|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Renčo, tak to je manžel borec, naši chlapi si klepou na čelo a díví se,že tam chceme jet.
I dr. se divila...
Jinak nechaly jsme si naočkovat žloutenku + břišní tyfus, chtěla jsem ještě meringokoka,ale ten se bohužel nedá s níčím kombinovat a 3 měsíce nesmí být jiné očkování,takže to jsme nestihly. Ale povinné očkování není žádné.
Ceny zájezdů šly hrozně dolů, proto jsme se rozhodly využít krize a na 14 dní s All incluzivem ve 4* hotelu a přímým letem nás to vyjde na 29 000Kč včetně všech poplatků. Chceme jet na 3denní výlet na Safari a na nějaké jezera s vodopády. Jinak bychom rády ještě na nějaký atol pozorovat delfíny a velryby. Zda se to podaří, to nevím,ale bylo by to krásné.
Let trvá 8 hodin a lítá se už přímo, takže se let zkrátil z původních 16hodin na půlku,což už jde - jinak já se také bojím lítání. 

Na Safari bychom měly normálně vidět lvy, slony, žirafy...opice jsou i v hotelu a kradou. 

Můžete se pokochat. http://exotika.orbion.cz/kena/fotogaler … 2004-4614/
Není tady
Silvi..koukám,že se doma nenudíš s
dobré téma na večer ... to ted´probíráte ???
Pijeme vše co teče..krom medu a asfaltu ..protože ten teče pomalu... a beton ..ten vyráží zuby ,když zvracíš
a jíme také vše..tedy krom mrkve
a jsme pro každou pr.del.
TRIBULOVI
to vzkaž tvému
Já koukala na kuchyn´ku co budu péct o víkendu nového v pekárně ..asi to vyhrají hřebeny ...a pojedou s manžou na školení..já hubnu
ted´jsem dojedla misli jogurt hlady

Není tady
Jet chceme přímo do Masai Mara http://exotika.orbion.cz/kena/fotogaler … mara-2436/ Bydlet bychom měli cca 20km od parku. A lovit se tam nesmí.
Není tady

Renčo, motýli... hele jak dopadli předloni ti dva, co v Indii sbírali brouky ... je tam zabásli... aby si
nechytil motýlka
a nešel za mříže.... né, jen si dělám legraci...
Jo a oni ho na tom skřipci ještě točili? Mě jen vyvezli vejš a nechali viset... si asi příště řeknu taky o nějakej bonus navíc 
No ten Egypt už mi teď tak neláká, letadlo nějak taky nemusím, a navíc už nějak vím, že ze mě žádnej slavnej objevitel nebude...
Je teď jsem si to aktualizovala a koukám, že jste poslali dotyčnou kamsi... to je dobře... trapka, leze s nějakou obezitou tady mezi takový krásný holky... no je tu snad někdo s nadváhou? Já o žádné nevím 
Silvi, můj plzeňák tedy zrovna moc pivo nepije.... on radši víno... by spíš patřil na tu Moravu
, ale jinak ten sraz vůbec neřeší... on mezi ty chlapy prostě zapadne... toho se nijak neděsí. Navíc tvýho už zná, Mirči taky - ze srazu, Bertinkovýho od Bertinků taky, joooo Tribula.... na toho se chystá už dlouho 
aby ho poznal
, a další prostě pozná. V tomhle je na rozdíl ode mne kliďas, no naštěstí už vás taky znám....
!
Tak a jdu se ještě pokochat Ivky odkazem a pak chrnět.... všem přeju dobrou noc 

Není tady
Ještě se můžete s manželem pokochat http://exotika.orbion.cz/kena/fotogaler … kena-3872/
Není tady

Jejda, to je krásný..... to sem ještě musím napsat... přesně takový fotky jsem měla na mysli.. tak teď je stejně budu Ivko chtít vidět, pěkně s tebou, jak se držíš kolem ramen s pořádným Masajem
a u nějaký tý blátivý chaloupky... to je přesně ono, co se mi líbí. Jen bacha na ty oči, co tak divně koukaj z vody
... ať tě tam něco nesežere... 
Není tady

Neboj, dám pozor. Chci trochu poznat jejich život,ale jen v rámci dokonalého bezpečí. 

Není tady

Ivčo tak místní vesnice ze supermarketem .nic moc:godlike:..to by na mě nebylo .tan hotel vypadal už povzbudivě..No jsem zvědavá s čím teda přijedeš..já bych byla asi pořád vzhůru ,aby mě nesežralo nějaký zvíře,,jo a chameleonek vmístní zahradě..
Mám dojem ,že sem ráda doma..
..a ráda se pak podívám na nějaké video.přece jen na tom videu je to bezpečnější..
Reni ,teď večer né..já už to chtěla napsat dřív..vždy na to najede nějak řeč..a já si z něj dělám srandu .schválně ho škádlím .jinak on až si dá pivko tak je taky pak upovídanej..Já jen je prostě všechny vidím jak tam seděj jak pecky ,než se rozkoukaj:godlike:
..i když člověk nikdy neví co???abychom se nedivily..
Není tady
IVČO..
manžel vám tiše a plačíc závidí..
fakt nádhera.. tak krásný zážitek budeš mít.. to máš za to vše..co sis musela odpustit.. a zároven´ vytrpět
Tak ho sem jdu pustit at´si to v klidu vychutná..apson´na obrázcích ..kdyby šla nějak sehnat kazeta o té oblasti.. a zrovna ta Masai Mara..prý je to tam moc pěkné.. 2x do roka tam jsou prý přesuny těch zeber a pakoňů ..přes ty řeky na travnaté pláně..a je tam mnoho krokodýlů..tak je velký úhyn .. no tak vidíš..jakého tu mám vedle sebe pakoníka
Díky moc..
Evi..no jo..
tak raději bude doma !!!
Žehlit a uklízet !!!
No tady jsou samé hubené holky po 18tce
..tak at´jde do prďous..se svýma diplomkama !!
Ted´to tu čtu.. jooo Tribula..a manža povídá..oni mi snad chtějí dát přes hubu..nikam nejedu !!! A je to !!!
On to do té doby rozchodí

Není tady
ahoj Ivčo neuteč mi mužu ještě něco?
Není tady

fotky jsou hezký ,ale opravdu ještě ,že jsou to fotky..tak se nám Ivuš ve zdraví vrať..ještě mě napadlo ,to tam taky budeš potkávat takový ty hubeňounký děti ??no z toho bych byla asi hotová nejvíc,,jé a co tam budete jíst .no blbá otázka..ale nějak si tu místní kuchyň neumím představit..
Není tady
hezké ráno 
Jé vy tady cestujete a jen tiše závidím
Afrika mě neláká,ale Austrálie -hmm dala bych si říct 

Není tady

Pěkné ránko, holky

Tak jsem si vás dočetla, pokochala se fotečkama, no co budu psát, zkrátka paráda....
Ivi, tak to budou zážitky na celý život

Není tady

Pěkný ráno !
Mě se to čtení tady pak v noci nějak pomíchalo ve snech, takže jsem cestovala .... a ještě k tomu vodila psa, co nechtěl poslouchat a když konečně poslechnul, byl totiž na strašně dlouhým vodítku a hrozně malinkej.... tak ke mě pomalu přicházel a byl čím dál větší a když došel ke mě, měl vysoký nohy jako člověk a lidskou hlavu, psí tělo a srst, a začal na mě mluvit a já byla tak ráda, že mu můžu vysvětlit, co po něm chci
, na zkoušku jsem mu pak řekla sedni a on seděl a i tak byl velkej jako já a já ho drbala za lidskýma ušima, no 

!
Jo a ten supermarket v Keni se mi náhodou líbí... tedy kouknout dovnitř a dost, samo, i ty zvířátka (kromě hrochů...) ... jé já bych hned takovýho chameleona brala doma do terárka, mě by se líbilo mít i tu opici
... ale jaksi něco takovýho by mi fakt neprošlo.
Renčo, o manžu se neboj... on ten můj je dobrák, to jen tak pouští hrůzu, aby vypadal chlapsky
(ale žehlit tedy fakt nebude
) ... si ho vůbec nedovedu představit, jak se s někým pere... nebo dává přes hubu, by si spíš nechal dát on, to vím, ale před ním to nemůžu dát najevo... zůstane u siláckých řečí a bůhví, jestli vůbec to...
... určitě jak ho znám, nenechá na pokoji Mirči a Bertinky
- ti dva ho zaujali tím, co dělají (stroje a stroje...
, který mě nic neříkají ) a bude je s tím prudit.... dokud ho asi neožerou
.
No a já jdu tvořit, mám skoro dvě hodky čas, pak musím odejít a odpolko holky cesta na dramaťák a nákup .... a zítra to musí být hotový, si to odvezou. Souběžně s tím dělám ještě jeden na sobotu 
Není tady
ahojky holkýý mojééé
malá pije mlíčko u pohádek.. a mě se vaří voda na kafíčko
Dnes dělám na oběd dušenou mrkev,kuřecí plátek..protože mi Míša vepřové nejí.. někdy ji musím obalamutit,ale pozná to ...
ještě skočím s malou pro brambory..dnes je vízo..tak budou dětičky dřív doma
Asi narvu pračku..ještě mi něco schne na balkoně.. a koukám..zapomněli jsme vánoční ozdobu na dveřích na balkon
Manža se dnes staví z práce v Makru..mají tam dost velké slevy.. koukne po peřině a polštáři malé..už je ji ta deka do postýlky malá
mají 2polštáře-malý a velký a 2deky jednu slabou a teplejší..za necelých 500.-kč
Jestli mi to půjde hodím vám sem leták Makra...
No já nemohla z té Ivanky
usnout..stále jsem viděla ty fotečky se zvířátky před sebou,...no fakt krása..
hlavně aby si to moc užily holky..
Jo..Evi..
já se o toho svého nebojím..a on se také nedá..
No a o strojích tu kecá také stále..pyšní se tím ,že o dovče v létě dal tátovi dohromady takový traktůrek na pole.. na orání atd..ze součástek.. halda železa..a jezdí to !! Neviděla jsem ho vždy až v posteli..ale stálo to za to
takže bude prudit také s chlapama
jdu na to kafčo..a pak něco dělat
to je divné..jsem doma

Není tady
Ahoj 

jdu vás pozdravit mám moc práce zítra přijede
a syn amalej Honzíček tak chci dneska navařit nachystám jim pokoj vymandlovat zítra ráno něco upeču už se na ně těším .tak pa
Není tady
Já už mám také upečeno
Dělala jsem placky na medovník
V sobotu ho povezu sebou pražským.Recept mám od nich,ale oni prej neumí upéct
Taky musím trošku polidit.Včera mi bylo
říkal,že to mám z toho špenátu
On by určitě po něm umřel kdyby ho snědl 

Není tady
Silvi, taky mám strach z té bídy kolem,ale bereme s sebou balíčky se základními hyg. potřebami, psací potřeby, dojdu ještě k vietmamcům nakoupit nějaké brýle a hračky a budeme rozdávat.
Daši, ptej se. 

Není tady

Ahojky holky..
tak jsem tady poklidila.navaříno mám -zase zbytky..měla jsem naložený vepř.plátky.Tak bude taková rychlovka. Paj frčíme ven.
Zítra k holiči ,nevím co si dát za barvu asi to nechám naní
..vždy něco vymyslí..a večer trochu zapaříme ..
má narozky sice vtýdnu ,ale oslavíme to zítra ,pak nebude čas.
.
Evi.sehnala jsem tu: Tatru 603http://shop.foxtoys.cz/1-43-osobni-auta/tatra/..
Jo Ivuš.no to abys měla teda baťoh jak blázen ..My když jsme kdysi projížděli Rumunskem..To bylo hrozný!!! ty děcka.. ..Z vlaku jsme jim házeli bonbony,čokolády..Brr..a tady si některý děcka nevážej co maj..Seš opravdu dobrá ,že tam jedeš..
Bertinko ,tak medovník jsem kdysi zkoušela ..nebyl špatnej ,ale nebylo to ono ..a té práce..Tak teď ho radši koupím..
Dáši ..no vidíš tak se aspoň nebudeš nudit .a zas budeš mít na pár dní veselo.
Reni,ty vlastně teď budeš vegetit doma viď??? když
má práci..nebo budeš chodit ěkam na výpomoc..Tu kuchyň si nechala né..???
Upravil(a) sisi21 (29. 1. 2009 10:25)
Není tady
Ahoj holky 
Musím vás taky pozdravit.Včera jsem byla z práce úplně KO už jsem dlouho neměla takhle pracovní šichtu. 
Koukám Iva se k nám zase přišla podívat, zdravím.Hmmm hezká dovča jojo taky by mi to zajímalo jako Evu domorodci atd.
kolega letí v únoru do JARu takže si tam taky užije zvířátek až až.
Herti doufám,že je dneska už dobře,asi ti to nesedlo.
Reni co malá už půjde na tanečky? To je dobře,že se
líbí v práci.
Silvi ať nemá strach mužskej i když já ho v tomhle chápu.
Evi copak ty jsi byla na mučidlech? Hlavně,že to nebylo nepříjemný.
Dáši co pejsek? Já bych ho tam taky nenechala někde na chodbičce,ale tím je po výchově.
Holky jdu se najíst dnes vařil muž.
Není tady

čus Jani,,
fííha,tak tobě uvařil muž ..
..tak to já za chvilku jdu ke sporáku..
holky jdu se rozloučit ,měj te se tady fajn a asi v sobotu ..protože signál asi nechytím..
Není tady
Silvi užijte si to než ti zase nastane rachota.
Jojo dnes uvařil kun pao
právě ho tady dojídám.
Není tady

Ahoj Ivi máme Brazilskou Filu má 11 let a hrozně na něho vrčí a štěká co mám dělat aby si na něho zvykla a kočky jak prskaj naježí se a jde po něm jde z nich strach . Jinak no dovolená nádhera to bude zážitek na celej život .Dcera byla v Brazílii a pořád vzpomíná na prales ,vodopády . Také bych se tam někdy jela podívat no co na to říct a dávej tam na sebe pozor moc a moc si to užívej a děkuji 
Silvi ty si užij narozenin . Jani zrovna jsem si říkala kdepak jsi
Berti špenát také nemusím fuj fuj Renatko náš Kubík bude mít za 2 měsíce 2 roky a ještě nechodí na nočník dcera říkala že má čas není prdlá 

Evi děláš dortíky hod mi jeden do Lhoty budu chytat mám na něco chut
tak zatím pa pa
Upravil(a) dasa1 (29. 1. 2009 12:44)
Není tady

Ahojky
už jsme po obědě, venku je děsná zima, fouká studený vítr a proletuje trošku sníh.... no počasí na
Holky, koukla jsem na "DIVOCHA" jakpak je dneska v Keni .....
http://pocasi.divoch.cz/svet.php?icao=HKMO
taky by se mi líbilo takové teploučko

Není tady