsou ještě mladší. Je to hrozný..mám z toho vůbec husárnu .Byla jsem už taky svejm kamarádům a bylo mě z toho hrozně..Jeden byl náš velký přítel a tak brzo odešel..
Evi .no jasan tu oranžovožlutou ..vypadá suprově.musela mě jí dokonce balit páč byla poslední.Ta bílá není špatná,ale není pro mě..jo a jestli máš blízko globus ,,tak jeď hned mají ji v akci za 999kč..aspoň tady u nás..
Není tady
Zdravím všechny povídalky.... a přeji krásný nedělní večer.....
Chtěla jsem Vám děvačata nabídnout..... kdybyste to některá chtěla risknout..... ráda Vám pro radost upravím fotečku.... dle přání...
Jinak už si v Nejdku nepřeji nic jiného, než jaro... léto...... Ta zima je nekonečná...
Všechny mooooc zdravím.....
Není tady
Hezký večer a všem dobrou
Není tady
Holky jdu se taky rozloučit jdu kouknout na televizi a pak do postýlky.
Zítra musím jet podepsat daně,takže to bude den v háji,protože se ještě cournu po městě když už tam budu.
Dobrou noc .
Není tady
ahojky Štěpánko ..ty naše tulačko,,
já už se taky těším na jaro ani holka nevíš jak moc..
Jani dobře pořiď..sem,říkala zlatý společný zdanění,..teď to bude pěkný prd..
aa já zítra mastím k zubři na další doplnění a připevnění..se snad zas najím..
Tak se hezky vychrupkejte
Není tady
ahojky holkýýý mojééé
tak už jsem tu také..ale za chvilku zase zalezu ..jen jsem přišla na vás juknout a dát fotečky na stránky..z odpoledního krmení labutí..a také vydry..ta byla..a jak ochočená
přišla až k nám si pro rohlík ..ale prskala
Mi si vzali sebou tři rohlíky a měli jsme si jich vzít pytel co tam bylo labutí a kačenek no snad 50labutí a 100 kačenek
to jsem ještě neviděla
Před chvilkou jsem vylezla z pelechu.. je mi hrozně
..ještě jsem čekala tento měsíc jak mi bude před tetou..ale je to ještě horší.. budu muset jít asi na gyndu
Bolí mě hrozně záda ,břicho a hlava..prášek mi pomohl skoro až za 2hodiny ..ale cítm to stále.. a to ji mám dostat až 28... je mi blivno už dva dny ..ale né tolik jako dnes ..jistil to i ten prášek !!!
Ještě manža zajel koupit malé na zítra do školky lahev s brčkem a krabičku na sváču .. a pomažeme na půl 9hod snad vstanu
jdu dát ještě ty fotečky na stránky..pak opět zalezu
..fakt je mi
kdybych už nepřišla krásnou dobrou noc
Není tady
Renčo, je to něco, to mládnutí, viď.... já zrovna taky řeším, jestli jít na gyndu až v dubnu na preventivku, nebo radši dřív... sedím tu nafouklá, že sotva lapu po dechu, celá zase zavodněná, břicho bolí, tetku jsem měla přesně před 14 dny a všechno svědčí tomu, že během pár dnů je tu zase... jen ty prsa stále bolavý a rostoucí dneska vzaly zpětnej chod
.. no bordel v těle děsnej. Koukla jsem na stránky, ale ještě tam nic nebylo... nějak jsou upravený a vylepšený ...
... tak teď jen ty fotky ..
Silvi, Štěpi.... o těšení na jaro mi povídejte, já už na něj čekám skoro od doby, kdy skončilo ... to je prostě roční období, který bych mohla mít pořád... léto taky mám ráda, ale jen jeho začátek, od poloviny už vím, že se blíží podzim a to je zle... prostě duben až červenec a pořád dokola, to by bylo nej...
Jo Globus mám celkem blízko, ale lampu oranžovou taky mám, i když né tak pěknou, ale teprve rok starou... kupovali jsme ji loni po vymalování... předtím jsme měli podobnou, ale bez toho "sprchovacího" světýlka, bílou, a ta se každou chvíli poroučela k zemi... a když stála, byla křivá a nešla srovnat... jaksi od té doby, co na ní Aneta upadla ...už je to dávno, dělala kraviny a nějak to nevybrala a lampa to odskákala... taky to byl ale jen levnej šunt.... (lampa, ne dcerunka...
).
Mirčo, jo, na řadě je hrozen, jen co odejdou krtci do světa, aby se mi uvolnilo místo v ledničce... víc jak dva nemám kam dát.. do naší velký to nedávám ráda, je tam normální jídlo a může to lecčíms načíchnout... což máslový krémy rády dělaj. Na dorty mám takovou mini ... a jen na dva ...a nedávám tam nic jinýho.
No a jdu se odebrat na kutě, tedy spíš se odkoulet, jestli já do rána nepuknu.... fuj, ale vím, že z přejedení to není ... chjoo...
Tak pro dnešek se loučím a všem přeju dobrouuuuu
Není tady
Tak to se jdu ještě kouknout, než jsem to stihla nadatlovat, už píšeš, že tam jsou....
Není tady
salek napsal(a):
:
Bolí mě hrozně záda ,břicho a hlava..prášek mi pomohl skoro až za 2hodiny ..ale cítm to stále..a to ji mám dostat až 28... je mi blivno už dva dny ..ale né tolik jako dnes ..jistil to i ten prášek !!!
![]()
Renčí a já se zrovna chtěla zeptat co tetka,, :godlike:ke mě už přijela...jo a prsa mě ,bolej jak blááázen ....vůbec nevím co to je!!! a to jsem si říkala,že jsem dlouho nebyla na KO na tý onkologii..
jdu se taky číhnout na fotky
Není tady
Ještě jsem kokla na fotky..vy tam máte takhle jentak si tam špacíruje vydra jó??to je dobrý..no už bych viděla ty svoje ratolesti ,,jak vydrží na břehu a neletěj ta vydrou nebo za labutí....Verunka je dobrá.hezky stojí u maminky..to já bych je honila po celé náplavce..
Evi ,jj ,ty máš hezkou lampu sem jí přece viděla né....Koukla jsem na dortíky ,,máš tam další prsa,,ty sem neviděla ..už mám v těch dortech pěknej bordel..ty to sem hážeš jak Baťa cvičky..
..no seš v tom opravdu dobrá,,
Není tady
Hezké ráno
Já mám dnes ještě doma. Až vstane musí zajet pro krmení pipky by byly o hladu.
No já bych se chtěla zajet podívat za mojema většíma Píďa teď někdy půjde k zápisu tak si to musím poslechnout.Do telefonu to prej nejde říct
moje
Ani nevím co budu vařit.
Není tady
ahojky..
taky už jsem vzůru a synaka mám doma..nejenže ,že zaspal..Ještě ho bolí v krku a vypadá hrozně..Prostě chřipajznově..
Teď jsem si udělala kávu,pročtu babinet vyrazím ,,ač nechci k zubaři..
Renči ,tak jak je???
Berti,no jo vždyť je zápis.Holka má někdy teď jí s Fídou ,,dnes jde vlastně do poradny ..jestli vodklad jo a nebo né..tak uvidíme s čím přijde ..kecám ,tam jde až zítra ,vždyť mám hlídat..teda já v tom mám pěknej guláš
no radši půjdu vypít to kafe ..
tak zatím..
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak Verunka je ve školce..moc se těšila.. ráno už byla sama vzhůru ani jsem ji nemusela budit
kolem poledne pro ni zajedeme..raději bych jela dřív
mají číslo telef...kdyby něco... byla v pohodě ..ale zdá se mi to dlouho na poprvé
Jo..a jak mi je blbě..nemám ani náladu
už tedy lépe než včera ,ale břicho a záda cítím stále..a takový divný pocit na těle
no asi to gynda jistí.. stejně jsem tam chtěla jít po půlroce na prohlídku
Ty prsa bolí prý i k tomu našemu věku
Silvi..
koukám jak se doma pěkně střídáte
..no letí sem chřipka rychle..tak hlavně vitamíny ...a to pro všechny
Ty vydry jsou tam u Labe tři..ale ted´jsme měli štěstí jen na tu jednu ,ale byla krásná
Evi..
tak koukám,že na tu gyndu půjdeme hromadně..než se takto trápit.. já měla ten Bellasin..hubla jsem po něm a bylo mi fajn..a něco takového mi dr. nabízela.. ale že se prý v noci blbě spí.. že tyto prášky po našich 18
mají takové vedlější účinky..a ty s tím tvým spaním..by si se nevyspala vůbec..no uvidím až tam půjdu co mi řekne
jdu si vypít kafínko..
je tu nějak ticho
Není tady
Ahoj holký
Co to tu čtu samé bolístky, dejte pokoj takový mláďata a oni si budou vymýšlet.
Reni doufám,že je lépe.No já když čekám návštěvu,tak týden mi bolí prsa až příšerně a to už dlouhá léta.Pak ještě 2 dny a je klid.Dr. říkal jedné v práci,že nemají bolet a pak jsem četla,že je to normální.
Možná na tebe leze nějaká chřipajzna a to vše dohromady je taky nic moc.
Tak vy tam máte vydrýska jo? Ten je nádhernej já bych se z něho poto.Tady je taky kačen nepřeberno,ale labutí až tolik ne.No já měla dva plný pytlíky a vše bylo po všem během chvíle.
Jéjej tady to bude zase samý školák
Jdu se připravit před 12h vyrazím vůbec se mi tedy nechce,ale zítra chci mít volný den,tak musím dneska.
Papá zatím.
Není tady
jani si užij práce,taky vyrážím ,ale po 11h ..zase zubař...
reni ,tak malá je ve školce,,týjo ,tak to budeš mít klídek ,pohoda,leháro,,
Není tady
Ahojky holky !!
Mě ráno nešel net ... to bylo jak rána do palice, první, co udělám, zapnu PC, nalezu sem se snídaní... a dnes prd.... a k tomu ještě tady byla zima, na noc necháváme topit kotel... a on nešel... nějak nic nefungovalo... jsem musela volat do práce, co s tím, taky nevěděl, ale ať prej ho zkusím jednou páčkou (tu jsem hledala...
) vypnout a zapnout, no a ono to pomohlo... zatím, samo, že tam něco není vpořádku... . Teď jsem přijela z rehabek, doktorka mi tam proklepala, lámala záda a krk na všechny strany... no nepotěšila mi, prý zbavit se výrůstků, co mám na krční páteři jde jen operací, což mi ale nedoporučuje, jedině, kdyby mi hrozilo ochrnutí, což zatím naštěstí nehrozí
... dala spoustu zákazů, rad a pak rozpis procedůr...
, začínám ve středu.... už se tedy těším. Jo a nafasovala jsem límec na krk... ten podpůrnej, když to bolí nejvíc, tak nasadit... já to neznala, jak řekla límec, jsem si představovala kornout jak u veterináře, naštěstí mi vydali docela fajn měkkou věc
. Taky jsem přes noc sfoukla, moc se nevyspala, protože jsem se samo od sebe odvodňovala... tedy chodila pořád čůrat
... ale dobře za to, jinak nevím, jak bych oblíkla ráno kalhoty... no a břicho bolí jak při tetce... ale ještě tu není, dyť má taky dva týdny čas... jsem z toho jelen.
Jani, viď, takový mládě.... nevím, co blbnu...
Jo a Aneta mi ráno hlásila, že má trochu rýmu a začíná ji bolet v krku.... buď v noci chrápala a vyschlo jí, nebo na ní něco leze... , ve škole kromě chřipky jim řádí angína.. a je jich tam tak málo, že prý jsou o přestávkách docela volný chodby... se nesrážej navzájem...
Jdu si udělat kafčo a roztopit krb, přeci jen je to větší jistota, než porouchanej kotel...
Není tady
Ahojky holký pěkné poledne
Evi, tobě nešel net... mně šel a stejně jsem se sem dostala až teď...
Hlásím, že u nás je zápis dneska, už jsem to tady myslím psala, že Dominiček jde dneska do opravdické školy....
Máte pravdu, že to tady teď bude přeškolákováno.... to je slovo
Evi, tak to je radost.... takhle ti to sdělí... no, snad ty rehabky trochu pomůžou ....
Silvinko, tak už máš zubaře za sebou.... doufám, že tě moc nemučil...
Renči, koukla jsem na fotečky, tam těch labutí a kaček bylo .... tedy, ale ta vydra, no paráda, sama jsem koukala, že se vás vůbec nebála a přišla tak blízko k vám... to se hned tak nevidí
to bylo něco pro Verunku
Jsem zvědavá, jakse jí dneska líbilo ve školičce?
Bertinko, tak si užij tech svých ...
Není tady
ahojky..tak už jsme po obědě ..dojedli zbytky
malá už leží..ještě kouká,ale je v klidu ..má čistě povlečeno, tak chtěla do své postýlky
To dopo bez ní bylo hrozné.. ale učitelka říkala ,že je to občas pro ně dobré..na odvykaní bez rodičů
přes léto tolik příležitostí na školku nebude..budeme spíše někde u vody ,nebo na dovče.. tak aby si zvykla dřív
Už jsem pro ni chtěla jít za hodinu ..vůbec jsem si nedovedla představit tři hodiny bez ní
..a tak najednou v jeden den
ale prý byla v pohodě
Na zítra mi volali do kuchyně..jeslti bych mohla přijít..tak půjdu ..manža je ještě doma..výsledky pohovoru bude vědět zítra po obědě.. tak se pak uvidí.. do školky by šla zase Veru ve středu dopo a ve čtvrtek odpo má tanečky
a já jdu v sobotu do butiku prodávat
Evičko..
tak topení si zvládla..já jsem tedy antitalent..nic bych z toho povídání
nepochopila
Tak snad budeš paní dr. poslouchat a budeš hodná pacientka.. a vše dodržovat s těma výrustkama se dá ,,fungovat" ..ale občas zlobí
Já si beru ten prášek na odvodnění ráno,když vím ,že nikam nepůjdu..v noci to nemá cenu.. tak se raději vyspinkej
Míša říkala,že jich bylo v pátek ve třídě 9..většinou také angíny
Silvi..
tak se u zubaře nenech..a at´je to už lepší
No leháro moc nebylo..snažila jsem se něco dělat..aby mi to bez malé uteklo..ted´budu odpočívat
Jani ..
já si nevymýšlím..ale fakt je mi
holt každý ten náš mladý
věk neseme jinak
NO chřipajzna snad né..ale v krku mě občas zaskočí..tak uvidím ..co to je ..ale většinou bývám nemocná na podzim.. to uvzduší tady .. ale poslední dobou jsem fit.. už si zvykám na severní vzduch
At´ti práce utíká a jsi brzy doma
manža šel za malou
ta nějak poslední dobou zlobí se spaním
Upravil(a) salek (26. 1. 2009 13:23)
Není tady