Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 24. 1. 2009 19:21

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

Bertííí - tak to ses dneska měla ... tummenupp  A nepojedete někdy navštívit toho třetího, že byste se zastavili i u nás big_smile ?  Jinak si užij pěkně řezání.... a dobrouuuu hjarta

Není tady

#102 24. 1. 2009 19:24

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Holky hjarta ,  já jdu už teď popřát pěknou dobrou noc,  protože dneska dlouho nevydržím  stolt 
v noci jsem spala na jedno oko, tak to vypadá, že budu dohánět.....   sova  kapitulation  kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#103 24. 1. 2009 19:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Berry napsal(a):

Silvi, tý jo... abych nezačla závidět ... hele, a co to je být sami dva doma butter ??? Neznám........ kapitulation
:

no všechny vyházet,nebrat telefón ,neotvírat..Prostě nejsme doma,dělat mrtvýho brouka.. :lol:Ovšem podotýkám pouze,že nejste doma..V posteli už by to asi nebylo vono!!! godlikegodlikelollol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#104 24. 1. 2009 19:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Kočky a zvětšete si obrázky ..big_smile
Mirunko ,Bertinko dobrou,,

Jani .bylo hezky..taky jsem byla chvilku venku ..Tatík mě vyvez do Globusu a koupil..kóónečně tu vééélikánskou lampu ..co jsem si přála pod stromeček..a místo toho jak dostala kráásnej globus.. lol

jdu dělat véču..

Není tady

#105 24. 1. 2009 20:09

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm Evi já jsem si to myslela,že to musel dávat někam nahoru jinak se nosí s rukama dole nebo pokrčenýma.
Jojo to je ta lenost tohle taky znám chci si ušetřit práci a pak to dopadá,že to i bolí.
To je nápad to víš žejo vždyť krteček měl hezkýho kulicha s bambulí.

Silvi už svítíš? Dneska jsme to ještě vzali přes Baumax a tam jsem si na tebe vzpomněla, on tam byl ten globus světelnej.  godlike

Sachr jsem upekla,ale příště z dvojitý dávky on je nějaký nízký já jsem si vzpomněla,ale pozdě,že mám větší nádobu než Renča.Samozřejmě jsem tu neslyšela nic jinýho než co to je? va  Ještě,že jich tu není doma více dumbom  Ještě je horký,tak ho nakrojíme asi až ráno.I když já tedy nevím gloria mám na něj chuť už teď.

Holky už se s vámi rozloučím jdu koukat na televizi,ale asi chvíli ,protože jsem naprd spala po noční.

Dobrou noc a hezké sny.

Není tady

#106 24. 1. 2009 21:16

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Silvi, tak gratuluju k lampě lol ! Shodou okolností jsme dneska dopoledne mluvili - už nevímproč - o vánočních dárcích... a já ten tvůj globus přidala k dobru godlike ... jooo, už si vzpomínám, říkala jsem jim, ať si příště píšou taky dopis ježíškovi, páč z Martina vypadlo, že nedostal broky do vzduchovky, který si přál godlike .. já na to zapomněla, no....  a pak si vzpomněla, že u vás doma se píše a co z toho může vzejít ...
Jo, jinak díky za rady, vyhodit takovou smečku... to než by se zorganizovalo, tak padneme vyčerpáním godlikegodlikegodlike a stejně by se zase někdo vrátil....
Jani, s krtečkem mi napadají přímo hříšný, no spíš morbidní myšlenky, žádná čepice.... vzhledem k tomu, že zatím jsem udělala dva dorty, oba zeleně potáhla, na oba udělala krtiny, připravila si i kytičky, prostě mi jen chybí ti krtci... a vůbec s mi do nich nechce... tak jsem přišla s tím, že z krtiny budou čumět tři chlupy.... že krtek zalez dovnitř lol .. a hned mi tady albert doporučoval, ať ani ty tři chlupy, prostě do krtiny křížek a že krtek pošel a hotovo....  lol ... nebo jeho obrys vedle, že ho kdosi zašlápnul... no paráda, bylo by to rychle hotový, jen nevím, co ty dětičky chudáci... by měly smutný narozeniny.... godlike . Ježiš, kdyby tohle četli ty lidi, co si to objednali........ visslavissla

Silvi, jaký obrázky zvětšit va ?

Jo, jinak jsem si prohlídla od Jani mejlíky... fajn, ta Indie.... usch ... dnes jsem bez večeře... godlike , ale jinak dobrý.... mě to jedině prospěje.... reta

Není tady

#107 24. 1. 2009 21:22

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  tak už jsem tu také   reta   
Malá šla před chvilkou spinkat ...do své postýlky..aby se Míša vyspala  vissla       
Manža je na kulečníku a mě ted´tady na PC dává zabrat dost  času ten srazík ze základky..skoro po 30letech..  lol    no už se moc těšíme ..dnes jsem odesílala emily s pozvánkou. ..a občas mi i někdo zavolal..tak jsem se s nimi i  slyšela..  tummenupp 
No musím na sobě zapracovat a nějaké to kilo do konce února shodit  styrka   .. ach ty první školní lásky   vissla  lol     aspon´mě to přinutí   dumbom   

No jo Jani..to já zapomněla napsat,že je dost malý ten sachr.. ale nám to stačilo  tummenupp  byl tak nad půlku té mé nádoby  vissla 
Mi jdeme krmit labutě zítra..dnes jsou prý přežrané..hlásila Ája..Verče  lol 
Bylo hezky..tak všichni šli k Labi  kapitulation 

Silvi.. hjarta  kapitulation  tak dodatečné vánoce vid´.. měl ti ještě   albert  zapět nějakou koledu  tummenupp 
Na to UPC platíme skoro 500.-kč  vissla 

Evička..  hjarta  kapitulation  měla doma výslech s  albert  u lampy..mluv..tady Fučík..ale už víš jak to bylo..a docela tomu věřím,že to muselo  albert  pěkně bolet     butter 

Bertinka  hjarta  kapitulation   si dnešní den užila..ani nemá vykecanou díru do hlavinky..tak to bylo pro ni milé setkání  tummenupp  hjarta   
Záklon hlavy  albert   dozadu při chrrrr chrrrr..pak jedině   dumbom 

hjarta  kapitulation

Není tady

#108 24. 1. 2009 21:34

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Tak už vím, jaký obrázek gloria - jsem si to nahoře přečetla... ale mě to nejde, jak ten motýlek mění barvy, tak to má moc bajtů... a když ho mám na těch 100x100 - tak to už přesahuje limit butter , holt se smířím s menším... snad to přežiju godlike

Renčo, přežraný labutě.... to je dobrý big_smile ...    my je taky chodívali krmit k řece, jen nevím, která to je, jsou tu čtyři... a já nikdy nevím, která je která dumbom ...  ale kluci jako malý jim říkali "káky" ... a tak se to u nás zažilo, že i později jsme chodily na káky... a jaksi kluci vyrostli, pak i Aneta..... ale albert , kdykoliv jdeme okolo řeky, tak říká... hele káky jsou tam...  a super, když to řekne před někým, kdo neví, která bije lol . Prostě se to v mládí naučil.......

Není tady

#109 24. 1. 2009 21:50

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, já se z těch mých dobráků doma poseru...  jak jsem psala o pošlým krtkovi, tak si ze mě udělali pěknou pr....... godlike  .. najednou zmizeli, já tady začtená do babince, jsem je ani nepostrádala... a před chvílí přišli, že tuší, že mám mejla... no to mi bylo divný, že jo... takový tušení nenápadný gloria , tak jsem se podívala... a nebudu to popisovat, přepošlu vám ho...  naštěstí to na dortu je jen položený a néé na pevno .... že bych to taky dala na rajče big_smile ?

Není tady

#110 24. 1. 2009 22:02

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

grater grater   právě šmejdím v mailech a co to nevidím.Pan Krteček to má za sebou.No vidíš ty se s tím nepářou jako ty.  lol

Není tady

#111 24. 1. 2009 22:19

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Ale zase se dožil na krtka docela fajn věku, že jo.... a stihnul i vysokou vyštudovat  lol  ... já nevím, kde tohle našli a jak to upravili....  jen si představuju, jak bych tohle podávala tý paní... se slzou v oku... godlikegodlike

Není tady

#112 24. 1. 2009 22:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no záleží Evi v jaký ho máš teď velikosti,ale to máš jedno ,tenhle je dobrej ..Já chtěla zvětšit sisi a jak jsem jí předtím zmenšovala a ten origoš vyhodila do koše ,tak byla rozmazaná..já už jí hledat zpět nechtěla ..tak mám tuhle babu.. lol,jen co to dopíšu ,jdu na meily..už jsem tam zas nebyla 3 dny..

Reni ,tak to je slušná cena ..my platili UPC samotný jen digi tv za 870kč,,tak nevím ,kdybych chtěla ještě net ,,teď máme zdarma na měsíc 44programů,,tak to tady jede od rána..jenže těch spousta filmů ,stejně opakujou a já ráda koukám na novinky..ale albert si tu vybral sporty ,tak mu je za 150kč připlatím...

Jani dobrou ,holka jak to takhle můžeš vydržet..vím ,že jsem kdysi je to dlouho zkoušela párkrát noční a pak jsem to zamítla,,sem byla celej den jak po vopici lol.seš fakt dobrá..já bych asi neexistovala..mě stačí to vstávání ve 4h probouzím se až po prvním kole jízdy lollol,,je fakt ,že někdy se proberu během 5min,když zjistím,že za 20minut mám být v práci..

.jo lampa svitííí...ale problém ,přece jenom nastal lollollol..musíme sehnat to náhradní spodní svítidlo..Jak albert říká ke sprše....  Páč my nemáme doma lampu ,ale sprchu..,,je to opravdu já nevím ,to snad ani není sklo,,..:albert:jak to nandaval,tak mu prasklo v ruce a kousek se rozlomil....já z toho žádnou vědu nedělám..protože jak říkám pokud nejde o život jde o h.o.v.n.o....jenýe ten z toho byl hotovej..big_smile

tak se všichni hezky vyspějete.a pa zítra..jo už zas nemůžu jíst..zuby jsou opět ..no vždyť víte kde..godlikegodlikedumbomdumbom

Není tady

#113 25. 1. 2009 7:47

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

:reta:Hezké nedělní ráno reta
Silvi teda ti chlapi dumbom My jsme dostali od ježury sprchu a albert když ji začal montovat tak taky ulomil ten čudl co se posouvá sprcha. Máme ji hold na pevno hmm No prej není zvyklej na plast rodna jen na poctivý železo.
No a jdu omrknout emily wink

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#114 25. 1. 2009 8:48

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  krásnou neděli holkýý mojééé   hjarta  kapitulation 
dnes se sluníčku moc nechce.... butter   možná ani ty labutě(káky)  lol   přežrané už krmit nebudeme   kapitulation 
Malá si tu už hraje s autíčkem pro barbínku.. a jinak to tu ještě chrupe..už mám chut´na kafíčko  albert  dumbom  lol         
Na oběd dnes budou řízky a americké brambory v troubě pečené   tongue   jo..a polévka s játrovými knedlíčky..tak jdu vařit masíčko na ní    hjarta  kapitulation 

No jo chlapi  albert   dumbom   ti když vezmou něco do ruky..stojí to za to !!! Také říkám,, netahej to..nebo opatrně..vše moc rvou silou !!!   Je to všude stejné  lol 

Silvi.. hjarta  kapitulation  cena je dobrá..ale nedá se kolikrát na to koukat..kostičkuje to...zvuk jde jinak ..s ovladačem musím třískat, abych si přepla program..no fakt vejmysl!!!  yikes 

Evičko.. hjarta  kapitulation  já na ten dortík koukala ještě večer..a fakt jsem si myslela,že je to tvé dílo   lol  no vidíš..jak máš doma veselo a chlapi jsou pohotoví..i dorty by zvládli..kdyby si byla nemocná..udělalal by si jen dort..a oni by se dál na něm vyřádili se svou fantazii  lol

hjarta  kapitulation

Není tady

#115 25. 1. 2009 9:26

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěknou neděličku všem hjarta  kapitulation
Tady taky počasí nic  moc butter , ale aspoň  není sníh a neklouže to..... takžeodpoledne cestujeme rock
Evi, tak to se těm tvým chlapům doma povedlo na 1* .... to byl nápad tummenupp  lol  a jak to měli  hned a dobře vymyšlené, dortík ozdobený a hned i natištěné parte .... chudáček pan Ing. Krteček grater ....  lol tummenupp tummenupp

Já jsem měla toho Sachru polovinu pekárničky,  mám totiž jednohákovku a pěkně mi skočila a hlavně vydržela a nezušatěla.... už je sbaštěná tongue
Překvapilo mě, že byla taková mokrá.. tedy vlhká, to od jablíček.... stolt

Evi, vy jste měli káky a u nás se zase říká "kavoni", ty  ovšem nechodíme krmit,  jsou to havrani a vrány, je jich tu v zimě plno, na noc se sem slétají na stromy tisícové kolonie..... a nad ránem zase odlétají za potravou do okolí, aby se na noc opět vrátili.... až doma slyšíme jejich krákání... jako v  Hitchokově hororu... a to opravdu nepřeháním.... dumbom
Krmit chodíme jen kačky na jedinou řeku,  která tady teče... taky bývají přežrané, protože je tam chodí krmit dost lidí.... stolt tummenupp

Bertinko, tak ty jsi včera přišla na jiné myšlenky a trošku ti to  uteklo... ono je potřeba si trochu popovídat ... stolt

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#116 25. 1. 2009 9:58

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky, pěkný ráno !!

Že já blbá vstávala godlike ...  taťka vstal nějak dřív, zatopil tady... mě se vylejzat nechtělo... a když už jsem zrovna v koupelně čuměla na tu ranní příšeru v zrcadle, tak slyším zdola vysavač va - normálka se sám dal do luxování... a než jsem přišla, měl hotovej obejvák a kuchyni, jenže jak mi viděl, tak šmytec...  a hele mamko, dokud je trochu přimrznuto, jdu se psama, aby nebyli jak prasata od bláta a ty to tady doděláš, že jo..... dumbom a už je pryč...    Sakra, o chvíli později a bylo by hotovo, on to bere fofrem, žádná kvalita big_smile , ale lepší, než nic... a s psíkama by šel stejně...  teď tu čumím na vysavač.. a holt půjdu na to butter .

Ten krtčí funus vymyslela Aneta a on... kluci o tom nevěděli, oni chtěli v tichosti, abych nic neslyšela... no kdyby zapojili i kluky, to by bylo haló.... lol  a už vůbec si nedovedu představit, co by všechno vymysleli... . Jo našla jsem teď ve foťáku ještě jednu fotku, i s pozůstalými godlike ... taky tématicky zaměřený... ta se mi i líbí víc,moh jí tam dát místo tý první.
Renčo, fakt si poradili dobře, ale pořád si nejsem jistá, jestli zrovna tohle by si maminky pro svoje dětičky od nás s radostí odnášely lollol

Mirčo, o těch havranech asi vím, když albert jezdil do Ostravy a vůbec tam tím směrem, vždycky říkal o jednom místě, kde to vypadalo jak v Hitchkokovi... tak to určitě bylo ono tummenupp ! Asi je jim tam dobře gloria

Silvi, vyfoť tu vaši "sprchu", začínám být zvědavá, co to je za obr lampu.... a ono to bylo nebo nebylo skleněný? My máme asi mnohem menší než vy, vlastně jsi ji viděla, je to taky z Globusu a ještě z výprodeje, levná, a ty kelímky okolo žárovek jsou plastový ... akorát, že na tom malým se barva oloupala, protože při svícení je  teplejší, než to snese dumbom , no vybírala jsem to narychlo (stará totiž odešla...) a hlavně musela mít nahoře závit, do kterýho jde dát úpo*ná zářivka... to byla taťkovo podmínka butter ... a ty pěkný, drahý a moderní to nemají...

Doháje, vysavač tu pořád tak pitomě leží, já jdu na to.... hmm

Upravil(a) Berry (25. 1. 2009 10:00)

Není tady

#117 25. 1. 2009 10:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Bertinka napsal(a):

:reta:Hezké nedělní ráno reta
Silvi teda ti chlapi dumbom My jsme dostali od ježury sprchu a albert když ji začal montovat tak taky ulomil ten čudl co se posouvá sprcha. Máme ji hold na pevno hmm No prej není zvyklej na plast rodna jen na poctivý železo.
No a jdu omrknout emily wink

sem ráda,že v to nejsem sama..já ,ale nevím ,proč ztoho pakdělaj taková drááááma:lol:..

Není tady

#118 25. 1. 2009 10:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evi,.Dan se dal taky včera do luxování..sám od sebe..lol,,tak sem rychle zmizla a šla věšet prádlo..aby si to náhodou nerozmyslel..
Krteček byl dobrej ,myslím meil..jo je to ze skla ta náhradní hlavice,ale až to budem sundavat ,,tak nám to zůstane v ruce lollol
http://www.luxx.cz/katalog/svitidla/int … mpa-stojac

dnes si pánové poručili řízek.

Upravil(a) sisi21 (25. 1. 2009 10:15)

Není tady

#119 25. 1. 2009 10:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

nevím ,proč se tahle stránka nechce zobrazovat ..Zkusím tu lampu najít jěště jinde..

Není tady

#120 25. 1. 2009 10:46

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.luxx.cz/katalog/svitidla/_ra … strana=110

je to ta druhá v pravo,za 1290.kč.výrobce Eglo..

tak snad se to zobrazí..

Není tady

#121 25. 1. 2009 10:47

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jo tady bys jí Evi měla vidět ..a já jdu něco dělat..

Upravil(a) sisi21 (25. 1. 2009 10:48)

Není tady

#122 25. 1. 2009 12:10

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta My už jsme po obědě,bylo kuře, brambory a salát. Nějak se mi nechtělo moc vařit. Zítra by měl být albert doma a tak budou asi nějaký knedle s něčím vissla
Teda Silvi lampa je parádní.
No a rozlučka s krtečkem?Sem se smála,máš šikulku Anetku wink Ta to vyřeší raz dva lol

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#123 25. 1. 2009 12:26

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ty jó´ Beerti,už po obědě.. ,,já nestíhám lol sem se tady zase zasekla godlike,,

Není tady

#124 25. 1. 2009 13:05

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  malá leží,ale ještě nespí...   těší se na odpolední krmení labutí..tak nemůže asi usnout nedočkavostí  vissla     
Pak musíme ještě dojít koupit nějakou svačinku malé na zítra dopo do školky a krabičku na ní..asi nějakou  tu na uzavírání.
No tak ted´jsem operovala zajíčka co má Veru na spaní..to bylo brekotu   dudlik  grater     .. upadlo mu skoro očičko..tak to opravilo vteřinové lepidlo  vissla 
Já to tu snad nedopíš !!!!!!!!!!!!!!  dudlik  dumbom           

No tak ted´jsem zase byla za malou,že ji bolí pr... a nemůže čůrat.. ach jo..snad to nic nebude  butter   nemůže se asi vykakat..tak jsem ji promazala dírku mastičkou..  lol    pulinku má rozdrážděnou..jak ji stále kontroluji prcku ,aby ji zase nezarostla..občas ale zakročit musím..stále se ji to dělá ..už to s ní asi poroste   vissla 
jdu za ní lehnu si s ní   kapitulation

Není tady

#125 25. 1. 2009 13:16

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Renči a ta prdka ,nemůže mít roupy..naše děcka na to hrozně trpěla..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí