|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pěkné ráno, holky
Renči, neboj,Pavla se z Indie vrátí... nejdříve bude nezvěstná, ale 10.3. už bude zpět.....
Jo, taky se mi zdá, že to moc letí.... vždyť manža s tím Kornem hrál nedávno, přesně jak to píše Eva
holky to tak děsně letíííííí 
Koukám, že máš starosti, jak to udělat s hlídáním....
No, já asi pocestuji za mamkou, zítra ráno se zbalím a frčím vlakem a autobusem..... to bude na delší... ale autem jsme tam jen na chvilku, jak
marodí, tak pojedu sama.... 
Evi, tak to je hlavní, že se vám vystoupení dětí líbilo.... oni ti nejmenší jsou takový bezprostřední
... pamatuji si, když býval Marťa v hudebce a chodili jsme na jejich různá vystoupení a besidky... to se mi taky líbilo

Ivi, tak si pomalu zvykáš na naši zimu..... jaký byl přechod z tepla, nebyl to šok? Docela i jo, nééé
A co jinak... prostředí, lidičky a zážitky? Hlavně si vzpoměň na heslo, ať tě pustí na Kelišku..... 
Jinak holky, jdu vařit, musím na víc dní, aby mi tu
neumřel.... on si to pak jen ohřeje a i to je někdy pro chlapy moc

On bude dělat všechno možné, ale jak se jedná o jídlo, tak se odbude a je to 
Není tady

Evi, ahojík..... zase jsme se tu sešly
Píšeš o Nellince, já jsem teprve teď přišla na to, že tu mám mejlík od Dany.....
tak jsem na něj klepla a mimi
na mě vykouklo
.
Jéééé, ta už je veliká a roztomiloučká
Danuš, kdy jedeš..... neříkej, že by jsi nejraději nenastartovala a nejela.... ale to počasí je na
a je to tak daleko.....
Tak budeš muset ještě nějaký den vydržet, už aby to bylo, že?

Není tady

JOjo, holky, jela bych hned teď. Ale musím zjistit, jak je to s místenkama. Ale březen už to jistí.
Nellinka už má 5 kilo, otesánek malinkej 
Není tady

Ahojík ... to by bylo, abysme nepsaly my dvě ve stejnou chvíli 
No na ty fotky jsem moc zvědavá, jen nevím, kdy se mi to podaří tam Ivču šoupnout.... já se musím podívat zpátky do starých SZ, tyhle s návodama jsem si tam doufám nechala, abych zjistila, jak jsem to dělala....
... jsem sklerotik. A vyprávění Ivko ... to tady taky čekáme
!
Já jsem tu od rána jak včelička
, protože na 11 hodinu musím být u holičky (jakpak asi bude počasí kolem 12...
) , takže jsem dělala rizoto a k tomu pekla v troubě autíčko, ne že bych ho měla teď dělat, až za 14 dní, a hned potom dvě, ale včera mi konečně dorazil balíček s formou... a potřebovala jsem si vyzkoušet, jak se to vlastně dělá... a dobře jsem udělala, páč jsem to hned podělala
.. no teď už vím, že to chce o 1 vejce víc a taky víc rozetřít do stran. Mám tady autíčko s uříznutými koly v polovině a zato má pod sebou jakýsi polštář... jak to vyběhlo uprostřed
. No moje zlatíčka si to namažou marmeládou a sní... to nemám strach. Teď půjdu honem ještě nakoupit , trochu tu poklidit a pak vyrazím... je to k ní půl hodky pěšky do kopce...tak váhám, potřebuju dát kila dolů, ale zase v 10.54 mi jede autobus
až skoro k ní... tak znovu váhám, asi se tam svezu a zpátky to vezmu pěšky (to je z kopce....).
Odpoledne musím s holkou k foťákovi kvůli občance, chtěla si tam sice dojít sama, ale ráno si to najednou rozmyslela...
Jo Mirčo, tak to tady nějakou dobu nebudeš
- no jo, ale zase mamka bude mít radost
.... to je jasný. A chlapa jak popisuješ s jídlem mám doma naprosto stejnýho... a ještě vím, že ten můj by si ohříval jídlo tak, že by dal všechno do jednoho kastrolu, a ohříval ... klidně knedlíky s omáčkou ... až by z toho byla děsná hmota, kterou by pak sněd rovnou z kastrolu u kuchyňský linky, pokud by se mu nechtělo stát, dal by si to na stůl, ale určo ne na prostírání, ale na noviny.... 
... jo a pochutnal by si, to jooo.... 
Není tady
ahojky holkýý mojéé
tak já já už mám umytou hlavu.. v noci jsem nemohla spát..stále se mi honila Veru v hlavě,že by byla týden bez nás... no manža tu večer, když přijel z koulí také divně koukal.. ten by ji měl nejraději doma každý den a kdyby to šlo tak i sebou v práci
Ale jednou k tomu stejně musí dojít,že bude bez nás ..myslím,že budeme muset někam odjet atd...
Barča z butiku mi ráno psala sms ,že mi dá přes den vědět..jak se dohodla s provozní a jak ji bude .......
Na oběd máme šunkafleky..dělala jsem je ještě večer
Ta cesta na jih ted´je..Míša tam jede k tátovi.. tak proto k naší mámě a i když tcháni budou smutní,že né k nim..nechceme zase jezdit na opačný konec republiky...
ale jestli pojede..tak ji v sobotu i s Míšou odvezeme mi.. zůstaneme u našich do neděle ..aspon´řeknu co a jak
... a příští týden nám holky přivze BM
Tedy ..EVÍÍÍ
ty máš po ránu povinností a dilema
a já se teprve rozkoukávám
no a s tím autíčkem..víš jak je to..chybama se člověk učí..a mi v našem věku se učíme stále.. a ty ještě s těma dortíkama to učení s nimi budeš stále zkoušet dokud tě to neomrzí ..jinak to nejde..ale to musíš mít i nervy dobré..já bych s tím švihla..kdyby se mi to nepovedlo..
Já ty dětské akce ,vždy probrečela..jak ve školce u holek ..tak ve škole ..ted´bude mít Míša akademii na konci roku..a to řvu také každý rok !!
Mamka to svedla na psíka..ale spíše kvůli dědovi ne...už nekouří pátý den..prý by zase začal..kdyby tam byl sám..
Jéé..já chci také Nelču
už jdu koukat
jestli ji tam mám ..........
Mirčo..
tak to jsem ráda,že se Pavla vrátí..já myslela,že ji nechají umřít jak Gitu..
S tím hlídáním
je to vyřešené jen ta naše
jsou z toho nějak smutná..
Tak to bude dámská jízda u maminky vid´???
jdu si vypít kafčo..

Není tady
Ahoj berušky moje,po 100 letech se opět hlásím do stavu Babinetek,trochu se mi zamíchal život,ale vše jsem rozmíchala a jede se dál.Doufám,že mě zas vemete mezi sebe a že se žádné z vás nestala žádná životní katastrofa.Jediné co vím že je nového,tak to,že Danuška už je v cechu štastných babiček.Zatím se mějte hezky pa pa
Není tady

Teď jsem sem na momentík nakoukla a kulím oči
Alenkóóó, ty žiješ?
To je fajn, že jsi ten život rozmíchala a zase jsi tu s námi .... to víš, že tě rádi uvidíme

Není tady
Ahoj holky,
tady je snad první jarní den.No prostě krása.
Zdravím naše navrácené holky Alenku a Ivu. 
Já nevím co psát jsem od včerejška smutná.Včera nám zemřel známý ,
kolega s kterým se vlastně znal od 1. třídy.Základka,stejné vyučení a pak vlastně stejná práce.Jednou jsem vám to tady psala,že dostal mrtvičku,tak to je on.
Jsem z toho strašně špatná
,že už není mezi námi.Když jsem včera jela do práce,tak se mi vše promítalo v hlavě a taky jsem si vzpomněla na E ,která tady jakoby hazarduje svým životem a tady to je pravda pravoucí.
dělá dobrotu peče kuřecí stehna na zelím a s pivem.Co dělala minule Eva.Ale bude to s brkaší.
Najíme se a půjdeme se projít nějak tomu nechceme uvěřit.
Danuš navečer se kouknu na fotečky aspoň si trochu zpravím náladu.
Papapáááá 
Není tady
ahojky holkýýý mojéé
A VÍTÁM ZPĚT NAŠÍ TULAČKU ALENKU
tak snad jste to vaše období zvládli a pořádně rozmýchali ....hlavně bez újmy a už bude JEN FAJN!!!
Malá šla před chvilkou do hajan
dopo tu měla Áju
moc si ji žádala,tak jsem pro ni došla
Venku je krásně slunečno
.. počkám na Míšu až přijde ze školy..a půjdu nakoupit
Janinko..
to je mi vašeho společného známého moc líto..
určitě smutno je,když jste se zanli tak dlouho.. čas přebolí
musí...........
TO máš pravdu s tím hazartováním se životem
to se nedělá.. !!!
Danuško..
Nelinka je kus ženské vid´???
Asi ji chutná

Není tady

Ahojky, no já koukám, Alenka se nám vrátila - vítej - a písni něco víc, po takový době
!
Jani, to je strašně smutný, co píšeš, věřím, že z toho jsi moooc špatná
... a s tou E máš naprostou pravdu, tolik lidí by si přálo zdraví a život a vážili by si toho a tahle ..píp.. prováděla tohle, ani nevím, jak to nazvat...
.
Jinak venku je opravdu parádně, před chvílí jsem dorazila od holičky, čili o to víc je to zázrak, takže než půjdu s mladou k foťákovi, napřed vyrazíme s taťkou na prochajdu s psíkama... sice budou zase jako prasata, je tam bláto a z kopce, kde jsem šla po silnici, normálka hrčela voda jak potůček... - ale hlavně, že je sluníčko a snaží se i hřát !!
Renčo, jo já jako mám dobrý nervy, jo? Tak to je dneska dobrej fór... 
- ale né, já to pekla s tím, že to stejně bude jen moučník doma na snězení... jako cvičnej pokus... takže kdyby to bylo na ostro a nevyšlo to, taky bych s tím mrskla o zem... jé, co já už toho takhle házela
. Ta paní je má objednaný na 13. března... tedy zase pátek třináctýho
... a já se to do tý doby potřebuju naučit.. , v takovýhle formě jsem nikdy nic nepekla.. v prostředku hluboká (je tam střecha a auto nejvyšší), po stranách mělký (kufr, motor) - no 
. A teď ještě musím přijít na to, jak to naplnit, aby se to tím nepřeměnilo v nějaký obrněný vozidlo, ale zůstal tomu tvar auta... se zase vyblbnu, nooo 
Není tady

Jakýýýýý sluníííííčkoooooo?????? To si děláte prrr.....elku?
Né, máte pravdu, já koukla na divocha a u tebe Evi svítí sluníčko na plné ku..le....
a u nás zataženo
Teď půjdeme ale i přes to ven.... co nám zbývá

Není tady
Přeji krásný a u nás i slunečný den.
Mirko, no zvyknout si musím, i když bych se radi hned vrátila. Ty lidi, ta příroda, všechno mi chybí...

Evko, tak jsem se znovu zaregistrovala, uživ. jméno mám IvisekM. Co dál?
Není tady

Ivko, jsem tu jen na skok, přijdu pak asi za hodku, prosimtě, zkus se tam teď dostat přes nový heslo a nový jméno, přidala jsem ti tam, tak jestli to bude fungovat zatím vyzkoušej... díky
. Jestli ne, tak na to pak v klidu mrknu... letím s holkou k foťákovi, teď jsem přišla zmrzlá z psí prochajdy... ono to sluníčko zase až tak nehřálo
.
Není tady
Za oknem to opravdu vypadalo jarně,ale strašně foukal studený vítr.Ještě,že jsem měla šálu.
Koukla jsem na mailíky.
Danuš malý je už kus ženský.Tak si to naplánuj a alou za ní.
Jdu si vypít čaj nějak se nemůžu zařát a něco pojíst.
Není tady
Ahoj 

Dneska přijedou Brnáci,budou tady až do neděle tak asi nepřijdu 

až v neděli tak se tu opatrujte a všem posílám 

ahoj !!!!!!!!
Není tady
Dáši hezky si je užij.Aspoň nebudeš sama.
A co mužík jak tomu je?
Upravil(a) Janila (25. 2. 2009 16:52)
Není tady
já chci taky Nelinku já ji v emilovi nemám
ty jsi na mě zapoměla Danuš

Není tady
Ahoj holky doufám že se máte pohádkově
mě přepadla chřipajzna, to mám po víkendu s aquaerobikem ještě že mě to chytlo až v neděli večer
ale už je líp. Byla jsem dnes s naším mladým u dr sundat ortézu ale pořád šmajdá a pajdá
no v tom sněhu mám strach ať nepřijde ještě s polámanou druhou nohou 
Já vás vždycky akorát stihnu přečíst ale něco napsat neeee
budu se muset nad sebou zamyslet 

Není tady
Jani to je mi líto,takové zprávy se dost těžko rozdýchávají,ale bohužel i tohle je život.
O mě vlastně není ani moc co napsat.Měli jsme velikou krizi s Jirkou,dokonce jsem to ukončila,ale Jirka opravdu zabojoval,moc nás chtěl zpátky a tak jsme opět spolu,trvá to už několik měsíců a vše klape uplně skvěle,ne že bychom se nehašteřili,ale už je to jiné.Snad k sobě opravdu patříme.Prodělala jsem taky ženskou operaci a tak mám o antikoncepci nadosmrti postaráno,našli tam nádůrek a tak mi sebrali vejcovody,vaječník a chodím na kontroly.No a moje slinivka už mi dala delší dobu pokoj.Hurááááááá.Taky jsme se přestěhovali z domečku do paneláku,máme čtyřpokoják a já jsem o moc spokojenější,jen toho uklízení co ubylo.
No a pak moje dětičky,Jára už jezdí po světě s kamionem,zrovna nedávno dostal pokutu byl pěkně naštvaný.Ale jinak je šikovný musím uznat.Davídek se učí prvním rokem na instalatéra a docela mu to jde,měla jsem z něho strach,ale snaží se.No a Alenka se blíží k maturitě a tak má docela učení dost a navíc dostala nabídku na provozování hospody,chtěla do toho jít,ale jen když jí pomohu,tak jsem kyvla a už 2 měsíce máme hospodu,máme tam zaměstnance,ale i tak je kolem toho nějaká starost a to nám za 2 měsíce přibyde ještě jedna.Ale to už bude na plný uvazk,je to rekreační středisko.Takže se nenudím.A pak náš miláček Tomeček,tomu už chybí jen růžky a byl by z něho pěkný čertík.Nezastaví se cely den,skoro už nespí a jen mele a mele.
To jsem se nějak rozepsala.
Mám prosbičku holky moje,nikdy vás nedočtu,napište mi aspon kratičce co je kde nového a jak se vám daří
Není tady

ahojky,,
jé koukám ,návrat ztracených duší,,
,,Alenko ,jak vůbec žiješ ,no povídej ..doufám ,že už snad líp..a co malej??vždyť toho musí být kus chlapa..
Kamčí..tys tady taky nebyla pěkně dlouho..co je nového??a co v práci dobrý???.no a co doma nepruděj??
Jani..nebuď smutná ,je to hrozný,,já vím .
danuš .hned se půjdu číhnout na Nelinku..
Mirunko ,my tady měli tak nádherně sluníčko ,,z rahabky jsem šla na procházku až mě z toho vedra začla bolet palice..
Evíí,a co u vás doma ,,už je dobře,,co tchán?? a co vůbec Jiřík??
Není tady

Alí ,zrovna tudle jsem se ptala Danuš,kde tak jsi??.ale nikdo mě na to neodpověděll...
.hele povídej ,kde je to rekr.středisko???.možná bychom mohly někdy u tebe všichni zapařit??:lol:Teď pojedem v květnu s holkama na víkend na Šumavu..
jinak jsi dobrej blázen ,,doufám ,že už to bude s Jirkou teda OK..,že si snad udělala dobře..Hlavně ,že už jsi se zdravím v pořádku..
no já jsem v poho ..předloni a loni jsem absolvovala několik operací plic..,ale díky rodině a holkám jsem to zvládla:supr:..držely mě hóó´dně palečky.. přestala jsem kouřit a hezky jsem nabrala..
Dcera no já nevím našla si novýho .stejnýho vola ,takže je tam ,kde byla ..
..a syn ten je zamilovanej ,ale je v pohodě.naštěstí maturuje až příští rok..jinak si vůůůbec nestěžuji..
Není tady
tvoje operace plic si ještě pamatuji,vím že se tady holky pomalu modlily aby se ti to lepšilo,tak je dobře že to zabralo.S tm kouřením jsi teda dobrá,no nějaké kilo navíc za to rozhodně stojí.Já mám zas dole 16 kilo.
To rekreační stzředisko je tady u nás na Trnávce,ale nápad by to byl dobrý.Je tam i nový bazén
Není tady