Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 1. 2009 13:42

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

kapitulation  hjarta  tak už Veru spí.. v mé posteli ..no po delší době nám ukázala ,že to také  s náma umí roztočit   dudlik   yikes  grater  dumbom  lol 

Silvi.. hjarta  kapitulation  to mi mamina také říkala..je to nedávno..co jsem ji to říkala.. prý většinou červíky ale zlobí navečer.. Veru trpí na tuhou stolici..je po mě.. ale budu to hlídat  ..díky  tummenupp   

Evičko.. hjarta  kapitulation  s tím luxem od  albert  to byla asi jen taktika..že je třeba vyluxovat  lol  ale můj se toho také umí chopit..já už bych u luxu asi padala na hubu..a šmatlala nohama  vissla  co jsem tu..tak jsem snad luxovala dvakrát  lol  vissla

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tady ti velký havrani nebo co to je..já tomu říkám ,,ruský vlaštovky"  lol  létají také hodně.. i tady na sídlišti..sedají na lampy venku..fuj..jsou hnusní.. zrovna včera jsem četla na netu  v nějakém městě cizím ..co jich tam přilétlo..až se lidi bojí.. opravdu to tak pojmenovali.. v Hitchokovi  yikes 

hjarta  kapitulation  no tak ted´tu všichni spí..a já čumím  va  .. i Míša usnula..zabalená do deky..asi ji zmohlo učení..má sešit u hlavy  vissla  lol  no a manža ..to je klasika u telky v křesle  albert  dumbom  vissla 

hjarta  kapitulation

Není tady

#127 25. 1. 2009 13:47

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj děvčátka,

už jsem tady takýýý reta  Ráno jsem si tedy trošičku dýl schrupla a pak jsem začala tady řádit s úklidem.Tomáš vysával a já to ostatní.Prala a už jsem i prádlo pověsila.Nesměla jsem zasednou k PC jinak by to byl konec.

Silvi lampa je hezká a to se dá asi i ta dolní lampička nastavit kam s ní posvítit viď?

Dneska je po sluníčku pěkně hnusně chvíli jsem větrala všude jsem otevřela okna a teď už jsem musela zatopit.Je to vlezlý.

Jdu si vypít kafe.Jo a ten sachr mi jaksi nevylezl nahoru je takový jakoby přisražený.Už ho dělat v pekárně nebudu radši na plech tam se mi vždy povede.

Není tady

#128 25. 1. 2009 14:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Janila napsal(a):

Ahoj děvčátka,
.Nesměla jsem zasednou k PC jinak by to byl konec.

Silvi lampa je hezká a to se dá asi i ta dolní lampička nastavit kam s ní posvítit viď?

Jani taky jsem tu ráno skejsla..lol.jo lampička je supr,,aspoň pro mě..spodní se dá nastavit a i pohybovat tím jak má to rameno hýbací..prostě jak Dan říká sprcha. lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#129 25. 1. 2009 15:38

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

No právě Silvi já jak sednu k PC je to konec všech plánů.A proto jsem si dneska řekla NE nesmíš a to víš,že jsem albert záviděla,že tu sedí  vissla
Tak to je dobrý,že se to dá nastavit třeba na čtení atd.

Renčí nakrmili jste ptáčata?U nás k řece taky dost lidí,ale že by byli přežraný nebylo vidět.Labutě jsem krmila z ruky báli jsme se obě já,že mi klovne a ona asi,že ji něco udělám.Třeba zakroutím krkem lol

Jdu zkusit hodit nějakou fotku.

Není tady

#130 25. 1. 2009 16:26

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

A teď mám konečně hotovo... dokrtkováno...uf, taky jsem si dala zákaz sem jít, dokud nebudou v ledničce... už jsou, holt bylo zmrtvýchvstání lol  . Taková piplačka hnusná... kdybych dělala jeden s jedním .... ale dva stejný... to je na zmagoření. Liší se jen číslama a to jsem tam čísílka ještě málem nakonec zapomněla dát godlike .

Silvi, lampa je moc pěkná - a který máte barevný provedení? To víš, já hned slintám nad oranžovou, pro tu mám slabost....  ale ne všude se to hodí, v  bílým je taková jemná a jde všude... .

Renčo, ty se mááááš, já luxuju - co máme psiska - každý den, předtím v zimě taky, protože se zvenku nosí sajrajt, v létě to bylo lepší.... ale teď kvůli chlupům musím pořád. A když beru barák a ne celej - neuklízím klukům pokoje a zadní místnost - skladiště - taky ne vždycky, tak stejně, obývák, kuchyně, chodby, koupelny, ložnice, někdy Anety pokoj..... no hodina času, když to beru fakt pořádně a vytírání další hodina... to někdy i víc, protože už jsem zpocená a jde mi to pomalejš... ale zase každej den nevytírám, to bych se z toho pos.... godlike , jen kuchyni beru mopem navečer a natlapanici v předsíni... což je stejně zbytečný, tam je teď natlapáno furt.  Proč já si kdysi ztěžovala na to otravný luxování v bytě 3+1 butter ? Navíc jsme měli koberce a na těch zdaleka nic nebylo tak vidět, jak na plovoučce a na dlažbě... dumbom . A to jsem to dnes dělala ráno a teď už bych mohla znova, vůbec to není poznat.... chlupy jsou znovu, prach z krbu taky, svinčík z venku taky.... grater , ale vážení, ser... na to godlike 
Jinak taktika to není lol - to já večer tady prudila, že je to třeba, a on si ráno vzpomněl, jinak si sám od sebe rozhodně nevšimne...  to zase jako mám výhodu, že mi rozhodně nikdy nebuzeruje kvůli pořádku... takovej bordelář, by si to taky moh zkusit něco říct ... reta
Jo, o červíkách se říká, že zlobí nejvíc v noci, ale náš Martin je měl ve školce (ten snad taky měl všechno...) a škrábal se celej den, až jsem to nevydržela a nechala ho pod oknem na světle ohnout a vystrčit prdku a fuj, byl tam... jakpak se tam kroutil, malej, bílej.. blééé... a bylo to ve dne... usch . Ale to jen svědí, nebolí.. pokud vím. Tohle mám Verča spíš od tvrdých bobanů.... hjarta
Tak, dopiju kafe a půjdu na prádlo, visí mi tam cosi přeschlýho a v pračce je zase mokrý dumbom

Není tady

#131 25. 1. 2009 16:48

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojký reta
Tak už jsme doma, byli jsme tam jen na otočku, mamku jsme dovezli k nám... v úterý ji povezeme zase domů, další den jde na pohřeb stejně staré paní, své bývalé spolužačky... tak, aby na to tak moc  nemyslela a přišla na jiné myšlenky...  stolt
takže jak vidíte, u nás  se to střídá.... děti tu byly pátek a sobota, neděle - úterý mamka....  tummenupp stolt  aspoň mi není smutno a opravdu se nenudím wink tummenupp tummenupp

Evi tak to s krtečkem vymyslela Anetka s albert , tak to jsem nejdříve špatně pochopila, ale opravdu se jim do povedlo stolt tummenupp tummenupp
Teď už máš tedy krtečky nazdobené a hotové v lednici... tummenupp tak zase na chvilku klídek.... vlastně teď přijde na řadu ten hrozen, že? stolt

Silvinko, taky jsem koukla na lampu, opravdu je moc  pěkná, a je to  bezva, že si ji můžeš nastavit, jak potřebuješ... tummenupp tummenupp  taky by se  mi  taková líbila stolt

Jani, s tím sezením albert u počítače je to u nás stejné... je tu mnohem časteji, zvláště teď, jak marodí a je doma a trvá to, než se sem dostanu... dumbom  někdy mě to i zlobí butter  ale jak se sem dostanu, tak taky přestanu vnímat čas... a ten letí jako splašený,  že se mi nechce věřit,  že tu jsem tak dlouho....  vissla vissla

No, teď jak tu bude mamka, tak se sem moc nedostanu,  protože ona vůbec nechápe, proč nás pc tak moc baví a vydržíme u něj oba dva  a dohadujeme se,  kdo tu bude... takže raději to teď omezuji, albert může, já ne  ...  vissla  roll

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#132 25. 1. 2009 17:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Mirunko ,to je dobře,že se nenudíš....tohle má náš děda ,taky mu umíraj kamarádi a jsou ještě mladší. Je to hrozný..mám z toho vůbec husárnu .Byla jsem už taky svejm kamarádům a bylo mě z toho hrozně..Jeden byl náš velký přítel a tak brzo odešel..grater

Evi .no jasan tu oranžovožlutou ..vypadá suprově.musela mě jí dokonce balit páč byla poslední.Ta bílá není špatná,ale není pro mě..jo a jestli máš blízko globus ,,tak jeď hned mají ji v akci za 999kč..aspoň tady u nás..tummenupp

Není tady

#133 25. 1. 2009 19:08

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Místo: Nejdek
Web

Zdravím všechny povídalky.... a přeji krásný nedělní večer.....

Chtěla jsem Vám děvačata nabídnout..... kdybyste to některá chtěla risknout..... ráda Vám pro radost upravím fotečku.... dle přání...smile smile

Jinak už si v Nejdku nepřeji nic jiného, než jaro... léto...... Ta zima je nekonečná...sad

Všechny mooooc zdravím.....smile smile

Není tady

#134 25. 1. 2009 19:30

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta hjarta Hezký večer a všem dobrou sova

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#135 25. 1. 2009 20:04

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky jdu se taky rozloučit jdu kouknout na televizi a pak do postýlky.
Zítra musím jet podepsat daně,takže to bude den v háji,protože se ještě cournu po městě když už tam budu.

Dobrou noc .

Není tady

#136 25. 1. 2009 21:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky Štěpánko ..ty naše tulačko,,
já už se taky těším na jaro ani holka nevíš jak moc..

Jani dobře pořiď..sem,říkala zlatý společný zdanění,..teď to bude pěkný prd..

aa já zítra mastím k zubři na další doplnění a připevnění..se snad zas najím..lol

Tak se hezky vychrupkejte sova

Není tady

#137 25. 1. 2009 22:14

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé   hjarta  kapitulation   
tak už jsem tu také..ale za chvilku zase zalezu  sova     ..jen jsem přišla na vás juknout  a dát fotečky na stránky..z odpoledního krmení labutí..a také vydry..ta byla..a jak ochočená   vissla    přišla až k nám si pro rohlík ..ale prskala   yikes 
Mi si vzali sebou tři rohlíky a měli jsme si jich vzít pytel co tam bylo labutí  a kačenek   vissla     no snad 50labutí a 100 kačenek  vissla    to jsem ještě neviděla   lol   
Před chvilkou jsem  vylezla z pelechu..  sova   je mi hrozně   usch   ..ještě jsem čekala tento měsíc jak mi bude před tetou..ale je to ještě horší.. budu muset jít asi na gyndu   butter   
Bolí mě hrozně záda ,břicho a hlava..prášek mi pomohl skoro až za 2hodiny ..ale cítm to stále..   usch    a to ji mám dostat až 28... je mi blivno už dva dny ..ale né tolik jako dnes ..jistil to i ten prášek !!!   butter  dumbom   
Ještě manža zajel koupit malé na zítra do školky lahev s brčkem a krabičku na sváču .. a pomažeme na půl 9hod    kapitulation  snad vstanu   vissla 

hjarta  kapitulation  jdu dát ještě ty fotečky na stránky..pak opět zalezu sova ..fakt je mi  usch  kdybych už nepřišla krásnou dobrou noc   hjarta kapitulation

Není tady

#138 25. 1. 2009 22:28

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta   fotečky jsou na stránkách ,,výlety po okolí LTM "   hjarta  kapitulation

Není tady

#139 25. 1. 2009 22:36

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom Renčo, je to něco, to mládnutí, viď.... já zrovna taky řeším, jestli jít na gyndu až v dubnu na preventivku, nebo radši dřív...    sedím tu nafouklá, že sotva lapu po dechu, celá zase zavodněná, břicho bolí, tetku jsem měla přesně před  14 dny a všechno svědčí tomu, že během pár dnů je tu zase... jen ty prsa stále bolavý a rostoucí dneska vzaly zpětnej chod godlike .. no bordel v těle děsnej.  Koukla jsem na stránky, ale ještě tam nic nebylo... nějak jsou upravený a vylepšený ... tummenupp ... tak teď jen ty fotky ..

Silvi, Štěpi.... o těšení na jaro mi povídejte, já už na něj čekám skoro od doby, kdy skončilo godlike ... to je prostě roční období, který bych mohla mít pořád... léto taky mám ráda, ale jen jeho začátek, od poloviny už vím, že se blíží podzim a to je zle...  prostě duben až červenec a pořád dokola, to by bylo nej... tummenupp
Jo Globus mám celkem blízko, ale lampu oranžovou taky mám, i když né tak pěknou, ale teprve rok starou... kupovali jsme ji loni po vymalování...  předtím jsme měli podobnou, ale bez toho "sprchovacího" světýlka, bílou, a ta se každou chvíli poroučela k zemi... a když stála, byla křivá a nešla srovnat... jaksi od té doby, co na ní Aneta upadla lol ...už je to dávno, dělala kraviny a nějak to nevybrala a lampa to odskákala... taky to byl ale jen levnej šunt.... (lampa, ne dcerunka... godlike ).
Mirčo, jo, na řadě je hrozen, jen co odejdou krtci do světa, aby se mi uvolnilo místo v ledničce...  víc jak dva nemám kam dát.. do naší velký to nedávám ráda, je tam normální jídlo a může to lecčíms načíchnout... což máslový krémy rády dělaj. Na dorty mám takovou mini ... a jen na dva ...a nedávám tam nic jinýho.

No a jdu se odebrat na kutě, tedy spíš se odkoulet, jestli já do rána nepuknu.... fuj, ale vím, že z přejedení to není ... chjoo...  godlike

Tak pro dnešek se loučím a všem přeju dobrouuuuu hjartahjartasova

Není tady

#140 25. 1. 2009 22:37

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Tak to se jdu ještě kouknout, než jsem to stihla nadatlovat, už píšeš, že tam jsou.... tummenupp

Není tady

#141 25. 1. 2009 22:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

salek napsal(a):

:   
Bolí mě hrozně záda ,břicho a hlava..prášek mi pomohl skoro až za 2hodiny ..ale cítm to stále..   usch    a to ji mám dostat až 28... je mi blivno už dva dny ..ale né tolik jako dnes ..jistil to i ten prášek !!!   butter  dumbom

Renčí a já se zrovna chtěla zeptat co tetka,, :godlike:ke mě už přijela...jo a prsa mě ,bolej jak blááázen ..dumbomdumbom..vůbec nevím co to je!!! a to jsem si říkala,že jsem dlouho nebyla na KO na tý onkologii..
jdu se taky číhnout na fotky

Není tady

#142 25. 1. 2009 23:04

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě jsem kokla na fotky..vy tam máte takhle jentak si tam špacíruje vydra jó??to je dobrý..no už bych viděla ty svoje ratolesti ,,jak vydrží na břehu a neletěj ta vydrou nebo za labutí..lol..Verunka je dobrá.hezky stojí u maminky..to já bych je honila po celé náplavce..lol

Evi ,jj ,ty máš hezkou lampu sem jí přece viděla né..wink..Koukla jsem na dortíky ,,máš tam další prsa,,ty sem neviděla ..už mám v těch dortech pěknej bordel..ty to sem hážeš jak Baťa cvičky..godlike..no seš v tom opravdu dobrá,, tummenupp

Není tady

#143 26. 1. 2009 7:32

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezké ráno kapitulation
Já mám dnes albert ještě doma. Až vstane musí zajet pro krmení pipky by byly o hladu.
No já bych se chtěla zajet podívat za mojema většíma hjarta Píďa teď někdy půjde k zápisu tak si to musím poslechnout.Do telefonu to prej nejde říct lol hjarta moje
Ani nevím co budu vařit.

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#144 26. 1. 2009 8:32

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
taky už jsem vzůru a synaka mám doma..nejenže ,že zaspal..Ještě ho bolí v krku a vypadá hrozně..Prostě chřipajznově..

Teď jsem si udělala kávu,pročtu babinet  vyrazím ,,ač nechci k zubaři..usch

Renči ,tak jak je???

Berti,no jo vždyť je zápis.Holka má někdy teď jí s Fídou ,,dnes jde vlastně do poradny ..jestli vodklad jo a nebo né..tak uvidíme s čím přijde ..kecám ,tam jde až zítra ,vždyť mám hlídat..teda já v tom mám pěknej guláš lol
no radši půjdu vypít to kafe ..

tak zatím..

Není tady

#145 26. 1. 2009 9:47

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation   hjarta  ahojky holkýý mojéé   hjarta  kapitulation  tak Verunka je ve školce..moc se těšila.. ráno už byla sama vzhůru ani jsem ji nemusela budit  tummenupp  kolem poledne pro ni zajedeme..raději bych jela dřív  dudlik  hjarta  lol  mají číslo telef...kdyby něco... byla v pohodě ..ale zdá se mi to dlouho na poprvé  vissla 

Jo..a jak mi je  butter  blbě..nemám ani náladu  yikes   už tedy lépe než včera ,ale břicho  a záda cítím stále..a takový divný pocit  na těle  butter  no asi to gynda jistí.. stejně jsem tam chtěla jít po půlroce na prohlídku  vissla 
Ty prsa bolí prý i k tomu našemu věku  vissla 

Silvi.. hjarta  kapitulation   koukám jak se doma pěkně střídáte  sjuk  ..no letí sem chřipka rychle..tak hlavně vitamíny ...a to pro všechny   hjarta  kapitulation 
Ty vydry jsou tam u Labe tři..ale ted´jsme měli štěstí jen na tu jednu  ,ale byla krásná  tummenupp 

Evi.. hjarta  kapitulation  tak koukám,že na tu gyndu  půjdeme hromadně..než se takto trápit.. já měla ten Bellasin..hubla jsem po něm a bylo mi fajn..a něco takového mi dr. nabízela.. ale že se prý v noci blbě spí.. že tyto prášky po našich 18 vissla   mají takové vedlější účinky..a ty s tím tvým spaním..by si se nevyspala vůbec..no uvidím až tam půjdu co mi řekne   vissla 

jdu si vypít kafínko..  hjarta  kapitulation  je tu nějak ticho  dudlik  butter  hjarta

Není tady

#146 26. 1. 2009 10:11

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holký reta

Co to tu čtu samé bolístky, dejte pokoj takový mláďata a oni si budou vymýšlet.

Reni doufám,že je lépe.No já když čekám návštěvu,tak týden mi bolí prsa až příšerně a to už dlouhá léta.Pak ještě 2 dny a je klid.Dr. říkal jedné v práci,že nemají bolet a pak jsem četla,že je to normální.
Možná na tebe leze nějaká chřipajzna a to vše dohromady je taky nic moc.
Tak vy tam máte vydrýska jo? Ten je nádhernej já bych se z něho poto.Tady je taky kačen nepřeberno,ale labutí až tolik ne.No já měla dva plný pytlíky a vše bylo po všem během chvíle.

Jéjej tady to bude zase samý školák va

Jdu se připravit před 12h vyrazím vůbec se mi tedy nechce,ale zítra chci mít volný den,tak musím dneska.

Papá zatím.

Není tady

#147 26. 1. 2009 10:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jani si užij práce,taky vyrážím ,ale po 11h ..zase zubař...dumbomdumbom

reni ,tak malá je ve školce,,týjo ,tak to budeš mít klídek ,pohoda,leháro,,godlike

Není tady

#148 26. 1. 2009 11:07

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky holky !!

Mě ráno nešel net ... to bylo jak rána do palice, první, co udělám, zapnu PC, nalezu sem se snídaní... a dnes prd.... a k tomu ještě tady byla zima, na noc necháváme topit kotel... a on nešel...  nějak nic nefungovalo... jsem musela volat albert do práce, co s tím, taky nevěděl, ale ať prej ho zkusím jednou páčkou (tu jsem hledala... dumbom ) vypnout a zapnout, no a ono to pomohlo... zatím, samo, že tam něco není vpořádku... . Teď jsem přijela z rehabek, doktorka mi tam proklepala, lámala záda a krk na všechny strany... no nepotěšila mi, prý zbavit se výrůstků, co mám na krční páteři jde jen operací, což mi ale nedoporučuje, jedině, kdyby mi hrozilo ochrnutí, což zatím naštěstí nehrozí godlike ... dala spoustu zákazů, rad a pak rozpis procedůr... dumbom , začínám ve středu.... už se tedy těším. Jo a nafasovala jsem límec na krk... ten podpůrnej, když to bolí nejvíc, tak nasadit... já to neznala, jak řekla límec, jsem si představovala kornout jak u veterináře, naštěstí mi vydali docela fajn měkkou věc lol . Taky jsem přes noc sfoukla, moc se nevyspala, protože jsem se samo od sebe odvodňovala... tedy chodila pořád čůrat godlike ... ale dobře za to, jinak nevím, jak bych oblíkla ráno kalhoty...  no a břicho bolí jak při tetce... ale ještě tu není, dyť má taky dva týdny čas... jsem z toho jelen.
Jani, viď, takový mládě.... nevím, co blbnu... lol
Jo a Aneta mi ráno hlásila, že má trochu rýmu a začíná ji bolet v krku.... buď v noci chrápala a vyschlo jí, nebo na ní něco leze... dumbom , ve škole kromě chřipky jim řádí angína.. a je jich tam tak málo, že prý jsou o přestávkách docela volný chodby... se nesrážej navzájem... big_smile
Jdu si udělat kafčo a roztopit krb, přeci jen je to větší jistota, než porouchanej kotel... kapitulation

Není tady

#149 26. 1. 2009 13:04

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky  holký reta pěkné  poledne hjarta kapitulation 
Evi, tobě nešel net... mně šel  a stejně  jsem  se sem dostala až  teď...  vissla 
Hlásím,  že  u nás je zápis dneska, už jsem to tady myslím psala, že  Dominiček jde dneska do opravdické školy.... tummenupp 
Máte pravdu, že to tady teď bude  přeškolákováno.... to je  slovo big_smile stolt

Evi, tak  to je radost.... takhle ti to sdělí... no, snad ty rehabky trochu pomůžou .... tummenupp

Silvinko, tak už máš zubaře za sebou.... doufám, že tě moc nemučil... stolt

Renči, koukla jsem na fotečky, tam těch labutí a kaček bylo ....  tedy, ale ta vydra, no paráda, sama jsem koukala, že se vás vůbec nebála a přišla tak blízko k vám... to se hned  tak nevidí stolt tummenupp tummenupp  to bylo něco pro Verunku hjarta
Jsem zvědavá, jakse jí dneska líbilo ve školičce?

Bertinko, tak si užij tech svých hjarta ...  reta

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#150 26. 1. 2009 13:05

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojky..tak už jsme po obědě ..dojedli zbytky vissla  malá už leží..ještě kouká,ale je v klidu ..má čistě povlečeno, tak chtěla do své postýlky  lol 
To dopo bez ní bylo hrozné.. vissla  ale učitelka říkala ,že je to občas pro ně dobré..na odvykaní  bez rodičů  kapitulation  přes léto tolik příležitostí na školku nebude..budeme spíše někde u vody ,nebo na dovče.. tak aby si zvykla dřív  kapitulation 
Už jsem pro ni chtěla jít za hodinu lol  ..vůbec jsem si nedovedla představit tři hodiny bez ní hjarta  ..a tak najednou v jeden den  vissla  ale prý byla v pohodě  tummenupp 
Na zítra mi volali do kuchyně..jeslti bych mohla přijít..tak půjdu ..manža je ještě doma..výsledky pohovoru bude vědět zítra po obědě.. tak se pak uvidí..  kapitulation  do školky by šla zase Veru ve středu dopo a ve čtvrtek odpo má  tanečky  kapitulation   a já jdu v sobotu do butiku prodávat  tummenupp 

Evičko.. hjarta  kapitulation   tak topení si zvládla..já jsem tedy antitalent..nic bych z toho povídání  albert  nepochopila  vissla 
Tak snad budeš paní dr. poslouchat a budeš hodná pacientka..  a vše dodržovat  tummenupp  s těma výrustkama se dá ,,fungovat" ..ale občas zlobí  butter 
Já si beru ten prášek na odvodnění ráno,když vím ,že nikam nepůjdu..v noci to nemá cenu.. tak se raději vyspinkej  vissla 
Míša říkala,že jich bylo v pátek  ve třídě 9..většinou také angíny   vissla 

Silvi..  hjarta  kapitulation  tak se u zubaře nenech..a at´je to už lepší  tummenupp 
No leháro moc nebylo..snažila jsem  se něco dělat..aby mi to bez malé uteklo..ted´budu odpočívat  vissla 

Jani .. hjarta  kapitulation  já si nevymýšlím..ale fakt je mi  usch  vissla  holt každý ten náš mladý  vissla  věk neseme jinak  kapitulation 
NO chřipajzna snad né..ale  v krku mě občas zaskočí..tak uvidím ..co to je ..ale většinou bývám nemocná na podzim..  to uvzduší tady usch  .. ale poslední dobou jsem fit.. už si zvykám na severní vzduch  vissla 
At´ti práce utíká a jsi brzy doma  tummenupp 

hjarta  kapitulation  manža šel za malou  sova  ta nějak poslední dobou zlobí se spaním   dumbom

hjarta  kapitulation

Upravil(a) salek (26. 1. 2009 13:23)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí