Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 1. 2009 8:01

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

smile Pěkný ráno !!

Dášo, dnes jsem spala jak zabitá... naštěstí.... jinak čtení před spaním mi taky krásně uspává, bohužel, taťka je na to přímo alergickej, když chce spát, ruší ho moje lampička... tedy to spíš říká a kecá, protože při ní klidně chrápe nahlas... lol ... ale druhý den tvrdí, jak se kvůli tomu nevyspal... .  Do vany si napouštěj víc vody.... já to mám taky tak, musím tu hladinu pořád zvyšovat, jinak mi břicho kouká ven... yikes .. ona ho ta voda asi víc nadlehčuje.... tím to bude godlike .
Teď  nevím, kdo je ten chudák, prase že ho zabijou, nebo ty, že ho sníš.... lol ?
Na srazy už jsem přestala chodit, ze základky se nepořádaj a ze střední jsem to vzdala, protože z mých spolužaček jsou buď účetní nebo učitelky mad a k obojímu mám nepěkný vztah a navíc, jak já celou tu školu tak nenáviděla, fakt když jsem na sraz dřív šla, spíš abych je viděla, jen tak ze zvědavosti...  ale o čem se bavit ? Ony probírají zásadně svoje pracovní úspěchy kapitulation , jim je přeju, ale mě tohle nebere....
Silvi, ti gumídci jsou něco.... jak to vydržíš s nimi dlouho sledovat lol ? Je to pěkný, jen jako ukázka... sranda, ale po delší době bych asi šílela... godlike Ty jdeš na kontrolu, jo, tak ať na tobě už nic nenajdou.... i když vlastně se ti doma zalíbilo.... tak teď nevím, co ti přát...   Jo a doma už mlčím godlikegodlike - to jsem jim řekla už včera... ale nevím, jak se to dá dlouho vydržet.)
Bertí - ahooj ! jak je dneska u vás... a už je dobře po pigárech... a co malej... vidíváš ho přes kameru?
Jdu se rychle oblíct a skočím do Penny, už otevřeli a mají vejce za 16,90 ... musím nakoupit zásobu... mám velkou spotřebu... a pak teď volal taťka, že pojede kolem a jestli chci do Globusu .. jasně,ž e chci, budu mít pak odpoledne volno na tvoření... tak letím, on tu bude prý tak za půl hodky... kapitulation

Není tady

#52 23. 1. 2009 8:22

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta   kapitulation  dobré ránko holkýý mojééé   hjarta  kapitulation 
malá pije mlíčko a kouká na pohádky na JimJam  va     manža jel na pohovor   kapitulation   
No malá mě dobře probudila..začala v postýlce křičet,,mamííí vyndej, do školky honem "   lol   
Na oběd budu dělat plněné papriky ..a udělám je i na zítra    vissla 

Evičko.. hjarta  kapitulation  to je dobře,že si se dnes vyspinkala do   rodna   občas mě i pomohlo teplé mléko vypít s troškou medu ..ted´už bych to musela pít na litry !!!  lol 
Já kupuji vejce u šikmookých..manža nadával kdoví ,kde to berou..ale holky to jsou vejce...ani se ta krabička nedá zavřít  a ve vejci jsou dva žloutky  tummenupp 
Jo..Evi díky za to vymazání foteček na Kelišce ..  tummenupp  včera jsem to opět zkoušela a šlo to..  tummenupp 

Dáší..  hjarta  kapitulation  nesmutni..vždyt´ta tvá  hjarta  zase za tebou přijedou.. mají to daleko vid´??
Mě to ted´také vše leze do břicha..až si už myslím,že tam mám nějakou kýlu ...no mluvím o tom a je mi nějak divně..  usch   občas mě bolí pod prsama v tom dolíku nad břichem..možná mám vředa jak bambuli !! Asi z nervů !!!  yikes  vissla 
Kdo je chudák..prase ???  lol 

Silvi.. hjarta  kapitulation  těch 50korun je za to dopoledne  tummenupp 
No to platila Inča hodně.. tady za ty tanečky je na půlrok 300.-kč   vissla  no u vás jsou jiné ceny  vissla  lol 
Tak se dnes drž..a nedej se  tummenupp 

hjarta  kapitulation  jdu si udělat kafínko a zařadit se do procesu   kapitulation

Není tady

#53 23. 1. 2009 8:42

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj tak jdu na porážku pošlu vám nějakou jitrničku a jelítko  storstarkstorstarkstorstark retareta

Není tady

#54 23. 1. 2009 8:42

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Tak jsem trošku zkulturnila byt dumbom kde se ten binec porád bere to nevím dumbom
Evi je to v pohodě rock No a malej lol no zlatíčko.Pošlu fotku ze včera. Taky jsem ho k večeru viděla to bych jim neodpustila kdyby mi ho neukázali. Pokaždý se musím smát když na něj mluvím jak kouká a nikoho nevidí.
No a potěšila mě Pavlí. Od soboty za týden si pro ně pojedem rock rock rock rock
Kluk je veze do Prahy na týden a pak my je dovezem sem.
Reni taky se našim pipkám někdy povede a mám obr vajíčko se 2 žloutky. Jinak dnes to tady vypadá na sluníčko rock

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#55 23. 1. 2009 9:09

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  tak jsem si tu přečetla denní tisk a je mi z toho smutno  grater  hjarta  ..jdu raději vařit..  kapitulation 
Jeden z těch chlapců co na něj spadl ten strom ve Zlíně dnes umřel  butter  to je hrůza..opravdu si važme dne kdy tu můžeme být..člověk nikdy neví,kdy a kde nás něco takového potká  butter  hjarta 

Bertinko.. hjarta  kapitulation  malý je krásný..už takový naducaný a čisťounký  tummenupp 
No vidíš..budete mít doma veselo  dudlik  tummenupp 

jdu něco dělat.. mám tlaky  usch  ..tetka se blíží   dumbom

Není tady

#56 23. 1. 2009 10:42

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

dasa1 napsal(a):

Ahoj tak jdu na porážku pošlu vám nějakou jitrničku a jelítko  storstarkstorstarkstorstark retareta

jáá chci pr,de,lač,kůůůůů....mŃam lol
mě to zas vytečkovali dumbomdumbom..tak s tím něco vyvedu ,,jinak to slovo vypadalo záhadně lol

Upravil(a) sisi21 (23. 1. 2009 10:43)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#57 23. 1. 2009 11:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky ...
tak jsem z Ko doma ,,příští středu na kontrolu vissla
ještě jsem si nechala napsat rehabko .na ty jizvy šílený ,,začalo to táhnout a bolet  jak prase..je fast .že jsem nikam nechodila teď a ono se to nějak stáhlo a táhne to dumbomdumbom no a tím jak mě i prsa nějak vyrostla ,tak mám jizvu úplně někde jinde,než původně doktor myslel,, lol

Reni ani mě to neříkej ,připravovala jsem si vepřovou kapsu a jak jsem to uslyšela c rádiu ,picla jsem si kus prstu..úplně mě přeběhl mráz po zádech ?::je to hrozný grater.. když jsem to včera slyšela.,že plíce,hlava,hrudník.,,možná mu to i pomohlo osvobodit ,bůhví jak to by to pak bylo....když Tom chodil na základku ,,na jednoho klučinu spadla branka..půl roku bojoval ,vyhrál..jenže se museli odstěhovat ,,má trvalé následky.tomu bylo 10let brrr......jak je něco takového je mě z toho šoufl taky!!!!!a ten druhý chlapec .bojuje taky o život .

Evi dobře nakup..jj gumídci a nebo ještě u nás jede
http://www.youtube.com/watch?v=rdSFsmXX … re=related..hlavně Vendy sem jí řekla,že nemá slipy..aona ho chce pořád vidět ,,prej pusť toho stím bimbasem godlike
hele dřív to byla dáda,te´d je totohle si nevyberš ..to víš taky mě jde hlava kolem ..ale vydržet se to dá!!!godlike

Dáši ty se máš,já bych šla na zabijačku ,,hned hrozně ráda dělám ty věci ,jitrnice ..tlačenky..atd tummenupp

Bertinko..no vidíš tak budeš mít zase veselo ..a hned to bude jinak utíkat ..viď???

jo jinak jak jsem tady četla ..knížky uspávaj ..já už je ani číst nemůžu ...protože ,bych je četla pořád dokola..přečtu pár řádek a chrním ...pak jsem stejně nevěděla ,co jsem četla... lol.proto teď raději časopisy..lol

Není tady

#58 23. 1. 2009 11:02

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Mám za sebou ranní výlet do Penny, pak jsme sjeli do toho Globusu a teď už zas taťka mazal za pracovními povinnostmi dumbom ..   
V Globuse vůbec neváhal a mastil s vozejkem rovnou k masu... v pátek dopoledne maj ty čerstvý kolena.... a on je zase hrozně chtěl, že to bylo tak dobrý... no chutnalo to všem,  ale takhle brzy po sobě gloria ... se to za chvíli přejí. Ale než jsem se rozkoukala, už byly kolena ve vozejku... vissla

Renčo, jen jsem si sedla a otevřela si to tady, hned čtu o tom klukovi, že do rána umřel, to je tak hrozný... četla jsem to nahlas Anetě (je doma, páč se ráno probudila usch s bolavým břichem a silnou tetkou... tak jsem jí nechala ležet a dala horkej čaj...) a ona mi povídá, ježišmarjá mami, dávej venku na sebe pozor gloria  - ale já jí to četla proto, aby dávala pozor ona na sebe, no je to někdy fakt moje hjartahjarta ....

Berti, Dádulka je kouzelnej, už je to takovej malej člověk... a řekla bych, že se podobá mamince.. i když jsem ji viděla dost málo, ale napřed jako čerstvej byl celá ty godlike , teď už tolik ne...  a přijedou, jo... no ty se máš hjartatummenupp

Dášo, čekám, kdy kolem proletí nějaký to jelito a jitrnička, abych pěkně odchytila.... tak šup... tongue   Silvi, pr...čka se ti bude za letu těžko chytat godlike

Dopiju kafe, kyne mi těsto na buchtu, snad už bude, až ji dám do trouby, budu dělat konečně povrch tý prsatice a k obědu než špagety.... smile

Není tady

#59 23. 1. 2009 11:11

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Jé tak z p.r.d.e.l.a.č.k.y   je prčka.... taky dobrý lol

Silvi, tak to ještě týden budeš doma, co.... tummenupp  Hele - tobě rostou taky prsa, jo? Člověče, mě taky.... se mi nějak zbláznily hormony.. mad  .. no mám na to věk, takže tohle je jediný, co jako beru... ale mě vždycky začnou před tetkou, což se stalo i teď, v jejím začátku hned splasknou a přestanou, ale teď nééé.... tetka silná jak kráva... a ono to rozbolelo ještě víc .. už dva týdny bolí , tak jsem zvědavá na výsledek... lol , akorát mám problém chodit i ze schodů... není to příjemný .. třeba se jen příroda spletla a při další tetce zase splasknou roll .
Jo, to je pravda, ty dětský oblíbenci, při klukách mi šla hlava kolem ze Šmoulů a ze Želv Ninja....  a při Anetě přesně ta Dáda a Žížala Jůlie.... godlike ... no teď už si aspoň punkovou hudbu pouští do sluchátek... lol  (přiznám, že bych brala zpátky ty šmoulíky radši a Jůlii..... grater ).

Není tady

#60 23. 1. 2009 11:30

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

včera jsem se s vámi nestihla rozloučit.Synáček zaplul / a teď poslední dobou / dřív do postele.Svěřil se tatínkovi,že se mu nechce ráno vstávat.A proč to neřekl mně?Protože tu řádím každý večer kromě když jsem na noční,aby už zalezl do pelechu a on měl řeči.
No vždyť to všichni znáte. vissla

Silvi takže příští týden na KO.Hezky se povaluj a využij týdne pak to zase nastane.
Chtěla jsem se zeptat ty už jsi asi začala marodit v loni viď? Já jenom jak je to potom,když ti platí nemocenskou zaměstnavatel a od 15 . dne  OSSZ a to ti tam poslal zaměstnavatel a nebo sis to vyběhala sama?
U nás v práci jsou takový dohady,že musíme sami dojít na OSSZ.
Dneska si to v práci vytisknu a doma si to v klidu přečtu jsem z toho va
Jinak jsem se bála,aby sis nemyslela,že ti to dávám to zavolání rozkazem na to ubytování.Já jenom,že jsem šmějdila u holek a mají za 1. problémy,že je každý z jiného kouta a nikomu se nechce jet daleko a za 2. už mají všude plno na prodloužený víkendy.
Tak mi to prolítlo hlavou jestli to paní opravdu má zaznamenaný.Protože já se vlastně netěším,tak by mi to mrzelo.

Renčo tummenupp  že se malý líbí a ani si po tobě nevzdychla.Takže až budeš do práce je to paráda.Já jsem tedy taky neměla problémy akorát pár dná na začátku pak jsem spíš dostala vynadáno,že už jsem tam.Že si nestačil pohrát lol
Koukla jsem na fotečky pěkný.
Taky jsem koukala holkám na ty odkazy,ale někde jsou až noooobl ceny a to si myslím,že se sežene za míň.
Taky to jistí Čechy pánové nikam jinam nechtějí.No a potom když to poslouchám v práci / Afrika /,že jsou vlastně uzavřený v areálu a nemůžou ani do města to by nebylo pro mě. usch  Pak už si jenom platit výlety,aby člověk vypadl.
Je to každýho věc já chci taky do zeleně a ne na Saharu kde nic tu nic.

Herti děkuji za fotečky koblížka.Vždyť on je zase jinej.Už je to takový maliký klučík.
No vidíš a za týden zase bude u vás veselo.

Dáši užij si zabíjačky a najez se co z toho života máme. wink
Už to za mě napsala Eva,taky jsem ti chtěla napsat to chce víc vody vissla

Evi dneska jsem taky spala jako mimino asi už toho nevyspání bylo dost.Ani jsem neslyšla jestli albert  chrápal ,ale určitě jo to by musela být výjijmka.

Kočky koukám kolik je hodin a já mám plotnu studenou. albert  je na školení ,takže opět sama doma.Takže jsu naplnit pračku a udělám lívance je to rychlý a tongue A hlavně to tady musím zase zkůlturnit.

Není tady

#61 23. 1. 2009 11:58

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj tak prase jde na porážku až v 14.30 jsem zatím doma reta

Není tady

#62 23. 1. 2009 12:01

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky holkýý  reta  Pěkné  poledne rock
Já teprve před chvilkou přijela  z KM, byla jsem u posudkové komise, už včera ve mně byla malá dušička a dneska ani nemluvím....  roll
Ale dopadlo to dobře a na tři roky mám pokoj ... a pak se uvidí  stolt tummenupp tummenupp

Jinak Bertinko, malý dudlik je moc pěkný a je to už šikovný chlapeček hjarta tummenupp  díky za fotečky  godlike

Silvinko,  tlakáč takový taky nemám, já je mám už dost starý, hned jak začaly, mám 3 velikosti a jsem s nimi moc spokojená stolt tummenupp

Renči, tak malá Verunka se pěkně pobavila s dětičkama,  že ani nepostřehla, že tam nejsi, tak to máš  dobré tummenupp
I to, že ji tam můžeš takhle dávat... tummenupp

Koukám, že jste  probíraly srazíky ze školy.... já taky na žádný nechodím... mám to trošku z ruky a nějak mě to tam netáhne.... vissla

Evi, tak u vás budou zase kolínka? Taky bych si dala, u nás bývají tak jednou do roka ....  a letos na ně ještě nějak nedošlo....  lol vissla

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#63 23. 1. 2009 12:07

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jani to je dobře,,já mám těch vejletůvíca pak nevím vocogou lol..klidně se přihlaš,
ne marodím od minulého týdne..takže papíry jsou větší ..dávaj ti žlutej ,modrej-dáš do práce-Něktrá dr,posílá rovnou i červenej ..ten odevzáváš taky v práci stím ,že poku marodíš dýl jak 14 ..zaměstnvatel to posílá sám...
Něktrá doktora si ,ale ten červenej papír u sebe nechá .když si myslí ,že to 14 dnů ,nemoc zvládneš...první tři dny ti neplatěj ,(nám snad daj symbolickou 100kč na den)a soboty neděle taky né..fakt bomba dumbom

Není tady

#64 23. 1. 2009 12:18

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Dík za moje dudlik hjarta
Já tlakáč mám už hodně dlouho. Teda vlastně dva starý a ten poslední už mám taky asi 7 roků.Mám Teskomu ten vyšší a nedám na něj dopustit. Jenže taky si ho hlídám. Nenechám rozpálenou plotnu na plno,tlumím ji.
To pak věřím,že by bouchnul. Většinou v něm dělám hovězí a mám ho za 3/4 hoďky hotovej.
jé a zabijačku bych si dala hmmm a p.r.d.l.a.čku tongue

Není tady

#65 23. 1. 2009 12:21

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jo berti ,ten tlakáč ,,to má ten já nevím jak tonazvat takovou podlouhlou píštalku viď??ten mám taky ,ale není to tescoma ,,to je nějakej ten italskej.. no já se nemůžu právě rozhoupat ,jestli si pořidit novej..

Není tady

#66 23. 1. 2009 12:39

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  ahojkýýý  hjarta  kapitulation  malá šla spinkat do pokojíčku na palandu a ptala se..jestli půjdeme odpo do školky  lol 
Byla dopo hodná..pěkně jsem s ní uvařila a  i něco  vyžehlila  tummenupp 
Ted´koukám jak popeláři vyvážejí popelnice..ani se do popelnic nepodívají..vezmou jen ty dvě krajní..a hotovo.. jsou tam ještě čtyři skoro plné !! Líný jak prasata !!!  yikes 
Manža se ještě nevrátil  vissla 

Silvi.. hjarta  kapitulation  tak to je něco s tou nemocenskou.. no doufám,že nebudu moc marodit..  vissla

Mirčo..  hjarta  kapitulation  tak vidíš..tak s námi mluv ju ???  Já vím,ony obavy jsou.. člověk neví co si na něj zase vymyslí vid´???   dumbom 

Dáší... hjarta  kapitulation  tak doma neusni..at´stihneš výběh  a pic  tummenupp 

Jani.. hjarta  kapitulation  no já když si vzpomenu na holky,když jsem je začala dávat do školky..řvaly jak kravky !!! Ráno jsem je musela přemlouvat,aby vstávaly a po cestě jsem je táhla !!! Pak jsem brečela já po cestě do práce  lol 
To víš,že se ubytování sežene levněji,. ono jde o to..jak je kdo náročný.. mě by nevadil nějaký levný penzion..nebo chajda..hlavně na to přespání..stejně v létě couráš okolo  vissla 
No já když to tam čtu..jak jedou ted´na ten srazík..a těch řečí kolem..  va 

Evi.. hjarta  kapitulation  no ta Dáda je stále populární..Míše bylo asi 5let a byla jsem s ní na Dádě v Praze ..no a ted´ji slyším od rána do večera u Verči  yikes  lol 
Takže budou u vás také vepřové hody jako u Dášíí..a máte to bez porážky  tummenupp 

Manža volal..ještě se stavil v bývalé práci na kafču ..výsledky pohovoru bude vědět v pondělí..jinak by ho vzali hned od úterý..tak to snad už klapne !!!!   vissla 

hjarta  kapitulation  jdu dožehlit prádlo..  hjarta  kapitulation

Není tady

#67 23. 1. 2009 12:45

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Renči, budu mluvit lol tummenupp  to víš,  už mě   otrnulo stolt tummenupp
A manžovi, ať to dopadne dobře tummenupp tummenupp
Silvinko, to  je  tedy s tou nemocenskou opravdu na dumbom  papírování, každý  papír jiné barvy   dumbom

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#68 23. 1. 2009 12:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Pampeliska napsal(a):

Renči, budu mluvit lol tummenupp  to víš,  už mě   otrnulo stolt tummenupp
A manžovi, ať to dopadne dobře tummenupp tummenupp
Silvinko, to  je  tedy s tou nemocenskou opravdu na dumbom  papírování, každý  papír jiné barvy   dumbom

no oni jsou přes ní ty pruhy,jinak je bílá ,ale je fakt ,že papír je zas větší a tenčí.. lol

Není tady

#69 23. 1. 2009 13:04

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak jás si v klidu zapnu rádio a zase slyším ..Belgické jesle napadl útočník  několik mrtvých . gratergrater,,teď jsem s to dokonce přečetla na netu..co se děje stěma lidma???dumbomdumbom:dumbom:ježiš kam to poved!!!!

Není tady

#70 23. 1. 2009 14:59

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi díky za vysvětlení nemocenský.Tak jsem si to i myslela.Kdepak asi budu lítat,když mi bude blééé.
Na ty peníze se asi domluvíme v tom únoru nebo v březnu do určitýho datumu,aby jsi to zase mohla přeposlat v klidu ty dál.

Holky tady chumelí padají vločky jak 20ti koruny.

Jdu si vyfoukat hlavu mě to schne vždy celý den.Připravit věci do rachoty a pak hurá do ní.Ale pak mám delší volno,tak mi to ani dneska nevadí,že tam jdu.

Přeji hezký zbytek dne a zítra tadýýýýýýýýýý   kapitulation

Není tady

#71 23. 1. 2009 15:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jani ,tak jsem zavolala ,jak jsem slíbila je to tuti fruti godlike..v dubnu zálohu..

Není tady

#72 23. 1. 2009 15:02

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Silvi díky za zavolání pussa  Ve mě právě hrklo jak se domlouvají maminy,tak není šance.Ale kdyby sis je přečetla a po tom všem bych tedy s nima já osobně nikam nejela.
Přesně jak píše Renča jsou na dumbom  Ještě,že mi jsme tu v pohodě.Pak se budu muset podívat co je v okolí a udělat nějaký poznávací výlet.Přece nebudeme sedět na baráku.

Není tady

#73 23. 1. 2009 15:42

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jani není zač par..budu ráda až vás všechny uvidím.. hjarta krom Bertinky grater

Není tady

#74 23. 1. 2009 15:53

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Jak píše Jana tady chumelí a jsem z toho na dumbom Zítra jsem chtěla na nákup a jak to vidím tak nikam!
Teď jsem dodělala zase jab.dort. Přijede v sobotu albert kamarád z Domažlic.Jezdili spolu do práce hezkejch pár let .No snad se povede wink Je hrozně na sladký.
Silvi,já za váma dojedu.Teda pokud to bude jen trošku možný. albert mi to slíbil.Sice jen na otočku,ale ráda vás uvidím a moc.
Jani tak rychlou noční reta a ne moc pracovní reta

Není tady

#75 23. 1. 2009 16:10

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Silvinko, to jsi hodná, že sis  to  vzala na vyřízení.... potom písni  a pošleme penízky stolt
Bertinko, to se rozumí, že se musíš ukázat  aspoň na otočku hjarta , vzdyť už jsme se chvilku neviděli reta  moc se těším stolt
Jani, dobrou noční, ať rychle utíká.... tummenupp
To víš, že bychom  si mohli udělat nějaký výlet , abychom poznali okolí.... určitě nebudeme sedět pořád na zadku  .... už aby byl květen  tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí