29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Já si vubec nepamatuju teda z dětství že bych chtěla něčím být....princezna to nebyla určitě, to mě nedrželo. Vím jen že jsem chtěla být klukem:)!Ale to pak v pubertě přešlo..
Jj, chcela si mat pipika, ale v puberte si zistila, ze ich vlastne mozes mat kolko chces
Není tady
Oxi napsal(a):
misha88 napsal(a):
Já si vubec nepamatuju teda z dětství že bych chtěla něčím být....princezna to nebyla určitě, to mě nedrželo. Vím jen že jsem chtěla být klukem:)!Ale to pak v pubertě přešlo..
Jj, chcela si mat pipika, ale v puberte si zistila, ze ich vlastne mozes mat kolko chces
Není tady
misha88 napsal(a):
Já to měla podobně, když jsem byla hooodně malá, chtěla jsem být kluk a sestra se mi pokoušela namluvit, že umí čarovat a zařídí to ...
Není tady
Tiffany napsal(a):
misha88 napsal(a):
Já to měla podobně, když jsem byla hooodně malá, chtěla jsem být kluk a sestra se mi pokoušela namluvit, že umí čarovat a zařídí to ...
A povedlo se?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Tiffany napsal(a):
misha88 napsal(a):
A povedlo se?
Naštěstí nee .
Není tady
Pisatel napsal(a):
No mám-li být upřimný, tak já jsem nechtěl být nic, (dnes by se řeklo nezaměstnaný) jen tak toulat se krajinou. Pak mě vzalo to že bych byl buldozérista, nakonec jsem důchodcem pracujícím
U nás im hovoríme Prdúch.
Není tady
...som si spomenula, že som v puberte mala dosť dlhé obdobie, keď som túžila buď kočovať s Cigánmi(dnes vykladám karty a tancujem orient, tance aj s tamburínou, takže som sa tomu priblížila ), alebo jazdiť s cirkusom. Milujem zvieratá, ale kľudne som bola ochotná robiť aj tenťáčku...
Netuším, kde sa to vo mne vzalo, a netuším kam sa tie túž by podeli. Možno sa pretransformovali...
Upravil(a) Selima (21. 1. 2009 16:27)
Není tady
Ivana napsal(a):
topazio, a co nakonec děláš? Kromě maminky, samozřejmě...
mám maturitu, před mateřskou jsem pracovala v galerii, pracovala jsem tam na pc, prováděla lidi po galerii, fotila jsem obrazy, dělala jsem dražby obrazů, a psala jsem profily malířů, atd. .
Není tady
Jé - to by se mi taky líbilo!
Není tady
Oxi napsal(a):
misha88 napsal(a):
Jsi mě pobavil Oxi:)!!
Není tady
Já jsem chtěla být popelářkou, kosmonautkou a princeznou - celý den se válet a nic nedělat
Není tady
učitelkou
Není tady
Ja chtela byt gymnastkou, trochu se mi to splnilo, ale jen malo.
Není tady
Rozhodně vždy zpěvačkou
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já jsem chtěl bejt kosmonautem, ale jaksi se nezadařilo...
![]()
![]()
Mikši, netruchli, co není, ještě může být, třeba tě jednou v budoucnu nějaká ženská vystřelí na Měsíc
![]()
Není tady
1. Cestovatelka (částečně se splnilo)
2. Paleontoložka (období uvedení Jurského parku do kin, zbyl mi z toho VŠ diplom z historie),
3. Hraběnka nebo nějaká princezna (prsotě cokoliv s modrou krví) - v to poslední stále doufám, že se nějak prokáže
Není tady
Od 1. třídy archeolog, a drželo mě to až do 3. na gymplu, kde mi dějepisář řekl, že se archeologie otevírá co 4 roky a já bych musela 3 roky čekat
takže archeolog nejsem
Není tady
Jako dítě - baletkou - kdo mě zná tak se nesmějte
- jinak dětskou sestrou
Není tady
Romča napsal(a):
- jinak dětskou sestrou
No co mohla si baletit s Růžičkovou to by bylo duo
Není tady
Mě snad znáš?
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
- jinak dětskou sestrouNo co mohla si baletit s Růžičkovou to by bylo duo
Není tady
Herečkou
Není tady
Chtěla jsem být prezidentkou.
Není tady
chtěla jsem spíš dělat takové ty chlapské práce,nejdéle mě drželo že budu dřevorubcem,sekerkou pokácím nějaký ten strom,koníci mi je odtáhnou a já si sednu na pařez a vytáhnu pořádnou sváču.....
tenkrát jsem to vyděla v nějaké pohádce a fakt jsem to chtěla dělat.
Není tady