Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 1. 2009 16:35

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

Ahoj už jsem doma ,prase to má zasebou tak jsem škrabala a večer jdeme na ovar a zítra pomáhat porcovat ,tlačenku a jitrnicea já nevím co ještě jsem zmrzlá venku je kosa

Tak mi říkal pán kdybych potkala divočáka a byl střelený nebo měl mladý že bych ani nestihla ten strom  retareta

mám zase starosti s dcerou ,podala žádost o rozvod  a hrozně mi do telefonu brečela jak jí mám pomoct nevím   

tak zatím pa kapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#77 23. 1. 2009 18:43

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

dáši ..ty jí pomůžeš  tím ,že jí budeš na blízku ,ona si musí svůj život uspořádat sama..Možná,že už na to konečně přišla,když si podala žádost o rozvod..bude jí to stát plno nervů ..ale vy to zvládnete..

Upravil(a) sisi21 (23. 1. 2009 18:47)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#78 23. 1. 2009 20:02

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Hezký večer a dobrou sova reta

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#79 23. 1. 2009 20:38

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Tak konečněu nás zavládl klídek.... mám tu oba kluky, Mija je nemocná,tak je doma. Teď se umyli, očistili  si zuby a zalehli.... no, ještě je tam slyším špitat, tak jsem zvědavá, kdy je to přestane bavit a ale oni se za unaví a bude ticho.... sova
Zítra tu budou celý den, k večeru je rozvezeme domů a  v neděli doufám pocestujeme k mamce.... minule se nedalo, tak doufám,  že to teď  bude lepší...  vissla

Dáši, máš  to, chudino, starosti.... jak jinak by se to řešilo, kdyby jsi ji měla blíž, že?  Ale jinak držím palečky, aby se rozhodla dobře a už měla klídek.....

Jinak taky přeji všem pěknou dobrou noc a zítra zasráno hjarta kapitulation kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#80 23. 1. 2009 21:25

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Taky mám konečně klídek, taťka s Anetou opět na večerním bruslení, tentokrát s nimi jela i jeho ségra - prý už hodně dlouho na tom nestála, tak snad se vrátí všichni nepolámaní. I když říct tohle o mým albert zní zrovna teď legračně, on totiž předevčírem měl jakýsi zvláštní úraz... nevím, co to v práci vyváděl, ale přendaval odněkud někam tiskárnu a ono mu to spadlo na nos... lol .. no napřed nebylo znát nic, jen ho to bolelo... teď se probarvil a otekl... ale tak godlike .. prostě špička nosu a kousek nad tím rudý a oteklý, zbytek normální, no  vypadá božsky...  ani se mi moc nechce věřit ta tiskárna, vypadá, že mu dal někdo přes nos.... reta
Já dodělala prsatici ... nějak se mi prsa nevyvedly, vylezly moc veliký a bortily se... a teď dopejkám druhej korpus na krtečky... mám jednu formu ... tak jsem musela postupně..., uf.
Dáši, ona si to asi musí odbrečet, ale určitě se jí uleví, dyť jak jsi to popisovala, to by byl pro ní život na prd....  třeba bude nějakou dobu sama, ale zas né tak sama, když má tebe... dej jí najevo, žes při ní... žes tu pro ní... a víc těžko něco uděláš,  určitě si zaslouží lepšího chlapa a snad se jí ho povede časem najít ... smile . Vlastně je dobře, že už to takhle rozsekla - i když to bolí.
Mirčo, teď jsem četla, jak na Kroměřížsku kdesi vítr odnesl střechu.... to tam máte takovej vichr... tady teprve teď začíná foukat, ale né tak hrozně.. . Zato přes den se vystřídaly snad všechny možný formy vody, která může z nebe padat godlike .. sníh, déšť, obojí dohromady, zmrzlý krupky... prostě zas den jak vyšitej.
Berti, to je moc dobře, že za námi přijedeš, jsi zlato.... hjarta !
Jani, tak jsem přečetla taky ty maminky, oni jsou na dvě party dokonce.... no maj to horší, že jedou s malýma dětičkama, ale stejně, ta jejich diskuze je dumbom ... v takový náladě bych se na to vyprdla.  My holt jsme vyrostly v jiných podmínkách ... a tedy stejně nemyslím, že kdybych jela s prckem, bych řešila takový problémy....  dyť ony si to tím jen kazí, místo aby se naplno těšily... . Jé, já se vlastně netěším godlikegodlike !
No a teď jsem musela vyndat ten upečenej dort a pěkně jsem se přitom spálila vissla , naštěstí na předloktí, kde to jen pálí, ale nevadí při žádný činnosti big_smile .
Silvi, o těch jeslích mi to tady během tvoření četla z netu Aneta.... no děs... vůbec dneska jsou na novinkách zprávy... jen pro silný povahy. Nevím, co se to děje usch
Renčo, tak Dáda pořád frčí, jo.... no ty to máš s Verunkou zmáknutý, já už z toho vypadla ... přitom je to všechno jako včera, to snad není pravda... dumbom . Vlastně ty máš doma velkou Míšu a malou Verunku.... zatímco já to takhle měla s klukama ... a ta nejmladší tím trpí, jak ji vidím pořád jako malinkou... , když po  ní už nikdo nenásledoval big_smile
Dobrou noc všem co jdou spát, já tu budu ještě strašit a čekat na ty moje bruslaře... vissla

Upravil(a) Berry (23. 1. 2009 21:25)

Není tady

#81 23. 1. 2009 22:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem pročítala nějaká vlákna..vaaaůůůůů dumbom:dumbom:sem radši zavřela oči..no nic..

koupila jsem nedávno gambáče piva v tom bylo dvd jako dárek Na stojáka..ty mě tak rozesmáli ..sem říkla tohle by mohlo jít na Silvestraa né ty blbosti co teĎ DĚLAJ.. řvala jsem tady smíchy godlikegodlike
http://www.ceskavidea.cz/video/tag/na-stojaka/

přžeji vám všem krásnou noc..

Není tady

#82 23. 1. 2009 22:42

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý mojééé  hjarta  kapitulation 
malá už spinká a Míša šla také ..dnes budou poprvé spolu spinkat  v pokojíčku na palandě   tummenupp    tak uvidíme..jak to zvládnou    vissla   
Odpo jsem musela jít s Veru do školky..stále otravovala.. tak jsme se šli podívat do té tady za rohem..a zeptat se na zápis ..máme přijít v květnu dostaneme přihlášku , lístek k dr., to pak odevzdáde a budeme čekat jestli malou přijmou   vissla   máme ale šanci...bude se otevírat jedna třída navíc ,protože je hodně dětiček..a já jako pracující budu mít přednost s umístěním malé do školky...   no nemohla jsem ji   dudlik   ze školky vyrvat  lol    ujmula  se tam kočárku s panenkou a jezdila  kapitulation     
Pak jsme došli nakoupit ..zítra budu zadělávat v pekárně na šneky  tummenupp     vaříno mám ..tak si pohraji s pečením    tummenupp   
Manža přijel z pohovoru docela spokojený.. uvidí v pondělí.. byl mezi pěti zájemcema ..dva to vzdali hned tam..a zůstal on a dvě ženské..  lol 
albert    Zastavil se v bývalé práci..na kafíčko  a pokec..přijel s dobrým pocitem..posadili ho na jeho židli ke stolu.. a říkal,že v kanceláři zůstalo vše tak ..jak to opustil..nástěnka ,věci okolo atd.. moc dobře na něj vzpomínají   hjarta   
Ted´jsem se tu zakoukala do hry -římských puzzlí.. až jsem zapomněla na čas   vissla  a poslouchala jedním uchem Krause..zase bodoval ...  tummenupp 

Evi.. hjarta  kapitulation  jé bruslení..já dnes potkala sousedku.. ovázanou ruku... po 30letech stoupla na brusle..prý myslela,že to ustojí  lol     
Neusrkává ti  spíše  albert    rum co máš na pečení..  lol 
Já ty diskuze o tom srazíku čtu také..jak se nakonec dohodnou..a s mou povahou bych asi nikam nejela..takové napadání mezi sebou.. to mezi námi na zlatíčkách vůbec nebylo   vissla  je to asi o tom,že jich je více  vissla  a pak se těžko něco někomu líbí hromadně  vissla   

Mirčo.. hjarta  kapitulation  dětiček si moc užij..  hjarta  par  už je mi smutno po Kubíčkovi.. klidně bych ho tu zase měla..  hjarta 

Dáší... hjarta  kapitulation    jak ti píše Silvík.. hjarta  kapitulation    určitě by si dceři  pomohla tím,že by si ji byla na blízku.. ale máš babču doma..odjet nemůžeš..a ona chodí do práce vid´..že by na pár dní přijela si pokecat..a dostat to ze sebe   hjarta 

kapitulation  hjarta  sova

Není tady

#83 23. 1. 2009 23:18

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation   hjarta   Silvi..díky  tummenupp    .. už jsem se takto dlouho nezasmála...  lol   

hjarta  kapitulation

Není tady

#84 23. 1. 2009 23:25

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Renčo, to jsem mu hned říkala, že vypadá jak ožrala... ale on to má k jedný straně oteklejší a červenější... po rumu by byl spíš souměrnej lol .. čímž nechci říct, že mi ho neupíjí godlike . No a jeho drahá sestřička se tam taky pěkně vymlátila, prý parádně "hubou na čumák" .... ale přežila to.
S Verčou to máš super.... jak se hrne mezi děti ve školce, aspoň až půjdeš do práce budeš mít předem o jednu starost míň... žádný ranní brečení, ta se tam jistě bude těšit hjarta !  Tedy pamatuju, jak mi to tam ořvali všichni tři... a to chodili už jako starší... a nejvíc Martin, sice jen pár dnů, ale stály za to dumbom ... jo, on si pobečel dokonce i první den ve škole. Když jsem  mu to jako staršímu připomněla, tak prý proto, že tušil, do čeho jde... stolt . Tak a manžovi ať už to konečně vyjde tummenupp !
Silvi, já si předtím taky četla jinde... ale tak mi to čílilo, že jsem si šla zahrát mahjong... godlike . Na videa kouknu zítra.... teď mi tady hraje televize, taťka si pustil Randall a Hopkirk, on to miluje, jenže samou láskou nějak usnul a ještě se nahlas rozchrápal, takže je tu pěknej kravál big_smile .  Takže to tady balím a jdu spát... dumbom - všem přeju dobrouuuuuuu noc hjartahjartasova !

Není tady

#85 24. 1. 2009 6:28

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation hezké dobré ráno kapitulation

Není tady

#86 24. 1. 2009 9:13

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Pěkný ráno !!

Ty jo... já jsem tady druhá po Bertince, jo... jak je to možný, kde jste lol ??  No nic, já jdu připravit kolena na pečení, ono se to dělá dlouho....  a zase prohnat pračku, pořád to samý dokola dumbom . Taťkovi od večera víc zfialověl frňák, což je asi tak jediný, co se stalo, takže ani nevím víc, co psát godlike ... jestli se nechá, tak ho přes den vyfotím reta

Není tady

#87 24. 1. 2009 9:19

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  krásnou sobotu holkýý mojéé  hjarta   kapitulation   
už jsme vzhůru od 8hodin..ale byla jsem po ránu pylná a už mi kyne v pekárně těstíčko na šneky   tummenupp   
Malá se v pokojíčku vyspala dobře..ale Míša moc ne..nahoře ji to nechtělo usnout ..a budila se   butter   
Veru v noci prý  spadla.. já to tušila, tak jsem ji už večer  dala raději  pod postel peřinu ,aby padala když tak do měkkého  lol   
No já spala jak   dudlik    jak malá v ložnici nebyla..neposlouchala jsem, kdy mě vzbudí na čůrání a spala celou noc   vissla       

Jdu si připravit náplně do těch šneků a zapnout pračku ...zase   dumbom  vissla 

Evi... hjarta  kapitulation  když jsem dávala já holky do školky..ráno řvaly..nechtěly vstávat.. do školky jsem je táhla... a pak já do práce jela autobusem a celou cestu probrečela..bylo mi jich líto..a dělaly to obě !!!
Tak snad Veru budu v klidu  tummenupp 
Včera nám vyjmenovala skoro celou abecedu va   ..máma mi nadává..ale ona se to učí sama..jdeme třeba venku..jsou tu počmárané zdi písmenama ..ona se zeptá..tak ji to řekneme..jdeme tam za pár dní a ona už ví sama.. bojím se,aby ji to ve škole pak bavilo ..  vissla  butter 
Díky za manžu  tummenupp 

kdepak jste   hjarta  kapitulation   asi doma se  hjarta

Není tady

#88 24. 1. 2009 9:21

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  Evi..ahojky   hjarta  kapitulation   já tě tu viděla  va    ..ale já měla po ránu delší román na psaní..no určitě se  albert  nenechá fotit..abychom se mu náhodou nesmáli  vissla  lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#89 24. 1. 2009 10:17

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Já se na to vykašlu.... hned z rána mě pc rozčílí dumbom  napsala jsem toho tolik a když jsem to chtěla odeslat .... je to fuč, nahlásilo mi to chybu a všechno se ztratilo butter dumbom  a já můžu začít psát znovu......

Tak znova.....

reta  Dobré ráno nebo už skoro dopoledne,   holkýýý hjarta kapitulation 
My vstávali už dříve, kluci se vykulili z postele už o půl osmé.... posnídalil a teď si tu hrají a střídají to s počítačem.... všude je poroztahované, já si už trochu odvykla.... tak raději jdu do kuchyně a nechávám je tu s albert ... oni si vystačí spolu sami dva, albert jen dohlídne.... tummenupp tummenupp

Renči, my dávali Mije k posteli, aby nespadla,  obráceně křeslo, ale jen chvilku.....  pak už to bylao dobré tummenupp
Verunka je šikulka s těma písmenkama... tak se stejně děti nejvíc naučí, nenásilně a jako by hrou... tummenupp
Dominiček jde příští týden k zápisu do školy, takže budeme mít dalšího školáčka tummenupp ...  taky znal brzo všechna písmenka, všechno ho zajímalo... stolt tummenupp

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#90 24. 1. 2009 12:50

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
no kde bych byla???v postýlce..godlike..musela jsem se taky věnovat  albert..využila toho .že nešel do práce..on už sice byl vzhůru od 8h dumbom..ale já si ho zavolala na patro do postele ..no a jak to dopadlo..no to nemusíím popisovat..teď tady číha na auta jdou v televizi ,,já dodělávám kapsu ..k tomu špenát a brambor..

Jinak tu svítí sluníčko..jé.kdyby to tak zůstalo..já už se tak těším na to jaro!!

Renči,buď ráda ,že se o to zajímá  a neboj ve škole jí to bude bavit....Někerý děti jsou na nešikovný ,musí se různě doučovat ,,tak ji v tom podporuj.Já nemyslím a abys do ní tlačila vyjmenovaná slova.. godlike,ale k jejímu věku .bych to určo rozvíjela...
.Tom byl to samý,ten znal všechny číslice tenkrát mu byly asi 4..alena psaní ..to byl pěkný prase a je do dnes..On si hodně pamatuje,teď je úplně neštastnej ,když jim ve škole daj z literatůry nějaký spisovatele ..a on si musi někde napsat výpisky.. dumbomdumbom..ale to má po mne..Já taky radši povídám a poslouchám ,než vše vypisovat a psát...to jsem z toho hotová..nejsem zvyklá po sobě to číst a to jsou pak hovadiny godlike,,a hlavně nikdy to nějak nenapíšu jak si to myslím... lol..a holka,ta to má zas obráceně ,,ta mluvit  no nic moc..to teď už je výkon ,že se dopracovala k tomu ,že řekne co si myslí ..ono .kdyby to šlo by to snad napsala..Má hezký písmo a psaní to jí vůbec neva...

Evi ..hele co jste to vyváděli.. albert..no nebudu to komentovat ..bůhví kam ho strkal.. (myslím ten nos)godlikegodlikegodlike

Mirunko ..klídek ..to mám každou chvilku já se nějak totiž opřu o klávesnici ..a najednou prd a už to tu nemám....
tuhle mě do toho ke všemu nešel ještě ovladač na televizi a já si chtěla přepnout kanál...no ten letěl ten ovladač..pak jsem ho tu skládala..se divím ,že to ještě šlape!!!no jsem máčo!!!lol

Není tady

#91 24. 1. 2009 13:01

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation 
Malá už spinká..byla nějak ubulená..ani jíst nechtěla ..tak šla !!!!   yikes 
Na oběd jsme si ohřáli papriky plněné od včera a já se věnovala dopo pečení   vissla   
No šnečci se mi povedly..je jich z té dávky 43  usch  lol    no nevím kdo to bude jíst..asi to rozdám po sousedech   lol    i jsem je blejskla..tak pak dám foto na stránky   tummenupp   

Mirčo.. hjarta  kapitulation  tak se musíš naučit z lehka našlapovat..aby si něco nezašlápla..to už umíme také..když jsou hračky po celém bytě   dudlik  dumbom  lol 

hjarta  kapitulation

Není tady

#92 24. 1. 2009 13:11

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

ahojky..

Evi ..hele co jste to vyváděli.. albert..no nebudu to komentovat ..bůhví kam ho strkal.. (myslím ten nos)godlikegodlikegodlike

No dovol   ???   http://smajlici-1.ic.cz/gesta/1/005.gif    Znám tvou fantazii.... takže to fakt komentovat nemusíš lollol - ale šmarjá, některý činnosti se už vymykají mým představám godlikegodlike ...   No docela ráda bych viděla Dana dnes po tý "patrový" akci visslavisslavissla

Dopejkám kolena, byly ňáký moc veliký a tuhý.... ale voní to tady ... stejně ještě hladovci nejsou doma, jeli pro dříví... a odpoledne budu zase krtečkovat usch - už mi krtci ale opravdu se....  dumbom , a to jsem teď dorty plnila a udělala moc náplně (vanilkovou i čokoládovou)... a tak jsem ji užírala usch .. no  koleno si teď asi nedám yikes

Musím zase k tomu, jen jsem sem koukla a původně ani nechtěla psát, ale díky Silvince jsem musela godlike

Není tady

#93 24. 1. 2009 13:15

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta   jééé..Silvi..ahojky.. hjarta  kapitulation  ty si se mi tu schovala..vůbec jsem tě neviděla..  butter 
Copak se dělo v postýlce..povídej ..přeháněj  vissla  lol 
No jestli bude Veru hrabna v psaní po mě..potěš bánbuh..ještě ve škole to šlo..byla jsem kronikářka..takže jsem psala kroniku  a snažila se..ale ted´poslední roky a co jsem doma..píši většinou tady vše na PC..tak ruku vypsanou nemám..kolikrát se stydím za to ..co někomu napíši  butter 
No a Míša  dumbom    ta to přečte jen ona po sobě ..se nedivím,že má občas špatnou známku..já to po ní louskat..tak to raději jako učitel škrtnu a dám za 5!!!   yikes 
Jo..ovladač brzy poletí také i to jejcih UPC .. včera o tom povídali v telce..jak lidi na to nádavají   yikes  mi také !!!

hjarta  kapitulation  vše to tu spí..jdu si zahrát římský puzzle ..jen jsem hrála kuličky..a jsem už  dokuličkovaná  lol 
Odpo ven..je tu jak na jaře  hjarta  kapitulation

Není tady

#94 24. 1. 2009 13:16

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta   koukám..holky jsou opět v sobě  lol

Není tady

#95 24. 1. 2009 13:51

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezkej den reta
No a hned jsem se zasmála lol
já mám zasebou nákup a už aj poklizeno. te´d jen čekám jestli dorazí návštěva.Dnes je tu nádherně a tak se půjdu kousek cournout s albert než dorazí reta

Není tady

#96 24. 1. 2009 14:15

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evi ,radši to ani nechtěj vědět ..jako za malda tonebylo . lol..ale moc k tomu nechybělo,,to víš samotný  doma. lollol
to nejseš ještě ukrtečkovaná ??chtělo by to nějakou změnu co???,ale ty pečeš pořád ..seš prostě tummenupp

Reni,tak to Míše naprosto rozumím ,,já škrabu jak prase..nikdo to nepřečte ..a kroniku ,,tu píši taky ,ale už to hážu i lidem ,když jedem na výlet ať každej napíše svýma slovama. co chce...  jo jinak to UPC ,jsem zrušila ..nám přestavály chodit ty programy co jsme chtěli a pak jen zdražovaly..mám O2,a teď mě něco zdražily ,hned jsem jim zavolala co jako jé...tak mě to o 150kč zlevnily..a ty platíš kolik????
my máme net,digi tv,za pevnou nějak neplatíme ,že k tomu máme mobil,na kterým je 240jednotek,= 1430..no a za ten mobil to někdy přešvihnu tak kolem 100kč..(někdy nic)..

Bertinko ,užij si návštěvu,,

Není tady

#97 24. 1. 2009 18:14

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky reta

No co se to tady děje va  to je úplná sodoma gomora lol  godlike

Dneska jsme se byli projít i dost dlouhou štreku.Bylo krásně slunečno,ale vlezlá zima k tomu.Měla jsem tu nějaký zbytky pečiva,tak jsme to odnesli kachnám a labutím.Pak dám nějou fotku na kélišku.
Něco jsme cestou koupili k snědku.

V pekárně se mi peče sachr od Renči.Mám tu ještě pár jablek aspoň se to sdělá.

Evi já jsem si představovala přenášení tiskárny to musel nést vysoko ne?
Jo ono je to hned.Já tuhle v práci vzala šanon a jak jsem se otočila / protože teď máme místnost jako plivanec / nabourala jsem do skříně a ten hnusnej špičatej roh šanonu se mi zabodl do paže já jsem v tu chvíli viděla všechny svatý.A hned se mi udělalo mdlo už jsem myslela,že tam mám díru jako krá....
Mám to móňo vissla
A obouchaný kolena o šuplíky jééé to bolí do brňavky.

Jdu se najíst už na mě volají.

Není tady

#98 24. 1. 2009 18:47

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Tak my jsme tu naši drobotinu odvezli a je tu klídek.... dneska si ho docela užívám a asi brzo půjdudo hajan.... ty dětičky  dovedou dát člověku zabrat lol tummenupp 

Jani, já pekla ten Sachr od Renči včera, taky jsem použila starší jablíčka.... je to moc dobrá buchtička, je krásně měkoučká a taková mokrá... ještě jsem tam přidala i rozinky ... kluci ji měli ráno k čaji na snídani a baštili tongue  tummenupp  už jí tam je jen kousek  stolt

Není tady

#99 24. 1. 2009 19:14

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta  Ahojkýýýýý reta
Tak návštěva před chvilkou odjela a docela jsme pokecali a zavzpomínali wink  no byli to krásný časy. Kuba jezdil s albert a ještě jedním do němec. No jsou 3 a úplně rozdílný povahy a aj věk.Sice ne moc,ale je. Všichni co jsem poznala a aj v německu tvrdili,že by je dohromady nedal ani pracák lol No a sice znají se spolu pomálu 20 roků. 10 spolu pracovali a zbytek se tak 1 do roka vidí,ale to pak stojí zato dumbom gloria No jestli se dostanu na slet tak dovezu fotky. Teda z dřívějška,když jsme ještě pořádali srazy v Domažlicích storstark Jak jsem začala marodit tak jsme přestali jezdit. No,ale chystá se setkání a to se moc těším. Ten třetí žije v Plzni a to je supermario s tím jsme si užili. Na albert Pětačtyřicítku se nezapomene lol To byla storstark
No a už to stačí! Hezký večer hjarta a všem krásnou dobrou sova Já dnes budu poslouchat řezání hmm  albert měl pár storstark a užívám si už te´d lol

Není tady

#100 24. 1. 2009 19:17

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jani, tak jsem se ho snažila trochu rozpovídat, jak to bylo.... takže uf, vytáhla jsem z něj, že je bordelář - tedy to neřek, ale vyplývá to z toho lol .. a v kanclu měl na stole tiskárnu, na ní položený elektrody o váze 5 - 10 kg a byl línej je sundat ... no a tu tiskárnu zvednul a dával na skříň (prej aby udělal pořádek godlike ) a elektrody mu spadly na nos....  takže teď to konečně vím i já lol
No tos měla taky úraz se šanonem, ty jo, ale muselo to bolet... to ti věřím... usch

Silvi, tý jo... abych nezačla závidět ... hele, a co to je být sami dva doma butter ??? Neznám........ kapitulation
Ukrtečkovaná jsem...  i když dneska jsem se nakonec odpoledne flákala, musím to dohnat zítra...   a asi zahesluju to krtečkový album godlike , aby to nikdo neviděl a lidi postupně na nějakou dobu na krtečky zapomněli...  dyť je to šílený, dělat pořád stejný ... a nejhorší jsou ty tři chlupy na hlavě dumbom , vždycky jich mám zásobu, páč se olamujou....  asi hodím do placu krtka v zimě a v čepici, když už reta , tříchlupec byl blbej nápad.....
Jo a ti naši známí s hrozny vína se nakonec rozmysleli a chtějí je, jen košík bude dort... to jsem sice ráda, ale při představě, že to tam nikdo nežere, jak mi řekli.... mi to přijde taková zbytečná práce godlike - to mi čeká příští týden ...

Mirčo, tys ten sachr taky vyzkoušela, jooo ? Děláš chutě, asi na něj dojde, kdo ví, jestli né už zítra, včera jsem pekla jahodovej koláč, do rána skoro nic nezbylo, tak dneska meruňkovej - a už je ho zase jen kousek.... jestli to zblajznou, jdu do sachru...  jenže já to užírám taky, to je blbé... godlike

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí