Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#251 29. 1. 2009 13:05

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation 
Veru už spinká..úplně v klidu.. snad to dělá jen když je  albert    doma ,že si vymýšlí   yikes     
Venku je krásně,jak na jaře..mám i otevřené dveře na balkon   vissla   
Holky spolu půjdou na odpolední tanečky,tak se pustím do úklidu..zase je tu vše vidět..jak leze sluníčko   usch   
Už mi volali z kuchyně..na 14.2. jim někdo vypadl do kuchyně..tak jestli bych mohla přijít na odpo ..od 19hod   kapitulation   
No abych si to už psala  vissla   ještě ,že to do té kuchyně  nebude už tak často  dumbom    ....zítra jdu od 13hod  do butiku..pak v úterý na ráno ..Barča jede k lékaři.. tak se mi to začíná líbit  tummenupp   .. Veru bude tu chvilku, než přijde Míša ze školy u Áji    hjarta 
(tím jsem odpověděla Silvince hjarta  kapitulation  ..ale ta už je směr chaloupka   kapitulation 

Jani.. hjarta  kapitulation  ty máš šikulu..to mě se nepoštěstí,aby mi někdo uvařil..už to tu bylo, že albert  aspon´o víkendu vařil..ale nějak se ta snaha vytratila  vissla

hjarta  kapitulation

Není tady

#252 29. 1. 2009 13:15

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  DÁŠÍÍÍÍ   hjarta  kapitulation   
Na nocnik se ma dite zacit ucit curat od 15teho mesice,kdy uz je schopno si spojit nocnik s curanim. Tedy lepe receno, melo by splnovat 2 zakladni predpoklady - rozumi jednoduchym ukolum a umi je splnit a pak, dokaze uz nejakou chvili vydrzet a necura po kousickach kazdych 15 minut. Neni rozdil,jestli se dite uci na nocnik ci rovnou na zachod,tak stejne je i jedno,jestli se uci s normalnich plen ci z jednorazovek.
Nezalezi ani na typu nocniku, zakladem je,aby si dite spojilo nocnik s curanim a mozek tak dokazal dat impulz mocovemu mechyri. Nocnik mit stale po ruce,tedy dat ho tam,kde se nejvic dite vyskytuje. Nesmi se z nej stat hracka a ani misto na hrani,takze nechat tam dite sedet 20 minut a cist si s nim je hloupost, stanovit si treba 5 minut a kdyz se nic nestane,tak jen dat komentar,asi se Ti nechce,tak to zkusime pozdeji.
Obleci dite a dat mu opet chvili cas. Jakmile dite si nocnik spoji a zacne do nej automaticky curat ci si o curani rikat,tak uz nedavat na den plenku. Pokud se pocura mimo,tak nekricet, nebyt,ale uklidit to po nem a jen mu v klidu rict a ukazat,kam se ma chodit curat. Proto se take rika,ze nejlepsi je jaro a leto,protoze tam neni problem dite nechat od pasu dolu nahate. Jakakoliv motivacni plena ci slipky by meli opravdu prijit az na uplnem konci,kdy uz dite opravdu vi co se ma delat a i krasne do nocniku cura. A to nedavani plenky plati i na ven.
Kdyz se dite uci curat,je dobre vynechavat dlouhodobe aktivity jako nakupy ci dlouhe cesty,protoze neni zaruka,ze bez plenky vydrzi a proc ho vystavovat stresu, vetsinou to netrva dlouho. Kdyz uz je treba potreba jit na dlouhy nakup,tak ho nechat vycurat pred cestou a pak ho upozornit a nechat se ubezpecit,ze to bez te plenky vydrzi, nejvetsi chybou pry je dat diteti plenku, nekdy se stava,ze se pak musi zacit opet odznovu.
Dle vyzkumu je pripustne,ze si dite pricurne pres den do 4ti let a v noci do 5ti let. Nekdy se muze stat,ze nektere mamy stale cekaji a zacinaji treba az ve dvou letech a deti proste nechteji ani sedet na nocniku.
Tehdy pry pomaji dve moznosti. Pokud to opravdu nejde,tak na chvili proste prestat,treba na 2-3 tydny,vubec nocnik nepripominat a nechat dite vydechnout, nevycitat,proste jako by jste to nikdy nezkousely a pak zacit uplne odznovu nebo od druheho roku jeste hodne pomaha takzvana paradoxni terapie,jedna se o to,ze mame diteti bez vycitek a hlavne bez IRONIE rekne opak toho,co po diteti chce.
Takze ty milacku nechces curat do nocniku,tak dame zpet ty plenky, kdyz chces byt v te mokre a spinave a nevonici plence,tak prosim,tady ji mas a klidne se do ni vycurej. Nevycitat dal,ale kazde prebalovani jen zopakovat a pripomenout mu ten nekomfort mokre plenky. Vetsinou deti pak samy chteji na nocnik a zacnou si rikat,pokud ne,tak nechat je opet nejakou dobu byt,neptat se na nocnik, nocnik nekam uklidit a zkusit to znovu. Take hodne pomaha,kdyz prijde dite k diteti,ktere to druhe dite bere a to mu rekne, ty mas jeste plenku,no to je ale fuj,ja uz to zvladam i bez ni, pry toto moc dobre take funguje,protoze deti,kdyz se rozhodnou,tak moc dobre vi sami,ze uz to zvladnou.
Pry jen opravdu sikovne deti proste jednoho dne okolo tech dvou let prijdou a reknou,ze uz plenku nechteji a opravdu ze dne na den se nepocuraji.
Takze zaklad je nekricet,nebit a nevycitat,tudiz neponizovat. Vse s klidem a pak to jde mnohem lepe. Ja vim, sama jsem uz na maleho kolikrat zakricela,ze je to tezke,ale pry,cim mene budeme my matky nervozni a neklidne,tim lepe a rychleji to pujde, oni tu nasi obavu a nerozhodnost citi a vyuzivaji toho.
Jinak v noci bez plenky az tehdy,kdy dite samo v noci prestane curat a plenka bude minimalne po 4 dnech sucha, pak to nadhodit diteti,jako ze to tedy v noci zkusime bez plenky a opet,kdyz to nevyjde,netrestat.
Posledni postreh je,ze jak se dite hodne veci rychle nauci,tak potom staci male zavahani a tak rychle se to i zkazi. U curani mit system a dodrzovat ho, vycihat si jak to dite ma a nenarusovat mu to necim, nebo treba v tydnu delat tak a o vikendu se hodne meni, musi se hodne veci,tak se to tolik nedodrzuje
usch   UF.... hjarta  kapitulation  SNAD JSEM TI TROŠKU POMOHLA..JAK A CO MÁ DCERA DĚLAT .. NENÍ TO Z MÉ HLAVY...JSOU TO POZNATKY NÁS MAMINEK   tummenupp

Upravil(a) salek (29. 1. 2009 23:09)

Není tady

#253 29. 1. 2009 14:33

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Reni  hjartahjarta tys toho napsala moc děkuji já to dám dceři přečíst ona je líná jednodušší je pro ni mu dát plínu  přitom je doma má na to čas  tak děkuji

Mirčo koukla jsem to je počasíčko že?

Upravil(a) dasa1 (29. 1. 2009 14:35)

Není tady

#254 29. 1. 2009 17:02

siwama
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky. píšu od Arka z práce.Nám už PC kleknul úplně. Tak jen občas nakouknu, ale napsat mi nejde vůbec nic. Tak se snad konečně dočkám nového. Moc všechny zdravím  a po neděli snad ahoj. Zítra jedeme do Polska. Ahojky.

http://www.beruska8.cz/ozdobnepodtrzeni/blikaci/175.gifhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;104/st/20061124/n/Halinka-Marie/dt/6/k/2fcb/age.png

Není tady

#255 29. 1. 2009 17:09

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Daši, zkuste nejdříve oba psy brát s sebou na procházky, nejlépe s maželem nebo s někým druhým a každý z vás bude mít na starosti jednoho psa. Máme smůlu,že máte obě plemena tkzv. bojová, oba si budou silně uvědomovat vlastní JÁ a starší pes se bojí konkurence, což je přirozené.
Snažte se je sbližovat mimo dům,aby starší pes nebránil své prostředí. Při krmení vždy dávejte misku jako prvnímu tomu staršímu, mladého před ním nehlaďte, nemazlete se s ním,aby neměl starší důvod žárlit. Jakmile začne vrčet, tak ho okřikněte,aby věděl, že tohle nesmí. Přesto nesmí cítit žárlivost a strach o svou pozici. Cvičte je společně,aby si na přítomnost mlaďase starý zvykl.
Kočky si zvyknou časem, to je normální,že na cizího psa syčejí.

Není tady

#256 29. 1. 2009 19:15

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezký večer a všem dobrou sova

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#257 29. 1. 2009 20:05

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jdu popřát dobrou noc.Nějak mi to uklízení zmohlo va  Nojo svítilo sluníčko a to se dělá lépe.

Dobrou noc a klidné spaní.

Není tady

#258 29. 1. 2009 21:29

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Já jdu takydo hajan sova pěknou dobrou noc hjarta  kapitulation  kapitulation

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#259 29. 1. 2009 22:07

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

také přeji všem dobrou noc  sovasovasovasovasova

Není tady

#260 29. 1. 2009 23:08

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýýý mojééé   hjarta  kapitulation 
..jdu vám dát dobrou noc.. vařila jsem na zítra.. po obědě jdu do butiku na odpo.. holky tu budou spolu..stejně malá bude spinkat..tak to holky do odpo ,než přijede manža z práce vydrží   tummenupp   
Veru byla dnes zase na tanečkách.. asi moc horlivě tančili  vissla   ..má škrábanec na nose..prý holčička ji škrábla..  butter    nevím jestli tam plakala..Míša pro ni byla..a všimli jsme si toho až doma   butter     

Evi... hjarta  kapitulation  co Anetka a vysvědčení...šikula vid´???     
Míša slíbila,že si opraví tři známky vissla    ..jsem zvědavá..ale ona ví,že musí pohnout..když chce dobrou školu   vissla    jeden kluk ze třídy měl prý samé jedničky..učitelka řekla,že to ještě nezažila v 9.třídě  tummenupp     rodiče musejí být na něj pyšní    tummenupp  hjarta       

Já jsem zalezla s Veru do  sova    ..a četla pohádky..ale moc ji to nezaujalo..spíše básničky..to mi nosila knihy s nima..ani nevím co číst ..aby vydržela poslouchat ???   lol 

Dáší... hjarta  kapitulation  trošku ten konec toho co jsem ti napsala vymažu..když to bude dcera číst ,aby se  na mě nezlobila...  vissla 

hjarta  kapitulation  sova

Není tady

#261 29. 1. 2009 23:40

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Tak jsme přes celou růžovku patlala v kuchyni.... pak se odvalila do pokoje, natáhla a usnula...  dumbom  Ale z větší části mám hotovo... jen v mezičase zařízený objednávky na příští týden... a prvně jsem opravdu musela říct "ne" - paní po mě chtěla pro babičku k 70. narozeninám udělat 70 růžiček.... ty jo.... jsem jí musela zklamat a říct, že prostě růžičky neumím a to, co umím, moc růžičkově nevypadá, aspoň ne tak, aby to bylo na nějakou parádu lol . Nakonec chce upéct to číslo a ozdobit... no to zvládnu, ale z růžiček bych se asi poto, i kdybych je uměla... godlike
Renčo, vysvědčení yikes ? Jo, je šikula, páč jinak by musela propadnout, při tom, jak se s učením teď fláká...  ale žádnou nádheru opravdu nepřinesla... . Každopádně mi to tak nějak nebere, říkám, hlavně zdraví.... godlike , že není blbá vím, že je v pubertě taky vím, jak to skloubit s učením nevím lol a ona momentálně taky ne....  a že už dávno nenosí samý? Pyšná na ni jsem stejně, kvůli jiným věcem ...  který jsou  důležitější a vůbec proto, že je moje hjarta . Ha, já se samýma vycházela... a kde jsem teď? No v pr.... godlikegodlikelol ...  mi to bylo stejně k ničemu.

Honem se dívám, co se tady vlastně celý den dělo...  tak Dáša bude mít co dělat s pesanama, ale oni se daj dohromady - jen vydržať.... tummenupp
A  to počasí v Keni je podle mých představ... uf, tady maj přijít za týden zase tuhý mrazy usch
Silva si to odfrčela do Prčič...  vissla
No a já frčím do hajan, ráno sice bude klídek, mladá má ve škole volno.... , s vařením to přehánět nebudu, jen dodělám ten jeden dort a upeču něco pro nás na sobotu (aby se to sežralo do pátečního večera jak je zvykem... dumbom ) a od dvou zas budu mít tu léčebnou mučírnu big_smile
Všem přeju dobrou noc hjartahjartasovasova

Není tady

#262 30. 1. 2009 0:47

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

tongue ahoooj vidím že to nezvládám v normálním čase gloria tady už se zase leží v kanafasu sova tak někdy příště lol

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#263 30. 1. 2009 5:51

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Dobré ráno kapitulation

Není tady

#264 30. 1. 2009 8:58

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Pěkné páteční ránko, holky hjarta  rock
Tedy Evi, to byl nápad .. tóóóólik růžiček lol ta paní snad ani nemyslí dumbom ... vždyť to je už takové číslo... sice pěkné, ale pořádně vysoké stolt ještě že si dala říct a ty jsi tummenupp tummenupp že jsi ji přemluvila  a nekývla na to.... protože já vím, že ty neumíš v tomhle říct NE!
Ale tohle bylo už moc, že? stolt
Renči, ať ti to odpoledne v butiku jde pěkně od ruky a od pusy lol wink
Jinak jdu chystat na vaření, dneska dělám jitrnicový a jelítkový prejt, zelí a chlebík....  už je moc hodin.... stolt
albert šel zanést lístek na peníze  do práce...  tak si tam trochu pokecá s chlapama.... wink

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#265 30. 1. 2009 9:00

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  dobré ránko holkýý mojééé   hjarta  kapitulation 
Manža dnes jel déle do práce ..musel na pracák.. že už má práci.. a tak jsme pili kafíčko spolu   vissla   
Dnes vaří Míša..vymyslela si recept z těch malých receptů ..,,kuřecí kouzlo na smetaně s pórkem a rýži   tummenupp  tak at´se snaží.. když chce.. ono ji to neuškodí    vissla   
Jdu dát prát prádlo..at´to ještě pověsím..než odejdu po obědě do butiku.. a zítra také - od rána   kapitulation 

Evi.. hjarta  kapitulation  no to tedy..70 růžiček vissla   ..to bych asi také odmítla..vždyt´to je malá práce k nezaplacení..čas by si nad tím trávila.. je dobře,že umíš i odmítat... a lidi to berou  tummenupp 
Asi má Anetka v hlavince pamatováka..když ji stačí jen to tak ,,flákat" jak píšeš... do Míši se musí neustále hučet.. no je jiná   vissla  ale jak píšeš..nemůžou být jen študovaní..kdo by dělal rukama ????  lol 
Napsala si to pěkně o tom  hjarta  grater  tummenupp 
Tak na mučírně moc nekřič yikes  ... já už budu v butiku..tak pa  hjarta  kapitulation 

Bertinko.. hjarta  kapitulation  jak u vás..nestíháš..že nic nepíšeš ???? Jedete za  dudlik  nebo přijedou oni  hjarta  kapitulation 

hjarta  kapitulation  Míša vstala..tak ji jdu připravit na linku do kuchyně vše.. co potřebuje k obědu  lol  aby byl včas  lol

hjarta  kapitulation

Není tady

#266 30. 1. 2009 9:16

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky, pěkný ráno !!

To jsem si chtěla dneska poležet dýl a vytáhly mě zase bolavý záda butter - tak jsem je přemlouvala a zkoušela dál usnout, ale nic moc... holt jsem vylezla a půjdu za roh pro rohlíky .. páni, to budu užitečná godlike ...
Aneta ještě spí, nebo dělá, že spí, ale je tu podivný ticho dumbom

No nevím, s tím říkáním NE jsem na tom hooodně špatně, ale tohle byl dobrý trénink, já to prostě musela říct, protože když něco neumím, tak to zkrátka dělat nemůžu lol a hotovo. Jen tak ze srandy jsem tady pak zkoušela růžičku umotat a mě to nejde... mám sice domluveno s jednou dortařkou, že mi to naučí, ale bydlí kus od nás, a nevím, na kdy se s ní domluvit, aby mi tam albert autem hodil, od nás tam nic nejede.... když pořád mám co dělat dumbom .  A ta paní byla sice hrozně milá, ale stejně mi řekla, že jsem jí zklamala, taková pěkná kytička a já prý ji neumím, proč jako? Jsem jí řekla, že to dělám rok a prostě ještě nemůžu umět všechno...  a navíc vím, kde bydlí, to mi prozradila, takže vím taky, že pár metrů od bydliště je cukrárna gloria a už jsem měla chuť jí tam poslat, ať tohle přání přednese jim...  ti by s ní vyběhli... to tam taky trochu znám lol . No ale zase jsem si to netroufla, no. Tak nakonec ustoupila ... vzala to oklikou ještě přes jeden dort... dárkovou krabici... ale když jsem jí řekla, že to šampáňo v tom není dárek zdarma... že ho sice koupím, ale ona zaplatí, tak nakonec vymyslela jen tu číslici... big_smile . No lidi jsou různí a jsem i ráda, že mám takovou možnost je poznávat.... někdo je prostě fajn a má blbý nápady, někdo je fajn a rozumnej, někdo protivnej.... tak to ale má být... já z toho tím, jak jsem dlouho doma úplně vypadla, takže aspoň do toho mám možnost se vrátit... tummenupp   Ještě mi napadá, jak by asi ta babička měla radost, až by chroupala ty růžičky bez dortu.... usch ... paní z nich prostě jen chtěla vyskládat to číslo... lol

Na mučírně křičet nebudu, se tam těším, jen se ztrapním, až budu předvádět ty cviky, jsem je prostě zapomněla... a zamotala všechny čtyři do jednoho. Holt je dneska se mnou zopákne a pak už si to snad víc zapamatuju....

No jo, Berti, kdy vlastně k vám dorazí mladí s Dádulkou hjarta ?

Kamčo, co ten noční život lol ?

Není tady

#267 30. 1. 2009 9:37

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjartahjarta

Evi 70 ružiček? to je na zblbnutí ještě žes to odmítla . máš pořád plno práce  hlavně že máš trpělivost a baví tě to  hjartahjarta

Reni to nemusíš mazat včera byla dcera u právníka má byt 2+1 je to státní byt má se kupovat do osobního vlastnictví  a ten právník jí řekl že mu musí uvolnit jednu místnost a jestli si on ten byt koupí tak jí muže vyhodit
. Dcera když ten byt kupovali tak dala 300 000 tak já tomu nerozumím to by jí měl ty peníze dát ne?
Berti taky ti přijede  dudlikdudlik rodinka ?  taky dneska přijedou musím jít péct a vařit a albert přijede tak se na ně už těším

Dneska jsem 3x vstávala to moje mimčo tak knučelo musím to vydržet .

Já jdu péct koláče .vařit budu polévku ,guláš , kolínka a na zítra hous.knedlík a načesnekuju maso na večer ještě nasmažím řizky tak jdu pracovat pa pa kapitulationkapitulation

Není tady

#268 30. 1. 2009 10:34

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj kočky,

venku je hnus šedivej,že se mi nechce ani vystrkovat nos.

Evi tummenupp  konečně jsi řekla NE ,tak to má být.No taky jsem si to představila jak babka s protézou chroupe 70 růžiček lol
Koukám,že jsou lidi opravdu všelijaký / já už to tedy vím / ,ale oni něco chtějí a pak by nejraději zadarmo ne?
A já bych byla taková oprásklá a zeptala se jí jestli umí ona takovou hezkou kytičku vytvořit.Taky si jí měla říct,že jsi samouk a ne vyučená cukrářka.
Evi ať tě moc nemučí na mučidle.

Dáši takže jsi měla noc vášní koukám s malým prďolou.Nojo je to ještě psí miminko,tak se nediv.No já bych ho měla už od samého začtku u sebe a jak jsem už psala bylo by vše v pr....
Dáši oni možná dali těm lidem co tam bydleli  300 000Kč a teď jde byt do prodeje,tak budou muset vysolit další peníze.Tady by bylo dobrý,aby ho měla ve vlastnictví sama,ale jetli to jde?Určitě ano,ale zase za další několik tisíc korun.

Herti kdypak přijedou mladý?Asi už tento víkend pro ně jedete ne?To si užiješ dudlik  a přijdeš zase na jiné myšlenky.

Renčo hezky se usmívej na zákazníky a buď milá.Tak Míša už to má stejnak za sebou s vysvědčením tejnak berou první pololetí ne? Ale zlepšit se může já to taky říkám mladýmu,taky mi říkal,že toto vysvědčení byl omyl. lol
A když mu to říkám celý rok,tak nepřizná svou vinu.JE TO PROSTĚ CHLAP.

Mirčo taky bych si dala jitrnicový prejt hezky se zelíčkem.
V pondělí jdu k Dr. už jsem se dneska konečně objednala až jsem se lekla,že tak brzký termín.Tak skočím do jednoho krámku a taky koupím nějakou tu jítrnici s jelitem a udělám k obědu.Doufám,že je budou mít.

Dnes vařit nemusím ještě zbylo ze včerejška akorát uvařit rýži.No a taky chci něco dobrého upéct a protože zítra jdu do práce asi si udělám zelňačku.Tam si jí ohřeju,abych měla něco teplého do břicha.

Jdu sundat a pověsit prádlo.A taky zvířatům udělat pořádek.

Není tady

#269 30. 1. 2009 11:11

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Tak jsem se proletěla po baráku a mám toho plný zuby dumbom Teď jsem trošku vyhodila Lumpa ven,porád mi tu otravuje a kňourá big_smile Já dnes nevařím, albert opeču buřtíky a čerstvej chleba k tomu vissla
Pro dudlik si jedeme zítra ráno asi kolem sedmý vyrážíme.Jedem jen nakraj Prahy a hned zas domů. Teda albert v tomhle počasí raděj za světla. Ještě se musíme stavit v Globu dudlik nakoupit kojeneckou vodu na mlíčko.Ta naši bych mu nedala ani za nic. Převařená se pít může,ale dudlik neééé !
Ještě budu dělat pro nás hraběn.řezy abychom měli něco ke kafi až se vrátíme.
Mluvila jsem s Janou a obě děti má marod.Lůca má 39 horečky a píďa zatím jen rýmu a kašel. No mrzí mi to chtěla jsem aby na neděli přišli na oběd. No raději ne,aby malej nic nedostal. Sice to může dostat kdykoliv,ale nemusíme tomu pomáhat.
Jinak já teď čučím dopoledne hodně na telku. Vytahla jsem starý DVD čka a beru to postupně. Poslední dobou mě pc moc nebaví a bolí mi z něho oči. No asi to chce očaře vissla  albert tvrdí že cvokaře  dumbom No vysvětlila jsem mu to wink styrka

Není tady

#270 30. 1. 2009 12:22

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Jani nevím přesně jak to je dcera semnou nechce moc o tom mluvit ale ona peníze memá a on má tak dobrou práci  peníze mu šéf moc nepřizná  dcera ani neví kolik bere nikdy jí to neřekl ale v loni dostal na ruku 300 000 odměny a kupovali si letiště do ložnice tak mu na to šéf dal  takže u něho nebude problém si ten byt koupit.

Holce dá jenom na stravu a nájem a když si chce něco koupit tak si musí říct o peníze jinak není vubec doma je pořád v práci nebo má nějaký akce no já bych s ním nebyla ani minutu za prvé to není žádný krasavec a má 120kg.  |Konečně se holka rozhoupala ona je štíhlá pěkná  ještě si někoho najde akurát má špatnou povahu  asi po bejvalím albert tak jsem si postěžovala a jdu dělat koláče  pa pa všem kapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#271 30. 1. 2009 12:43

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Tak my už jsme po obědě, už mám i uklizíno... a chvilku jsem sedla sem za vámi hjarta 

Dáši, tak to  jsou starosti s dětma...  člověk by jim tak rád pomohl, ale když ono to někdy moc nejde... je to na dumbom 

Bertinko, to je  dobře, že ti přijede malinký Dádulka dudlik hjarta , to zase bude u vás veselo a ty přijdeš na jiné myšlenky....
Píšeš,  že tě poslední dobou nebaví pc, no ono dohromady teď v tomhle počasí není o čem psát, člověk je skoro pořád doma, je to takový stereotyp...  jen počkej až vykoukne sluníčko a budeš moct být venku ... občas pohonit albert na zahrádce, tohle myslím z legrace wink stolt
Pak budeš houpat Dádulku venku v chládečku v kočárku... no nebude to príma?
Naši byly taky oba nemocní, nejdříve Mija, pak Lubík... teď už je jim  líp a zase Mirča má zánět spojivek, ale teď mám 4 dny volna, tak se z toho musí dostat, než zase půjde do práce styrka  no, pořád je něco....  vissla

Evi, tak si pěkně protáhni tělo, aby tě moc nebolelo....  stolt tummenupp
Taky nevím,jak by tababička hleděla na takový dort-nedort... jen samé růžičky... co bytomu řekly její zuby? Není lepší měkoučký piškotek naplněný krémem tongue  a jen normální menší ozdoba?  No, lidi mají různá přání..... vissla

Renči,  tak ty máš tedy príma pomocnici,  Míša ti uvaři,tak máš volněji tummenupp 
Odpoledne v butiku už budeš sama, že? Tak si to pěkně užij, já vím, že  to zvládneš na výbornou stolt tummenupp tummenupp

Jani, tak to byla ta objednávka u Dr. nějaká móóóc rychlá.... to se unás nemůže stát vissla  ale aspoň to budeš mít brzy za sebou a budeš mít klídek tummenupp
Zítra zase jdeš do rachoty.... tak u tebe sobota nesobota.... je to jedno vissla

Není tady

#272 30. 1. 2009 15:17

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Mirčo je to přesně tak. Já se hrozně těším na malýho.To zas bude veselo.Takhle ráno albert odejde a jsem tu sama.Než přijde tak je večer a to zas kouká stihnout zprávy dumbom Moc se těším až bude jaro.No a hlavně jestli tu bude malej tak to nebudu mít čas ani dýchat lol Zahrádka a on vissla

Není tady

#273 30. 1. 2009 15:58

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

Berti, tak zítra už dudlikhjarta ? To se těšíš, co... a jak dlouho je tam budeš mít?

Přišla jsem z mučírny pěkně protažená, ale venku taková zima.... fuj.... že se tu prolejvám horkýma brusinkama a dala jsem si do nich trošku rum a to je dobrota tonguetongue , jé, tedy neni už, jsem se chtěla ještě napít, čumím na monitor přitom a on je hrneček už prázdnej godlike
Tak půjdu dodělat druhý dort, před rehabkama jsem nechtěla, protože musím dělat zelený lupínka.. a ta barva pak vůbec nejde dolů, drží hlavně kolem nehtů a vypadá to dost blbě dumbom ... a pustí to tak během dvou dnů, ale to už zase většinou patlám něco jinýho, no pořád chodím probarvená... ale úplně čerstvý jsem to tam na sobě nést nechtěla.  No a hrozny už odcestovaly na Moravu... jsem tady zrovna nebyla, když si přijeli....  vyřídil to albert . No a toho mimochodem prý parádně škrábe v krku... né... rýmičku néé godlikegodlike

Holky, ještě se zeptám, co to je Upgrade aplikace fór lollol - si připadám jaksi mimo, ale admin tohle píše nahoře, že to večer proběhne, by mi zajímalo, kolik běžnejch uživatelů je na tom jako já... vůbec netuším, co to znamená dumbom , ale zní to hrozně chytře lol

Není tady

#274 30. 1. 2009 16:46

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Evi znamená to VYLEPŠENÍ .Neboj taky to není z mé hlavy.Taky jsem dostala odpověď jaktože to jako nevím yikes
Už koukám jako blázen teď chvíli tu nejsem a už tady jsou aktuality. tummenupp  No tak to nebude hodina u PC,ale víc. vissla

JInak jsem právě dopekla štrůdly z pomazánkovýho másla a už se nemůžu dočkat až vychladnou.

Venku se už zase šeří to je na dumbom  Už,aby bylo teplo a bude hned veseleji.

Není tady

#275 30. 1. 2009 16:56

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Mám všechno hotové,udělala jsem si kapučíno a čekám kdo kdy přijede už jsem si dala dva koláčky ty jsou , babča ta si dává taky mám jich 100 kusu

Pří jdu  v neděli  až odjedou tak si to tu užívejte a Berti ty také dudlikdudlik já zase  dudlik Honzíčka jenže on se nechce moc mazlit má 1,5 roku  tak hjarta  pa pa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí