Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 1. 2009 13:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

dasa1 napsal(a):

Silvi aby mě neprohnalo divoký prase tady jich je dost to by bylo také veselo retaretaretareta

cože???lolloluschusch..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#27 22. 1. 2009 13:14

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak se Reni přiznám sem přemýšllela ,co jsou sultánky lol..myslíš rozinky???

jo taky chci nějakej koláč tenhle určo průbnu..

Není tady

#28 22. 1. 2009 13:18

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojkýýýý  kapitulation 
Tak my už jsme taky doma a  taky po obědě...sice jsme dojídaly zbytky  od včera, ale stačilo to...
Venku si o sluníčku můžeme nechat jen zdát... vissla
Dáši, u nás je teď tolik vody, jak všechno taje a vůbecse to nevpíjí do země.... a ještě k tomu zašíná zase poprchat....  dumbom dumbom

Renči, tak Verunka byla spokojená s dětičkama ve školičce stolt a odpoledne jdeme ještě stolt tummenupp tummenupp
Ten receptík si uložím mezi svoje a určitě zkusím...  stolt

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#29 22. 1. 2009 13:20

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Siulvinko, přesně, sultánky jsou rozinky...   taky asi tek  receptík od  Renči vyzkouším !!!!

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#30 22. 1. 2009 13:29

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Renči, jak jsem dělala včera makové větrníky,  tak byly z kynutého těsta, to jsem zadělala v pekárně, pak těsto trochu proložila a vyválela na vále na obdelník. Nakrájela čtverce, doprostřed dala mákovou nádivku a rohy otočila jako na větrníku. Zmáčkla, potřela vajíčkem a nahoru dala posýpku a upekla.  Už nejsou....  a to děti makové moc nemusí, ale než ochutnají lol tummenupp

Není tady

#31 22. 1. 2009 13:32

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  jasan..Silvi..  hjarta  kapitulation  rozinky..já přidala ještě sušenou pokrájenou pomerančovou kůru..nebo můžete přidat oříšky ..s těmi to dělám na plech do trouby  tummenupp 
Já takto občas něco nového vyzkouším..a pak píši mamině sms. recept  lol 
Mirčo..  hjarta  kapitulation   jojo.. malá může být s dětičkama stále.. usnula brzy..tak snad i dopo vyrazíme včas  kapitulation

Není tady

#32 22. 1. 2009 13:34

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  Jéé..Mirčo..ted´si vůbec nevybavím,, otočit do větrníku ..  butter   já viděla větrník naposledy jako dítě  lol

Není tady

#33 22. 1. 2009 13:44

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Renči,ono by to  bylo jednodušší nakreslit....
U čtverce nakrojíš roh napůl a jednu část dáš doprostřed a tak to děláš u všech rohů... tak máš uprostřed  4 růžky a 4 jsou na desce....  je  to takhle složité, ale nic to není.  vissla

Tady  je  odkaz na větrník.....   http://www.e-hracky.cz/udelej/vetrnik.htm

Upravil(a) Pampeliska (22. 1. 2009 13:46)

Není tady

#34 22. 1. 2009 14:06

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem Mirunko přemýšlela aty si nám to tady hezky popsala..lol

kočky chci se vás zeptat ,nemáte někdo tenhle tlakáč od Elo....mám dost bonusů a přemýšlím o něm..sice mám ..takovej italskej ,ale pořídila bych si ještě jeden ..
http://www.billa.cz/akce/vernost-3308-tlak-hrnec.php

Upravil(a) sisi21 (22. 1. 2009 14:07)

Není tady

#35 22. 1. 2009 14:33

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky,

tak ten tlakáč nemám a neznám, mám jinej ... , větrník pořád nechápu, jsem asi tupoň grater , příště je vyfoť hotový a to spíš pochopím... godlike , ale zato vím, že sultánky jsou rozinky, ovšem už netuším, proč se jim tak říká, napřed jsem si myslela že kvůli velikosti... a pak jsem je mockrát koupila stejně prťavý, jako normálka rozinky...  ale chutnaj stejně, tak je to vlastně jedno big_smile .

Před chvílí mi přišla Anetka domů ze školy, já jí chtěla dát ty knedle... se ptala, co k tomu, já že jen polít osmaženou cibulkou ... a kde je ta cibulka... no kde, zapomněla jsem ji osmažit lol - ale už je napraveno a dokonce právě dojedla...  . Já zdlábla takovej dobrej tmavej rohlík s máslem, tak jsem pak na cibuli ani nevzdechla...  . Mladá za chvíli razí na dramaťák a večer, když to taťka stihne a vpořádku dojede, už pro ni sjedem spolu, před chvílí volal, že jsou na cestě zpátky...  ale nechci, aby zbytečně spěchal... gloria . Já teď  tady budu sama, tak se dám do potahování tý nahatice... .

Renčo, moc ráda bych si dáchla, ale nechám to pěkně na noc, snad už to vyjde lol ... . Já ve čtvrtek dopoledne chodím k dr.. dumbom , proto mám ten den takovej rozlítanej.... ale dnes se mi to obzvlášť hodilo, po tom kritickým včerejšku... a hned je mi líp. Jo, prej to nemám přehánět a věnovat se dortům dál jako koníčku, ať se nenechám lidma honit, dělat tři za den... že kvůli tomu doma nejsem... a tak, no má pravdu, jenže jak jim to říct, když já jsem celej život zvyklá všechno odsouhlasit  a říct někomu, že to neudělám, když čekají, že udělám... to je pro mě takovej nebetyčnej problém.. tak prej bude se mnou trénovat říkat NE ...  godlikegodlike , ale jsem ráda, protože zjišťuju, že když se to naučím, fakt se mi děsně uleví dumbom . A lidi se taky nepos..... wink

Teď jsi jdu ještě zkopírovat ten recept... vypadá moc pěkně... ojojoj, co ale s těma kilama navíc.... ty jo Dášo, 65 mít, tak jsem vysmátá... a snažila bych se je jen udržet... tummenupp
Silvi, to jako tejden válení tě ubral kilo, jo... hele, jestli nekecáš, tak to zkusím taky praktikovat lol ! Né... dělám si srandu, vím, že ti bylo blbě.... za tu cenu nikdo hubnout nechce.... a cos to zas vyváděla se zubama sakra...
Jo les máme za prd....  , a často tam je taky rozhrabáno, já pořád netušila, od čeho...  až mi albert ujistil, že takhle se rochněj jedině divočáci yikes ... mě nenapadlo, že by mohli takhle blízko... ale asi jo, tam dozádu už jsou jen lesy, tak i sem nějakej kaňour přeběhne... není to ale dobrej pocit... roll

Upravil(a) Berry (22. 1. 2009 14:34)

Není tady

#36 22. 1. 2009 15:26

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem doma krásně jsem se prošla a mám hroznej hlad ,kdybych neměla břicho tak jsem v klidu ale já mám 10kg.v břichu  retaretaretaretareta

Mirčo u nás to taky taje vařím rajskou na zítra i když něco dostanu nějaké jelítko a peču švestkovej koláč babče a albert

Silvi také si musím koupit novej tlakáč ten už mám dlouho ještě ten starej typ.

Evi pořád pečeš ?

Mirčo jsi šikulka já bych to asi nezvládla ani nechápu jak ten větrník děláš jdu papat a přiložit Janina je v práci? a Janina1 už tu dlouho nebyla Daně pořád nejde PC? ahoj děvčátka

Není tady

#37 22. 1. 2009 19:18

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Tak už mám albert doma a dnes baštil.On má šunkafleky rád.já moc ne wink
Daši nám tady divočáci běhaj taky a dost. Jé jak já se bála když jsem chodila v půl pátý 2kiláky na autobus.
kolikrát mi přebíhali přez cestu.
Jinak všem hezký večer a dobrou sova kapitulation

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#38 22. 1. 2009 19:51

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Kde jste??????

Berti já se jich také moc bojí koukám po stromech na kterej vlezu  reta Přeji všem dobrou  sovasovasova

Jdu koukat na telku sovasovasova

Není tady

#39 22. 1. 2009 20:06

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Dáši, tadýýýý reta  a jdu taky koukat na Ordinaci .... už se těším stolt 

A taky přeji všem pěknou dobroou noc  sova sova sova kapitulation

Není tady

#40 22. 1. 2009 20:15

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Dášo, si neumím představit, jak bych já vylezla na strom.... mě by divočák prostě nabral... dumbom 
Berti, šunkafleky s uzeným dlabu, ale když dělám jen salámový s gothajem, tak to fakt nemusím... ale dřív mi to doma baštili, teď jsem je rozmazlila a už taky jedině uzený a z Globusu navíc.... takový voňavý... 
My jsme před chvílí přijeli.... albert to stihnul do šesti, takže jsme pro mladou jeli společně, jelikož si dáváme sraz v jednom obchoďáku, tak jsme měly my dvě spolu domluveno, že se tam mrknem po nějakých těch kroužkách z chirurgický oceli... aby pak měla do tý nový dirky co dát godlike .. ona snese jen zlato nebo tohle, na ostatní kovy je alergická. takže jsem přišla chudší o skoro čtyři stovky (no to má ale k narozkám připočteno...) a má dva kroužky a dvě kuličky (no takový ty bobky... já nevím, jak to napsat..).  Renči, jak jsi psala o Míše, že si nedovedeš představit, jak bude taky někdy tooo rodna .. no já naší taky neé, takový dítě moje malý graterhjarta , ale cestou domů teď jsem tomu nasadila korunu. Ptala se mi, jestli jí přeci jen nedovolím piercing ještě někde jinde na těle... a já, protože jsem jí už několikrát řekla, že další propichování těla jí povoluju až jí bude 18 .. na její zodpovědnost, ať je pak děravá kde chce, a nadává si jednou sama sobě.... no, tak jsem jí v autě pěkně pověděla: Dokud ti nebude 18, tak nepočítej, že ti nějaký píchání dovolím a basta lollol . Taťka vedle jen hvízdnul a ona chvilku mlčela, než jí došlo... co jsem řekla... a pak záchvat smíchu...  no jo, já holt dovedu promluvit... roll . Takže moje holčinka to má dneškem do 18ti zakázaný lol !
Jo a já jsem si tam, než přijela, koupila v levných knihách Lexikon - rostliny pro balkóny a terasy... jak se co jmenuje, jak se o to starat, jaký místo vyhovuje... a udělala jsem si tím strašnou radost, do jara naštuduju, než půjdu nakupovat do truhlíků... budu všechno vědět... a pak mi to aspoň pochcípá coby vzdělanej.... godlikegodlike
Jdu koukat na ordinaci... už to běží....

Upravil(a) Berry (22. 1. 2009 20:17)

Není tady

#41 22. 1. 2009 20:16

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Hezký večer kapitulation
Konečně doma z rachoty.Dneska jsem měla sice odvoz,ale pro změnu vlak měl zpoždění dumbom
První co bylo rychle ze sebe všechno svlíknout honem pod sprchu a čistý na sebe.Na tohle se vždy těším cestou domů.

Co to tady píšete o sluníčku? U nás zataženo a o sluníčku se nám může jenom zdát.Teď začalo i přituhovat.Takže to hezky klouže ještě,že zítra nikam nemusím.Až večer no vlastně nakoupit něco málo. Ach jo.

Silvi taky nemám tento papiňák už ho máme nějaký rok oni jsou teď modernější.
Silvi  prosím tě volala jsi na to ubytování jestli tedy s námi opravdu počítají.Já jenom,že jsem v práci šmírovala a holky co tady mají dětičky kam chtějí jet je obsazeno.Abychom taky tak nedopadli.
A co gumídci vnímáš ještě va  Musí se to vydržet viď?

Dáši musela jsem se smát kolik ti váží břicho?Jak jsi ho prosím tě zvážila?To se dá nějak udělat lol

Renčo jak bylo na tanečkách už umíte nějaký krok lol  A co malá líbilo se ?
Taky musím zkusit buchtu já takovou dělám na plech.Je vláčná a dobrá.

Evi já má  taky druhou noc na pytel.Jdu si lehnout a čumákuju do tmy ne a ne zabrat.Ale nejhorší je,že se mi chce strašně spát a nejde to.A to už jsem si včera i četla a stejnak prd.Půlnoc a nic a pak jsem se budila,abych zase nezaspala.
Taky jsem ráno a vlastně celý den mi to drželo pálivý oči a strašně spát.Doufám,že dneska bude už dobře i u tebe.
Co že to udělala učitelka holce?Ta je opravdu dumbom já nemám slov.Taky jsme nesměli mít řetízky,ale naušnice jim nevadili.
Pak máš mít klidný spaní.
Jo a ty dortíky si rozvrhni to se takhle nenič.Prostě měli přijít dříve vždyť kdyby si ho objednávali v cukrárně taky musí nějaký den dopředu.

Taky jsem si vzpomněla na Janinu1 snad jsou v pořádku.

Herti takže ty dneska zase samotinká to je dlouhý to věřím.

Jdu sníst chleba s marmeládou namazal mi ho synáček.

Není tady

#42 22. 1. 2009 20:20

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Evi já říkám pořád,že ta čeština je zrádná. lol Já tohle mám teď v práci s chlapama.To aby si člověk rozmyslel než něco řekne,ale stejnak tě načapají.  rodna

Není tady

#43 22. 1. 2009 22:30

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation   
Malé se dnes spát nechtělo ...Míša usnula skoro dřív  vissla ..myslela jsem ,že po těch tanečkách odpo ve školce  bude unavenější..ale opět tu večer řádila   reta  dumbom  lol     
Ve školce to bylo prima.. jsou to tanečky spojené se  cvičením..takže se dětičky vyřádí ..hraje jim do toho Dáda.. děti tančí a cvičí   tummenupp     
Paní učitelka mě tam nechala chvilku se dívat,že tam byla malá poprvé.. a pak jsem si šla sednou na chodbu   a čekala,jestli Veru za mnou přijde..nepřišla..byl klid..  tummenupp    ani mě nepotřebovala a nesháněla se po mě..zvládla  tu hodinu beze mě.. takže příští týden jdeme zase.. a pak už tam může být sama úplně.. a já si mohu na hodinu někam odskočit..   vissla   
Mohu ji tam dávat i v PO,STŘ, PÁT.. do oběda  za 50kč.- i se svačinou   tummenupp    v ÚT dopo na ,,hrátky "  i s maminkama   tummenupp 
Fotečky jsou na stránkách.. z toho tanečku jen pár..od toho začátku co jsem tam mohla být ,pak celou cestu domů lítala a ukazovala mi jak skákali a tančili..  lol     no apson´se zahřála..byla docela zima   sjuk     

Jdu ještě na spolužáky..konečně jsme se dostali k tomu..abychom se aspon´mi okolo Prahy co bydlíme setkali.. bude to  skoro po 35letech  lol  ,vypadá to zatím na  21.2   tummenupp   určitě se budeme  představovat   lol 

Silvi.. hjarta  kapitulation  já papiňák nemám vůbec..strašně se ho bojím..kdyby začal pískat..schovala bych se jak ten dědek  ze Slovácko sa nesúdí..jak dřív dávali  lol 

Jani.. hjarta  kapitulation  já jsem také šmírovala ty srazíky maminek s  dudlik  jsou tam docela dobré odkazy..kdyby náhodou někdy.. v létě to na Afriku  lol  u nás   nevypadá..spíše u nás v čechách  tummenupp 
Tu buchtičku z plechu znám..a poliji ji čokoládou  tongue   
Holky to koukání v noci poslední dobou znám..není to ten ,,syndrom" po 40cítce ???   lol   

Evi.. hjarta  kapitulation  já jsem do těch dírek Míše nechala udělat naušnice z mého snubáku s BM.. také jiný kov do ucha nesnese  vissla 
Já s tebou cítím..také je to takové mé malé dítě..dnes  se mnou i mazlila.. ale poslední dobou jak si spolu více povídáme..je to mezi námi lepší .. chci být kámoška né máma Herodes  yikes  ..aby se mi svěřovala a nebála se mi cokoliv říci  tummenupp  hjarta
No řekla si to pěkně..chudák Anetka.. určitě si na to vzpomene co si ji řekla.. a možná bude hodná holčička v tu chvíli  lol   
Já občas takto perlím také.. vzteky a pak nevím co povídám .. lol 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  díky za názornou ukázku větrníku..  tummenupp  ale vidíš..holky se přidaly ke mě také..díky vy nechápavky  lol  nejsem v tom sama   vissla 

hjarta  kapitulation  sova

Není tady

#44 22. 1. 2009 22:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky..
teda to byl zas dnes nááááářez ..o gumídkách se mě bude jen zdát ,mezitím to prokládaly jídlem ,protože měly hróóźnej hlad godlike..takže nejenže jsem vygumídkovaná  nebo spíš vygumovaná godlike..ještě mám všude plno drobků..ale je fakt ,že zbytky nemám žádný ..godlike
jak odešli udělala jsem si manikůru a vodfukovala.. reta

Jé holky já bych si tak dala kančí.třeba guláš ..tongue..jinak si taky nedovedu představit jak šplhám na nějakej strom..lol

papíňák mám i starej ,tak i novej .dost v něm dělám ,polívky ,omáčky ..hodně ho využiji,tak jsem právě myslela,že bych si koupila i tento ..podobnej měli tchánovci snad od Becku ,ale vím ,že byly závadný..tenhle neznám...a za ty body..no uvidím ..

Jani volala jsem dnes ,připoměla si mě to ..zítra budu volat paní vedoucí ,dnes tam nebyla ,ale chlapík říkal,že pokud jsem to objednávala ,tak je to jistý... Zálohu chtěj ,měsic předem ..takže se nějak pak domluvíme..neboj ..hlídám to!!!..

Není tady

#45 22. 1. 2009 22:59

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Renčo, z Verunky je tedy ženská tummenupp - jak je ostříhaná, no kočka.... to za chvilku budeš kromě Míši přemýšlet i o ní... ono to uteče.... po čtyřicítce to letí čím dál rychleji a ty děti tedy stárnou ještě rychlejc... godlike

Já dnes zaperlila ještě jednou, chudák holka, co si o mě už myslí.... ale tedy hned v půlce věty jsem věděla, že zas říkám koninu jak vyšitou... ale už jsem to dopověděla. Zkrátka tady probírala ohledně těch děr ještě roztahovák, u nich to používá snad půlka třídy...  aby pak mohla v uchu nosit třeba větev nebo co... dumbom , no to už jsem vylítla a rovnou prohlásila, že s tím ať teď taky nepočítá, platí totéž co o propichování, tedy po 18. roce ať si roztahuje jakou díru chce lollol ...   to už jsem věděla, co jsem řekla a dál nepokračovala, páč se ozval takovej řev (smích)...  tak jsem řekla, že tímto končím s jakoukoli diskuzí na daný téma godlike .  Čeština je opravdu dobrej jazyk.... reta

Papiňák jsem zvyklá používat furt, bez něj bych si to ani neuměla v kuchyni představit...   mívali jsme ho i doma snad od doby, co to přišlo na trh, jako první ho měla moje babi... takovej německej hliníkovej s fialovou pokličkou a nahoře byla pojistka, která pískala a "tancovala" - když bylo všechno v pořádku, když se zastavila, tak běda, rychle vypnout a utéct od toho... druhý jištění to nemělo, což znamenalo, že ta "tanečnice" smile se nadvedla a pod šíleným tlakem z toho vylítala nejen pára, ale i řidší obsah hrnce... a do dost velký vzdálenosti. Dodnes pamatuju, jak byla babi nasr...  přišla od holičky s čerstvou trvalou (tehdy to byl ten pevnej "květák" na hlavě, takovej dobře nalakovanej... big_smile ) a dala vařit slepici ... a ono to pšouklo a na tý zlakovaný trvalý měla mastnou vrstvu... smrděla slepicí, lakem, čpavkem a papiňák proklínala. Já pak už vdaná prošla dvěma hliníkovejma, malej, pak větší (jak nás bylo víc), pak jsem se dozvěděla o škodlivosti hliníku, tak šly... a pořídila jsem smaltovanej a teď máme nerezovej tescomáckej a hlavně velikej ...  ale vlastně už je to taky zastaralej typ.... pokrok se nezastaví... godlike

Jaký gumídky to pořád popisujete, já vůbec nevím, o co jde... znám jen žužu medvídky (zase žrádlo, no...)

Jani, Renči ... to jako v tomhle věku má přijít špatný spaní... to néééé... já spím tak ráda, doháje, ale poslední dobou to fakt nějak není ono...  jenže jsem se naučila občas vytuhnout hodinku přes den a tím to asi bude... i dnes jsem to chtěla vydržet, ale nevydržela, jak jsem tu byla sama, ticho, psíci chrápali, taková tma... jsem si chvilku na gauč lehla s časákem... no a probudilo mi až přišel Martin z práce (zatím ji má)... a ohříval si oběd ... jenže se najed a když viděl, jak jsem pěkně potichu big_smile , tak sklidil talíř, zhasnul mi tu a šel k sobě... a já chrněla další půlhodku godlike . Takže v noci se pak nemůžu divit....  asi se vracím do kojeneckýho věku ... šmarjá, si se mnou potomci ještě užijou roll .

Tak a jdu udělat spací pokus.... přeju pěknou a dobře prospanou noc hjartahjartasovasova

Není tady

#46 22. 1. 2009 23:20

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Evi už jsem to sem jednou házela myslím ..nebo že by néé-- http://www.youtube.com/watch?v=4uSSLkuq … re=related

Není tady

#47 22. 1. 2009 23:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Renči tak jsem koukla taky na fotečky .. tummenupp,,a to je těch 50kč za hodinu a nebo za celý ten týden??

Ina dávala myslím.na půl roku 1x tydně keramiku a přes 1500kč.. teď maj chodit na plavíní.. azse na půl roku ztoho už napsali ,že půjdou jen 11x tak nějakejch 800kč..je to tak drhý ,to je hrozný..

Kočky tak dobrou ..a jestli nemůžete usnout tak přijďte..já tady budu čarovat .. no jo ..já jdu vlastně zítra na KO..téda to to uteklo.. hmm

Jo Evi a ty už radši opravdu mlč godlikegodlike

Není tady

#48 23. 1. 2009 7:07

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Hezké ráno reta

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#49 23. 1. 2009 7:37

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Krásné ráno hjartahjartahjarta

Jani já si břicho nevážím ale když se na sebe kouknu do zrcadla to je hrozný když si lehnu do vany tak si na břicho odkládám věci a nemám je mokré  retaretareta

Jakpak ses Evi vyspala? já jsem zjistila že když si před spaním čtu tak spím celou noc .

A dneska jdu na to prase chudák stolt

Silvi nevím jak bych na ten strom šplhala byla by to asi podívaná ale mobil mám u sebe abych mohla někomu zavolat že jsem na stromě a podemnou kanec retareta:reta:tady po vesnici        nám pořád běhá nějaká zvěř já se toho bojím  Berti u vás je to stejný že?

Silvi at ti dopadne kontrola dobře tummenupp

Reni musím kouknout na fotky  srazík po 35 letech to je hezký Já na srazíku nikdy nebyla jak jsem se vdala tak se hned odstěhovala a o nikom nic nevím také bych jela ráda tak zatím kapitulationkapitulationkapitulation

Upravil(a) dasa1 (23. 1. 2009 7:38)

Není tady

#50 23. 1. 2009 7:44

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Reni koukla jsem na fotky máš hezký děvčata Míša je na tebe hrozně podobná a malá je roztomilá . Je mi po dětech smutno gratergratergratergrater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí